Mäklare Marcus Löwenhoff

Marcus Löwenhoff

Om mig

Sedan 2008 har jag hjälpt Solna- och Sundbybergsborna att köpa och sälja sina boenden och är idag en av distriktets mer erfarna mäklare. Den dagliga kontakten med kunder och det faktum att den ena dagen aldrig blir den andra lik, gör att att jag alltid kommer till kontoret med ett leende på läpparna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Infanterigatan 23, Västra Skogen, Solna kommun

Infanterigatan 23

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
1 995 000 kr
39 m²
1 rum
2 365 kr/mån
51 154 kr/m²

Välkomna till denna nybyggda etta där du som köpare blir första ägare att flytta in här. Lägenheten har en utmärkt planlösning med separat sovrumsdel, smakfulla och stilsäkra färg- och materialval där vita väggar och ekparkettgolv utgör en perfekt grund där du som köpare sätter prägel på bostaden med möbler och inredning efter egen smak och tycke. Området är familjärt och trevligt med både naturen, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara någon minut från lägenheten finns den lokala ICA-butiken och bara fem minuter bort hittar du Solna centrum med ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. I området ligger även Västra Skogens T-bana som tar dig in till stan på 7 minuter. I närheten av denna T-banestation ligger även Ulvsundavikens strandpromenad. Under joggingrundan längs vattnet in mot stan passerar du bland annat Pampas Marina, Hufvudsta gård och Karlbergs slott. Välkommen hit för att trivas!

  • Hiss
Infanterigatan 23, Västra Skogen, Solna kommun

Infanterigatan 23

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
1 895 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/10
2 102 kr/mån
59 219 kr/m²

Välkomna till denna fina etta som verkligen sticker ut i mängden! Bostaden är helt nyproducerad vilket gör att du som köpare blir första ägare att flytta in här. Lägenheten har smakfulla och stilsäkra färg- och materialval där vita väggar och ekparkettgolv utgör en perfekt grund där du som köpare sätter prägel på bostaden med möbler och inredning efter egen smak och tycke. Området är familjärt och trevligt med både naturen, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara någon minut från lägenheten finns den lokala ICA-butiken och bara fem minuter bort hittar du Solna centrum med ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. I området ligger även Västra Skogens T-bana som tar dig in till stan på 7 minuter. I närheten av denna T-banestation ligger även Ulvsundavikens strandpromenad. Under joggingrundan längs vattnet in mot stan passerar du bland annat Pampas Marina, Hufvudsta gård och Karlbergs slott. Välkommen hit för att trivas!

  • Hiss
Infanterigatan 23, Västra Skogen, Solna kommun

Infanterigatan 23

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/10
3 640 kr/mån
46 583 kr/m²

Välkomna till denna fina gaveltvåa som verkligen sticker ut i mängden! Bostaden är helt nyproducerad vilket gör att du som köpare blir första ägare att flytta in här. Lägenheten har smakfulla och stilsäkra färg- och materialval där vita väggar och ekparkettgolv utgör en perfekt grund där du som köpare sätter prägel på bostaden med möbler och inredning efter egen smak och tycke. Området är familjärt och trevligt med både naturen, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara någon minut från lägenheten finns den lokala ICA-butiken och bara fem minuter bort hittar du Solna centrum med ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. I området ligger även Västra Skogens T-bana som tar dig in till stan på 7 minuter. I närheten av denna T-banestation ligger även Ulvsundavikens strandpromenad. Under joggingrundan längs vattnet in mot stan passerar du bland annat Pampas Marina, Hufvudsta gård och Karlbergs slott. Välkommen hit för att trivas!

  • Hiss
Wiboms väg 13, Västra Skogen, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Wiboms väg 13, Västra Skogen, Solna kommun, bild 2
Wiboms väg 13, Västra Skogen, Solna kommun, bild 3

Wiboms väg 13

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 295 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 7/7
4 255 kr/mån
51 890 kr/m²

Välkommen högst upp på våning 7 till denna fina tvåa med alla rätt. Här kan du som köpare istället för att renovera, istället fundera över hur du ska inreda denna fina lägenhet. Hela lägenheten har en utmärkt grund med fina ytskikt, köket är stilsäkert i vitt med rostfria vitvaror och köket har en utmärkt matplats i vinkel som rymmer stora middagssällskap. Vidare har bostaden badrum av fint snitt, renoverat i stambytet som gjordes för några år sedan. Sovrummet är av mycket bra storlek, utrustat med flertalet garderober. Sist men inte minst kommer vardagsrummet som blir ett utmärkt sällskapsrum med plats för både soffgrupp och annan möblering. Utgång till stor balkong med bästa solläge i väster och sjöglimt! Ett boende på Wiboms Väg blir på många sätt en bekväm och praktisk tillvaro med direkt närhet till Västra Skogens T-banestation med dubbla linjer. Vidare finns bussar, butiker, restauranger samt övrig service på torget vid Västra Skogen. Vill ni ut och röra på er finns här runt knuten det mycket uppskattade promenadstråket längs med Ulvsundasjön som via populära Restaurang Grodhavet och Pampas Marina med sin restaurang samt Karlbergs Slott tar dig till stan på ca 15 min. Väljer man att gå åt andra hållet så passerar man Hufvudsta Gård, Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark, Huvudstabadet och fina möjligheter till klippbad längs med strandpromenaden som tar dig hela vägen till Sundbyberg. Vidare bor ni här granne med det nybyggda nordvästra Kungsholmen och Hornsbergs Strand med bostäder, affärer, restauranger och parker. Väljer ni att ta bilen är ni på blott en minut ute på Essingeleden eller på er väg in mot stan. Shopping i Solna kommun erbjuds i Solna Centrum som nås på ca 10-15 minuters promenad, vill man åt större utbud är det ytterligare 10-15 minuter till Mall of Scandinavia!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4