Nobelberget, 1tr

Sickla, Nacka Se på karta

2 730 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
37 m²
Balkong
Nej
Avgift
2 239 kr/mån
Pris/m²
73 784 kr/m²
Nyproduktion 

På Nobelberget i Sickla finns denna ljusa, välplanerade 1,5:a med sovalkov samt rymlig balkong mot den grönskande innergården. Lägenheten erbjuder en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det stilrena köket från Ballingslöv har ljust pärlgrå luckor, handtag i grå nyans samt bänkskiva/stänkskydd i ljus kompositsten. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Ljusgrå fönsterbänkar och genomgående ljus askparkett. Badrummet har en dov, grön nyans på golv och sockel samt beigevitt kakel. Förråd och parkering i garageplan.

Beräknat tillträde under kvartal fyra 2020. Bilderna är illustrationer. För mer info: nobelberget.se.

Nobelberget blir en ny banbrytande stadsdel med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken bevaras och blir en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och restaurang/café. Panncentralen omvandlas till en magisk förskola i anslutning till Sicklastråket som binder ihop Nobelberget med Hammarby Sjöstad och Sickla. Dessutom kommer Nobelparken erbjuda grönska och lek. Och en kvartersrestaurang öppnar i det första bostadskvarteret.

Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda kommunikationer. År 2026 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

Läs mer om bostaden
FANTASTIC FRANK