Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

Mäklare

Skogsvägen 4, Örsundsbro, Enköpings kommun

Skogsvägen 4

Villa
Örsundsbro, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

3 950 000 kr

155 m²

5 rum

1 424 m² tomt

Helfräsch villa med "rätt" planlösning på "solberget" i Örsundsbro. Tillfälle att förvärva den troligen optimala villan som passar de flesta. Här kan du njuta av utsikt över tomten och öppet landskap från den härliga inglasade altanen och soldäcket i söder. Många renoveringar gjorda på senare tid. Nytt tak, Nyinstallerade solceller, vidbyggd isolerat dubbelgarage med klinkergolv och automatport.

Gulkremlagatan 55, Gånsta, Enköpings kommun

Gulkremlagatan 55

Radhus
Gånsta, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

3 175 000 kr

136 m²

4 rum

195 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och välhållna radhus i två plan på populära Gulkremlagatan, ett behagligt boende där värme,vatten och garage ingår i samfällighetsavgiften vilket idag ger förmånliga driftskostnader. I samfälligheten finns dessutom gott om parkering för boende och gäster, samlingslokaler samt flera välskötta lekplatser. I närområdet hittar du förskola, skola (f-9), närbutik, idrottshall och goda busskommunikationer. Perfekt för barnfamiljen med egen täppa och lekplatsen inpå knuten.

Kammakartorget 5, Centrum, Enköpings kommun

Kammakartorget 5

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

3 250 000 kr

89 m²

4 rum

6 343 kr/mån

36 517 kr/m²

Här kommer en 4:a i ytterst centralt läge med två balkonger. I lägenheten möts du av en rymlig hall i anslutning till ett av de tre sovrummen, därefter kommer du till det öppna vardagsrummet som går mot köket. Den öppna planlösningen och fönster i flera väderstreck ger lägenheten en känslan av ljus och rymlighet. Från vardagsrummet finner ni den första av två balkonger med utsikt över Kammakartorget. Från vardagsrummet når ni även det större badrummet samt två andra sovrum med utsikt över innergården där även den andra balkongen finns. Vidare i lägenheten finns även en mindre toalett och ett helkaklat badrum där även tvättmöjligheter finns. Lägenheten har alla bekvämligheter som ni kan önska av en större lägenhet och har flera stora förvaringsmöjligheter. Det centrumnära boendet har närhet till all vardagslyx som finns att erbjuda runt torget. Då det finns fik och restaurang i samma hus och minuters gångväg till gym, mataffär, kommunikationer, affärer och allt som Enköping har att erbjuda!

 • Balkong
 • Hiss
Slåttervägen 2, Åkersberg, Enköpings kommun

Slåttervägen 2

Lägenhet
Åkersberg, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

1 795 000 kr

55 m²

2 rum

3 277 kr/mån

32 636 kr/m²

Välkommen till denna moderna tvåa fördelat på 55 kvadratmeter. lägenheten som ligger högst upp i huset med balkongen ut mot golfbanan ger trevlig utsikt mot grönskan. Med dom stora fönsterna och den höga takhöjden ges en känsla av luft och ljus inne i lägenheten. Lägenheten har en trivsam planlösningen med den genomgående ekparkett. Köket har goda arbetsytor och är utrustad med bland annat diskmaskin, i direkt anknytning till köket finns det plats för matbord. Från vardagsrummet når du ut till balkongen som har utsikt över Enköpings golfbana (hål 6). Sovrummet har god plats för en stor säng och är inredd med garderober, Från sovrummet nås även klädkammaren/förrådet I Åkersberg har du Enköpings golfbana som granne och bra bussförbindelser ner till stan då busshållplatsen ligger på gatan utanför. Åkersberg är ett trivsamt område med grönområden runt knuten och närhet till skolor och förskolor kan nås med en kortare cykeltur.

 • Balkong
 • Hiss
Gulmåragatan 3, Munksundet, Enköpings kommun
 • Sön 12 feb kl 12:00

Gulmåragatan 3

Radhus
Munksundet, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

3 850 000 kr

119 m²

4 rum

400 m² tomt

Ett perfekt boende för alla åldrar! Här erbjuds ett inbjudande stilfullt, renoverat och välskött hus på mycket populära Munksundet. Huset passar lika bra för barnfamiljen som för pensionären. Detta underbart renoverade enplans kedjehus ligger på lättskött tomt med optimalt solläge, trevlig uteplats och inglasad altan som vetter mot allmänningen. Välkomna till Gulmåragatan 3! Kliv in i den mycket fina hallen med klinkergolv och vidare in till det ljusa köket med vita köksluckor med marmorerade kakelplattor, här finns det även plats för matbord intill fönster mot gatan. Boendet har idag 3 sovrum, men möjligheten finns att göra ännu ett, genom att dela av det mycket rymliga vardagsrummet som även har utgång till den inglasade altanen. Ett av sovrummen används idag till kontor där man har satt in en industri-vägg med skjutdörr, vilket ger ett fint ljusinsläpp och binder ihop bostaden på ett trevligt sätt men som ändå skänker en känsla av avskildhet. Bostaden har ett stort och utsökt renoverat badrum (2021) samt renoverad gästtoalett. Här finns separat tvättstuga med groventré, ingång till garaget och förråd. Huset präglas av en hög standard i modern tappning med många smakfulla tillval och har genomgående stilrena ljusgråa golv i hela huset. Här bor man med närhet till Munksundskolan, Enavallen och med kort promenadavstånd till centrum och till Enköpings vackra parker och promenadstråk, grönområden, hamnen och till sjukhuset. Med bilen kommer man snabbt till påfarten till E18. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
Mossvägen 5, Fanna, Enköpings kommun

Mossvägen 5

Villa
Fanna, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

3 695 000 kr

139 m²

7 rum

989 m² tomt

Välkommen till denna stora villa i trevliga Fanna, som efter lite upprustning kan bli precis hur fint som helst. Huset har en stor, lättskött tomt med hörnläge. Här väntas många härliga dagar för både stora som små! Huset är väldigt charmigt och man välkomnas i entréplan av den överraskande fina planlösningen. Stort allrum, vardagsrum i vinkel med en öppen spis. Rymligt ljust kök med plats för matbord. I entréplanet finns tre sovrum och ett kontor med en dekorativ glasdörr. Här finns även badrum och en separat gästtoalett. I källaren finns ett stort allrum, bastu, dusch och en toalett. Här finner man tvättstugan och goda förvaringsmöjligheter. Husets garage ligger i anslutning till huset. Fanna är ett mycket populärt och barnvänligt område som passar alla! I området finns närhet till flera förskolor och skolor. I närheten finns även Enköpings golfklubb med sin omtyckta restaurang. På kort avstånd når man Enköpings järnvägsstation, idrottsanläggningar samt på och/infart till E18. För denna fastighet tillämpas friskrivningsklausul. Välkommen med er visningsanmälan!

Ågatan 6, Centrum, Enköpings kommun
Ågatan 6, Centrum, Enköpings kommun, bild 2
Ågatan 6, Centrum, Enköpings kommun, bild 3

Ågatan 6

Övrigt
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

14 995 000 kr

1 442 m² tomt

Enköping Kryddgården 4:8 omfattar en markareal om 1453 kvm och har en kontorsyta om 568 kvm som består av en enhetlig byggnation i 1-plansutförande med ett mindre påbyggt plan. Fastigheten ligger ytterst centralt i Enköping med adresserna Ågatan 6. Fastigheten genomgick år 2022 en ytterst omfattande renovering i huvudsak av följande. Ny värmekälla ( Fjärrvärme ) med tillhörande vattenburna element, Ny ventilation, ytskikts renovering enligt följande, hyresanpassande kontorsdelar, omklädningsrum, toaletter, 3st handikappsanpassade toaletter, pentryn, gemensamhetsutrymmen, innertak, belysning, allmän målning både utvändigt och invändigt. OVK gjord 2022. Fastigheten är i ett mycket gott skick. Hyresintäckt per 2023 är 1018 224sek. Befintligt hyreskontrakt sträcker sig till 2027-08-31. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, caféer och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare fina anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Information gällande objektsbeskrivning. Detta prospekt har upprättats av LFF i Enköping och Bålsta på uppdrag av Säljaren. Prospektet syftar till att utgöra underlag för en vidare diskussion avseende ett förvärv av Fastigheten. Uppgifterna i prospektet härstammar från källor som Säljaren och LFF bedömer vara tillförlitliga. Avvikelser eller ofullständig information kan inte ligga till grund för någon typ av ersättning, skadestånd eller liknande riktat mot vare sig Säljaren eller LFF Enköping och Bålsta som härmed friskriver sig från allt ansvar för eventuella brister i försäljningsprospektet eller i annan information – muntligt eller skriftligt – som tillhandahålls till intressenter till Fastigheten. Säljaren ansvarar endast för sådana utfästelser och garantier som lämnas i de köpehandlingar som tecknas med slutgiltig köpare av Fastigheten. Försäljningsprocess. Intressenter inbjuds härmed att lämna indikativa bud Budgivare skall utgå ifrån följande antaganden, Att byggnadernas skick och standard motsvarar vad Budgivaren med fog kan förutsätta med hänsyn till byggnadernas ålder, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt den beskrivning som lämnas i detta prospekt. Säljaren planerar att avyttra Fastigheten genom sedvanlig överlåtelse av fast egendom.

 • Premium
Rådmansgatan 1B, Centrum, Enköpings kommun

Rådmansgatan 1B

Övrigt
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

12 595 000 kr

996 m² tomt

Enköping Centrum 21:1 omfattar en markareal om 996kvm och har en bostadsyta om 644kvm som består i tre huskroppar fördelat om 12 st lägenheter. Fastigheten ligger ytterst centralt i Enköping med adresserna Rådmansgatan och Kryddgårdsgatan. Huskropp A har träfasad medan Huskropp B och C har puts som fasadbeklädnad. Det föreligger vissa renoveringsbehov på berörda hus. Se ritningar under dokument. Alla dom 12 lägenheterna ( försörjningsstöd från Enköpings kommun finns på 4 av lägenheterna ) är fullt uthyrda, vakanser föreligger ej. Besittningsrätt gäller alla berörda lägenheter. Hyresintäkter för 2023 är 674040sek. Nuvarande säljarpart för dialog med Enköpings kommun angående förändring av detaljplan, bygglov är inlämnat. Byggår är 1941 enligt LM-utdrag, gäller alla tre byggnaderna. Omfattande renoveringar skedde 1983. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, caféer och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare fina anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Information gällande objektsbeskrivning. Detta prospekt har upprättats av LFF i Enköping och Bålsta på uppdrag av Säljaren. Prospektet syftar till att utgöra underlag för en vidare diskussion avseende ett förvärv av Fastigheten. Uppgifterna i prospektet härstammar från källor som Säljaren och LFF bedömer vara tillförlitliga. Avvikelser eller ofullständig information kan inte ligga till grund för någon typ av ersättning, skadestånd eller liknande riktat mot vare sig Säljaren eller LFF Enköping och Bålsta som härmed friskriver sig från allt ansvar för eventuella brister i försäljningsprospektet eller i annan information – muntligt eller skriftligt – som tillhandahålls till intressenter till Fastigheten. Säljaren ansvarar endast för sådana utfästelser och garantier som lämnas i de köpehandlingar som tecknas med slutgiltig köpare av Fastigheten. Försäljningsprocess. Intressenter inbjuds härmed att lämna indikativa bud Budgivare skall utgå ifrån följande antaganden, Att byggnadernas skick och standard motsvarar vad Budgivaren med fog kan förutsätta med hänsyn till byggnadernas ålder, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt den beskrivning som lämnas i detta prospekt. Säljaren planerar att avyttra Fastigheten genom sedvanlig överlåtelse av fast egendom.

 • Plus
Bergsgatan 12, S:t Ilian, Enköpings kommun

Bergsgatan 12

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

770 000 kr

31 m²

1 rum

2 727 kr/mån

24 839 kr/m²

Välkomna till Bergsgatan 12. Lägenheten är i ett väldigt gott skick och den smarta planlösningen ger möjlighet till en riktig matplats och avskild plats för sängen i rummet bredvid! Boendet är kvadratsmart i sin disponering vilket gör att lägenheten uppfattas som betydligt större än vad siffrorna anger! Det stilfulla köket har plats för matbord och i sällskapsrummet finns det plats för både säng och soffa. Både duschrum och toalett är renoverade under 2022. På föreningens innergård har man både grillplats och umgängesytor Stark Brf sett ur ett ekonomiskt perspektiv. Här bor du med bara några få minuters promenadavstånd från centralstationen, ett svårslaget läge för den som vill bo nära stadskärnans puls eller den som är ute efter det perfekta pendlarläget i en trygg och välskött bostadsrättsförening. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Långgatan 58B, Centrum, Enköpings kommun

Långgatan 58B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

2 285 000 kr

84 m²

4 rum

5 976 kr/mån

27 202 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en rymlig och väldisponerad fyrarummare på Långgatan 58B med stor närhet till centrum och en välkomnande balkong. Denna bostad är ytterst trivsam och har ett genomgående parkettgolv. Köket är socialt sammanflätat med vardagsrumsdelen och här finns det ordentligt med utrymme för både större matsalsmöbler och tillika mångtaliga soffgrupper. Balkongen ligger med utgång från detta utrymme. Vid entren finns självklart ett helkaklat badrum, vidare finner man tre stycken sovrum/kontor i differentierade storlekar på rad. Tvättstuga och hiss finns i fastigheten. Stabil förening som inte har några avgiftshöjningar för 2023. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Härnevi-Rönna 22, null, Enköpings kommun

Härnevi-Rönna 22

Villa
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

3 195 000 kr

85 m²

4 rum

4 715 m² tomt

Välkommen till en ytterst genomrenoverad villa med stor tomt! Bostaden har en genomtänkt placering på fastigheten där solen följer den rofyllda utemiljön. Villans optimala planlösning lämnar lite att önska för den som söker ett energisnålt och tilltalande boende. Tomten är av den större storleken och har potential för avstyckning. Villan disponeras enligt nedanstående. Vid ingång genom den välkomnande entrén möts man av ett smakfullt och praktiskt golv, här finns det gott om avhägningsytor och förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning till berörd entre finns tvättstugan (golvvärme finns) med de förnödenheter som man kan förvänta sig. Köket har en naturlig placering i villan med trevliga ljusinsläpp. Här finns gott om plats för diverse köksmöblemang. Köket går för övrigt i ett vitt sobert färgschema. Från vardagsrum har man både utsikt och access till tomtens baksida. I berört vardagsrum finner man också boendets eldstad, både vacker och värmande! Ett högkvalitativt badrum av den större sorten, givetvis helkaklat finns självklart (golvvärme finns). Det finns två sovrum i boendet varav det större har en ingångshall med goda förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Klippervägen 15, Bredsand, Enköpings kommun

Klippervägen 15

Villa
Bredsand, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

4 975 000 kr

143 m²

6 rum

1 594 m² tomt

Attraktivt belägen familjevilla i populära Bredsand om 143 kvm! Huset är ytterst väldisponerat med goda sällskapsytor och exklusiva materialval. Stort välplanerat kök med genomtänkta vitvaror. Ekparketten är genomgående på bägge planen. Hela huset andas kvalité och bekvämlighet där de generösa sällskapsdelarna har varit ledstjärnan. Tomten tillhör en av de större i området och via husets placering på berörd yta så har man fått en helt fantastisk baksida! Fastigheten har fjärrvärme vilket sörjer för låga driftskostnader vilket är extra tryggt. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, caféer och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare fina anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Varmt välkommen på våra öppna visningar!

 • Plus
Klippervägen 18A, Bredsand, Enköpings kommun
 • Budgivning pågår

Klippervägen 18A

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

2 950 000 kr

110,7 m²

5 rum

6 174 kr/mån

26 649 kr/m²

Välkommen till detta spektakulära bostadsrätts-radhus med hörntomt på Klippervägen 18A i natursköna Bredsand med ca 500 meter till Mälaren. Modernt och prisvärt boende med hög kvalité exteriört som interiört. Radhuset som är något utöver det vanliga har en spännande planlösning och tillsammans med den höga takhöjden på 3,5 meter och de stora fönsterna bidrar de till en härlig rymd och mycket ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer man ut till den stora uteplatsen och den härliga hörntomten som bjuder in till många sommarkvällar. Boarean om 110,7 kvadratmeter är fördelat på 5 rum och kök varav fyra sovrum. I anslutning till "masterbedroom" finns en rymlig terrass, Två stora badrum varav ett med tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare). Parkeringsplats och förråd i direkt anslutning till entrén. Perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Klippervägen 18A ligger ca 5 kilometer från Enköpings Centrum. Gångavstånd till förskola, mindre livsmedelsaffär och förstås Bredsandsbadet som har en fin badstrand. Bredsand är ett familjevänligt område vid Mälaren, vackra promenadstråk och grönområden. Närhet till b.la Klubbholmen som är Enköpings seglarsällskap och ett flertal andra småbåtshamnar. Upplyst cykelväg till Enköping centrum och goda busskommunikationer till/från Enköping. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
 • Uteplats
Regalskeppsvägen 22D, Bredsand, Enköpings kommun

Regalskeppsvägen 22D

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

1 699 000 kr

86 m²

4 rum

7 748 kr/mån

19 756 kr/m²

Nytt pris! Välkommen till Regalskeppsvägen 22D! Här bor du i en ytterst väldisponerad 4:a på gavel. Lägenhet ligger på markplan med föreningens gräsmatta bokstavligen runt knuten, lägg därtill en uteplats i ett perfekt söderläge! Du kommer in i lägenheten via en välkomnande hall som fungerar som ett nav och nåbarhet till samtliga rum. Från hallen direkt till höger finns matplatsen intill det sobra köket med sin öppna planlösning. Vidare kommer man till det rymliga vardagsrummet som leder dig ut till den stenade uteplatsen. Boendet har totalt tre sovrum i varierande storlekar. Lägenhetens badrum är helkaklat, rymligt och har både tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften fom den 1 januari 2023 ingår vatten, värme, bredband, tv-kanaler över Telia. Enbart hushållsel tillkommer! Ta chansen att bo i denna ytterst strukturerade lägenhet i ett lugnt och trivsamt område med närhet till natursköna omgivningar och badplats, men på ett bekvämt avstånd till Enköpings Centrum som du tar dig till med bil på 5-10 minuter, eller via den trevliga gång- och cykelvägen. I detta område blandas bostadsrätter med villor för en trevlig granngemenskap och mix av människor. Varmt välkommen på våra öppna visningar!

 • Plus
 • Uteplats
Fjärdhundragatan 29A, S:t Ilian, Enköpings kommun

Fjärdhundragatan 29A

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

1 425 000 kr

51 m²

2 rum

4 126 kr/mån

27 941 kr/m²

Ta klivet in i denna välkomnande 2:a i ett gott skick med balkong och stor närhet till stadskärnan och i utmärkt pendlarläge! Lägenheten är ytterst välstrukturerad och i ett gott skick. Boendet är väldisponerad i sin planlösning vilket gör att denna lägenhet känns större än vad kvadratmetrarna anger! Från hallen når du samtliga ytor i bostaden, bland annat ett sovrum med plats för dubbelsäng. Längre in i lägenheten finns ett stort kök med plats för matbord och tillhörande möblemang. I det rymliga vardagsrummet finner du även utgången till balkongen. Badrummet är självklart helkaklat. Boendet ligger i ett utmärkt pendlarläge med buss och tåg kommunikationer endast en kort promenad bort. Känner man för att ta en promenad i rofylld miljö så finns det gott om Skolparken runt hörnet, eller varför inte ner till stadskärnan dit du promenerar på mindre än fem minuter. Till lägenheten hör ett källarförråd, tvättstuga finns tillika också i byggnadens källare. Bostadsrättsföreningen HSB Brf 105 Backen är en stabil förening med flera renoveringar nyligen gjorda och med låg belåning per kvm. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, caféer och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare fina anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Varmt välkommen på våra öppna visningar!

 • Plus
 • Balkong
Nannavägen 9A, null, Enköpings kommun

Nannavägen 9A

Lägenhet
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

2 750 000 kr

102 m²

4 rum

4 681 kr/mån

26 961 kr/m²

Underbart radhus i modern stil med egen trädgårdstäppa i optimalt pendlarläge! En välplanerad bostad med de gemensamma sällskapsytorna på nedervåningen och med sovrummen samlade på övervåningen. På entréplan välkomnas man i en praktisk hall med klinkergolv och gott om plats för avhängning av ytterkläder, ett helkaklat badrum, öppen koppling mellan vardagsrum och kök ger en luftig känsla av nedervåningen. Under trappan, som leder till övervåningen, finns ett praktiskt förråd. På övre plan finns tre sovrum och ytterligare ett helkaklat badrum med badkar och tvättmöjligheter. På baksidan av boendet, som ni når via köket, finns den trevliga stora altanen med sol från mitt på dagen till kvällssol, och här finns även ett kallförråd om ca 5 kvm. Här bor du i ett barnvänligt område och med direkt närhet till handelsområde med matbutiker och diverse handel. Förskola/skolor ligger alldeles i närheten, fina grönområden en kort promenad bort och järnvägsstationen ett stenkast bort. För den som pendlar med bil går det snabbt att ta sig till på och utfart till E18 och riksväg 70. Restid med tåg till Stockholm ca 41 min och Västerås ca 15 min. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
Skogsmyragatan 17, Gånsta, Enköpings kommun

Skogsmyragatan 17

Radhus
Gånsta, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

2 795 000 kr

116 m²

4 rum

303 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett prisvärt boende i form av gavelradhus på barnvänliga och lugna skogsmyragatan i Enköping Renoverat badrum 2018, uteplats under tak, inredd övervåning med allrum wc/dusch samt klädkammare. Uteplats under tak. Problemfritt boende, perfekt förbarnfamiljen med bilfria gator, nära lekplatser Omgående tillträde möjligt. Visas efter ö.k.

Kungsgatan 9, Centrum, Enköpings kommun

Kungsgatan 9

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

1 320 000 kr

41 m²

1 rum

2 407 kr/mån

32 195 kr/m²

Ytterst central & mycket fin 1:a med bra planlösning som trots sitt centrala läge upplevs som lugn och ostörd! Planlösningen erbjuder: hall med plats för avhängning av ytterkläder. Rymligt rum med plats för soffa och annat möblemang, här finns även en sovalkov som ger en rogivande del för säng. Via rummet når du lägenhetens balkong ut mot Kungsgatan. Lägenheten har ett fint och väl tilltaget kök med vit skåpinredning och utrymme för matplats intill fönster. Badrummet är helkaklat och mycket fräscht med klinkergolv, duschhörna och utrustad med kombinerad tvätt/tork-maskin. Brf Bryggaren är en trygg, mycket populär och välmående bostadsrättsförening med låg belåning per kvadratmeter och om du bor här har du alla förutsättningar att uppskatta de fördelar som ett boende i Enköping Centrum innebär. Precis intill mysiga caféer, restauranger och butiker. Vidare finns både hamnen, Drömparken och mataffär alldeles i närheten. För dig som pendlar så tar du dig enkelt till Resecentrum på bara några minuter. Snabbt tillträde är möjligt för dig med behov att flytta in skyndsamt. Varmt välkomna till Kungsgatan 9!

 • Balkong
Svinnegarns by 22, Svinnegarn, Enköpings kommun

Svinnegarns by 22

Villa
Svinnegarn, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

4 695 000 kr

250 m²

7 rum

4 783 m² tomt

I natursköna Svinnegarn finner man en tvåplansvilla om ca 250 kvm och tillhörande garage. Hela huset andas kvalite och bekvämlighet där de generösa sällskapsdelarna har varit ledstjärnan. Den generösa tomten kommer att generera trivsel och här har du hela tiden skogen som granne men också stor närhet in till Enköping som bara är ca 7 minuters bilväg bort. Busshållplatsen ligger runt hörnet. Här bor du med "bullerby känsla" med några fåtal grannar och en stor och grönskande trädgård i soligt läge. Villan har bergvärme installerat vilket kommer att ge dig/er låga driftskostnader. Under 2021 var åtgången bara 12000 kWh. I huset välkomnas man av en stor och rymlig hall med bland annat ingång till öppna och ljusa köket med charmigt burspråk. På entréplan finns även tvättstuga med groventré, två rymliga sovrum varav ett med praktisk walk in closet, ett stort helkaklat badrum samt ett vältilltaget vardagsrum med kamin som leder ut till den härliga baksidan. På baksidan finns en trevlig altan med ett inglasat uterum. På övre plan finns ett trevligt allrum med vackert ljusinsläpp samt två rymliga sovrum samt ett badrum. I anslutning till huset finns även ett större garage med carport, vidbyggt förråd bakom carport. Varmt välkommen på våra öppna visningar!

 • Plus
Sandgatan 27, Centrum, Enköpings kommun

Sandgatan 27

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

1 600 000 kr

69,7 m²

2 rum

4 113 kr/mån

22 956 kr/m²

Nu finns en rymlig 2:a till salu i centrum. Ta klivet in i denna rymliga lägenhet med bra planlösning som trots sitt centrala läge upplevs som lugn och ostörd! Du når lägenheten längst bort på den trevliga och bilfria innergården. Ta sedan hiss från markplan och in i lägenheten via loftgång med aktuell lägenhet som enda boende - vilket gör att det inte sker något onödigt spring förbi dina fönster! Kliv sen in i hall som fungerar som ett nav i lägenheten och når samtliga rum. Bland annat ett rymligt sovrum med balkong mot den lugna innergården och väggfasta garderober från golv till tak - vilket ger massor av förvaringsutrymme. Mycket rymligt vardagsrum med burspråk och utrymme för för både avkoppling och fest! Bostaden har en rymlig wc/dusch. En del renovering erfordras. Portkod och hiss. Förråd och garage i källaren. Här har man alla förutsättningar att uppleva och uppskatta de fördelar som ett boende i Enköping Centrum innebär. På Sandgatan 27 erbjuds ett mycket centralt läge, precis intill mysiga caféer och butiker. Vidare finns både hamnen och Drömparken och mataffär i närheten.

 • Balkong
 • Hiss
Långgatan 44, S:t Ilian, Enköpings kommun

Långgatan 44

Villa
S:t Ilian, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

5 500 000 kr

124 m²

5 rum

1 166 m² tomt

Ett stenkast från centrum finns nu tillfälle att förvärva en välskött villa med högt läge på Långgatan. Renoverat och väl omskött, bl.a. tak 10-15 år, omdränerad källare, inglasad altan, bad och kök-98 Alltsammans på stor trädgårdstomt som inbjuder till lek och umgänge. Stort garage i källaren där du även finner hobbyrum bad, dusch, bastu m.m.

 • Plus
Lokal 24, null, Enköpings kommun

Lokal 24

Villa
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

1 499 000 kr

72 m²

1 rum

I utkanten av Enköping ligger detta område med ett mycket strategiskt läge nära Enköpings centrum, E18 och riksväg 55. I området finns redan ett stort antal företag etablerade som t ex Hedin bil, Lindströms husvagnar m.m. EgenLokal kommer att uppföra 32 lokaler om ca 6x12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Enköping ligger mitt i tillväxtregionen Stockholm – Mälardalen. Det geografiska läget vid Mälaren i kombination med närheten till Stockholm, Uppsala och Västerås gör Enköping till en attraktiv kommun att utveckla sin verksamhet i. Pris för standardenhet: 1 499 000 kr Pris för gavelenhet: 1 699 000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Förväntat tillträde: Kvartal 1, 2023 Varje fastighet är ca 72 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Fastigheten kommer att vara uppförd med staket. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kr per månad exklusive gällande mervärdesskatt. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mera information!

 • Nyproduktion
Tillinge, Tillinge, Enköpings kommun

Tillinge

Tomt
Tillinge, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

970 000 kr

4 333 m² tomt

Förverkliga din husdröm via denna generösa tomt i ett vackert ogenerat högt lantligt läge i natursköna Tibble! Tomten är av det större slaget och är om hela 4333 kvm omgiven av grönskande skogspartier och åkermark. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör. Med tanke på tomtens storlek så finns möjligheten att uppföra två villor om så önskas. Marken ligger ca 14 minuters bilväg från Enköping! El ligger i vägen som gränsar till denna fastighet. Man är välkommen att bese fastigheten på eget initiativ, skyltar finns på plats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

Husby-Sjutolft Verkesta 4 (del av) Tomt 1, Ekolsund, Enköpings kommun

Husby-Sjutolft Verkesta 4 (del av) Tomt 1

Tomt
Ekolsund, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

865 000 kr

1 792 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att införskaffa en naturtomt med stora möjligheter. Tomten är belägen upp på en mindre höjd med ett högt och insynsskyddat läge, ytterst trevlig utsikt bjuds det på! Endast 17 minuter från Enköping och 20 minuter till Bålsta i Husby-Sjutolf Verkesta finner ni denna lantliga belägna tomt om 2020 kvadratmeter som angränsar ut mot öppet fält. Här har du möjligheten att sätta din prägel på din framtida villa! Vatten, avlopp och el finns ej, dito kostnader belastas köparpart. Fastigheten är under avstyckning. Fastigheten kommer att styckas av från Husby-sjutolft Verkesta 4. Man är välkommen att bese fastigheten på eget initiativ, skyltar finns på plats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

Husby-Sjutolft Verkesta 4 (del av) Tomt 2, Ekolsund, Enköpings kommun

Husby-Sjutolft Verkesta 4 (del av) Tomt 2

Tomt
Ekolsund, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

780 000 kr

2 020 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att införskaffa en naturtomt med stora möjligheter. Tomten är belägen upp mot skogsgatt med ett högt och insynsskyddat läge. Endast 17 minuter från Enköping och 20 minuter till Bålsta i Husby-Sjutolf Verkesta finner ni denna lantliga belägna tomt om 2020 kvadratmeter som angränsar ut mot öppet fält. Här har du möjligheten att sätta din prägel på din framtida villa! Vatten, avlopp och el finns ej, dito kostnader belastas köparpart. Fastigheten är under avstyckning. Fastigheten kommer att styckas av från Husby-sjutolft Verkesta 4. Man är välkommen att bese fastigheten på eget initiativ, skyltar finns på plats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

Veckholm Dalby 12, Veckholm, Enköpings kommun

Veckholm Dalby 12

Fritidshus
Veckholm, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

2 495 000 kr

50 m²

1 rum

5 940 m² tomt

Härligt charmigt och trevligt soldattorp anno 1790, renoverat och välbevarat, tämligen nytt kök, TC/dusch, sovloft. Uthus med snickarbod och fint gästrum. Jordkällare och enkelt traktorgarage Allt på stor tomt utan insyn, stora gräsytor för lek och umgänge. Preliminärt bygglov finns för att stycka tomten och bygga nytt på den avstyckade tomten.

Enköping-Egen Lokal, null, Enköpings kommun

Enköping-Egen Lokal

Villa
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

1 499 000 kr

72 m²

1 rum

I utkanten av Enköping ligger detta område med ett mycket strategiskt läge nära Enköpings centrum, E18 och riksväg 55. I området finns redan ett stort antal företag etablerade som t ex Hedin bil, Lindströms husvagnar m.m. EgenLokal kommer att uppföra 32 lokaler om ca 6x12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Enköping ligger mitt i tillväxtregionen Stockholm – Mälardalen. Det geografiska läget vid Mälaren i kombination med närheten till Stockholm, Uppsala och Västerås gör Enköping till en attraktiv kommun att utveckla sin verksamhet i. Pris för standardenhet: 1 499 000 kr Pris för gavelenhet: 1 699 000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Förväntat tillträde: Kvartal 1, 2023 Varje fastighet är ca 72 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Fastigheten kommer att vara uppförd med staket. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kr per månad exklusive gällande mervärdesskatt. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mera information!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 27