Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Blåsutgatan 9A, Majorna, Göteborgs kommun

Blåsutgatan 9A

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum
1 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/4
4 739 kr/mån
42 447 kr/m²

I hjärtat av lugna Gråberget hittar du denna välplanerade och ljusa 2:a om ca 47 kvm! Bostaden har en trevlig planlösning med fönster åt två håll samt balkong som vetter mot söder med utsikt över grönska. Lägenheten är belägen på vån 3 av 4. Trevligt Smart planerat kök som ger utrymme för det mesta i matlagningsväg. Fin utsikt mot den lummiga baksidan och med utrymme för matplats vid fönstret. Harmoniskt sovrum med tyst och insynsskyddat läge, stor garderobsvägg ger gott om förvaring. Brf. Gyllene tiden är en stabil förening med god ekonomi. Gårdarna är nyligen renoverade och erbjuder lekplats och gröna ytor där man kan njuta av utsikt och kvällssol. Välkommen att trivas! Majorna är en av Göteborgs mest omtyckta stadsdelar. Stadsdelen präglas av en utpräglad småstadskänsla med gemenskap och kultur. Här finns gott om mysiga caféer, secondhand-butiker och all tänkbar service som gör vardagen enkel. Kanske är det just blandningen i Majorna som gör detta till en så attraktiv stadsdel. Här finns landshövdingecharm, funkishus, nyproduktion, 70-tal, hipsters, studenter, barnfamiljer och pensionärer - en verkligt levande stadsdel som har något att erbjuda alla. En kort promenad bort väntar Linnégatans myller och Slottsskogens grönska. Nästan lika snabbt går det att ta sig fram på de fina cykelvägarna, eller med spårvagn, som snabbt leder dig in till andra delar av stan eller ut till havet.

  • Plus
  • Balkong
Älghagsgatan 2A, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Älghagsgatan 2A, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Älghagsgatan 2A, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Älghagsgatan 2A

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum
2 950 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2
3 962 kr/mån
59 596 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, charmiga och välplanerade 2:a i funkishusen på Masthuggsbergets topp! Det första som möter dig när du kliver in i denna lägenhet är det otroliga ljusinsläppet. Stora fönster i tre väderstreck släpper in ljuset och bjuder på härlig utsikt och insynsskyddat läge. Generös takhöjd och många fina originaldetaljer såsom brädgolv, lister, gjutjärnselement och spegeldörrar finns bevarade. Kök och badrum är båda smakfullt renoverade under de senaste åren. Optimalt planerade kvadratmetrar med gott om förvaringsutrymmen i form av en rejäl klädkammare samt stor garderob i sovrummet. Till lägenheten hör även två förråd, ett på vinden och ett i källaren. Läget kan inte vara bättre. Masthugget är ett av Göteborgs mest populära områden med sin charmiga atmosfär och fina utsiktslägen. Du har gångavstånd till allt du behöver - restauranger, kaféer, shopping och kollektivtrafik. Samtidigt har du naturen alldeles runt hörnet med Slottsskogen som din närmaste granne. Omtyckt och stabil förening med mysiga gårdar, odlingslotter och grillmöjligheter. Masthugget är ett minne från den sjöfartskultur som en gång i tiden skapade Göteborgs storhet. Idag är det ett av Göteborgs mest populära bostadsområden och kombinerar ett grönskande närområde med kort gångavstånd till innerstaden. Läget uppe på höjden bidrar till ett lugn utan varken spårvagn eller stora bilvägar intill. På dess huvudstråk, Fjällgatan, finns ett populärt bageri, grönsakshandlare, minilivs, frisör, sushirestaurang och pizzeria. Högst upp på berget tornar Masthuggskyrkan upp sig och bjuder på storslagen utsikt över hela staden och hamninloppet.

  • Premium
Nordostpassagen 54, Linné, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Nordostpassagen 54, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Nordostpassagen 54, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Nordostpassagen 54

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum
4 990 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/6
6 777 kr/mån
48 922 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda en välplanerad fyrarummare i populära Nordostpassagen! Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in ljuset och bjuder på utsikt över de vackra sekelskifteshusen på Vegagatan. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas. Fräscht kök med gott om förvaring och arbetsytor, härifrån når man den rymliga balkongen som erbjuder sol större delen av dagen och kvällen. Balkongen vetter ut mot innergården och har gott om plats för ett större utemöblemang och grill. Tre bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter, bla en rejäl walk in closet. Badrum, tvättstuga och gäst-WC renoverades i samband med stambytet för några år sedan. Bredband igår i månadsavgiften. Här bor du lugnt och harmoniskt bara ett stenkast från Slottskogen. Perfekt för barnfamiljen eller för dig som tidigare bott i villa och värdesätter sociala ytor samt alla praktiska bekvämligheter. Hiss och garage finns i fastigheten. Brf. Vega 50-58 är en nybildad förening med god ekonomi, där de flesta större renoveringar är gjorda. Föreningen tillträdde 2021 och såg till att binda lånen till mycket förmånliga räntenivåer. Fin innergård med bland annat grillplats och lekytor för barnen. Ett förråd hör till lägenheten. Linnéstadens speciella atmosfär hittar du inte någon annanstans i Göteborg. Linnégatan med dess stora utbud av caféer och restauranger. Långgatorna präglas av nytänkande och många trendiga barer, restauranger och food-trucks har poppat upp här under senare år. Stadsdelen präglas av puls och stämning men lugnet i Slottsskogen finns på bekvämt gångavstånd och erbjuder en härlig plats för återhämtning. Kanske är det just blandningen i Linné som gör detta till en så attraktiv stadsdel. Här finns sekelskifte och 70-tals hus, hipsters, barnfamiljer och pensionärer - en verkligt levande stadsdel som har något att erbjuda alla. Härifrån tar du dig utan problem till Göteborgs alla olika delar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3