Hjortstigen 57A

Hills Panorama & Spa, Malung-Sälens kommun Se på karta

1 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
19 m²
Våning
1 av 1
Byggår
2017
Förening
BRF Tandådalen Panorama 1
Om föreningen
Avgift
901 kr/mån
Driftkostnad
19 008 kr/år
Pris/m²
89 474 kr/m²

Välplanerat fritidsboende högt beläget på Orrliden, Tandådalen.
Ett mysigt boende med få kvadratmeter men som inrymmer alla moderna bekvämligheter.
Njut av fjällets lugn med naturen som granne. Koppla av efter dagens aktiviteter i det varma SPA-badet med underbar utsikt mot Tandådalen och Hundfjället.

Här erbjuds ett arkitektritat Attefallshus med sovloft. Bostaden har en modern framtoning med härlig ljus känsla. Stora fönster som öppnar upp bostaden för ljusinsläpp och utsikt mot den vackra fjällvärlden med panoramavy över Tandådalen och Hundfjället. Med naturen inpå knuten kan man njuta av fjället under alla årstider.
Planeringen av bostadsytan tar omsorgsfullt tillvara på husets kvadratmeter och erbjuder en effektiv planlösning. Den stora härliga altanen blir husets extrarum där du kan återhämta dig i spa-badet efter en spännande och händelserik dag, och samtidigt njuta av en energigivande utsikt.

Vid bostaden finns laddstolpe installerad.

Utanför husknuten går längd- och skoterspåren förbi på vintern. Till skid- och badbussens hållplats är det ca 500 meter. Till backarna i Tandådalen är det endast tre kilometer och till Hundfjället cirka fyra kilometer; med andra ord ett perfekt läge för den aktiva semestern. På sommaren tar du dig enkelt till någon av alla märkta cykelstigar som passerar i närområdet för ett dagsäventyr. Dessutom är det endast en 15 minuters bilresa till flygplatsen Scandinavian Mountain Airport.

Vid Hundfjällets skidanläggning öppnade det nya hotellet lagom till förra vintern. Här planerar men nu för verksamhet även under barmarkstiden.

För bostaden finns idag inget uthyrningsavtal. För den som vill finns goda möjlighet till intäkter genom uthyrning.

Varmt välkommen med intresseanmälan och visning

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Kontakta mäklaren

Alexandra Kristofic

Svensk Fastighetsförmedling Sälen
Mäklare Alexandra Kristofic, Svensk Fastighetsförmedling Sälen
0761311555