Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tommy Lund

Tommy Lund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjälstavägen 19, Hjälsta, Enköpings kommun

Hjälstavägen 19

Villa
Hjälsta, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
3 500 000 kr
75 m²
3 rum
2 292 m² tomt

Litet renoverat och fint boende med helt ogenerat läge på stor tomt som delvis är naturtomt. Fastigheten ligger trots sitt avskilda läge mitt i Hjälsta med bra förbindelser till Uppsala, Bålsta och vidare mot Stockholm. En perfekt fastighet för den lilla familjen/unga paret som söker lugn och ro och inte vill ägna sig åt att renovera och fixa, det är nämligen redan gjort här. Stort exklusivt spabad vid altánen Helt nytt fint gästhus Div. plantering och trädgårdsland finns redan anlagda för den intresserade. Den stora tomten inbjuder till allehanda användingsområden. Välkomna på visning.

Kyrkogatan 32, Centrum, Enköpings kommun

Kyrkogatan 32

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 695 000 kr
99 m²
3 rum
6 315 kr/mån
17 121 kr/m²

SÄNKT PRIS!! Välkomna till Kyrkogatan 32! Unik möjlighet att bo i rymlig och mycket centralt belägen gavellägenhet på markplan. Välj att antingen bo billigt genom att hyra ut del av bostaden eller nyttja hela bostaden som en 3:a med två badrum. På Kyrkogatan finns allt ni kan önska er precis runt husknuten med mataffär, butiker, restauranger, fina grönområden, hamnen och bra kommunikationer från Gustav Adolfs plan. Planlösning för den stora delen av lägenhet ger: hall med plats för avhängning i garderober och intilliggande praktisk klädkammare. Ljust och fräscht badrum med tvättmaskin. Rymligt vardagsrum som fungerar som ett nav i lägenheten och når samtliga rum och fransk balkong mot Kyrkogatan. Stort sovrum med fönster mot Sandgatan och garderobsrad. Ljust kök med matplats som ger god uppsikt över vardagsrummet. Planlösning för uthyrningsdelen ger: hall, wc/dusch, pentry, rymligt rum med plats för säng och/eller soffgrupp, går enkelt att göra till en privat och ostörd del av "lägenheten.”

Eriksgatan 19B, Centrum, Enköpings kommun

Eriksgatan 19B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 450 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2
6 611 kr/mån
28 488 kr/m²

Toppmodern lägenhet i centrum med hiss, belägen i Enköping med en stor balkong mot centrum. En takhöjd på 2,60 ger både ljus & rymd. Denna lägenhet är perfekt för den som söker en bekväm och modern livsstil. Med närhet till allt du behöver, inklusive affärer, restauranger och kollektivtrafik, är detta det perfekta hemmet för både familjer och ensamstående. Lägenheten erbjuder en generös yta med öppen planlösning och stora fönster, vilket gör att naturligt ljus flödar in i varje rum. Den stora balkongen är en perfekt plats att njuta av den vackra utsikten och koppla av efter en lång dag. Lägenheten är en 4:a enl. föreningen, en vägg dock borttagen vilket gör lägenheten till en väldigt rymlig 3:a, väggen är väldigt lätt att återställa.

  • Balkong
  • Hiss
Svanvägen 8, Ekolsund, Enköpings kommun

Svanvägen 8

Villa
Ekolsund, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
4 950 000 kr
156 m²
5 rum
2 779 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett hus med ypperligt läge. Högt med utsikt över Ekolsundsviken. Huset är i bästa skick med parkettgolv överallt utom i våtrummen. Rikligt med ljusinsläpp + takhöjden 2,50 ger både ljus och rymd. Altan runt större delen av huset är en stor tillgång för den som vill njuta av solen eller kanske grilla med hela släkten och njuta av utsikten från det högt belägna huset. Ägaren berättar: Ett fantastiskt lummigt område, som ligger ett stenkast från Mälaren. Fyra badplatser (varav två med sandstrand) inom promenadavstånd som ökar livskvalitén. Huset har skogstomt som inbjuder till lek för barn och vuxna. Tre rådjur och två ekorrar som har sitt habitat på tomten. På tomten kan man plocka sina egna blåbär, smultron och lingon eller hugga sin egen julgran. På framsidan av huset finns det rutschkana, gungor och en sandlåda. Underbara promenadstråk och joggingrundor precis utanför huset, där naturen är helt svindlande. Stråken går längs Mälaren, förbi åkrar och i en John Bauer skog, där kantarellerna frodas, Flera träd på tomten har nyss fällts och öppnat upp en enastående utsikt från köket och altanen. Sjöutsikt från två håll. Huset är högt beläget och begränsar insyn från intilliggande grannar. Grannarna är oerhört trevliga och hjälpsamma. Många barn i området som går i samma skola/förskola. Skolbussen stannar endast tre minuter ifrån hemmet och förskolan ligger 2,5 km från huset. Huset har ett stort garage som idag används som ett ovärderligt förråd. Ekolsund har en formidabel privat förskola, med underbar personal, som har en stor frodig utegård och naturen som närmsta granne. Förskolan har endast 25 barn i åldrarna 1-5 och maten lagas på plats i eget kök, det händer även att de grillar ute på gårdens fasta grillplats. Utflykter är en naturlig del i förskolans vardag, där de bland annat åker i väg på gymnastik. De mindre barnen stannar kvar och har rörelse på förskolan.

Tullgatan 5, Centrum, Enköpings kommun

Tullgatan 5

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 700 000 kr
79,9 m²
3 rum
vån 3/3
4 176 kr/mån
21 277 kr/m²

Sänkt pris! Tillfälle att förvärva en trevlig 3:a i centrum. Härligt rymlig med balkong mot den trevliga innergården. Bostaden är rymlig och har trivsam planlösning. Detta boende är perfekt för dig som vill ha nära till allt då läget till denna bostad är fenomenalt – här bor du trevligt och mycket centralt med butiker, mataffärer & caféer alldeles runt hörnet. Westerlundska gymnasiet finns ett stenkast bort och till mysiga Vattenparken är det endast en kort promenad och lika nära är det till stadens idrottshus med simhall. På 5 minuter cyklar du till Enköpingsresecentrum. Brf Mältaren är en aktiv och stabil förening med god ekonomi med bland annat innergård skyddad från trafik trots det centrala läget precis intill charmiga Wallinska

  • Balkong
Slåtterblomsgatan 6, Munksundet, Enköpings kommun

Slåtterblomsgatan 6

Radhus
Munksundet, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 950 000 kr
118 + 37 m²
308 m² tomt

Trivsamt 1-plans kedjehus med barnvänligt läge på mycket lugn gata. Här har du närhet till alla bekvämligheter i centrum och även 2 stenkast från sjukhuset. Ett perfekt boende för de flesta, såväl barnfamiljen som pensionärsparet. Delar av förrådet är ombyggt till bastu, här finns även en ogenerad trallbelagd uteplats med markis. Prisvärt tillfälle nära centrum.

Kvarnbacksvägen 2, Skolsta, Enköpings kommun

Kvarnbacksvägen 2

Villa
Skolsta, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
6 300 000 kr
189 m²
6 rum
874 m² tomt

Välkommen till en stor och representativ villa, Fiskarheden modell Falken med 2,50 i takhöjd, vitlaserad panel i de flesta taken. c:a 190 rymliga kvm med klinker och parkettgolv, stora fina badrum, gott om rum för den stora familjen och/eller kontoret hemma, Stort vardagsrum med täljstenskamin. Sommartid kan du njuta av c:a 100 kvm altan. Elsystem "PLEJD" innebär att du kan styra belysningen via app i telefon.

Visar alla 7