Stenforsbacka Karlslund 4

Uppsala kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1,6 ha
Driftkostnad
27 660 kr/år
Antal besök
7 119
Dagar på Hemnet
14

Välkomna till detta drömboende för den natur och djurintresserade. Trevlig och väl omhändertagen fastighet med ett lugnt och avskilt läge endast ca. 25 minuter utanför Uppsala. Här får man bo avskilt och privat men ändå med grannar i närområdet. Fantastik natur in på knuten med mysiga Jumkilsån ringlandes i tomtgräns. Gården erbjuder flertalet möjligheter, för den med egen verksamhet finns mycket bra utrymmen i ekonomibyggnaderna, nyttja den som mindre hästgård eller till annan djurhållning eller ha gården som ett boende och njut av att ha gott om utrymme omkring dig. På fastigheten finns många byggnader som ett stort boningshus, härbre, lada med loge, ladugård, stor hundgård med tillhörande hundhus, brygghus nere vid ån och växthus.

Bostadshuset som ursprungligen uppfördes 1901 har renoverats genom åren och allt eftersom blivit det fantastiska hus det är idag. Det rymmer generösa sällskapsdelar med kök, matsal, vardagsrum samt tre sovrum. Den äldre charmen gör sig påmind bl.a. tack vare trä- och plankgolv samt ett flertal eldstäder. Underbar uteplats på trätrall samt vedeldat spabad. Huset inramas sen av en grönskande och uppvuxen trädgård med grönytor och riklig växtlighet med bl.a. fruktträd och blomrabatter.

Ekonomibyggnaderna är överlag i bra skick och väl underhållna. Lada med bra plåttak som erbjuder stora ytor och bra utrymmen. Nybyggt växthus.

Här bor barnfamiljen bekvämt där skolbussen stannar precis utmed vägen. På ca. 10 minuters bilfärd tar man sig till nybyggda och fina skolan i Jumkil som inrymmer fritids, förskola med 3 avdelningar samt skola upp till årskurs 5. I närheten finns även Jumkils familjedaghem med mycket bra barnomsorg.
Närhet till Siggefora sjön som erbjuder badplats ca. 4 km. från fastigheten. I närområdet finns även Styggkärrets naturvårds område samt även gott om bra svamp och bärskogar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Mats Jansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Mats Jansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
0707-685863