Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Evelina Lund

Evelina Lund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slåttervägen 2, Åkersberg, Enköpings kommun

Slåttervägen 2

Lägenhet
Åkersberg, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 203 kr/mån
30 818 kr/m²

Välkommen till en 2:a utöver det vanliga! I denna lägenhet samspelar modernitet med total harmoni av grönskan utanför alla fönster och balkong som inte bara fint ramar in detta boende - utan som också blir en del av det! Här bor ni ostört och grönt belägen i populära, lugna och stilla Åkersberg. Ni når detta boende en trappa upp eller via hiss från markplan. Kliv sedan in i denna ytterst smakfulla lägenhet med en trivsam planlösning med genomgående ekparkett, fina ytskikt, högt i tak och stora fönster som ger en känsla av rymd och ett härligt ljusinsläpp som präglar hela boendet. Det mysiga vardagsrummet ger en riktig wow-känsla! Här finns en mäktig platsbyggd bokhylla, utrymme för soffa och matbord. Via vardagsrummet når ni lägenhetens underbara balkong med insynsskydd och utsikt mot Enköpings golfbana (hål 6). Köket, som ligger i anslutning till vardagsrummet, har goda arbetsytor och är utrustat med bland annat: diskmaskin, ugn, häll samt kombinerad kyl/frys. Intill köket finns det rogivande sovrummet med fönster mot golfbanan, plats för dubbelsäng och garderober. Boendet har ett fint badrum som är helkaklat med klinkergolv och är utrustat med golvvärme, dusch med vikbara väggar, kommod och spegelskåp. Badrummet har även tvättmaskin och torktumlare som fint ramas in av praktisk arbetsbänk och överskåp för extra förvaring. Lägenheten har också förvaring i en mycket praktisk och väl inredd klädkammare. Varmt välkomna att lämna ert intresse hos ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Källgatan 15A, null, Enköpings kommun

Källgatan 15A

Lägenhet
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
4 465 kr/mån
25 726 kr/m²

Vi har öppet hela sommaren! Boka gärna tid för visning! Ta klivet in i en riktigt hemtrevlig och attraktiv lägenhet i mycket bra skick som erbjuder det bästa av stadsboende med närhet till allt du behöver tack vare dess läge precis intill Stora Torget. Ni tar er till denna lägenhet bekvämt med hiss från markplan eller via bred och rak tappa. Kliv sedan in i hall som ger god uppsikt och ett direkt positivt första intryck av bostaden. Direkt till höger om hallen finns det fräscha och rymliga våtrummet med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med; tvättmaskin, torktumlare, duschhörna, spegelskåp, kommod och WC. Det väl tilltagna vardagsrummet har en riktig wow-faktor tack vare den höga takhöjden. Vardagsrummet ger utrymme till både rymlig matplats, sociala tillställningar, soffa och tv-bänk och ligger i öppen planlösning mot köket med en praktiskt skiljevägg som ger mer utrymme till förvaring och arbetsbänk. Köket har vita skåpluckor, svart bänkskiva och maskinell utrustning i form av: diskmaskin, vinkyl, kombinerad kyl/frys och spis. Vidare finns ett rymligt och rofyllt sovrum som ger gott om plats för dubbelsäng, garderober och övrigt möblemang. Lägenheten har bra förvaring i rymlig klädkammare, det finns också ett större externt förråd i föreningens källare. Här har ni en självklar närhet till butiker, mataffärer, restauranger, gym, hamnen och Drömparken. Perfekt för er som vill bo med livskvalitet, bekvämlighet och nära till allt! Detta är också ett utmärkt läge för dig som pendlar då busskommunikationer från Gustav Adolfsplan finns runt hörnet och det endast är en kort promenad till Enköpings Resecentrum! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka visning av detta trevliga boende!

  • Plus
  • Hiss
Kungsgatan 38, Centrum, Enköpings kommun
  • Mån 29 jul

Kungsgatan 38

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 850 000 kr
80,4 m²
3 rum
vån 4/4
5 390 kr/mån
23 010 kr/m²

Vi har öppet hela sommaren! Boka gärna tid för visning! På omtyckt adress i den populära och välskötta föreningen Brf Snickaren finner ni denna rymliga 3:a högst upp. Ni når lägenheten via hiss från markplan till en loftgång som vetter mot föreningens innergård, där bostaden ligger längst bort, vilket gör att det inte förekommer ”onödigt spring" utanför dörren. Det mesta i bostaden är i original, men som med lite upprustning kan bli hur fin som helst! Kliv in i hall med plats för avhängning av ytterkläder, och direkt till vänster finns köket med vita profilerade skåpluckor och med matplats invid fönster. Bostaden har två sovrum placerade i vardera änden av lägenheten, varav det ena sovrummet har utgång till den högst inbjudande och soliga balkongen med utrymme för möblemang och med utsikt mot Enköpingsån och å-promenaden. Vardagsrummet ramas fint in av växtligheten utanför fönstren mot Ågatan och är väl tilltaget med utrymme för både soffgrupp och större matplats. Badrummet är ljust med helkaklade väggar och våtrumsmatta. Här finns tvättmaskin, badkar, handfat, spegelskåp och wc. Lägenheten har bra förvaring i rymlig klädkammare, och det finns också ett större förråd i föreningens källare. I källaren finns även en välutrustad och nyligen renoverad tvättstuga, plus en snickarverkstad. Det här är ett boende med riktigt toppläge! Här har du närhet till butiker, mataffärer, restauranger, gym, hamnen och Drömparken. Perfekt för dig som vill bo med livskvalitet, bekvämlighet och nära till allt! Väkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tessin D Ä Allé 40, Haga, Enköpings kommun

Tessin D Ä Allé 40

Radhus
Haga, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 550 000 kr
125,5 m²
4 rum
4 221 kr/mån
20 319 kr/m²

Vi har öppet hela sommaren! Boka gärna tid för visning! Välkomna till Tessin d ä Allé 40 och ett mycket trevligt bostadsrättsradhus fördelat på två plan i lugnt, fint och familjevänligt område ute i Haga! Det här ett perfekt boende för den som önskar sig ett charmigt och väldisponerat boende som karaktäriseras av trivsel! Ni når bostaden via liten grusväg och framför bostadens entré finns en trevlig uteplats där ni gärna sitter och njuter av utsikten över omkringliggande ängar och åkermark. Ni kliver sedan in i den inbjudande hallen med klinkergolv och plats för avhänging av ytterkläder i bland annat rymlig klädkammare. Direkt till vänster om hallen finns bostadens ljusa och fina kök med gott om plats av förvaring bakom vita skåpluckor. Här finns maskinell utrustning i form av; hel kyl och frys, diskmaskin, , häll, integrerad ugn och mikrovågsugn. Köket ger också utrymme för matplats intill fönster mot uteplatsen på framsidan. Via köket når ni bostadens tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, praktiskt arbetsbänk med diskho och överskåp. På entréplan finns också ett helkaklat badrum med klinkergolv och duschhörna. Vardagsrummet är mycket rymligt och erbjuder plats för avkoppling och fest. Från detta rum nås den härliga uteplatsen via ett charmigt burspråk till bostadens baksida och är en fantastisk plats att samla familj, släkt och vänner för att njuta av den härliga miljön som omgärdas av häck, vilket ger ett skönt insynsskyddat läge. Det finns en grind som leder till allmänning där det finns gott om gräsytor, utsikt mot Haga Slott och lekplats för barn med spring i benen! Via trappan i hallen når man övervåningen och bostadens 3 fina sovrum. Här har man valt att göra om två sovrum till ett stort men kan med enkla medel göras om för att ge utrymme till totalt 4 sovrum för den som har har behovet. Radhuset är registrerad som en 5:a hos föreningen men används i dagsläget alltså som en 4:a. På övervåningen finns ytterligare ett badrum med duschkabin. Här bor ni i en rofylld omgivning i ett naturskönt område med vackra promenadstråk i en förening med med stabil ekonomi, mycket låg belåning per kvadratmeter (952kr/m²) och låga månadsavgifter. Till varje bostad hör ett garage och en parkeringsplats. Med endast en kort promenad till Mälaren når i föreningens egna badstrand med brygga, bastuflotte samt möjlighet till båtplats. Välkommen till ett boende utöver det vanliga med hög trivselfaktor där det bara är att flytta in!

  • Uteplats
Kungsgatan 38, Centrum, Enköpings kommun
  • Mån 29 jul kl 14:00

Kungsgatan 38

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 095 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
5 370 kr/mån
25 864 kr/m²

Vi har öppet hela sommaren! Boka gärna tid för visning! Nu finns det tillfälle att förvärva denna fina, nyligen renoverade och centrala 3:a i den populära föreningen Brf Snickaren! Föreningen har mycket låg belåning per kvadratmeter (1,942kr/m²) och har nyligen bytt alla fönster och balkongdörrar. Bo centralt med Stora Torget, Drömparken, Klosterparken och Enköpingsån alldeles runt hörnet. Ni når lägenheten bekvämt via nyligen renoverad hiss och ingång via loftgång som vetter mot föreningens mysiga innergård. Här finns även plats för litet kaffebord. Kliv sedan in i en välkomnande hall. Direkt till vänster finns ett nytt (-22) jättefint och komplett kök från Ikea med gott om förvaring bakom ljust gröna skåpluckor. Här finns integrerad maskinell utrustning i rostfritt i form av: diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, micro, ugn, hel kyl & frys. I köket finns också utrymme för matplats intill ljusa fönster. Badrummet är fräscht och här finns duschhörna, handfat, spegelskåp och wc. Det är även förberett för tvättmaskin, föreningen erbjuder också sina medlemmar en välutrustad och nyligen renoverad tvättstuga. Vidare in i lägenheten finns ett väl tilltaget vardagsrum med plats för soffa, tv-möbel och annat möblemang. För den som har behovet kan rummet avdelas så att en dubbelsäng får plats. Bostaden erbjuder två fina och nyligen tapetserade sovrum varav det ena har utgång till den inglasade balkongen ut mot en lugnare del av Kungsgatan - perfekt för den som vill förlänga sommaren! Lägenheten har bra förvaring i rymlig klädkammare, det finns också ett större externt förråd i föreningens källare. Brf Snickaren är en trygg och välmående bostadsrättsförening med en fin innergård skyddad från trafik. Det centrala läget precis intill biblioteket och Stora Torget och är ett utmärkt boende för dig som vill ha nära till allt. Bo precis intill mysiga caféer, restauranger och butiker.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tallbacksvägen 20, Fanna, Enköpings kommun

Tallbacksvägen 20

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 395 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 606 kr/mån
27 087 kr/m²

Bo naturnära och ostört i populär Fannna med ett stenkast till Enköpings golfbana i ett perfekt läge för dig som ha närhet till stadskärnan men samtidigt vill bo i ett lugnt och naturnära bostadsområde. Kliv in i hall som fungerar som ett nav och når samtliga av lägenhetens rum. Direkt till vänster finns ett jättefint och komplett kök med ljusa väggar och fint klinkergolv, med matplats intill fönster mot föreningens innergård. Köket har gott om förvaring bakom vita profilerade skåpluckor och lådor. Ovan den trevliga bänkskivan finns en helkaklad vägg med fina detaljer vilket ger ett modernt intryck. Här finns integrerad maskinell utrustning i rostfritt i form av: diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, micro, ugn & kombinerad kyl/frys. Vardagsrummet är rymligt och ljust och leder dig ut till den soliga balkongen med plats för möblemang. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och tack vare ett frostat fönster ges ett naturligt ljusinsläpp, här finns duschhörna, handfat, spegelskåp och wc. Vidare finner ni ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och övrigt möblemang. Föreningen har en innergård som lämpar sig bra för sociala sammanhang en trevlig sommarkväll. Bli en del av välmående och välskött bostadsrättsförening som bl.a. erbjuder sina medlemmar en grönskande innergård med sittplatser, murad grillplats och lekplats för de yngre.

  • Balkong
Rådmansgatan 10A, Centrum, Enköpings kommun

Rådmansgatan 10A

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
3 361 kr/mån
28 492 kr/m²

Nu finns det tillfälle att förvärva denna 2:a på rymliga 63 kvm belägen mitt på stan i stabil och populär förening med låga avgifter, mycket låg belåning per kvadratmeter (1,062 kr/m²) och en av få föreningar i Enköping med tillgång till garage för dess medlemmar! Kliv in i hall som löper som ett nav genom lägenheten och når samtliga rum. Vardagsrummet har generösa ytor med plats för både soffa och matgrupp eller en kontorshörna. Här har ni utgången till balkongen där ni gärna spenderar trevliga stunder i eftermiddag-och kvällssol! I det stilrena köket finns gott om arbetsytor och förvaring bakom vit och svart skåpinredning. I köket finns ett trevligt fönster som släpper in naturligt ljus över arbetsytor. Köket har även utrymme för matplats intill fönster och fransk balkong. Vidare finns ett rofyllt sovrum med gott om förvaring i garderober och fönster mot den lugna innergården vilket skapar en rofylld oas för avkoppling. Lägenheten har också ett nyrenoverat badrum (våtrumsintyg finns) och är helkaklat i vitt med grått klinkergolv och har golvvärme, duschhörna, handdukstork, WC, kommod och spegelskåp. Här är också förberett för tvättmaskin! Brf Bryggaren är en trygg, mycket populär och välmående bostadsrättsförening med en fin innergård skyddad från trafik trots det centrala läget precis intill Stora Torget och är därför ett utmärkt boende för dig som vill ha nära till allt. Bo precis intill mysiga caféer, restauranger och butiker. Vidare finns både hamnen, Drömparken och mataffärer alldeles i närheten. För dig som pendlar så tar du dig enkelt till Resecentrum på bara några minuter.

  • Balkong
Bergsgatan 22, null, Enköpings kommun

Bergsgatan 22

Lägenhet
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 126 kr/mån
24 052 kr/m²

Vi har öppet hela sommaren! Boka gärna tid för visning! Ta klivet in i denna välkomnande 2:a i gott skick med balkong och närhet till stadskärnan och i utmärkt pendlarläge! Från hallen når du samtliga ytor i bostaden bl. a. direkt till höger finns lägenhetens rymliga vardagsrum med utgång till bostadens balkong i kvällssol. Intill vardagsrummet så finns det mysiga sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Vidare i lägenheten finns ett badrum med duschhörna och toppmatad tvättmaskin. Bostadens guldkant är sannerligen det fint renoverade köket som är fullt utrustat med fönster mot föreningens innergård och med matrum precis intill som även kan användas till kontor eller ett litet sovrum. Här bor du med bara några få minuters promenadavstånd från centralstationen, ett svårslaget läge för den som vill bo nära stadskärnans puls eller den som är ute efter det perfekta pendlarläget i en trygg och välskött bostadsrättsförening med mycket låg belåning per kvadratmeter (1,795kr/m²) & solceller installerade på taken vilket bidrar till en mycket låg elkostnad för föreningens medlemmar. Här finns också bra förbindelser med busshållplats (linje 23) nära inpå med intervaller om 30 min och pendlar du med bil går det snabbt att ta sig till på- och avfart till E18 eller 55:an. I dagsläget (2024-05-07) finns flera stycken P-platser lediga.

  • Balkong
Ågatan 16, null, Enköpings kommun

Ågatan 16

Lägenhet
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/2
4 156 kr/mån
24 474 kr/m²

Vi har öppet hela sommaren! Boka gärna tid för visning! Denna charmiga tvåa erbjuder det bästa av stadsboende med närhet till allt du behöver tack vare dess läge med gångavstånd till centrum, caféer, restauranger, affärer och vackra promenadområden. Ni når lägenheten via bilfri innergård en trappa upp i hus med hiss bekvämt från markplan. Intill entrédörr finns möjlighet till möblemang för den som önskar utnyttja detta utrymme till loftbalkong med vy över innergården. Kliv sedan in i denna välplanerade lägenhet som redan i hallen upplevs som ljus och ytterst tilltalande och som fint ramas in av den franska balkongen mot Ågatan som låter bostaden bada i ljus. Direkt till vänster via hallen finns kök med gott om förvaring i sand-färgade köksluckor, här finns också utrymme för matplats intill fönster mot loftgång. Vardagsrummet är mycket rymligt och erbjuder plats både till avkoppling och fest. En del av vardagsrummet har delats av med fin industrivägg för att skapa en naturlig kontorsyta intill garderober i anslutning till hallen. Vidare finns ett ombonat och rofyllt sovrum med garderobsvägg. Bostaden har ett fint helkaklat badrum från föreningens stamrenovering (-19) med duschhörna och är utrustat med tvättmaskin och golvvärme. Varmt välkomna att ta kontakt med ansvarig mäklare för att få veta mer!

  • Hiss
Pärlugglegränd 8, Västerleden, Enköpings kommun

Pärlugglegränd 8

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
995 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/3
4 745 kr/mån
13 819 kr/m²

Vi har öppet hela sommaren! Boka gärna tid för visning! Välkomna in i en mycket rymlig och hemtrevlig 2:a om 72 kvm med nytt badrum, fint kök & balkong! Du välkomnas av en väldisponerad hall som fungerar som ett nav genom bostaden och når samtliga rum och genast får du känslan att här är det lätt att trivas! Vardagsrummet är lätt möblerat och ger plats åt rejäl soffgrupp, tv-möbel samt ytterligare möblemang. I det fina och ljusa köket finns bland annat gott om förvaring i de vita skåpluckorna och bra arbetsytor på bänkskiva i trä med vitt kakel som stänkskydd. Här finns utrustning i form av: kyl och frys, diskmaskin, spis/ugn samt fläkt. Här finns även utrymme för matplats som sedan leder ut till den mysiga balkongen med plats för möblemang och egna planteringar. Vidare in i bostaden finns ett påkostat badrum (-21) med riktig wow-känsla, här finns allt du kan önska med: tvättmaskin, dusch, handdukstork, wc, kommod, spegelskåp och förvaring ! Det rogivande sovrummet ger gott om plats för dubbelsäng och har en rymlig och praktisk klädkammare precis intill. Extern förvaring finns i praktiskt förråd precis intill boendet, på samma våningsplan som lägenheten. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning!

  • Plus
  • Balkong
Regalskeppsvägen 8D, Bredsand, Enköpings kommun

Regalskeppsvägen 8D

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 690 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
4 178 kr/mån
25 606 kr/m²

Ljus & modern lägenhet med 3 rok fördelat på välplanerade 66 kvm i riktigt bra skick med en rymlig terass! En bostad perfekt belägen i Bredsands hjärta! Här stiger du in i en inbjudande hall med klädkammare intill och vidare in till ett öppet och mysigt vardagsrum som ligger i anslutning till köket som är ljust och funktionellt med fint ljusinsläpp från flera fönster utan insyn då de fönster som vetter mot Regalskeppsvägen har fönsterfilm som ger ett insynsskydd utan att störa utsikten från lägenheten. Detta öppna utrymme ger plats åt soffgrupp och matbord. Här finns även en liten köksö för extra förvaring och arbetsyta. Köket har maskinell utrustning i form av full kyl och frys, diskmaskin, häll, integrerad ugn och mikrovågsugn. Vidare in i boendet finns två sovrum i bra storlekar där det största sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och förvaring i garderob och det mindre lämpar sig fint som barnrum, kontor eller varför inte ett gästrum för långväga besök? Lägenhetens badrum är rymligt och helkaklat i vitt, grå klinker med golvvärme och har duschhörna med vikbara duschväggar samt kombinerad tvätt/torktumlare som fint ramas in av praktisk arbetsbänk och förvaringshyllor. Till lägenheten hör ett externt förråd på föreningens innergård, en trappa ned. Här bor ni nära bland annat Bredsands badplats, friluftsliv och promenadstråk. I närheten finns även livsmedelsaffär och förskola. Till Enköpings Centrum är det endast 5km och dit tar du dig snabbt och enkelt med 5min bilväg eller trevlig gång-och cykelväg. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer och boka in din visning!

  • Balkong
Hornugglegränd 8, null, Enköpings kommun

Hornugglegränd 8

Lägenhet
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
795 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/3
5 435 kr/mån
11 042 kr/m²

Vi har öppet hela sommaren! Boka gärna tid för visning! Mycket trivsam 2:a som upplevs som både ljus och hemtrevlig! Här bor ni med gott om plats på välplanerade 72 kvm i ett boende där inget rum är för litet. Kliv in i hall med gott om förvaring i hatthylla och garderober, tack vare ett frostat fönster så når ljuset från vardagsrummet även in i hallen. Vardagsrummet är lätt-möblerat och upplevs som mycket rymligt, ljust och rymmer soff-del samt större matbord för många gäster för den som önskar. Vid behov är vardagsrummet tillräckligt stort för att kunna skärma av och göra till ytterligare en sovplats. Det inbjudande köket ligger bredvid vardagsrummet och har mycket god förvaringsyta i de vita skåpluckorna och bra arbetsytor, här ryms också matplats intill fönster och utgång till den inglasade balkongen med utsikt mot den fina innergården. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang såsom i nuvarande utförande med kontorshörna och extra säng. Intill sovrummet finns också en praktiskt klädkammare. Badrummet är från föreningens stamrenovering (-08) och har duschhörna med vikbara dörrar, handfat med spegelskåp, handdukstork och wc. Extern förvaring finns i praktiskt förråd precis intill boendet, på samma våningsplan som lägenheten. Det finns ytterligare ett (källar)förråd i intilliggande byggnad. Lillsidan är ett område som passar många och det mesta finns inom räckhåll; förskolor och skolor, nära grönområden och ligger med gång-och cykelavstånd till citykärna. Det är även ett ypperligt pendlarläge med närhet till både E:18 och 55:an. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan!

  • Balkong
Kattugglegränd 7, null, Enköpings kommun

Kattugglegränd 7

Lägenhet
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
920 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/3
6 273 kr/mån
9 200 kr/m²

NYTT PRIS! Vi har öppet hela sommaren! Boka gärna tid för visning! Välkomna in i denna mycket trevliga och välplanerade 4:a om hela 100 kvm med balkong! Kliv in i välkomnande hall som ger en god uppsikt över boendets mycket rymliga vardagsrum, här får ni plats för stor soffgrupp, tv, matbord och övrigt möblemang. Ett väl tilltaget kök med mycket god förvaringsyta i de vita skåpluckorna och bra arbetsytor, här ryms också en stor matplats för många gäster intill fönster ut mot innergård. Badrummet är från föreningens stamrenovering (13-14) och har helkaklade väggar, klinkergolv, badkar, wc, kommod samt tvättmaskin, det finns även tvättstuga i portens markplan. Boendet har tre sovrum i olika storlekar varav det ena sovrummet har utgång till balkong med plats för möblemang. Extern förvaring finns i praktiskt förråd precis intill boendet, på samma våningsplan som lägenheten. Här bor ni med gång-och cykelavstånd till citykärnan och för den som vill utnyttja stadsbussen finns en busshållplats endast ett stenkast bort med intervaller om 30 min (linje 23). Till Resecentrum är det ca 10 minuter med cykel och är ni bilpendlare och ska ut på E18 eller 55:an mot Uppsala, Stockholm, Västerås eller Strängnäs så är läget helt perfekt. Bli en del av välmående och välskött bostadsrättsförening som bl.a. erbjuder sina medlemmar grönskande innergårdar med sittplatser, grillplatser och lekplatser för de yngre.

  • Balkong
Fjärdhundragatan 7A, S:t Ilian, Enköpings kommun

Fjärdhundragatan 7A

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
5 886 kr/mån
17 456 kr/m²

Nytt pris! Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa om 57 kvm i gavelläge med balkong! Lägenheten är registrerad som en 3:a hos föreningen men används i dagsläget som en rymlig 2:a. Lägenheten som är belägen på tredje våningen är ljus och smart planerad. Här finns en praktisk och trevlig hall med klädkammare intill, stort vardagsrum med utgång till balkongen i kvällssol, funktionellt och stilrent kök intill lägenhetens matplats. Det inbjudande sovrummet är av den större sorten, har fönster mot innergården och inbyggda garderober. Bostadens badrum är helkaklat och har duschörna med vikbar vägg, handdukstork, spegelskåp och handfat med kommod. Boendet ligger i ett utmärkt pendlarläge med buss och tåg kommunikationer endast en kort promenad bort. Känner man för att ta en promenad i rofylld miljö så finns det gott om Skolparken runt hörnet, eller varför inte ner till stadskärnan dit du promenerar på mindre än fem minuter. Till lägenheten hör två källarförråd. I källaren finns också föreningens tvättstuga. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Kyrkogatan 28B, Centrum, Enköpings kommun
  • Mån 29 jul

Kyrkogatan 28B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 195 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/4
2 237 kr/mån
35 147 kr/m²

Vi har öppet hela sommaren! Boka gärna tid för visning! Välkommen till denna 1:a med känslan av en mini 2:a i ett svårslaget läge med låg månadsavgift - mitt i centrum! Kliv in i denna lägenhet där varje kvadratmeter är genomtänkt och optimerad för att ge en hemtrevlig och funktionell livsmiljö, belägen en trappa upp i populär och välmående förening. En planlösning som fördelar sig på hall med klinkergolv som delar utrymme med en kokvrå och en sammanflätad liten matplats, ett stort rum med utsikt över Enköpings torg där du får plats med soffa och tv-möbel samt sovalkov med plats för dubbelsäng! Lägenheten erbjuder ett jättefint helkaklat badrum (renoverat av förening -17) med duschhörna, wc, handfat, spegelskåp och handdukstork. Det här är ett boende i ett riktigt toppenläge! Här har du en självklar närhet till butiker, mataffärer, restauranger, gym, hamnen och Drömparken. Perfekt för dig som vill bo med livskvalitet, bekvämlighet och nära till allt! Detta är ett utmärkt läge för dig som pendlar då busskommunikationer från Gustav Adolfsplan finns runt hörnet och det endast är en kort promenad till Enköpings Resecentrum. Låter detta som någonting för dig? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 15