Kommande

Vasagatan 41B

Centrum, Västerås kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1938
Förening
HSB BRF Wasa i Västerås
Om föreningen
Avgift
1 746 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
40 244 kr/m²
Kommande

- Mycket låg boendekostnad
- Smakfullt renoverad
- Attraktivt läge
- Stabil förening med låg belåningsgrad

Varmt välkomna till denna härliga och välplanerade 1,5:a med låg avgift och en förening med välmående ekonomi. Lägenheten karaktäriseras av ljusa och fräscha ytskikt med golv av övergripande klassisk fiskbensparkett och en fantastisk balkong. Stora fönster som ger ett fantastiskt ljusflöde från två väderstreck in till hela lägenheten. Här erbjuds även goda sällskapsytor i form av ett stort och luftigt vardagsrum med platsbyggda bokhyllor. Vidare karaktäriseras boendet av en generös och rogivande sovalkov med skjutdörr och ett helkaklat badrum förberett för tvättmaskin.

Kyrkbacken som lägenhetshuset är beläget emot är ett omåttligt populärt område med mycket historia bakom sig. Här finner Ni charmiga små kullerstensgator med gedigna gamla fastigheter där kvällspromenaden bidrar till hög mysfaktor.
I direkt närhet har ni Västerås City bara ett stenkast från lägenheten där Ni finner matbutiker, shopping och ett mångfacetterat restaurangutbud. Åt andra hållet nås Mälardalens högskola ett stenkast bort och därefter Rocklunda idrottsplats.

Föreningen har en långt gången historia gällande ett värnande om ekonomin samt förvaltandet av fastigheten. Med en belåningsgrad under 2500 kr/m2 samt låga månadsavgifter så har Ni möjligheten att förvärva denna pärla till lägenhet i en av Västerås bästa bostadsrättsföreningar!

Riktlinjer för visning gällande covid-19: För att sprida ut besöken och undvika köbildning ber vi Er vänligen boka in dig/er på en ankomsttid via vår hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online”. Besökare som har bokat ankomsttid får förtur och ej bokade besökare är varmt välkomna i mån av plats. Vi ber er vänligen att komma sällskap om max två personer per anmälan.

Missa inte denna chans! Kontankta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.