Knotavägen 10

Bjurhovda, Västerås kommun Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Röda Fjädern i Västerås
Om föreningen
Avgift
3 865 kr/mån
Driftkostnad
4 560 kr/år
Pris/m²
12 745 kr/m²
Antal besök
1 411
Dagar på Hemnet
8

- Belägen på entréplan
- Hörnlägenhet utan insyn
- 1,5 rok om 51 kvm
- Stabil förening & goda parkeringsmöjligheter

Spana in denna ytterst välplanerade 1,5 rok på första våningen! Med riktigt smarta lösningar och fräscha ytskikt rymmer lägenheten om 51 kvm flertalet garderober, sovrum, vardagsrum samt fullstort kök med plats för stor matgrupp intill stort fönster. Härlig balkong med attraktivt solläge.

Föreningen är välskött med god ekonomi. Här bor du i ett attraktivt område på populära Bjurhovda med närhet till grönska. Bostaden är belägen ett stenkast från matbutik och allmänna kommutationer in till city gör det till en bostad som passar alla. Varmt välkomna på visning!

Riktlinjer för visning gällande covid-19: För att sprida ut besöken och undvika köbildning ber vi Er vänligen boka in dig/er på en ankomsttid via vår hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online”. Besökare som har bokat ankomsttid får förtur och ej bokade besökare är varmt välkomna i mån av plats. Vi ber er vänligen att komma sällskap om max två personer per anmälan.

En perfekt bostad för pendlaren, paret, studenten eller förstagångsköparen! Varmt välkomna att anmäla er till visningen redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020