Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Evelina Lund

Evelina Lund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Pärlugglegränd 8, Västerleden, Enköpings kommun
 • Sön 21 apr kl 12:00

Pärlugglegränd 8

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 190 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/3
4 745 kr/mån
16 528 kr/m²

Välkomna in i en mycket rymlig och hemtrevlig 2:a om 72 kvm med nytt badrum, fint kök & balkong! Du välkomnas av en väldisponerad hall som fungerar som ett nav genom bostaden och når samtliga rum och genast får du känslan att här är det lätt att trivas! Vardagsrummet är lätt möblerat och ger plats åt rejäl soffgrupp, tv-möbel samt ytterligare möblemang. I det fina och ljusa köket finns bland annat gott om förvaring i de vita skåpluckorna och bra arbetsytor på bänkskiva i trä med vitt kakel som stänkskydd. Här finns utrustning i form av: kyl och frys, diskmaskin, spis/ugn samt fläkt. Här finns även utrymme för matplats som sedan leder ut till den mysiga balkongen med plats för möblemang och egna planteringar. Vidare in i bostaden finns ett påkostat badrum (-21) med riktig wow-känsla, här finns allt du kan önska med: tvättmaskin, dusch, handdukstork, wc, kommod, spegelskåp och förvaring ! Det rogivande sovrummet ger gott om plats för dubbelsäng och har en rymlig och praktisk klädkammare precis intill. Extern förvaring finns i praktiskt förråd precis intill boendet, på samma våningsplan som lägenheten. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning!

 • Plus
 • Balkong
Västerleden 130, Västerleden, Enköpings kommun

Västerleden 130

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 195 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 330 kr/mån
18 385 kr/m²

Varmt välkommen in i denna hemtrevliga 2:a om hela 65 kvm i förening med god ekonomi! Här möts du av en välkomnande hall med god uppsikt över lägenheten. Vidare finns ett inbjudande kök med gott om plats för förvaring och rymmer en matplats med fönster mot föreningens innergård. Intill köket så finns ett väl tilltaget vardagsrum med plats för soffa, tv-möbel och annat möblemang, för den som har behovet kan t.ex. en dubbelsäng få plats! Från vardagsrummet finns även utgång till den trevliga balkongen. Det finns ett rymligt sovrum samt ett fint badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Västerleden har det mesta inom räckhåll; mataffär, förskolor och skolor, nära grönområden och ligger med gång-och cykelavstånd till Enköpings citykärna. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning!

 • Balkong
Torggatan 38B, Centrum, Enköpings kommun

Torggatan 38B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 850 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 5/6
4 849 kr/mån
22 424 kr/m²

På omtyckt adress i den populära föreningen Brf Fasanen finner ni denna rymliga 3:a högt upp i hus med hiss. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre olika väderstreck som tillåter dagsljuset att flöda fritt. Det mesta i bostaden är i original, men som med lite upprustning kan bli hur fin som helst! Kliv in i hall med plats för avhängning av ytterkläder och direkt till vänster finns kök med matplats invid fönster mot innergård. Bostaden har två sovrum i placerat i vardera ände av boendet, varav det ena sovrummet har fransk balkong med trevlig utsikt. Badrummet är från föreningens stamrenovering (-01) och har helkaklade väggar med bård, klinkergolv, duschhörna, spegelskåp med kommod, wc samt frostat fönster. På källarplan finns en stor och rymlig tvättstuga med moderna maskiner samt mangel. Vardagsrummet har fint parkettgolv och är rymligt med plats för både soff- och matgrupp, via vardagsrummet når du bostadens inglasade balkong med plats för eget möblemang där du kan njuta av kvällssolen. Här erbjuds ett sällsynt attraktivt läge - bekvämt, rymligt och centralt med Stora Torget, Gustaf Adolfs plan runt hörnet och med närhet till Resecentrum för dig som pendlar med tåg. Helt enkelt ett perfekt läge för dig som vill ha nära till allt!

 • Balkong
 • Hiss
Regalskeppsvägen 8D, Bredsand, Enköpings kommun

Regalskeppsvägen 8D

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 690 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
4 178 kr/mån
25 606 kr/m²

Ljus & modern lägenhet med 3 rok fördelat på välplanerade 66 kvm i riktigt bra skick med en rymlig terass! En bostad perfekt belägen i Bredsands hjärta! Här stiger du in i en inbjudande hall med klädkammare intill och vidare in till ett öppet och mysigt vardagsrum som ligger i anslutning till köket som är ljust och funktionellt med fint ljusinsläpp från flera fönster utan insyn då de fönster som vetter mot Regalskeppsvägen har fönsterfilm som ger ett insynsskydd utan att störa utsikten från lägenheten. Detta öppna utrymme ger plats åt soffgrupp och matbord. Här finns även en liten köksö för extra förvaring och arbetsyta. Köket har maskinell utrustning i form av full kyl och frys, diskmaskin, häll, integrerad ugn och mikrovågsugn. Vidare in i boendet finns två sovrum i bra storlekar där det största sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och förvaring i garderob och det mindre lämpar sig fint som barnrum, kontor eller varför inte ett gästrum för långväga besök? Lägenhetens badrum är rymligt och helkaklat i vitt, grå klinker med golvvärme och har duschhörna med vikbara duschväggar samt kombinerad tvätt/torktumlare som fint ramas in av praktisk arbetsbänk och förvaringshyllor. Till lägenheten hör ett externt förråd på föreningens innergård, en trappa ned. Här bor ni nära bland annat Bredsands badplats, friluftsliv och promenadstråk. I närheten finns även livsmedelsaffär och förskola. Till Enköpings Centrum är det endast 5km och dit tar du dig snabbt och enkelt med 5min bilväg eller trevlig gång-och cykelväg. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer och boka in din visning!

 • Balkong
Hornugglegränd 8, null, Enköpings kommun

Hornugglegränd 8

Lägenhet
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
890 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/3
5 128 kr/mån
12 361 kr/m²

NYTT PRIS! Mycket trivsam 2:a som upplevs som både ljus och hemtrevlig! Här bor ni med gott om plats på välplanerade 72 kvm i ett boende där inget rum är för litet. Kliv in i hall med gott om förvaring i hatthylla och garderober, tack vare ett frostat fönster så når ljuset från vardagsrummet även in i hallen. Vardagsrummet är lätt-möblerat och upplevs som mycket rymligt, ljust och rymmer soff-del samt större matbord för många gäster för den som önskar. Vid behov är vardagsrummet tillräckligt stort för att kunna skärma av och göra till ytterligare en sovplats. Det inbjudande köket ligger bredvid vardagsrummet och har mycket god förvaringsyta i de vita skåpluckorna och bra arbetsytor, här ryms också matplats intill fönster och utgång till den inglasade balkongen med utsikt mot den fina innergården. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang såsom i nuvarande utförande med kontorshörna och extra säng. Intill sovrummet finns också en praktiskt klädkammare. Badrummet är från föreningens stamrenovering (-08) och har duschhörna med vikbara dörrar, handfat med spegelskåp, handdukstork och wc. Extern förvaring finns i praktiskt förråd precis intill boendet, på samma våningsplan som lägenheten. Det finns ytterligare ett (källar)förråd i intilliggande byggnad. Lillsidan är ett område som passar många och det mesta finns inom räckhåll; förskolor och skolor, nära grönområden och ligger med gång-och cykelavstånd till citykärna. Det är även ett ypperligt pendlarläge med närhet till både E:18 och 55:an. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan!

 • Balkong
Kattugglegränd 7, null, Enköpings kommun

Kattugglegränd 7

Lägenhet
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 090 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/3
6 273 kr/mån
10 900 kr/m²

NYTT PRIS! Välkomna in i denna mycket trevliga och välplanerade 4:a om hela 100 kvm med balkong! Kliv in i välkomnande hall som ger en god uppsikt över boendets mycket rymliga vardagsrum, här får ni plats för stor soffgrupp, tv, matbord och övrigt möblemang. Ett väl tilltaget kök med mycket god förvaringsyta i de vita skåpluckorna och bra arbetsytor, här ryms också en stor matplats för många gäster intill fönster ut mot innergård. Badrummet är från föreningens stamrenovering (13-14) och har helkaklade väggar, klinkergolv, badkar, wc, kommod samt tvättmaskin, det finns även tvättstuga i portens markplan. Boendet har tre sovrum i olika storlekar varav det ena sovrummet har utgång till balkong med plats för möblemang. Extern förvaring finns i praktiskt förråd precis intill boendet, på samma våningsplan som lägenheten. Här bor ni med gång-och cykelavstånd till citykärnan och för den som vill utnyttja stadsbussen finns en busshållplats endast ett stenkast bort med intervaller om 30 min (linje 23). Till Resecentrum är det ca 10 minuter med cykel och är ni bilpendlare och ska ut på E18 eller 55:an mot Uppsala, Stockholm, Västerås eller Strängnäs så är läget helt perfekt. Bli en del av välmående och välskött bostadsrättsförening som bl.a. erbjuder sina medlemmar grönskande innergårdar med sittplatser, grillplatser och lekplatser för de yngre.

 • Balkong
Sämskarbogatan 11, Romberga, Enköpings kommun
 • Sön 21 apr

Sämskarbogatan 11

Lägenhet
Romberga, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 090 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 891 kr/mån
16 148 kr/m²

NYTT PRIS! Välkomna till Sämskarbogatan 11 och denna hemtrevliga lägenhet fördelat på 3 rum och kök. Detta i ett perfekt pendlarläge! Ni når lägenheten via skyddad och bilfri innergård som leder er fram till porten. Boendet har en bra planlösning fördelade på dess 67 kvm med välkomnande hall som leder till klädkammare och två sovrum i rymliga storlekar. Vidare in hittar ni ett helkaklat badrum från föreningens stamrenovering (2008). Kök i original med matplats intill fönster. Vardagsrummet är tillräckligt stort för stor soffa, tv bänk och matbord. För den som har behovet finns möjlighet att skärma av en del av vardagsrummet för att få till en sovalkov med plats för dubbelsäng! Via vardagsrummet når ni utgång till balkongen som ligger i ett lugnt och vindskyddat läge mot innergård och har sol stora delar av dagen, här finns även markis. Bo i välmående förening med låg belåning per kvadratmeter och bra pendlingsmöjligheter med närhet till Enköpings Resecentrum och E18:s på-och avfarter. Den välskötta och grönskande innergården erbjuder lek-och grillplats. Här har ni det mesta inom räckhåll; mataffärer (ICA-maxi, Willys och Lidl), shopping (bl. a. Mio, Elgiganten, Intersport) förskolor och grundskolor. Romberga ligger med kort gång-och cykelavstånd till Enköpings citykärna.

 • Plus
 • Balkong
Västra Ringgatan 15B, Centrum, Enköpings kommun
 • Borttagen före visning

Västra Ringgatan 15B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 750 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 823 kr/mån
29 412 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
Fjärdhundragatan 7A, S:t Ilian, Enköpings kommun

Fjärdhundragatan 7A

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
5 886 kr/mån
17 456 kr/m²

Nytt pris! Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa om 57 kvm i gavelläge med balkong! Lägenheten är registrerad som en 3:a hos föreningen men används i dagsläget som en rymlig 2:a. Lägenheten som är belägen på tredje våningen är ljus och smart planerad. Här finns en praktisk och trevlig hall med klädkammare intill, stort vardagsrum med utgång till balkongen i kvällssol, funktionellt och stilrent kök intill lägenhetens matplats. Det inbjudande sovrummet är av den större sorten, har fönster mot innergården och inbyggda garderober. Bostadens badrum är helkaklat och har duschörna med vikbar vägg, handdukstork, spegelskåp och handfat med kommod. Boendet ligger i ett utmärkt pendlarläge med buss och tåg kommunikationer endast en kort promenad bort. Känner man för att ta en promenad i rofylld miljö så finns det gott om Skolparken runt hörnet, eller varför inte ner till stadskärnan dit du promenerar på mindre än fem minuter. Till lägenheten hör två källarförråd. I källaren finns också föreningens tvättstuga. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Skördevägen 1, Åkersberg, Enköpings kommun

Skördevägen 1

Lägenhet
Åkersberg, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 351 kr/mån
24 545 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till denna ytterst trivsamma 2:a i markplan, en ljus och modern gavellägenhet i hus byggt 2018 där nuvarande ägare har varit den enda - så nybyggnationskänslan finns sannerligen kvar. Lägenheten har parkettgolv och vita väggar som är genomgående för hela bostaden vilket ger ett enhetligt och modernt intryck vilket ni slås av direkt i hallen. Här finns garderober och ett praktiskt förråd/klädkammare precis intill. Vidare finner ni ett sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och övrigt möblemang. Det helkaklade badrummet är mycket rymligt och är utrustat med ny kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme och vikbara duschväggar. Därefter finner ni kök med plats för matbord och stolar, köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer plats för soffa och tv möbel. Via vardagsrummet når ni den underbara uteplatsen med växtlighet runtom. Här i Åkersberg bor man granne med Enköpings golfbana och har bra förbindelser med busshållplats nära inpå. Ett trivsamt område som passar alla! Bo med grönområden alldeles runt knuten och en kort cykeltur bort finns familjebad (Pepparrotsbadet). Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till på och utfart till E18. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Kyrkogatan 28B, Centrum, Enköpings kommun
 • Lör 20 apr

Kyrkogatan 28B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 195 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/4
2 237 kr/mån
35 147 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning! Välkommen till denna 1:a med känslan av en mini 2:a i ett svårslaget läge med låg månadsavgift - mitt i centrum! Kliv in i denna lägenhet där varje kvadratmeter är genomtänkt och optimerad för att ge en hemtrevlig och funktionell livsmiljö, belägen en trappa upp i populär och välmående förening. En planlösning som fördelar sig på hall med klinkergolv som delar utrymme med en kokvrå och en sammanflätad liten matplats, ett stort rum med utsikt över Enköpings torg där du får plats med soffa och tv-möbel samt sovalkov med plats för dubbelsäng! Lägenheten erbjuder ett jättefint helkaklat badrum (renoverat av förening -17) med duschhörna, wc, handfat, spegelskåp och handdukstork. Det här är ett boende i ett riktigt toppenläge! Här har du en självklar närhet till butiker, mataffärer, restauranger, gym, hamnen och Drömparken. Perfekt för dig som vill bo med livskvalitet, bekvämlighet och nära till allt! Detta är ett utmärkt läge för dig som pendlar då busskommunikationer från Gustav Adolfsplan finns runt hörnet och det endast är en kort promenad till Enköpings Resecentrum. Låter detta som någonting för dig? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 11