Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mats Jansson

Mats Jansson

Om mig

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2008, samtliga år inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. En anledning till att jag trivs så bra här är att jag ser vikten av att göra trygga affärer, både för mina säljare och köpare, vilket jag tycker Länsförsäkringar Fastighetsförmedling representerar på ett mycket bra sätt. Vi har, tillsammans med bank och försäkring, en mycket uppskattad och trygg helhetslösning för våra kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stabby allé 3, Luthagen, Uppsala kommun

Stabby allé 3

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
61,7 m²
2 rum
vån 1/3
3 881 kr/mån
32 334 kr/m²

Lägenheten ligger bekvämt en halv trappa upp i fastigheten och har en härlig balkong i soligt söderläge. Planlösningen är fördelad på rymlig hall med bra klädförvaring i platsbyggda garderober, vältilltaget kök med matplats, renoverat badrum med kaklade väggar och klinker på golvet, stort sovrum med platsbyggd klädförvaring samt vardagsrum med utgång till balkong. Välmående bostadsrättsförening med mycket låg belåning per kvadratmeter, i princip allt inkluderat i månadsavgiften. God extern förvaring på vinden. I föreningen finns även cykelförråd, barnvagnsförråd och tvättstuga att nyttja. Skyddad innergård med gräsmatta, gemensamma trädgårdsmöbler, omgivande grönska och prydliga rabatter. Bo centralt, på eftertraktat läge med behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till mataffär, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, gångavstånd till universitetets lokaler såsom Ekonomikum, parker, motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer och påfarter för bilburna pendlare. Föreningen har bra möjligheter till parkeringsplatser och det finns goda möjligheter att parkera utefter vägen.

  • Balkong
  • Hiss
Islandsgatan 14, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:15

Islandsgatan 14

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 095 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/6
4 592 kr/mån
40 195 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostadsrättslägenhet på Islandsgatan i Kungsängen. På bottenplan finner du denna trevliga bostad med en stor och skyddad uteplats, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Uteplatsen har ett soligt och fint läge mot innergården, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen när den är framme. Lägenheten har en trevlig planlösning med generösa sociala ytor. Kök, matplats och vardagsrum ligger öppet med varandra på ett trevligt och inbjudande sätt. Två bra sovrum samt ett stort helkaklat badrum. I lägenheten finns god förvaring i garderober och klädkammare. Här finns plats för att skapa ditt drömhem. Föreningen är välskött och har flera bekvämligheter att erbjuda, såsom tvättstugor, övernattningsrum och hobbyrum. Du kommer att känna dig väl omhändertagen här. Med närhet till grönområden, skolor och kommunikationer är detta ett perfekt läge för den som vill bo bekvämt och samtidigt ha närhet till stadens puls. Välkommen till en hemtrevlig bostad i en välkomnande förening!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Fasma Nybygget 135, Björklinge, Uppsala kommun

Fasma Nybygget 135

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 650 000 kr
185 + 23 m²
4 rum
1 554 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välskötta 1-plans villa. Här erbjuds en trevlig och funktionell planlösning med generösa sociala ytor, perfekt för umgänge och familjeliv. Huset har ett stort och härligt uterum som används året runt. Här kan du njuta av ljusa sommardagar eller mysiga vinterkvällar. Köket är renoverat och inbjudande, med en stor matplats vid burspråk. Här finns gott om plats för familj och vänner att samlas kring middagsbordet. Tre rymliga sovrum samt två helkaklade badrum. Vidbyggt garage, vilket erbjuder bra förvaringsutrymmen samt plats för en bil. Läget är fantastiskt, med närhet till både sjö och skog. Med bara cirka 2 km till sjön kan du enkelt ta dig dit för en uppfriskande simtur eller en avkopplande promenad längs stranden. Naturen runt hörnet ger möjlighet till härliga utflykter och upptäcktsfärder.

Stenforsbacka 1:16 - 1:19, Jumkil, Uppsala kommun
Stenforsbacka 1:16 - 1:19, Jumkil, Uppsala kommun, bild 2
Stenforsbacka 1:16 - 1:19, Jumkil, Uppsala kommun, bild 3

Stenforsbacka 1:16 - 1:19

Tomt
Jumkil, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
425 000 kr
1 676 m² tomt

Dessa rymliga tomter, med en yta på mellan ca. 1550 - 1700 kvadratmeter, är belägna i en naturskön och uppbyggd miljö. Här får du möjlighet att skapa ditt drömhem i en fin omgivning, utan att vara knuten till någon specifik husleverantör. Alla tomter erbjuder gott om utrymme för både hus och trädgård, vilket ger dig friheten att skapa din egen unika boendemiljö. Med sina generösa storlekar har du möjlighet att förverkliga alla dina idéer och önskemål. Oavsett om du drömmer om en stor trädgård, pool eller kanske ett eget växthus så finns det gott om potential här. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen samtidigt som du har bekvämt och praktiskt med flera grannar i närområdet. En perfekt möjlighet att bygga det hem du alltid drömt om, på en tomt som erbjuder både utrymme och frihet. Här bor barnfamiljen bekvämt där skolbussen stannar utmed vägen. På ca. 10 minuters bilfärd tar man sig till nybyggda och fina skolan i Jumkil som inrymmer fritids, förskola med 3 avdelningar samt skola upp till årskurs 5. I närheten finns även Jumkils familjedaghem med mycket bra barnomsorg. Närhet till Siggeforasjön som erbjuder badplats ca. 4 km. bort. I närområdet finns även Styggkärrets naturvårds område samt gott om bra svamp och bärskogar. Priser Stenforsbacka 1:19 - 450 000 kr Stenforsbacka 1:18 - 425 000 kr Stenforsbacka 1:17 - 425 000 kr Stenforsbacka 1:16 - 450 000 kr

  • Premium
Bostebo 1:6 - 1:9, Jumkil, Uppsala kommun

Bostebo 1:6 - 1:9

Tomt
Jumkil, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
395 000 kr
1 611 m² tomt

Fyra fina tomter beläget i natursköna omgivningar. Här bor man med ett vackert, privat läge med naturen inpå knuten. Med bilen tar du dig till Librobäck i Uppsala på ca 15-20 minuter och här bor du också med närhet till både Bälinge (ca 11 km) och Jumkil (ca 7,5 kvm). Det finns en livsmedelsbutik endast ca 2,5-3 km bort i Oxsätra.. Naturskönt läge med skogen och åkermark som närmsta granne. I Bostebo bor man med ett lantligt och ogenerat läge, men ändå med bekvämt avstånd till både Bälinge och Jumkil. Både Bälinge och Jumkil erbjuder skolverksamhet som omfattar förskoleklass och årskurs 1-5. Jumkils IF är en aktiv förening och här erbjuds bl. a. fotboll, skidor, bordtennis, friidrott, löpning, hästsport, gympa. Även i närliggande Åkerlänna finns fotboll (IK Hinden) och andra aktiviteter för barn. Bostebo 1:6 - Area 1 611 kvm - Pris 450 000 kr Bostebo 1:7 - Area 1 659 kvm - Pris 450 000 kr Bostebo 1:8 - Area 1 675 kvm - Pris 425 000 kr Bostebo 1:9 - Area 1 642 kvm - Pris 395 000 kr

Skulla Bondebo 53 och 55C-E, Jumkil, Uppsala kommun

Skulla Bondebo 53 och 55C-E

Tomt
Jumkil, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
995 000 kr

Välkommen till Skulla Bondebo, där fyra fina tomter väntar på att förverkliga dina drömmar om ett nytt hem. Med inkluderat vatten och avlopp i tomtpriset slipper du krångel och extra kostnader. Beläget i en vacker och rogivande miljö, erbjuder dessa tomter den perfekta platsen att bygga ditt drömhus. Med generösa tomtytor på ca. 1500 kvadratmeter kan du skapa din alldeles egna oas i harmoni med naturen. Och det bästa av allt? Här får du både lugnet och närheten till Jumkils skola. Perfekt för familjer som vill kombinera en rofylld tillvaro med bekvämligheten att ha skolan inom räckhåll. För den som drömmer om att bo i en idyllisk miljö, är detta verkligen ett unikt tillfälle. Skulla Bondebo är en investering i både livskvalitet och framtid. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem här! Skulla 1:29 - Areal 1 449 kvm - Pris 1 095 000 kr Skulla 1:30 - Areal 1 405 kvm - Pris 995 000 kr Skulla 1:31 - Areal 1 276 kvm - Pris 1 095 000 kr Skulla 1:32 - Areal 1 513 kvm - Pris 995 000 kr I Jumkil bor man med ett bra pendlingsläge, både vad det gäller bil samt buss. Närhet till Jumkils fina skola som byggdes 2018 (F-åk5) samt förskola och Fritids. Jumkils IF är en aktiv förening och här erbjuds bl. a. fotboll, skidor, bordtennis, friidrott, löpning, hästsport, gymnastik.

Lena-Ekeby 1:16, Vattholma, Uppsala kommun

Lena-Ekeby 1:16

Tomt
Vattholma, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 095 000 kr
1 188 m² tomt

Möjlighet att uppföra ditt drömhus i mysig och lantlig miljö. Åk gärna och titta på tomterna på egen hand. Fyra tomter med ett lugnt läge i fin omgivning med närhet till goda kommunikationer. Här är det fritt att välja husleverantör eftersom tomterna inte är knutna till någon specifik. Tomterna är mellan ca. 1200 - 1500 kvm vilket gör dem optimala för att skapa en trivsam tillvaro. Säljaren utför och bekostar avloppsanläggning. Avloppsanläggningen säkerställs med ett servitut. Härligt rofyllt läge med lagom avstånd från väg 290, vilket ger ett ostört läge samtidigt som bekvämligheten att snabbt ta sig ut på vägen finns. Gångavstånd till busshållplats och ca. 3 km till Upptåget. Fin lantlig omgivning med åkrar, ängar samt skogen inpå knuten. Tomterna är belägna strax utanför Vattholma som tillhandahåller all tänkbar service som bland annat förskolor, skola (F-6), matbutik, bensinmack, restaurang och vackra omgivningar med golfbana och vattendrag.

Visar alla 7