Lönngatan 50A

Lönngården, Malmö kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Byggår
1937
Förening
BRF Skultuna
Om föreningen
Avgift
2 969 kr/mån
Pris/m²
21 310 kr/m²
Antal besök
1 424

Välkommen till denna inflyttningsklara och genomgående lägenhet om 42 kvadratmeter. Fräscha ytskikt tillsammans med vacker fiskbensparkett och fina detaljer skapar en trivsam atmosfär. Här erbjuds ett stilrent kök med plats för matbord samt en praktiskt halva i mitten av bostaden som möjliggör en naturlig sängplats med utrymme för 140cm säng, alternativt plats för soffgrupp. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp och sängplats eller matsalsbord. Fräscht badrum med duschhörna, handfat och WC. Lågt belånad förening som bildades samma år som huset byggdes. Välkommen till den perfekta bostaden för den studerande eller förstagångsköparen!

Möjlighet till snabb inflytt.

På denna trevliga adress bor du på kort cykelavstånd från city med närhet till pendlarvänliga kommunikationer och grönområden. Huset omges av trevliga gårdar med grill och utemöbler för sommarhalvårets soliga dagar. Alldeles intill finns ett parkliknande grönområde perfekt för promenaden eller picknickfilten en solig sommardag!

Interiör
Hall - Välkommen in, här möts vi av fiskbensparkett och vitmålade väggar.

Halva - Rakt fram från hallen sett finner vi bostadens rymliga, och framförallt praktiska halva. Denna nyttjas perfekt som sängplats eller varför inte soffhörna.

Vardagsrum - I detta stora ljusa rum finns gott om utrymme för både soffgrupp och skrivbord. Här är vitmålade väggar, fiskbensparkett och lamprosett.

Kök - Stilrent kök från IKEA med vita luckor, ekbänkskiva och vitt kakel. Plats för matbord för 4 personer. Vitvaror i form av spis/ugn, kolfilterfläkt och kyl/frys.

Badrum - Badrum med vitkalkade väggar och plastmatta på golvet, duschhörna, handfat och WC.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Sara Persson

Bjurfors Malmö City
Mäklare Sara Persson, Bjurfors Malmö City
0739206680

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.