Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Andrea Enström

Andrea Enström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Värmdövägen 629, Björknäs, Nacka kommun

Värmdövägen 629

Lägenhet
Björknäs, Nacka kommun
Notar
1 995 000 kr
43,6 m²
2 rum
vån 1/2
3 109 kr/mån
45 757 kr/m²

Välkommen till en perfekt planerad 2:a med härligt ljusinsläpp, många fönster och sovalkov. Här möts du av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter i form av en garderobsvägg. Stort, modernt kök med gott om arbetsyta samt plats för matbord för 4 personer. Allrummet har väl disponibla kvadratmetrar, med en naturlig avdelning för säng. Från allrummet nås bostadens trevliga uteplats. Helkaklat och stort badrum med dusch, tvättmaskin och förvaring. I föreningen finns förråd samt en gemensam uteplats som alla medlemmarna får nyttja. Läget är ultimat med närhet till natur och stad. Ett stenkast ifrån och du står på busshållplatsen där bussarna passerar med täta avgångar och kan ta dig till stan på 15 min. Gångavstånd till badsjöar och Skurusundet. Björknäs Centrum ligger endast ett par minuter ifrån bostaden, där finns bl.a. matbutik, restaurang, hårfrisör, postombud m.m. Inom området finns förskolor, skolor och idrottsplatser. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Finntorpsvägen 3, Finntorp, Nacka kommun

Finntorpsvägen 3

Lägenhet
Finntorp, Nacka kommun
Notar
1 685 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 3/4
1 952 kr/mån
71 702 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkommen till denna mycket välplanerade 1:a i populära Finntorp endast 8 min från Slussen! Bostaden ligger med ett perfekt läge nära till kommunikationer, matbutiker, caféer, Sickla köpkvarter och naturen. Lägenheten är mycket trevlig, har stora fönster, samt en fransk balkong som släpper in rikligt med ljus i rummet. Nyligen så har lägenheten fräschats upp i form av nya ytskikt i hall/kök och vardagsrum, nytt kök (utrustat med spisplatta och kyl med frysfack) samt enklare uppsnyggning av badrum (stambytt 2004). Allrummet är lättmöblerat och rymmer säng, soffa samt en liten matgrupp. Fönster och fransk balkong ut mot en lugn gata. I avgiften ingår värme, vatten, TV & bredband. Ett perfekt första boende! Föreningen är stor och stabil, med låg belåningsgrad. Det finns tillgång till tvättstuga, cykelrum, garage och förråd. Perfekt Finntorpsläge med närhet till såväl natur som kommunikationer. Finntorp präglas av närförortens lugn men har ändå direkt närhet till Stockholms innerstad. Bussar och Saltsjöbanan avgår med täta avgångar och tar dig till Slussen på 8 minuter. Här finns bl a matbutik, gym, bageri samt några restauranger. På några minuters promenad ligger Sickla Köpkvarter med ett komplett utbud av butiker och bekvämligheter samt t ex ännu ett gym (sats) och en biograf. Längs Svindersvik finns fina promenad- och motionsslingor samt båtklubb. På några ytterligare minuters promenad- eller cykelväg finns Hammarbybacken med skidåkning och Nackareservatet med allehanda friluftsliv både sommar och vinter. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Notgatan 14, Fisksätra, Nacka kommun

Notgatan 14

Radhus
Fisksätra, Nacka kommun
Notar
3 995 000 kr
116 m²
5 rum
135 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta charmiga radhus i populära Fiskarhöjden. Planlösningen är i nuläget disponerad med sällskapsrum på nedre plan, kök med matsal, vardagsrum samt ett badrum med dusch. På övre plan finns fyra sovrum och ett helkaklat badrum med WC, dusch, handfat med kommod och tvättmaskin/torktumlare. Bostaden har gott om förvaring i form inbyggd hallförvaring, "walk-in closet" och liknande förrådsutrymmen. På fastighetens framsida välkomnas du av en trevlig uteplats med stenplattor. Här finns gott om utrymme för alla sorters utemöbler och plantering. Solen ligger i sydost så här går det att njuta av många soltimmar. På baksidan ligger trätrall, här kommer kvällssolen in, och även här finns utrymme för utemöbler. Fiskarhöjden är ett sjönära område med närhet till fina rekreationsområden som Erstavik och Saltsjöbaden. På 5 minuters promenadavstånd finns Saltsjöbanan som för närvarande är avstängd men som ersätts av bussar fram till våren 2024. Även med bil är det lätt att ta sig in till city inom 15 minuter. I området runt Fiskarhöjden är det nära till såväl hav som skog. Ett trevligt promandstråk leder längs Lännerstasundet in till Duvnäsviken. Närmaste badplats är Holmens badplats i Lännerstasundet. Med cykel tar man sig på några minuter till härliga områden runt Erstaviken med härliga promenadstråk och havsbad. Småbåtshamn finns i Fisksätra och för golfspelaren finns Saltsjöbadens golfklubb. Matvarubutiker finns i närbelägna Fisksätra centrum. Serviceutbud finns i Saltsjöbaden centrum med bl a diverse butiker, gym, bank, restaurang och Systembolag. Det är heller inte långt till Forum Nacka och Sickla köpstad.

Soldatvägen 16A, Saltsjö-Boo, Nacka kommun

Soldatvägen 16A

Lägenhet
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Notar
1 295 000 kr
20 m²
1 rum
2 288 kr/mån
64 750 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Välkommen till en perfekt planerad 1:a med härligt ljusinsläpp, många fönster och sovalkov. Här möts du av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter i form av en garderobsvägg. Stort kök med gott om arbetsyta samt plats för matbord för 4 personer. Allrummet har väl disponibla kvadratmetrar, med en naturlig avdelning för säng. Helkaklat och stort badrum med både handdukstork, dusch och kombimaskin. Utanför ytterdörren finns utrymme för sittgrupp dit solen når på förmiddagen. Förråd om 4-5kvm samt parkeringsplats ingår. Här bor du i ett naturskönt och lugnt område med närhet till det mesta. För den badsugna finns det flera badsjöar på gång- och cykelavstånd. Den närmsta är Kocktorpssjön som nås med en 5-minuters promenad. Närhet till flertal busstationer i området, in mot stan men även ut mot Värmdö. Inom promenadavstånd finns en stor Hemköp och för ett större utbud av butiker och restauranger ligger Orminge Centrum inte långt bort.

Gustaf De Lavals Torg 8, Järla Sjö, Nacka kommun

Gustaf De Lavals Torg 8

Lägenhet
Järla Sjö, Nacka kommun
Notar
2 995 000 kr
48 m²
2 rum
3 260 kr/mån
62 396 kr/m²

VISNING 5/5 OCH 6/5! Varmt välkommen till denna fina 2:a i anrika Turbinhallen, Järla Sjö. Denna fantastiskt fina bostad präglas av exklusiva materialval och en genomgående känsla av kvalitét. En takhöjd om hela 3,4m och den rätta industrikänslan gör den här lägenheten till något alldeles extra! Den generösa talhöjden ger även möjligheten att bygga ett stort loft för den som önskar maximera ytan ännu mer. Just denna lägenhet har man gjort samtliga tillval i så väl kök som badrum. Föreningen som stod färdigbyggd 2017-2018 har blivit en sann framgångssaga inom nyproduktion där man sammankopplat ett gammalt industriområde med nyproduktion och skapat ett nytt samhälle i hjärtat av Nacka. Utöver det har man lyckats skapa en mycket välmående förening med god ekonomi och höga lokalintäkter vilket starkt gynnar de boende. Föreningen har även flertalet bekvämligheter så som festlokal, stort gym för föreningens medlemmar, ett rejält spa, bastu samt duschmöjligheter. Utöver detta finner man ett stort garage. I Järla Sjö har man byggt bostäder delvis efter gamla ritningar och renoverat upp industribyggnader samt byggt nytt vilket ger en härlig atmosfär. I området finns fantastiska promenadstråk längs vattnet och badbryggor. Inrymt mestadels i gamla vackra industribyggnader hittar man möbelaffärer, klädbutiker, frisör och servicebutik. Täta kommunikationer till stan finns med Saltsjöbanan och bussar, på endast ca 10 minuter når man Slussen. Sickla Köpkvarter och Nacka Forum finns på promenadavstånd och erbjuder ett ytterst rikt utbud av butiker, caféer, restauranger och nöjen. Tre skolor och flertalet dagis/daghem finns i närheten. Båtplatser finns i området, med ett kösystem som sköts av samfällighetsföreningen. En båtklubb finns också där boende i Järla Sjö har tillgång till en segelbåt och en roddbåt. Järla Sjö Kanotklubb kan man bli medlem i och de anordnar turer för de som har egen kanot och kajak. Läs allt om Järla sjö på deras hemsida http://www.jarlasjo.se. Detta är en lägenhet du absolut inte får missa, kontakta ansvarig mäklare för visning!

Visar alla 5