Mattssonsliden 6

Masthugget, Göteborgs kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Nej
Byggår
1967
Förening
BRF Masthugget
Om föreningen
Avgift
2 877 kr/mån
Driftkostnad
960 kr/år
Pris/m²
54 082 kr/m²

I populära Masthugget väntar denna välplanerade bostad om ca 49 kvm som erbjuder ett optimalt förstaboende - lugnt belägen men på bekvämt avstånd till såväl Linné, Universitet och Slottsskogen.

Den öppna planlösning mellan köksdelen och det rymliga allrummet skapar härliga sociala ytor. Gott om plats för matlagning och att umgås med vännerna. Matplatsen har utrymme för minst 8 middagsgäster. Fritt och insynsskyddat läge med utsikt mot föreningens lugna innergård. Ljuset flödar in genom de många fönstren och den franska balkongen öppnar upp mot grönskan utanför.

Intill vardagsrummet hittar du den separata sovalkoven med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Gott om förvaring i form av stora garderober.

Stort, halvkaklat badrum med plats för både badkar och tvättpelare för den som så önskar.

Lägenheten känns mer som en tvåa än som en etta - här har du möjlighet att skapa din egen drömlägenhet!

Brf. Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera. Den gemensamma innergården erbjuder en härlig oas med odlingslådor, utemöbler och grillplats.

Masthugget är ett minne från den sjöfartskultur som en gång i tiden skapade Göteborgs storhet. Idag är det ett av Göteborgs mest populära bostadsområden och kombinerar ett grönskande närområde med kort gångavstånd till innerstaden. Läget uppe på höjden bidrar till ett lugn utan varken spårvagn eller stora bilvägar intill. På dess huvudstråk, Fjällgatan, finns ett populärt bageri, grönsakshandlare, minilivs, frisör, sushirestaurang och pizzeria. Högst upp på berget tornar Masthuggskyrkan upp sig och bjuder på storslagen utsikt över hela staden och hamninloppet.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum

Kontakta mäklaren

Emmy Kröhnert

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum
Mäklare Emmy Kröhnert, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum
+46706221716