Vickervägen 20

Lillsjön, Östersund Se på karta

550 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1971
Förening
HSB BRF Lillsjön i Östersund
Om föreningen
Avgift
1 996 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
12 791 kr/m²
Antal besök
4 224
Dagar på Hemnet
20

Välplanerad och rymlig lägenhet på 43 kvm med inglasad balkong, sovalkov och klädkammare! På andra våningen med egen entré via loftgången finns nu möjligheten att förvärva en både stor och liten lägenhet på samma gång! Låg månadsavgift gör bara boendet bättre. Både garage och p-plats finns ledigt!

Hallen är rymlig med bra förvaring i två höga garderober och ett städskåp. Till detta finns även en klädkammare som skulle kunna nyttjas till kontor om så önskas. Vidare finns en liten sovalkov med egen dörr och ett litet fönster som släpper in dagsljuset från vardagsrummet. I öppen planlösning finns ett arbetskök, vardagsrum och matplats. Och för att ytterligare förstärka känslan av att det är en stor lägenhet så finns en rymlig inglasad balkong med bästa solläge.

I Lillsjön bor du bekvämt med närheten till naturen, preparerade motionsspår sommar som vinter, badplats och fågelskådning. Samtidigt som det även finns Hälsocentral, grundskola, öppen förskola, kyrka, pizzeria m.m. Till centrala Östersund finns goda kommunikationer, busshållplats finns ute på gatan. Välkommen att boka in din visningstid!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB