Mäklare Sara Persson

Sara Persson

Om mig

Jag har många års erfarenhet från säljbranschen och blev registrerad mäklare 2014 och har sedan dess jobbat på Bjurfors. Mina främsta egenskaper som mäklare är att jag har ett starkt driv och ambitionsnivå i varje affär. Jag är ärlig, påläst, har lång erfarenhet. Jag älskar att slå rekordpriser! Men för mig är det lika viktigt att köparen också gör en bra affär. Bra information och återkoppling även till spekulanter och köpare ger alla parter bra service och en trygg och seriös affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ystadsgatan 38A, Nobeltorget, Malmö kommun

Ystadsgatan 38A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 795 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 1,5/4
3 344 kr/mån
28 952 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och mysiga 2,5:a med genomgående planlösning, möblerbar halva samt helkaklat badrum. Underbar gårdsutsikt från köket och generös takhöjd ger karaktär till denna bostad som har både brädgolv och fiskbensparkett samt vackra detaljer från byggåret 1937. Rymligt och ljust vardagsrum med plats för matbord för många samt soffhörna. Föreningen har en sund lånebild med under 1000kr i lån/kvm! Läget är perfekt med Möllan, Folkets Park och S:t Knut på promenadavstånd och Triangeln endast 1,5 km bort samt Nobeltorget runt knuten med matbutik och trevliga kvarterskrogar. Den insynsskyddade innergården är en oas sommartid och bjuder på grillplats och fin grönska.

Ystadsgatan 38A, Nobeltorget, Malmö kommun

Ystadsgatan 38A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 435 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 645 kr/mån
35 875 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och mysiga 1,5:a med genomgående planlösning, sovdel samt renoverat badrum (2018). Ett otroligt charmigt och nyrenoverat originalkök ger karaktär till denna bostad som har genomgående brädgolv och vackra detaljer från byggåret 1937. Rymligt och ljust vardagsrum med plats för matbord för många samt soffhörna. Låg belåning i föreningen! Läget är perfekt med Möllan, Folkets Park och S:t Knut på promenadavstånd och Triangeln endast 1,5 km bort samt Nobeltorget runt knuten med matbutik och trevliga kvarterskrogar. Den insynsskyddade innergården är en oas sommartid och bjuder på grillplats och fin grönska.

Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Idag kl 12:00
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Eslövsgatan 5

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1,5/4
2 646 kr/mån
37 396 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad och förening med låga lån och låg månadsavgift. Bostaden bjuder på en fin kombination av modernt kök och badrum som går väl ihop med de bevarade 30-talsdetaljerna. Höjdpunkten är det stora vardagsrummet med härligt ljuinsläpp och en grönskande vägg av syrener precis utanför. Många trevliga originaldetaljer, såsom brädgolv och lamprosett ger denna bostad hög trivselfaktor. Separat sovrum med plats för säng och förvaring. Bostaden har dessutom helkaklat renoverat badrum. Ett komplett boende i ett av Malmös mysigaste kvarter. Välkommen på visning! Ett stenkast från S:t Knuts mysiga kulturkvarter ligger Eslövsgatan på lugnt läge. Postadressen är Nobelvägen men den härliga, genomgående lägenheten ligger i bostadslängan mot Eslövsgatan som även blir den naturliga passagen in till huset. Här bor du nära stadens utbud, samtidigt som du kan nyttja områdets egna utbud av caféer, restauranger och små butiker. Personliga favoriter är Jord, gatans egna falafelställe, Spoonerys rustika fastfood, Söderberg och Saras fika och Floreras fantastika utbud av blommor. Flertalet loppisfavoriter finns också i området. På Cykelavstånd når du Ribban för bad och stadens övriga utbud samt Triangeln och Malmö Central.

 • Premium
Simrishamnsgatan 34B, Möllevången, Malmö kommun

Simrishamnsgatan 34B

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 750 000 kr
76 m²
2.5 rum
vån 3/4
4 784 kr/mån
36 184 kr/m²

Bland Möllans charmiga fastigheter ligger denna fantastiska 20-talsbostad med fint renoverat badrum och kök i originalstil. Belägen på hörnan mot Lyran och Jesusparken med fantastiskt ljusinsläpp. Redan när man promenerar från torghandeln på Möllevångstorget infinner sig lugnet på Simrishamnsgatan. Man slås av de vackra fasaderna från 1900-talets början som väcker tankar om hur människorna levde här på den tiden. Matutbudet på Möllan är varierande från jordens alla hörn, allt från falafel till White Guide-listade restaurangen Lyran som finns i nästa korsning intill bostaden, väl värt ett besök. I denna gamla äkta bostadsförening startade allt 1929. Fasaden är av vackert tegel såsom husen byggdes under den tiden och när vi kommer in i trapphuset finns alla detaljer kvar. Byggmästaren har själv bott i en av husets lägenheter. Gamla gedigna dörrar ger en föraning av denna bostad, av typen som sällan är till salu. Inne i hallen möts vi av härlig takhöjd fint ljusinsläpp. Genomgående för bostaden är varsamt renoverade ytskikt och framförallt, många originaldetaljer finns bevarade. Brädgolv, takrosetter, dörrar, beslag, fönster, fotlister, ja listan kan göras lång på detaljer som har funnits här i snart 100 år. Kom och upplev denna fantastiska bostad på plats. Varmt välkomna på visning! Interiör Hall - Genom en fin gammal originaldörr kommer vi in i den stora och rymliga hallen som har två inbyggda garderober och gott om plats för både avhängning och byrå/lösa garderober. En pampig inbjudande entré som ger en fin överblick över bostadens rum. Fiskbensparkett och ljusa väggar, första delen av hallen är målade i en dov mörkblå nyans. Badrum - l anslutning till hallen ligger badrummet med grått klinker på golvet och vitkaklade väggar. Duschhörna, WC samt handfat och badrummsskåp. Kök - Till vänster innanför hallen ligger det charmiga köket med gott om bänk och skåpsyta. Ett vackert gammal skåp med glasdörrar sitter kvar och det finns plats för matbord för 4 personer. Luckorna är målade i blå nyans och köket har maskinell utrustning enligt följande: gasspis, ugn, kyl/frys. Diskmaskin från 2021. Vardagsrum - Stort och framförallt ljust vardagsrum som vetter mot Simrishamnsgatan och Jesusparken. Här finns plats för både bokhyllor, matbord och soffgrupp. Fiskbensparkett och ljusa väggar. Taket pryds av en vacker lamprosett och stuckatur. Sovrum - Rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och gott om garderober. Vid fönstret ryms en ljus och trivsam arbetsplats. Brädgolv och ljusa väggar med en tapetserad fondvägg.

Krankajen 36, Dockan, Malmö kommun
 • Idag kl 15:30
Krankajen 36, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Krankajen 36, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Krankajen 36

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 895 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/5
3 979 kr/mån
59 015 kr/m²

På frontläge i Dockans Marina ligger denna ljusa tvåa på en hörna med havsutsikt och uteplats i soligt västläge. Bostaden är belägen på en hög förstavåning från bryggsidan vilket minimerar insynen. Bostadens hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en social halvöppen planlösning. Härifrån nås den stora uteplatsen i väst där du kan njuta av rogivande utsikt mot Dockans marina och föreningens innergård. Väl insynskyddad av grönskande växtlighet. Utöver detta erbjuder bostaden ett stort badrum med tvättmöjligheter samt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. På Krankajen 36 bor du lugnt och ostört men ändå nära stadens puls. Härifrån nås caféer, restauranger och kommunikationer på bekvämt promenadavstånd. Lägenhetens attraktiva läge erbjuder dessutom närhet till pendlarvänliga Centralstationen. Under sommarmånaderna blomstrar den välskötta innergården och i fastigheten finns bland annat ett underjordiskt garage. Detta är kort sagt ett optimalt boende för livsnjutaren som vill ha nära till både hav, strand och city. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Kiviksgatan 9A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Idag kl 11:20
Kiviksgatan 9A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Kiviksgatan 9A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Kiviksgatan 9A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 345 000 kr
61 m²
3 rum
vån 2/4
5 100 kr/mån
22 049 kr/m²

Välkommen till lugna och gröna Kiviksgatan. Området präglas av stora välskötta trädgårdar på tyst men ändå centralt läge. Från föreningens grönskande gårdssida når vi denna 3:a på 61 kvm som känns betydligt större tack vare planlösningen och den stora balkongen med eftermiddagssol som förlänger vardagsrummet. Med gott om förvaring, stort vardagsrum och två sovrum så är denna bostad perfekt för dig som söker ett praktiskt boende på lugnt läge. På Östra Sorgenfri bor du centralt i Malmö med cykelavstånd till bla, Triangelns station, Ribban och Malmö Universitet. För dig som pendlar finns buss- och tågförbindelser på kort gångavstånd och föreningen tillhandahåller egna parkeringsplatser (separat kö). På promenadavstånd når du också S:t Knuts utbud av caféer och restauranger samt Folkets Park och Möllans nöjesutbud, här finns något för alla.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rosengrens gata 7B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Rosengrens gata 7B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
4 278 kr/mån
44 554 kr/m²

Bara några meter från havet ligger Rosengrens gata och denna fina lägenhet med inglasad balkong med havsutsikt. Här bor du i en ljus gavellägenhet med fönster i två väderstreck. Kök och vardagsrum ligger i öppen social planlösning och sovrummet rymmer både dubbelsäng och förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Trots det attraktiva läget nere vid vattnet så är boendet väldigt lugnt och det finns ingen trafik utanför. I föreningen finns övernattningsrum om man har gäster, och vill man spontant träffa grannar i området kan man gå ner till boulebanan som är öppen för alla. Limhamns Sjöstad har under senare år genomgått en stor utveckling som lockar allt fler av stadens invånare. Området expanderar ännu och nyligen öppnades bl.a. en stor Ica på Geijersgatan. Tack vare minimalt trafikflöde bland bostäderna är det många familjer och djurvänner som söker sig hit. Här blir varje dag en dag vid havet! För pendlaren tar man sig snabbt och smidigt till Hyllie Station och Öresundsbron om så önskas. HSB Brf Kaptenen - Friköpt mark (ej tomträtt) - Gemensamma avtal för el och bostadsrättsförsäkring - Övernattningsrum för gäster

 • Balkong
 • Hiss
Simrishamnsgatan 3D, Möllevången, Malmö kommun
Simrishamnsgatan 3D, Möllevången, Malmö kommun, bild 2
Simrishamnsgatan 3D, Möllevången, Malmö kommun, bild 3

Simrishamnsgatan 3D

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 250 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/5
3 387 kr/mån
40 323 kr/m²

Morgonsolen sveper in genom fönstren med utsikt över kvarterets innergårdar med sekelskiftesfasader och träd. I ett hus från 1907 hittar vi denna ombonade etta som har allt du söker i ett första boende mitt på Möllan. Ett gammalt rundat trapphus tar oss upp till en väldisponerad bostad med gott om förvaring, härligt ljusinsläpp och separat kök. Närheten till Möllan och Folkets Parks nöjesutbud är optimalt samt gångavstånd till Triangeln (600m) och S:t Knut. Välkommen till en förening med god gemenskap där de boende umgås tillsammans två årsdagar/år. Grill och utemöbler finns tillgängliga på innergården samt pallkragar för den som är intresserad av att odla.

 • Premium
Sölvesborgsgatan 1, Folkets Park, Malmö kommun

Sölvesborgsgatan 1

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 195 000 kr
21 m²
1 rum
vån 4/4
1 691 kr/mån
56 905 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa bostad på högt våningsplan med underbar gårdsutsikt. Mycket välplanerat på liten yta med plats för säng/soffa och matbord samt helkaklat badrum ger ett fint intryck tillsammans med det fina ljusflödet. Fint renoverat kök tillsammans med de vackra brädgolven ger en genuin känsla. Vid Folkets Park bor du nära stadens utbud och i området är matutbudet varierande från jordens alla hörn, allt från falafel och små krogar till White Guide-listade restaurangen Lyran. På gångavstånd finns S:t Knut , Västra Sorgenfri ,Triangelns station och knutpunkten vid Södervärn. Välkommen att uppleva denna trevliga bostad på plats precis intill Folkets Park.

Pildammsvägen 8C, Triangeln, Malmö kommun

Pildammsvägen 8C

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 195 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/7
3 447 kr/mån
62 714 kr/m²

Mitt i centrala Malmö kommer Brf Operetten stoltsera med fina nybyggda fastigheter med stenkast från Pildammsparken. Nu erbjuds en helt nyproducerad bostad med smart planlösning om 35 kvm där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Vedumköket är full utrustat med allt du önskar och erbjuder goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är stilrent med moderna materialval och här finns tvättmöjligheter med kombinerad tvättmaskin/torktumlare med en ovanliggande arbetsyta. Detta är en lägenhet för dig som önskar ta del av det bästa av vad Malmö stad har att erbjuda. Operetten erbjuder 36 moderna bostadsrätter mellan 1–5 rok. Centrala Malmö är rikt på både nöjen, kultur och service. I Operetten bor du på första parkett till denna sprudlande föreställning. Triangelns station och shoppingcenter. När du flyttar in i din nya bostad i Operetten får du även tillgång till den gemensamma takterrassen på sjunde våningen. Här får du som boende i Brf. Operetten ett extra rum med fantastiska utblickar över staden. Ta en liten extra morgonstund med din favoritfrukost och njut av utsikten eller bjud in dina vänner och släkt för en gemensam middag. Till din tjänst har du ett praktiskt pentry mitt på takterrassen. Att bo i stan innebär inte att du måste avstå för att odla dina favoriter. Här på takterrassen har vi gjort plats för urban odling. Chili, tomater, mynta och paprika trivs lika bra här, närmare solen, som på marken. Planteringslådor finns för alla odlingssugna.

 • Balkong
 • Hiss
Bodekullsgatan 50B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Bodekullsgatan 50B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 495 000 kr
64,2 m²
2 rum
vån 2/4
4 652 kr/mån
23 287 kr/m²

I mysiga kvarter på lugna Bodekullsgatan finner du denna ljusa och välplanerade tvårummare med inglasad balkong i soligt läge. Bostaden erbjuder ett stort kök med matplats, gott om förvaring hallen samt rymligt sovrum. I vardagsrummet finns trevliga sällskapsytor med plats för stor soffgrupp matsalsbord och hyllsystem. På Bodekullsgatan bor du i lugnt kvarter samtidigt som närheten till stadsliv, Möllevångens puls och S:t Knuts mysiga restauranger och caféer nås på behändigt gångavstånd. För dig som värdesätter bra kommunikationsmöjligheter nås stadsbussnätet på kort avstånd. Välkommen på visning! Interiör Hall - Genom en säkerhetsdörr kommer vi in i hallen som har vackert kalkstensgolv och plats för avhängning och två stora inbyggda garderober. Badrum - Helkaklat badrum med dusch, WC, handfat, elburen handdukstork och badrumsskåp. Kök - Till vänster från hallen sett ligger det rymliga köket med gott om skåps- och bänkyta. Plats för stort matbord. Trägolv och vita väggar. Maskinell utrustning enligt följande: spis, ugn, kyl/frys och kolfilterfläkt. Vardagsrum - Stort och ljust vardagsrum med utgång till balkongen i soligt läge. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord och större hyllsystem. Parkettgolv och ljusa väggar. Sovrum - Plats för både dubbelsäng, skrivbord och garderober om så önskas. Trägolv och vitmålade väggar.

 • Balkong
Östra Varvsgatan 3BB, Västra Hamnen/Dockan, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 3BB

Lägenhet
Västra Hamnen/Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/7
3 030 kr/mån
48 429 kr/m²

Välkommen till denna perfekt planerade etta med fina tillval och balkong med sol större delen av dagen. Högt våningsplan i nybyggda projekt Vélo. I bostaden erbjuds genomgående ekparkett, stilrent kök och praktiskt badrum med tvättmöjlighet. En perfekt bostad för den som vill bo i ett nytt boende på lugn adress vid havet men samtidigt med gångavstånd till centrum. På Dockan finns det du behöver i form av caféer, lunchställen, apotek, frisör och blomsterbutik. På bekvämt promenadavstånd finner vi Ribersborgs vidsträckta grönområden, badplatser, matbutiken Maxi, systembolaget och gym. Här finns allt och lite till för dem som vill bo på bekvämt avstånd till allt Malmö har att erbjuda. I Dockan bor du i populära, trendiga och snabbväxande kvarter. Här finns restauranger, skola, trevliga promenadstråk längst med havet och bra kommunikationer. På gångavstånd ligger Malmös centrum och centralstationen som tar dig till alla stora närliggande städer samt över sundet till Kastrup och Köpenhamn. Interiör Följande tillval har gjorts i lägenheten: Diskbänk med stänkskydd i laminat samt hel stor vask, klinker i entré och garderob, handdukstork, svart kommod, frånval montering skjutdörrar för extra bostadsutrymme med tillval extra eluttag. (Dessa skjutdörrar finns att tillgå om så önskas). Hall, här möts vi av ljusa väggar och klinkergolv. Praktiskt förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med spegelglas som är ett tillval. Vardagsrum/kök - Sociala ytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som rymmer soffa och matbord. Här nås också balkongen i soligt läge. Härligt stilrent kök från Vedum med vita luckor, grå bänkskiva och stänkskydd i laminat. Maskinell utrustning enligt följande: spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin, mikro samt fläkt. Det ges också utrymmer för säng och yta för skrivbord. Badrum - Stilrent helkaklat badrum med grå klinker på golvet och vitkaklade väggar. Här finns duschhörna, WC, handfat, handdukstork samt kombinerad tvätt/torktumlare.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Bangatan 4C, Möllevången, Malmö kommun

Bangatan 4C

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 800 000 kr
76 m²
3 rum
vån 6/9
4 647 kr/mån
36 842 kr/m²

Välkommen till Möllan och Bangatan 4C. Möllevången utgör idag ett av Malmös absolut hetaste områden med sitt mångfacetterade utbud av restauranger, barer och butiker. Möllevångstorget är känt för sin livliga torghandel av färska frukter och grönsaker, en handel som utgjort torget till en historisk samlingsplats ända sedan början av 1900-talet. Här är det inte långt till City eller affärsstråket längs gågatan. Vi ges mycket goda kommunikationer för både regional och lokal trafik. Strax intill ligger Triangelstationen som enkelt tar dig till Lund, övriga Skåne och över sundet till Köpenhamn och Kastrup. På 10 minuters promenad ligger fantastiska Pildammsparken. Andra närområden är Folkets Park och S:t Knut. På lugnt läge, skyddat från trafik och stadens höga tempo ligger denna välplanerade 3:a med inglasad balkong med förmiddagssol där du kan njuta både sommar som övriga årstider. Njut av ett insynsskyddat boende på vån 6/9 med hiss från markplan och med renoverat kök och badrum samt genomgående nyrenoverade ytskikt. Bostaden fördelas på 77 kvm i en trevlig och modern planlösning med generösa ytor som är gjord för umgänge och sociala tillställningar. Både vardagsrummet, köket och balkongen är rejält tilltagna rum som utgör bostadens hjärta med flera sociala ytor där familjen, vänner och gäster kan umgås i en öppen och luftig miljö. Addera två sovrum på fritt läge, renoverat badrum och kök med matplats för 4-6 personer. HSB Brf Stenbocken är en stabil förening med låga avgifter och sund belåning. Föreningen har tecknat flera gemensamma avtal för att kunna erbjuda en så låg boendekostnad som möjligt. T.ex. finns gemensamt elavtal och i avgiften ingår både bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring. I fastigheten finns hiss, hobbyrum, gym/bastu, sluten innergård samt vaktmästare. Garage och parkering finns i föreningen under 200 kr/mån (separat kö). På Möllan bor du nära stadens utbud och i området är matutbudet varierande från jordens alla hörn, allt från falafel och små krogar till White Guide-listade restaurangen Lyran. På gångavstånd finns Folkets Park , S:t Knut ,Triangelns station och knutpunkten vid Södervärn. Här finns något för alla. Välkommen att se denna trivsamma bostad på plats! Interiör Genomgående för bostadens alla rum är ljust pergo laminatgolv och väggar målade i nyans Sand från Nordsjö. Hall - Välkommen in genom en säkerhetsdörr, här finns plats för förvaring och avhängning. Badrum - Helkaklat badrum som renoverades 2022. Stilrena val med ljust klinker och kakel. Vattenburen handdukstork, spotlights i taket samt WC, handfat med kommod och duschhörna. Kök - Stilrent renoverat kök (IKEA 2022) med vita skåpsluckor, grå bänkskiva och ljust kakel. Gott om skåps- och bänkyta samt plats för matbord för 4-6 personer. Vitvaror enligt följande: kyl/frys (Elgiganten) spis, ugn, mikro och diskmaskin, samtliga från IKEA. Vardagsrum - Rymligt och framförallt ljust vardagsrum med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Sovrum 1 / Balkong - I det största sovrummet finns plats för både dubbelsäng och förvaring. Utgång till den stora inglasade balkongen med förmiddagssol och fri utsikt över föreningens trevliga innergård. Sovrum 2 - Det lite mindre sovrummet passar ypperligt som kontor eller barnrum. Plats för säng, skrivbord och förvaring.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13