Mäklare Tommy Lund

Tommy Lund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Simtuna Isby 6, Fjärdhundra, Enköpings kommun

Simtuna Isby 6

Gård/Skog
Fjärdhundra, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
5 500 000 kr
110 + 10 m²
2 ha tomt

Tillfälle att förvärva en härlig fastighet i ypperligt skick, lämplig för generationsboende. Man slås av att hela fastigheten andas ordning och reda. Här finns uthuslängor och bodar i bra skick, även ett väldigt fint litet stall. Inglasad altán på ena huset, stort soldäck på den andra huset Nya tak på båda husen, Ny el i båda husen, Flaggstång, jordkällare, nytt växthus, f.d gästhus m.m. listan kan göras lång på fördelar med denna fastighet, Välkommen med intresseanmälan.

Gulsporregatan 13, Munksundet, Enköpings kommun
  • Idag kl 15:00

Gulsporregatan 13

Radhus
Munksundet, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
3 395 000 kr
120 + 32 m²
4 rum
470 m² tomt

Tillfälle att förvärva en välskött, ljus och fin villa på populära munksundet. Huset har genomgått en hel del renoveringar/ombyggnationer. Nytt tak 2011, duschutrymmet 2013-14. Fräscht ljust kök, stort vardagsrum med ny braskamin. Nylagd parkett i de flesta rummen, platonmatta och ventilerade socklar. Vitvarorna är uppkopplade via google home. Spotbelysningen i taken är dimmerbara. Inglasat uterum + soldäck Vidbyggt isolerat garage med vatten och avlopp. Välkommen med din intresseanmälan.

  • Plus
Snäppvägen 56, Västerängen, Håbo kommun

Snäppvägen 56

Villa
Västerängen, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
3 500 000 kr
113 m²
5 rum
351 m² tomt

Välkommen till prisvärt boende med centralt läge i Bålsta. Härligt solig baksida där du finner plattlagd uteplats med markis. Här finns även ett fristående utbyggt förråd. För den som önska finns möjlighet att öppna upp för öppnare planlösning eller ha kvar planlösningen för den som önskar många rum Barnvänligt område med trevliga gångvägar. Här är gångavstånd till det mesta såsom lekplatser, förskolor, skola. På gångavstånd finner du även centrum med allehanda butiker och restauranger samt det nybyggda resecentrum.

Härnevi-Rönna 29, Härnevi, Enköpings kommun

Härnevi-Rönna 29

Villa
Härnevi, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
600 000 kr
50 m²
1 rum
514 m² tomt

Liten enkel torparstuga i bymiljö Äldre charmen bevarad med trägolv och trätak Vedspis och kakelugn som ej används idag, därför är funktionen okänd. Högt ogenerat läge Eftersatt underhåll. Säljs med friskrivning

Svinnegarns by 8, 9, 10, Svinnegarn, Enköpings kommun
Svinnegarns by 8, 9, 10, Svinnegarn, Enköpings kommun, bild 2
Svinnegarns by 8, 9, 10, Svinnegarn, Enköpings kommun, bild 3

Svinnegarns by 8, 9, 10

Villa
Svinnegarn, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
5 950 000 kr
151 m²
4 rum
1,1 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva välskött fastighet med många faciliteter och mycket bra läge nära 55:an c:a 1 mil från Enköping Stort boningshus med timmerstomme, "lillstuga" om c:a 65 kvm (uthyrd). Flera förråd/gästrum, jordkällare. En f.d. ladugård om c:a 400 kvm som är inredd som garage/verkstad för 5-6 bilar, här finns även wc, bastu, dusch sam fler förråd, en stor skulle med väldigt högt i tak. Uthuslänga med garage, traktorgarage, vedbod, snickarbod m.m. här finns även loft över hela byggnaden. Man kan hålla på länge att räkna upp allt som finns på denna fastighet, allt är dessutom i bra skick och hela fastigheten andas "ordning och reda" Alltsammans på drygt 11000 kvm välskött tomt.

  • Premium
Slåtterblomsgatan 6, Munksundet, Enköpings kommun

Slåtterblomsgatan 6

Radhus
Munksundet, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 950 000 kr
118 + 37 m²
308 m² tomt

Trivsamt 1-plans kedjehus med barnvänligt läge på mycket lugn gata. Här har du närhet till alla bekvämligheter i centrum och även 2 stenkast från sjukhuset. Ett perfekt boende för de flesta, såväl barnfamiljen som pensionärsparet. Delar av förrådet är ombyggt till bastu, här finns även en ogenerad trallbelagd uteplats med markis. Prisvärt tillfälle nära centrum.

Kvarnbacksvägen 2, Skolsta, Enköpings kommun

Kvarnbacksvägen 2

Villa
Skolsta, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
6 300 000 kr
189 m²
6 rum
874 m² tomt

Välkommen till en stor och representativ villa, Fiskarheden modell Falken med 2,50 i takhöjd, vitlaserad panel i de flesta taken. c:a 190 rymliga kvm med klinker och parkettgolv, stora fina badrum, gott om rum för den stora familjen och/eller kontoret hemma, Stort vardagsrum med täljstenskamin. Sommartid kan du njuta av c:a 100 kvm altan. Elsystem "PLEJD" innebär att du kan styra belysningen via app i telefon.

Visar alla 7