Skördevägen 1

Åkersberg, Enköping Se på karta

1 345 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Förening
BRF Åkerbäret Enköping
Om föreningen
Avgift
2 168 kr/mån
Driftkostnad
3 576 kr/år
Pris/m²
33 625 kr/m²

Välkommen till denna fina stora 1:a fördelat på 40 kvadratmeter i natursköna Åkersberg! Lägenheten som är belägen på högsta våningen har stora fönster och högt i tak vilket skapar en känsla av rymd. Utsikt över taknockar garanteras!

Lägenheten har en trivsam planlösning och genomgående ekparkett. Köket som är i öppen planlösning till vardagsrummet har goda arbetsytor och är utrustat med bland annat diskmaskin, här finns också plats för matbord och stolar. Från vardagsrummet finns utgång till den fina balkongen som ligger i solläge stora delar av dagen. Det helkaklade badrummet är utrustat med bland annat kombimaskin och moderna duschväggar i glas. Lägenheten har också ett förråd/klädkammare.

I Åkersberg bor man granne med Enköpings golfbana och har bra förbindelser med busshållplats nära inpå. Ett trivsamt område som passar alla! Här har man grönområden alldeles runt knuten och skolor och förskolor nås med en kort cykeltur. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till på och utfart till E18

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping