Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dan Odeheim

Dan Odeheim

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallby 28, Vallby, Enköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Vallby 28

Villa
Vallby, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
3 495 000 kr
103 m²
4 rum
1 568 m² tomt

Välkommen till Vallby 28 denna väldisponerade fastighet erbjuder enastående utsikt över både svensk åkermark och Mälarglimt. Villan är i traditionellt enplansutförande och erbjuder ett problemfritt ägande många år framöver. Tomten är av det lättskötta slaget med byggnaden försiktigt placerad på höjd. Garage med tillhörande carport är en självklarhet. Invändigt finner vi en rymligt kök med goda arbetsytor och matplats. Vardagsrummet har en gedigen storlek och stoltserar också med en eldstad. Tre sovrum i differentierade storlekar, separat grovingång med tvättstuga och självklart ett rymligt badrum. Huset är välstrukturerat i sin utformning och ytterst energisnålt. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 48 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, caféer och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare fina anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Yachtvägen 6A, Bredsand, Enköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Yachtvägen 6A

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
3 975 000 kr
110 m²
5 rum
850 m² tomt

Varmt välkommen till ett ytterst väldisponerat boende, friköpt i parhusform som passar perfekt för familjen med dess stora tomt och extremt låga driftskostnader. Beskrivning av boendet enligt nedanstående. I hallen möts man av ett klinkergolv som övergår i parkett. Goda förvaringsmöjligheter i direkt närhet till entren. Köket och vardagsrummet är ihopflätade till en flytande enhet. Den höga standarden ger ett harmoniskt intryck i den i övrigt ljusa huset. Köket är i ett ljust utförande med massiva bänkar och avlastningsytor. Både kök och matplatsen har den kvalite som man kan begära med bland annat ugn, micko, fullstor kyl och frys, diskmaskin och dylika bekvämligheter. Direkt till vänster efter entren finner badrum ( givetvis helkaklat) och tvättstugan. På övervåningen finns det tre sovrum, generösa ljusinsläpp gör att rummet upplevs större än dess faktiska storlek. Ett allrum, en större garderob och boendets andra badrum huserar också på denna våning. Som boende i Bredsand har man en omedelbar närhet till Mälaren i närområdet finns också vackra grönområden och fina promenadstråk perfekta för den naturnära livsstilen. Förskolor och skolor ligger ett stenkast bort vilket gör att du kan skapa en perfekt balans i din vardag. Varmt välkomna på våra öppna visningar!

  • Plus
Forellvägen 7, Märsön, Enköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:45

Forellvägen 7

Fritidshus
Märsön, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 695 000 kr
80 + 30 m²
2 rum
1 707 m² tomt

Varmt välkomna till Forellvägen 7 på populära Märsön. Här bor du några stenkast från Mälaren och med möjlighet till båtplats. Boendet är ytterst smakfullt renoverat och vinterbonat. Öppen social planlösning mellan det stora köket och allrummet som rymmer både köksö och ny kamin. Ett sovrum och ett trevligt badrum med tvättmaskin och torktumlare finns också i detta boende. I dagsläget används det tilltänkta sovrummet i stora huset som kontor och vardagsrummet som tillfälligt sovrum. Finns behov kan bostaden alltså rymma två sovrum. Ett flertal altaner i olika nivåer finner man på den tacksamt kuperade tomten. Ett spabad med en fantastisk utsikt är bara några trappsteg upp! Ett större gästhus med både kök , toalett och garage har också sin plats på den omfångsrika tomten. Västra Märsöns Tomtägarförening är en sammanslutning av 142 fastigheter, belägna på båda sidor av riksväg 55 mellan Enköping och Strängnäs. Området började bebyggas med fritidshus under 1960-talet. I dag är Märsön fortfarande ett attraktivt fritidshusområde, men många har har valt att bosätta sig här året runt! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

  • Plus
Torggatan 16A, Centrum, Enköpings kommun

Torggatan 16A

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 195 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
5 921 kr/mån
31 812 kr/m²

Varmt välkommen till centrala Torggatan 16A och denna fina trerummare med stor balkong! Du välkomnas av en rymlig hall med gott om förvaring. Vidare två rymliga sovrum. Vardagsrummet och köket är i anslutning till varandra vilket bidrar till härliga sociala ytor, här finns plats för både stort matbord och samtidigt stora ytor för sällskapsmöbler. Från vardagsrummet finns en utgång till balkongen, där man antingen kan njuta av eftermiddag eller kvällssolen. Lägenhetens badrum är helkaklat och i mycket fint skick samt utrustat med tvättmaskin. Detta är en optimalt planerad lägenhet i toppskick, perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! I centrum har du en självklar närhet till butiker, mataffärer, restauranger, gym, hamnen, drömparken, idrottsanläggningar, förskolor, grundskolor, gymnasium och kommunikationer. Perfekt för dig som vill bo med livskvalitet, bekvämlighet och nära till allt! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Enbärsgatan 7, Fanna, Enköpings kommun

Enbärsgatan 7

Villa
Fanna, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
5 470 000 kr
115 + 115 m²
8 rum
612 m² tomt

På en av Fannas lugnaste gator finns nu en ytterst attraktiv stor familjevilla med pool! Hela huset andas kvalité och bekvämlighet där de generösa sällskapsdelarna är sammanflätande. Signifikativ för huset är dess generösa ytor och dessa många rum. På husets baksida finner man en exklusiv större pool med ett tillhörande soldäck. På berörd baksida kan man följa solen hela dagen! Vid poolområdet finner man även det inglasad uterummet, perfekt för både vår och höstbruk. Tomten är ytterst välstrukturerad i sitt uppförande., uppvuxen i sin karaktär med häckar som gör detta område ogenerat. Fastigheten ligger perfekt ur ett pendlarperspektiv med rätt upptagningsområden beträffande skolor och förskolor. Villan disponeras enligt nedanstående. Vid ingång genom den välkomnande entrén möts man av ett smakfullt och praktiskt golv. Direkt till vänster har man köket som har den storlek som man kan begära. Ett av de två vardagsrummet i villan finner man i direkt fil från köket. Från berört vardagsrum har man både utsikt och access till både det inglasade uterummet och pooldelen. På detta plan finns även tre sovrum (varav ett idag används som "dressingroom") och ett badrum. En trappa ner finner man nästa vardagsrum med en vacker eldstad med kasett. Två ytterligare sovrum/kontor finns i direkt anslutning till detta rum. Ett större badrum med bastu är en självklarhet. En tvättstuga av det större slaget är aldrig fel. Vinkällare och ett större förråd finns också här, slutligen finns här också ett större områdesrum stort nog för yogaklasser eller för innebandyspel (och som enkelt går att bygga om till ett extra sovrum). Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 48 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, caféer och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare fina anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Välkommen till ett högkvalitativt boende, varmt välkommen på visning!

  • Plus
Lakevägen 16, Märsön, Enköpings kommun
  • Imorgon kl 14:50

Lakevägen 16

Fritidshus
Märsön, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 195 000 kr
81 m²
3 rum
1 624 m² tomt

Välkommen till Lakevägen 16, beläget på populära Märsön. Här bor du med några stenkast från Mälaren och möjlighet till båtplats. Boendet är vinterbonat och om ca 81kvm och välkomnar dig med en inbjudande atmosfär och en väldisponerad planlösning. Tomten är av det större slaget och är insynsskyddad och uppvuxen med karaktär. Invändigt finner vi en rymligt kök med goda arbetsytor och matplats. Vardagsrummet har en gedigen storlek och stoltserar också med en eldstad, här finner man också utgången till den inglasade verandan, perfekt för den tidiga våren och den sena hösten! Vidare i direkt anslutning till vardagsrummet ligger husets sovrum med en egen utgång till den omfångsrika altanen. Badrummet och toaletten är separerade och nyrenoverade av fackmän. Området började bebyggas med fritidshus under 1960-talet. I dag är Märsön fortfarande ett attraktivt fritidshusområde, men många har har valt att bosätta sig här året runt! Här finns fina promenadstråk ända till västra sidan av ön. Det finns även härliga svampmarker och skogsleder. Märsön har broförbindelse och ligger mellan Enköping och Strängnäs med ca 2 mil åt vardera håll. Varmt välkommen på våra öppna visningar!

  • Plus
Ringarevägen 1, Lillkyrka, Enköpings kommun
  • Borttagen före visning

Ringarevägen 1

Villa
Lillkyrka, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
3 145 000 kr
90 + 48 m²
5 rum
1 132 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Eriksgatan 19B, Centrum, Enköpings kommun

Eriksgatan 19B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
975 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2
3 014 kr/mån
33 621 kr/m²

En fantastisk 1:a med balkong om ca 7kvm och hiss mitt i centrum! I lägenheten möts man av ett estetiskt tilltalande golv, här finns även en hatthylla för lite extra förvaring och en garderob. Från hallen når du lägenhetens rum och kök. Rummet har plats för både säng och matsalsmöblemang. Köket har de bekvämligheter man kan önska, här finner du diskmaskin, inbyggnadshäll, ugn, kyl och frys samt utrymme för förvaring och städskåp. Boendet har generösa fönsterytor som genererar både ljus och rymd. I lägenheten finns också ett större badrum, självklart helkaklat. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, caféer och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare fina anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey, padel,, orientering och friidrott för att bara nämna några.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Verkmästaregatan 62, Romberga, Enköpings kommun
  • Budgivning pågår

Verkmästaregatan 62

Lägenhet
Romberga, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 150 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
4 877 kr/mån
18 254 kr/m²

Väldisponerad 2:a om 63 kvm med stor inglasad balkong! I lägenheten finns ett ljust och lättmöblerat kök. Vardagsrum med gott om plats och utgång till den stora inglasade balkongen i ett ogenerat läge. Sovrum, väl tilltaget i ett lugnt färgschema. Badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. I lägenheten finns också ett större förvaringsrum. Extern förvaring finns i praktiskt förråd precis intill boendet (vägg i vägg), på samma våningsplan som lägenheten. Ta chansen att bo i ett lugnt och trivsamt område med god granngemenskap och nära till natursköna omgivningarna, men på ett bekvämt avstånd med endast 5 min bilfärd till stan och perfekt pendlarläge med bil via närliggande påfart till E18! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mera information!

  • Balkong
  • Hiss
Torggatan 36 A, Centrum, Enköpings kommun

Torggatan 36 A

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 295 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/6
4 336 kr/mån
30 397 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna totalrenoverade 3:a med ett ytterst centralt och attraktivt läge. Bostaden har genomgående stilrena och påkostade material. Lägenheten karaktäriseras av mycket väldisponerade ytor, samt en minst sagt väl tilltagen balkong som är inglasad. Utöver detta påträffas bland annat ett påkostat kök med alla livets bekvämligheter, ett exklusivt helkaklat badrum, två rogivande sovrum i placerat i vardera ände på berört boende. Vardagsrummet är av den större sorten och kan husera både matbord och diverse soffmöblemang! Välskött Brf med stabil ekonomi samt välskötta fastigheter. Lugnt och attraktivt läge med närservice, allmänna kommunikationer, skola och förskola inom bekvämt gångavstånd. Varmt välkommen och kontakta ansvarig mäklare för mera information!

  • Balkong
  • Hiss
Hjälsta 18, Hjälsta, Enköpings kommun

Hjälsta 18

Tomt
Hjälsta, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
625 000 kr
1 821 m² tomt

Förverkliga din husdröm via denna generösa tomt i ett vackert lantligt läge med milsvid utsikt! Tomten är av det större slaget och är om hela 1821 kvm omgiven av grönskande skogspartier och åkermark. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör. Endast 17 minuter från Enköping och 20 minuter till Bålsta! Här har du möjligheten att sätta din prägel på din framtida villa. Vatten, avlopp och el finns ej, dito kostnader belastas köparpart. Man är välkommen att bese fastigheten på eget initiativ, skyltar finns på plats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

Hjälsta 19, Hjälsta, Enköpings kommun

Hjälsta 19

Tomt
Hjälsta, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
625 000 kr
2 029 m² tomt

Förverkliga din husdröm via denna generösa tomt i ett vackert lantligt läge med milsvid utsikt! Tomten är av det större slaget och är om hela 2029 kvm omgiven av grönskande skogspartier och åkermark. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör. Endast 17 minuter från Enköping och 20 minuter till Bålsta! Här har du möjligheten att sätta din prägel på din framtida villa. Vatten, avlopp och el finns ej, dito kostnader belastas köparpart. Man är välkommen att bese fastigheten på eget initiativ, skyltar finns på plats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

Fittja 50, Örsundsbro, Enköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00

Fittja 50

Villa
Örsundsbro, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 995 000 kr
110 m²
4 rum
3 856 m² tomt

NYTT PRIS! En idyllisk villa i två plan på höjden med naturen ända in på knuten och en fantastisk vy över omkringliggande ängar och åkermark, det finner du på Fittja 50! Perfekt för den som längtar efter rofyllda dagar i harmoni med omgivningarna. Bostaden har väldisponerade ytor och en hög standard med många renoveringar gjorda. Låga driftskostnader. När du kommer in via entren så möts du av ett kök med en stram färgsättning och gott om förvaring på motsatt sida i boendet finns badrummet som givetvis är helkaklat med både golvvärme och tvättmaskin. Vardagsrummet bjuder på en förstklassig utsikt över ängar och hästhagar vidare finner du ett sovrum på samma plan. En trappa ner finner du ytterligare ett vardagsrum av den större kalibern med gott om utrymme för en kraftfull möblering och finner du också ett ytterligare sovutrymme smart placerat under trappen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

  • Plus
Fagerskogen 14, Romberga, Enköpings kommun

Fagerskogen 14

Villa
Romberga, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
7 995 000 kr
147 + 21 m²
8 rum
1,3 ha tomt

En helt unik fastighet med många nyttjandeområden! Bostadsvillan har en hög charmfaktor och karaktär. Belägen i Fagerskogen med utmärkt pendlarläge och närhet till både affärsområde, restauranger och resecentrum. Bostadshuset är om ca 200 kvm, fördelat på 8 rok, varav 4-5 sovrum. I boendet utmärker sig det eleganta köket som är inrymt i torndelen med hela 6,5 meter i takhöjd. På övre plan finns en exklusiv spa-, ångbastu- & relaxavdelning med jaccuzzi och med utgång till balkong i västerläge. Fastigheten är om hela 12 514 kvm och här finns flertal byggnader; uthuslänga inrett som kontor om ca 54 kvm, Stall/maskinhall om ca 250 kvm, timrad gäststuga, bastustuga med vedeldad bastu, vedbod samt dubbelcarport. Den välskötta fastigheten har renoverats och tillbyggts genom åren och har en hög standard. Fantastisk, lummig trädgård med parkliknande äppelodling . Den vackra och ljusa vinterträdgården uppfördes 2010 och har direkt utgång till den stora uteterrassen. Beläget i bästa söderläge med många soltimmar under dagen. Öppet upp till nock, stora glaspartier samt öppningsbara vikdörrar ger enormt fint ljusinsläpp och rymd. Det finns gott uppställningsplatser framför Stallet/maskinhallen. En väldränerad paddock om 28x50lpm med belysning finner ni också på fastigheten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information.

  • Plus
Sandgatan 27, Centrum, Enköpings kommun

Sandgatan 27

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 095 000 kr
73,4 m²
2 rum
vån 4/4
4 612 kr/mån
28 542 kr/m²

Ytterst välplanerad och stilfull 2:a belägen högst upp i byggnaden med fantastisk utsikt. Här trivs man från första stund med dom vackra golven, stilrena materialval, sober färgsättning och loftgångsplan mot rofylld innergård. Stora eleganta fönster i två vädersträck tillsammans med den generösa rymden skapar ljus och en härlig atmosfär. Väl tilltaget vardagsrum som skapar goda ytor för umgänge och samvaro. Dito kan med fördel avdelas till ett rum extra. Kök som inspirerar till matlagning med god förvaring och full maskinell utrustning. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum utrustat med dusch och tvättmaskin. Hallen har utmärkta förvaringsmöjligheter och det finns också en walk in closet i omedelbar närhet från entren. Hiss finns. Stabil förening med en låg belåningsgrad!

  • Uteplats
  • Hiss
Tillinge, Tillinge, Enköpings kommun

Tillinge

Tomt
Tillinge, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
970 000 kr
4 333 m² tomt

Förverkliga din husdröm via denna generösa tomt i ett vackert ogenerat högt lantligt läge i natursköna Tibble! Tomten är av det större slaget och är om hela 4333 kvm omgiven av grönskande skogspartier och åkermark. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör. Med tanke på tomtens storlek så finns möjligheten att uppföra två villor om så önskas. Marken ligger ca 14 minuters bilväg från Enköping! El ligger i vägen som gränsar till denna fastighet. Man är välkommen att bese fastigheten på eget initiativ, skyltar finns på plats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

Husby-Sjutolft Verkesta 4 (del av) Tomt 1, Ekolsund, Enköpings kommun

Husby-Sjutolft Verkesta 4 (del av) Tomt 1

Tomt
Ekolsund, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
865 000 kr
1 792 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att införskaffa en naturtomt med stora möjligheter. Tomten är belägen upp på en mindre höjd med ett högt och insynsskyddat läge, ytterst trevlig utsikt bjuds det på! Endast 17 minuter från Enköping och 20 minuter till Bålsta i Husby-Sjutolf Verkesta finner ni denna lantliga belägna tomt om 2020 kvadratmeter som angränsar ut mot öppet fält. Här har du möjligheten att sätta din prägel på din framtida villa! Vatten, avlopp och el finns ej, dito kostnader belastas köparpart. Fastigheten är under avstyckning. Fastigheten kommer att styckas av från Husby-sjutolft Verkesta 4. Man är välkommen att bese fastigheten på eget initiativ, skyltar finns på plats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

Husby-Sjutolft Verkesta 4 (del av) Tomt 2, Ekolsund, Enköpings kommun

Husby-Sjutolft Verkesta 4 (del av) Tomt 2

Tomt
Ekolsund, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
780 000 kr
2 020 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att införskaffa en naturtomt med stora möjligheter. Tomten är belägen upp mot skogsgatt med ett högt och insynsskyddat läge. Endast 17 minuter från Enköping och 20 minuter till Bålsta i Husby-Sjutolf Verkesta finner ni denna lantliga belägna tomt om 2020 kvadratmeter som angränsar ut mot öppet fält. Här har du möjligheten att sätta din prägel på din framtida villa! Vatten, avlopp och el finns ej, dito kostnader belastas köparpart. Fastigheten är under avstyckning. Fastigheten kommer att styckas av från Husby-sjutolft Verkesta 4. Man är välkommen att bese fastigheten på eget initiativ, skyltar finns på plats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

Visar alla 18