Kommande

Södra Hunnetorpsvägen 82c

Adolfsberg, Helsingborgs kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
44 m²
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Avgift
2 541 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
20 341 kr/m²
Kommande

Snart ges tillfälle att förvärva detta fina och kompletta boende med all bekvämlighet man kan tänkas behöva i denna etta på Södra Hunnetorpsvägen 82c som tillhör den omtyckta föreningen Hsb brf Adolfsberg!

En ytterst genomtänkt planlösning där man tänkt på att maximera förvaringen och utformat planlösningen till lättmöblerade ytor där skrivbord, säng och soffgrupp får plats i vardagsrummet. Ett toppenboende för dig som skall studera eller har fått jobb i närheten. Från vardagsrummet når man köket som går i vita luckor, ljus bänkskiva och ett mörkare kakel ovanför tillsammans med en komplett maskinpark. Inglasad stor balkong som nås genom köket som blir den givna favoritplatsen som ligger i ett fantastiskt läge med minimal insyn och finns plats till möblemang.

I hallen möts man av det genomgående golvet som sträcker sig in i vardagsrum och kök. Här finns god plats till att hänga av sig och skjutdörrsgarderober längs ena sidan av väggen. Till höger om hallen finner man badrummet med mörkare klinker och ljusmålade väggar som är utrustat med duschkabin, tvättmaskin och torktumlare.

Adolfsberg är ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds bra bussförbindelser, grönområden, livsmedelsbutik, skolor och väldigt enkelt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Pontus Aronsson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Pontus Aronsson, Mäklarhuset Helsingborg
0735163991

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas