Mäklare Sara Persson

Sara Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Vitemöllegatan 10A, Nobeltorget, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 15:00
Vitemöllegatan 10A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Vitemöllegatan 10A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Vitemöllegatan 10A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 350 000 kr

55 m²

2 rum

4 223 kr/mån

24 545 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 2:a med fint ljusinsläpp och välplanerade ytor. Här kan du njuta av lättmöblerat vardagsrum med stor inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. Genomgående planlösning och gott om förvaringmöjligheter. Stort kök med plats för större matbord och ett helkaklat badrum som renoverades 2020. Här bor du på centralt läge i välskött HSB- förening med bredband inkluderat i avgiften. Området kring Nobeltorget erbjuder all tänkbar service, trevliga grönområden och utmärkta kommunikationer. På gångavstånd nås både Folkets Park och S:t Knuts trevliga kulturkvarter. På andra sidan gatan ligger grönskande Enskifteshagen. Interiör Hall - Välkommen in, här möts vi av ljust klinkergolv och gråmålade väggar. Praktisk förvaring i två inbyggda garderober och säkerhetsdörr. Kök - Till höger från hallen sett ligger det ovanligt stora köket från Ikea med luckor i ek, mörkgrå laminatbänkskiva samt ljust kakel som stänkskydd. Vitvaror i form av: spis (Whirlpool), ugn (IKEA), kyl/frys (Whirlpool) och kolfilterfläkt. Här ligger tåligt klinkergolv och väggarna är gråmålade. Gott om utrymme för matbord för 6-8 personer. Sovrum - Vacker originalparkett samt vitmålade väggar. Plats för dubbelsäng och förvaring. Vardagsrum - Även här ligger vacker originalparkett och väggarna är vitmålade. Plats för soffgrupp, och om man vill, matbord. Utgång till den stora inglasade balkongen i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Utsikt över föreningens välskötta innergård. Badrum - Helkaklat badrum med duschhörna med vikvägg, handfat, toalett och badrumsskåp. På golvet ligger mörkt klinker som går väl ihop med de vitkaklade väggarna. Elburen golvvärme. Badrummet renoverades 2020, dokumentation finns att se på visningen.

 • Premium
 • Balkong
Södra parkgatan 29A, Folkets Park, Malmö kommun

Södra parkgatan 29A

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 995 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 336 kr/mån

37 290 kr/m²

Bland Möllans charmiga gamla fastigheter och restauranger ligger denna fantastiska sekelskiftesvåning på vån 2 . Bakom den vackra och klassiska rundade fasaden hittar vi denna praktiska och framförallt charmiga 2:a med smakfullt renoverat badrum och fina originaldetaljer. Fina brädgolv samt vackra bevarade detaljer och smarta lösningar förstärker verkligen känslan. Vacker och grönskande utsikt samt balkong med magisk utsikt! På Möllan och vid Folkets Park bor du nära stadens utbud och i området är matutbudet varierande från jordens alla hörn, allt från falafel och små krogar till White Guide-listade restaurangen Lyran. På gångavstånd finns Folkets Park , S:t Knut ,Triangelns station och knutpunkten vid Södervärn. Här finns något för alla. Välkommen att uppleva denna fantastiska bostad på plats belägen i en gemytlig förening med god gemenskap och väl omhändertagen innergård. Interiör Hall - Välkommen, här möts vi av generös takhöjd och vackert brädgolv. Fasta garderober, två klädkammare och plats för hatthylla. Genom en praktiskt passage når vi sovrummet med balkong i öst med magisk morgonsol över parken. Badrum - Badrummet renoverades 2019 med tidstypiskt kakel och badkar. Schackrutigt klinkergolv och vitkalkade väggar. Handfat, WC och badkar. Sovrum/Balkong - Mysigt sovrum med fin utsikt mot rondellen och Folkets Parks grönska. Plats för dubbelsäng. Nylagt brädgolv och nymålade väggar och tak 2021. Vacker lamprosett! Kök- Köket ligger med utsikt mot den mysiga innergården och har ett magiskt ljusinsläpp. Plastmatta på golvet, vita luckor och blåmönstrat kakel. Plats för matbord. Spis, ugn samt kyl/frys. Köket är av äldre modell men har alla förutsättningar för att kunna bli ditt drömkök. Vardagsrum - Med fantastiskt ljus och utsikt mot Folkets Park ligger detta mysiga rum med plats för både bord och soffa. Vacker dörr och två fina fönster samt brädgolv i original.

 • Balkong
Mäster danielsgatan 2, S:t Knuts Torg, Malmö kommun

Mäster danielsgatan 2

Lägenhet
S:t Knuts Torg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 995 000 kr

44 m²

1 rum

2 537 kr/mån

45 341 kr/m²

Året var 1932 då denna pastellgröna huskropp i nordöstra hörnet av S:t Knuts torg tog form. Ett område som kom att bli ett av Malmös mest populära. Här finner vi denna ljuvliga etta belägen på våningsplan 4 med underbart burspråk. I lägenheten erbjuds välplanerade 44 kvm med ett charmigt originalkök och rymligt allrum med plats för säng, soffhörna och inte minst matplats. Det spröjsade burspråket ger en härlig sikt och rikligt med ljusinsläpp. I lägenheten finns många bevarade 1930-talsattribut såsom fiskbensparkett, brädgolv spegeldörrar och en härlig takhöjd. I föreningen finns en mysig gemensam innergård med utemöbler och grill och en bastu som kan bokas av föreningens medlemmar. Kvarteret benämns som Trädgårdsstaden vilket är enkelt att förstå så snart man kommer in i området. Mysiga innergårdar och förgårdar omger flertalet av fastigheterna och i varje hörn ligger caféer och restauranger. Personliga favoriter är Söderberg och Saras fika, Spoonerys rustika fastfood och Floreras fantastiska utbud av blommor. Även Minerals vinbar och Ugglans kaffebar ligger i omedelbar närhet precis utanför dörren. På gångavstånd nås också Malmö City, Triangeln samt Folkets Park och Möllan. Interiör Hall - Välkommen in, här möts vi av brädgolv och ljusa tapetserade väggar. Plats för hatthylla, skoställ och gott om förvaring i en stor klädkammare. Kök - Brädgolvet leder oss vidare från hallen in i det rymliga köket som erbjuder plats för stort matbord. Vackra originalluckor samsas med rostfri diskbänk och vitt kakel. Väggar målade i grå kalkstensfärg och vitvaror enligt följande: gasspis/ugn (Smeg), kyl/frys och fläkt. Köket erbjuder också ett stort fint skafferi. Allrum - Här har man verkligen en trevlig utsikt från burspråket längs Mäster danielsgatan. Plats för soffgrupp och dubbelsäng samt förvaring. Vacker fiskbensparkett och nymålade väggar i fin beige nyans. Badrum - Stilrent badrum med grått klinker på golvet och vitkaklade väggar. Duschhörna med vikvägg, WC och handfat. Tak med infällda spotlights.

Brobygatan 8, Nobeltorget, Malmö kommun
 • Sön 12 feb kl 15:10
Brobygatan 8, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Brobygatan 8, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Brobygatan 8

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 395 000 kr

85 m²

3.5 rum

6 530 kr/mån

28 176 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostad om 85 kvm på bra läge med fina ytskikt. Genomgående planlösning gör bostaden som ligger på andra våningen ljus och luftig. Från både sovrum och kök har man utsikt över föreningens innergård och från vardagsrum och det större sovrummet ges vi utsikt mot Brobygatan och Göingeplans gröna lilla park. Läget är i princip otrafikerat då alla områdets gator är enkelriktade. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och större matbord och i köket finns utrymme för ett lagomt bord att äta frukost vid. Läget är perfekt med Möllan, Folkets Park och S:t Knut på promenadavstånd och Triangeln endast 1,5 km bort samt Nobeltorget runt knuten med matbutik och trevliga kvarterskrogar. Här finns nåt för både stora och små! Interiör Hall - Välkommen in, här möts vi av en fin ekparkett som är genomgående för bostadens samtliga rum. Avhängningsmöjligheter samt en praktisk inbyggd garderob. Kök - Direkt in till höger från hallen sett ligger det stilrent renoverade köket från IKEA som har vita luckor, mörk bänkskiva och vitt kakel. Plats för matbord och utsikt mot föreningens innergård. Maskinell utrustning i form av kyl/frys (LG 2021), spis, ugn och diskmaskin(Electro Helios 2014) samt kolfilterfläkt (Franke 2014) . Väggar målade i vitt och grått. Vardagsrum - Det rymliga vardagsrummet har härligt grönskande utsikt mot Göingeplan. Även här ligger vackert ekparkett och väggarna är ljusa. Gott om utrymme för både matsalsbord och soffgrupp. Sovrum/halva - På väg in till de båda sovrummen finns en praktisk halva som avskiljs med två vackra pardörrar in mot det större sovrummet. I halvan ges plats till skrivbord eller förvaring och här finns också en inbyggd garderob. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Sovrum 2 - Det lite mindre sovrummet ligger med fönster mot föreningens innergård och passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Väggarna går i behagligt grönt och vitt. Badrum - Helkaklat badrum med duschhörna , WC, handfat och badrumsskåp. Elburen handdukstork och golvvärme. Vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Badrummet renoverades 2014. Gäst-wc - I hallen finns en Gäst-wc med toalett, handfat, grått klinker och vitkaklade väggar. Renoverat 2014.

 • Premium
Södra förstadsgatan 80B, Triangeln, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 14:15

Södra förstadsgatan 80B

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 395 000 kr

64 m²

2 rum

3 292 kr/mån

37 422 kr/m²

Genom en gång förbi en vackert teglad fasad kommer vi in på en av området mysigaste innergårdar med grönska och uteplatser. På våning 2 ligger denna fantastiska våning där ljus och rymd genomsyrar bostadens samtliga rum. Ytorna är bra planerade med ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp i mitten med plats för både matbord och större soffgrupp. Bredvid vardagsrummet ligger det fina platsbyggda köket med gott om förvaring, plats för matbord samt ett praktiskt skafferi/förråd. Bostaden erbjuder också ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och generöst med förvaringsyta. Vackra parkettgolv, lamprosetter och rejäl takhöjd ger denna fina bostad en fin känsla som måste upplevas på plats. Välkommen på visning! Vid Triangeln och Möllan bor du nära stadens utbud och i området är matutbudet varierande från jordens alla hörn, allt från falafel och små krogar till White Guide-listade restaurangen Lyran. På gångavstånd finns Folkets Park , S:t Knut ,Triangelns station och knutpunkten vid Södervärn. Här finns något för alla. Interiör Hall - Här möts vi av ekparkett i holländsk förband som också följer oss in i sovrummet. Vitmålade väggar och plats för hatthylla. Badrum - Direkt innanför hallen ligger det halvkaklade badrummet med WC, badkar, handfat och badrumsskåp. Sovrum - Till höger från hallen följer det fina parkettgolvet oss in till detta stora och harmoniska sovrum. Gott om utrymme för både förvaring, dubbelsäng och skrivbord. Härlig takhöjd med vacker lamprosett och vitmålade väggar. Vardagsrum - Här möts vi av klassisk stavparkett och ett fantastiskt ljus. Trivsam planlösning med utrymme för större soffgrupp, hyllsystem och matplats vid fönstret som har utsikt mot den grönskande innergården. Här flödar ljuset in från helt fri utsikt. Köket får vi access till precis intill matplatsen. Kök - Otroligt trivsamt och snyggt renoverat kök som är platsbyggt av snickare i klassisk 30-talsstil. Klassiska vita luckor samsas med rostfri bänkskiva och beslag samt vitt kakel. Gott om förvaring i skåp och i ett stort förråd/skafferi. Maskinell utrustning enligt följande: Induktionshäll, ugn, kyl/frys kolfilterfläkt och diskmaskin. Köket renoverades 2015.

 • Plus
Lönngatan 50A, Lönngården, Malmö kommun
 • Idag kl 16:00
Lönngatan 50A, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 50A, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 50A

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

895 000 kr

42 m²

1.5 rum

2 969 kr/mån

21 310 kr/m²

Välkommen till denna inflyttningsklara och genomgående lägenhet om 42 kvadratmeter. Fräscha ytskikt tillsammans med vacker fiskbensparkett och fina detaljer skapar en trivsam atmosfär. Här erbjuds ett stilrent kök med plats för matbord samt en praktiskt halva i mitten av bostaden som möjliggör en naturlig sängplats med utrymme för 140cm säng, alternativt plats för soffgrupp. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp och sängplats eller matsalsbord. Fräscht badrum med duschhörna, handfat och WC. Lågt belånad förening som bildades samma år som huset byggdes. Välkommen till den perfekta bostaden för den studerande eller förstagångsköparen! Möjlighet till snabb inflytt. På denna trevliga adress bor du på kort cykelavstånd från city med närhet till pendlarvänliga kommunikationer och grönområden. Huset omges av trevliga gårdar med grill och utemöbler för sommarhalvårets soliga dagar. Alldeles intill finns ett parkliknande grönområde perfekt för promenaden eller picknickfilten en solig sommardag! Interiör Hall - Välkommen in, här möts vi av fiskbensparkett och vitmålade väggar. Halva - Rakt fram från hallen sett finner vi bostadens rymliga, och framförallt praktiska halva. Denna nyttjas perfekt som sängplats eller varför inte soffhörna. Vardagsrum - I detta stora ljusa rum finns gott om utrymme för både soffgrupp och skrivbord. Här är vitmålade väggar, fiskbensparkett och lamprosett. Kök - Stilrent kök från IKEA med vita luckor, ekbänkskiva och vitt kakel. Plats för matbord för 4 personer. Vitvaror i form av spis/ugn, kolfilterfläkt och kyl/frys. Badrum - Badrum med vitkalkade väggar och plastmatta på golvet, duschhörna, handfat och WC.

 • Premium
Nikolaigatan 4D, Triangeln, Malmö kommun
Nikolaigatan 4D, Triangeln, Malmö kommun, bild 2
Nikolaigatan 4D, Triangeln, Malmö kommun, bild 3

Nikolaigatan 4D

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 395 000 kr

61,5 m²

2.5 rum

3 412 kr/mån

38 943 kr/m²

Välkommen till Nikolaigatan 4D. Här bor man i en välskött fastighet från 30-talet med vackra detaljer och mycket känsla. Föreningen har en trivsam innergård, orangeri och en gemensam takterrass som medlemmarna får nyttja. Denna välplanerade bostad har mycket funktion på sina 61,5 kvm. Separat renoverat kök, sovrum och vardagsrum med både vardagsrumsdel och ett extrarum som kan nyttjas som sovrum eller matsal . Bostaden kännetecknas av fint ljusinsläpp och fina 30-talsdetaljer. Detta attraktiva läge ligger precis vid Triangeln, strax intill Pildammsparken och City. Området har i takt med Triangelstationen och Citys utökade restaurang- och caféliv genomgått en livfull förändring. Kvarteren blandas av tidigt sekelskifte och vackra 1920-tals fastigheter som tillsammans med nybyggnation förgyller gatstråken och kvarteren. Här erbjuds ett rikt utbud av trendiga restauranger, shopping och små kaffehak. För pendlaren nås nya Triangeln och innerstadsbussnätet precis runt hörnan. HSB Brf Vesslan har funnits sedan huset byggdes och äger sin tomt. Till bostadsrätten ingår källar- och vindsförråd. Tvättstugan finns på vinden, och garage finns i huset. Interiör Hall - Genom en säkerhetsdörr kommer vi in i hallen som har parkettgolv och ljusmålade väggar. Gott om förvaring i två inbyggda garderober. Vardagsrum/ halva - Vardagsrummet bjuder på både ett separat rum som idag används som matsal och ett med plats för soffgrupp. Ljusa väggar och parkettgolv även här. Sovrum - Mot innergården ligger sovrummet som har plats för dubbelsäng och en smart byggd garderob bakom en skärmvägg med snygg akustikpanel. Parkettgolv och ljusa väggar. Kök - Snyggt renoverat kök från IKEA 2021 med luckor i fin turkos nyans, virrvarr bänkskiva och ljust stänkskydd. Maskinell utrustning enligt följande: spis (Hisense 2021), ugn (Neff 2021), kyl/frys (Siemens), diskmaskin (IKEA 2021) och fläkt (Bosch/Neff 2021). Plats för matbord för 2 personer. Badrum - Helkaklad badrum med duschhörna, tvättmaskin, badrumsskåp handfat och WC. Tak med infällda spotlights och vattenburen haddukstork.

 • Premium
Hässleholmsgatan 8A, Nobeltorget, Malmö kommun
Hässleholmsgatan 8A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Hässleholmsgatan 8A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Hässleholmsgatan 8A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 295 000 kr

37 m²

1 rum

2 633 kr/mån

35 000 kr/m²

På tyst och lugnt läge erbjuds nu den perfekta ettan för förstagångsköparen eller den i behov av ett centralt och tryggt boende. På Hässleholmsgatan 8A bor du på ett attraktivt läge med några av stadens bästa restauranger och caféer endast ett stenkast bort. Hela bostaden har renoverats av föreningen och är i mycket gott skick. På attraktiva våning 4 erbjuds 37 kvadratmeter boarea fördelat i en trevlig planlösning med sociala ytor och separat kök. Här samsas rejäl takhöjd med stora fönsterpartier, vackra originalgolv och fina fönsterbänkar av sten. Som pricken över i bjuder bostaden på en härlig söderbalkong, något som är ovanligt för ettor i området. Nobeltorget utgör idag en av Malmös populära stadsdelar. Området har, i takt med Malmös urbanisering, Triangelstationens etablering och ett ständigt växande restaurang- och caféliv, genomgått en livfull förändring. I kvarteren samsas stilfull funkis med vackra 30-talsfastigheter som tillsammans förgyller gatustråken. Möllevångens pulserade krogliv frestar en bit bort och närheten till Folkets Park lockar såväl gammal som ung. För pendlare nås Triangelstationen på kort avstånd och city nås enkelt till fots, med cykel eller med buss. Välkommen på visning! Interiör Hall: I hallen finns förvaring i en inbyggd klädkammare. På golvet ligger vitlaserat brädgolv och väggarna är målade i vitt. Säkerhetsdörr finns. Allrumum: Trevligt rum med plats för soffgrupp, säng och hyllsystem. På golvet ligger vitlaserat brädgolv och väggarna är målade i vitt. Från rummet nås bostadens balkong belägen i söderläge. Kök: Rymligt kök från Marbodal med goda arbetsytor och plats för matbord för två till fyra personer. Köket renoverades av föreningen i samband med ombildningen till bostadsrättsförening. Vita klassiska luckor samsas med gedigen ekbänkskiva och vitt fasat kakel. Vitlaserat brädgolv och vitmålade väggar även här. Vitvaror enligt följande: spis, ugn, kyl/frys och diskmaskin (samtliga Elektro Helios 2015) samt fläkt Franke 2015 Badrum: Även badrummet renoverades av föreningen under 2015 och har vitkaklade väggar och på golvet ligger svart/vitrutigt klinker. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch, handdukstork (el) och golvvärme (el) samt badrumsskåp. I taket finns infällda spotlights.

 • Premium
 • Balkong
Vattenverksvägen 27B, Kirseberg, Malmö kommun

Vattenverksvägen 27B

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

995 000 kr

40,5 m²

1 rum

2 713 kr/mån

24 568 kr/m²

Välkommen till Vattenverksvägen 27! Ett stenkast bort från Värnhem och dess breda utbud av kommers och kommunikation hittar vi Kirseberg. Här bor vi som i en liten pittoresk by i rofylld gathusbebyggelse bland lummiga kvarter på trivsamt cykelavstånd till Malmö citys snabba puls. Bostaden är placerad på våning 1 med fönster mot innergården. Luftigt allrum med plats för både dubbelsäng och soffgrupp. Köket är i fint skick med plats för matbord för 4 personer. Helkaklat badrum med dusch och härligt kök med gott om förvaringsmöjligheter samt möjlighet till matplats. Perfekt för paret, förstagångsköparen eller pendlaren som vill bo i ett lugnt område men med stadens puls men på bara några minuters gångavstånd. Tack vare Värnhems utsökta kommunikationsmöjligheter tar vi oss enkelt runt i Malmö men även ut till Lund. Även tågstationen vid Östervärn som för några år sedan åter togs i bruk utökar kommunikationsmöjligheterna ytterligare. Hall - Rymlig hall med goda möblerings- och förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober leder oss vidare till resterande utrymmen i bostaden. Kök - Stort och fint kök med gott om skåpsyta samt plats för matbord för 4 personer. Smakfull köksinredning där vita luckor fint kompletteras med mörkt kakel och grå bänkskiva. Köksutrustningen består av spis och ugn (Elektrolux 2019), kyl/frys (Samsung 2022), diskmaskin (Samsung 2022) samt fläkt (2021). Här har vi även ett stort fönster med fri utsikt Badrum - Helkaklat badrum med duschhörna, WC, handfat, handdukstork och badrumsskåp. Vitkaklade väggar och beige klinker på golvet. Vardagsrum/Allrum - Längst in i bostaden finner vi vardagsrummet som välkomnar oss med fint ljusinsläpp och gott om plats för både säng och soffgrupp. Utöver detta finns här god förvaring i form av inbyggda garderober.

Uppsalagatan 9A, Södervärn, Malmö kommun

Uppsalagatan 9A

Lägenhet
Södervärn, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 495 000 kr

57 m²

2.5 rum

4 385 kr/mån

26 228 kr/m²

Med västerbalkong belägen mot föreningens grönskande innergård ligger denna välplanerade och genomgående 2,5:a. Här finns många vackra 30-talsdetaljer bevarade, såsom nyslipad fiskbensparkett (2022) och generös takhöjd. Praktisk och möblerbar halva samt rymligt vardagsrum och sovrum. I halvan finns dessutom en rymlig inbyggd garderob. Hela bostaden är precis nymålad inför försäljningen. Välkommen till en väl tilltagen tvåa på lugn gata. Denna bostad säljs av bostadsrättsföreningen och är en av deras kvarvarande hyresrätter. Möjlighet till snabb inflytt! Med promenadavstånd har du tillgång till bra kommunikation både via Södervärns busstorg och citytunneln vid Triangeln. Några minuter bort ligger Möllan och Triangeln som bjuder på ett bra utbud av restauranger, klubbliv och shopping. Vill du koppla av och ta en lugn promenad, ta en picknick eller ta en runda i joggingspåret så tar du dig snabbt till Pildammsparken som ligger bara några få minuter bort. Interiör Hall - Genom en säkerhetsdörr tar vi oss in i hallen som har nyslipat parkettgolv och vitmålade väggar. Kök - Direkt in till höger från hallen sett ligger funktionella köket som renoverades 2007 med vita skåpsluckor (nymålade 2022), rostfri diskbänk och vitt kakel. Kyl/frys (Bosch 2022), gasspis (Gorenje 2007), fläkt (Franke 2022) samt vitmålade väggar. Här finns plats för matbord. Badrum - Halvkaklat badrum med inkaklat badkar, WC och handfat med spegel. Schackrutigt klinkergolv och vitkaklade väggar. Vardagsrum/Halva - Otroligt luftigt och ljust rum med en lättmöblerbar halva. Gott om plats för både förvaring, soffgrupp och matsalsbord. Vacker nyslipad fiskbensparkett och vitmålade väggar. I halvan finns en praktisk inbyggd garderob. Sovrum/balkong - Beläget mot gårdssidan ligger detta lugna sovrum med utgång till balkongen i härligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Laminatgolv och vitmålade väggar samt gott om plats för både dubbelsäng och förvaring.

 • Balkong
Södra Förstadsgatan 81A, Triangeln, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 5 feb kl 13:30

Södra Förstadsgatan 81A

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 995 000 kr

98 m²

3.5 rum

4 885 kr/mån

40 765 kr/m²

Har du drömt om en 3,5:a mitt i stan med privat terrass med utekök? Då är detta den perfekta bostaden för dig. I förening med bra avgift ligger denna trivsamma och enhetligt renoverade bostad med stort socialt kök i direkt anslutning till utemiljön. Tre bra sovrum, varav det minsta passar ypperligt som kontor eller barnrum. Det finns också två helkaklade badrum, det ena renoverades 2020 och i det andra finns tvättmaskin. En unik lägenhet med fina renoveringar och smart planlösning. Två ingångar då detta är en ihopslagen lägenhet som kan delas igen om man önskar. Detta attraktiva läge ligger precis vid Triangeln, strax intill Pildammsparken, Möllevången, Folkets Park och City. Området har i takt med Triangelstationen och Citys utökade restaurang- och caféliv genomgått en livfull förändring. Kvarteren blandas av tidigt sekelskifte och vackra 1920-tals fastigheter som tillsammans med nybyggnation förgyller gatstråken och kvarteren. Här erbjuds ett rikt utbud av trendiga restauranger, shopping och små kaffehak. För pendlaren nås nya Triangeln och innerstadsbussnätet precis runt hörnan. Interiör Hall - Välkommen in, här möts vi av ekparkett och vitmålade väggar. Plats för avhänging. Kök - Direkt innanför hallen öppnar det stora köket från IKEA upp sig med plats för matbord för 4-6 personer. Köket renoverades 2014/2015 och har grå och svarta skåpsluckor som går väl ihop med det hexagonformade kaklet i vitt. Mörk bänkskiva med gashäll och diskho i porslin samt kyl/frys, micro och diskmaskin, samtliga från 2015 (Wihlpool/IKEA). Vid köksön ges flera sittplatser och den har en bänkskiva i ek. Under köksön finns förberett med vatten/avlopp. Terrass - Bostadens höjdpunkt! I västerläge ges vi en unik utemiljö med plats för stort matbord och loungedel. Här finns också ett utekök med gasolgrill, kylskåp och diskho med kallvatten. Slanganslutning för bevattning och eluttag för belysning. Här finns också ett drivhus samt ytterligare utrymme för odling. Vardagsrum - Härlig vardagsrumsdel i bostadens mitt med plats för soffa. Öppen spis finns men är ej godkänd att elda i nu (fråga mäklaren för mer info). Här ligger fiskbensparkett och väggarna är ljusmålade. Sovrum - Sovrummet intill vardagsrummet har en vacker industriglasvägg och har plats för dubbelsäng. Fiskbensparketten följer oss in här och väggarna är ljusmålade. Barnrum/arbetsrum - Det mindre rummet används idag som barnrum men passar perfekt som arbetsrum eller garderob. Väggen mot sovrummet intill går att ta ner. Även här ligger fiskbensparkett och väggar i mattlackad björkplywood. Master bedroom - Det största sovrummet ligger mer avskiljt och har gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Härligt utsikt mot Södra förstadsgatans vackra fasader från det platsbyggda skrivbordet i burspråket. Fiskbensparkett och väggar målade i en behaglig grön/blå nyans. Badrum - Intill master bedroom ligger badrummet med badkar i akryl som renoverades 2020. Grått klinkergolv och vitkaklade väggar, vask, golvvärme och WC. Om man hellre önskar dusch, går badkaret att ta ut då det är förberett för dusch. Badrum 2 - I anslutning till hallen/köket ligger det andra helkaklade badrummet med duschkabin, vask, WC och tvättmaskin. Grått klinker och vitkaklade väggar.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Industrigatan 4 - Skofabriken, Sorgenfri, Malmö kommun

Industrigatan 4 - Skofabriken

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 295 000 kr

53 m²

2 rum

3 491 kr/mån

43 302 kr/m²

I eftertraktade och slutsålda Skofabriken säljs nu en av de fina 2:orna på ritning. På våning 5 finns denna välplanerade bostad i unik industristil. På länk nedan finns mer info om projektet. https://www.skofabrikenmalmo.se/ Detta är ett unikt projekt där det mesta utvändigt bevaras och tre av fasaderna behålls som exteriör samtidigt som byggnaden förses med en spektakulär glasutbyggnad, vilken i entréplanet utgör ett stort orangeri som samtliga boende i huset kan utnyttja året runt. Planerad inflyttning 1-3 februari. Kontakta mäklaren för mer info. Välkommen till ett hus som förenar nutidens alla moderniteter med en industriell retrokänsla i en miljö där det nya Malmö tar form. Bara ett stenkast från S:t knuts torgs trendiga cafeér och restauranghak som i sin tur inte ligger långt från Möllevången och Folkets Park. Norra Sorgenfri är lokaliserat i Rörsjöstadens förlängning - intill knutpunkten Värnhem och dess goda kommunikationsmöjligheter. Stadspulsen liksom restauranger och caféer väntar runt varje väderstreck, grönskande parker nås en kort promenad bort och busshållplats finns ett stenkast från byggnaden. Pendlaren är ute med bilen mot Lund, Köpenhamn och Göteborg på bara några få minuter.

 • Hiss

Visar alla 12