Tallidsvägen 9B

Finntorp, Nacka kommun Se på karta

1 995 000 kr

1 795 000 kr +11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
28,5 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
1952
Förening
BRF Talliden 7-9
Om föreningen
Avgift
2 434 kr/mån
Pris/m²
70 000 kr/m²

Kontakta mäklare för förhandsvisning! Varmt välkommen till denna fina 1,5a i populära Finntorp, endast 10 minuter från Slussen. Lägenheten ligger med ett perfekt läge med utmärkta kommunikationer till stan samt närheten till Sickla och Nacka forum.

Lägenheten är mycket välplanerad och har ett genomgående ljusinsläpp i allrummet. Hallen är mycket välkomnande med goda avhängningsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Lättmöblerat allrum, med sovalkov. Köket är fräscht och välplanerat där varje kvadratmeter används. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn och häll. Badrummet är helkaklat med wc, badkar, handfat med överskåp, draget för tvättmaskin, stambytt 2009. Detta är en lägenhet ni inte får missa!!!

Lägenheten står registrerad som 1rok hos föreningen.

Perfekt Finntorpsläge med närhet till såväl natur som kommunikationer. Finntorp är ett område som blir alltmer populärt och präglas av närförortens lugn men har ändå direkt närhet till Stockholms innerstad. Bussar och Saltsjöbanan avgår med täta avgångar och tar dig till Slussen på ca 10 minuter samt tvärbanan som kommer att dras till Sickla. Här finns bl a matbutik, gym (STC), bageri samt några restauranger. På några minuters promenad ligger Sickla Köpkvarter med ett komplett utbud av butiker och bekvämligheter samt t ex ännu ett gym (sats) och en biograf samt Nacka Forums stora utbud av butiker. Längs Svindersvik finns fina promenad- och motionsslingor. På några ytterligare minuters promenad- eller cykelväg finns Hammarbybacken med skidåkning och Nackareservatet med allehanda friluftsliv både sommar och vinter.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andrea Enström

Notar
Mäklare Andrea Enström, Notar
0723016160
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

 • 4
  jul
  Mån 4 jul kl. 12:30–13:00
  Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se
 • 5
  jul
  Tis 5 jul kl. 16:45–17:15
  Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.