Diktarvägen 8

Västra Skogen, Solna Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2016
Förening
HSB BRF Ektorget i Solna
Om föreningen
Avgift
2 557 kr/mån
Pris/m²
51 573 kr/m²
Antal besök
1 168
Dagar på Hemnet
8

Under rådande omständigheter är vår starka önskan att ni anmäler er till visningen, så att vi baserat på antalet besökare kan genomföra de allmänna visningarna på ett säkert vis. För dig som önskar boka en helt privat visning, ring eller maila ansvarig mäklare för att boka tid!

Välkommen till denna läckra bostad byggd 2016 där ljus och rymd sätter sin tydliga prägel. Med hela tre meter i takhöjd ges en häftig känsla som måste upplevas på plats. Tillsammans med en stilsäkrer interiör och en funktionell planlösning ges här en bostad. Mellan kök och vardagsrum ges öppen planlösning där en köksö blir en perfekt länk mellan rumsenheterna. Köket har ljus skåpinredning, badrummet går neutralt i gråskala och i övrigt ligger fina parkettgolv i ek som på bästa vis matchas av vitmålade väggar.

Diktarvägen tillhör området Ingenting och här bor du bra med närhet till all tänkbar service. Området är under slutfasen av en expandering och i kvarteret finns en utmärkt sushirestaurang och mer service med bland annat förskola och en ny skola som öppnar inom kort. Med ca 5 minuters promenad tar du dig till Västra skogens torg. Här finns tunnelbana, restauranger, livsmedelsbutik med mera. På intilliggande Armégatan ligger den lokala Ica-butiken. Skulle inte detta vara nog finns Solna Centrum 15 minuters promenad bort med ca 120 butiker, caféer och restauranger.

I trakterna av Västra Skogens T-bana hittar du även Ulvsundavikens strandpromenad som tar dig in till Stockholm C på mindre än en kvart med cykel. Längs vägen passerar du bl.a. Karlbergs slott, Pampas marina och Huvudstabadet med både friluftsbad och pool. För dig med bil tar du dig via pampaslänken ut till E4:an på bara ett par minuter. Via gångbron i trakterna av Karlbergs slott tar man sig via gångbron till Stadshagen och Hornsberg strand med restauranger, kajpromenad och Ica Maxi. Cykel till Hornsbergs Strand tar bara 5 minuter från lägenheten. Till Karolinska tar man sig på bara 7 minuter med cykel.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.