Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Karin Sköld

Karin Sköld

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hejaregatan 9A, Fanna, Enköpings kommun

Hejaregatan 9A

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
895 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 060 kr/mån
14 793 kr/m²

Belägen i hjärtat av Fanna i en mycket bra föreningen finns nu denna rymliga tvåa på våning två. Lägenheten är i stort behov av renovering, men med dess genomgående ljusinsläpp kan den här lägenheten bli precis så modern och stilren som man önskar. Välkomnar in till en rymlig hall. Köket har plats för matgrupp, är i äldre skick men fungerande och badrummet likaså. Vardagsrummet har plats för den större soffgruppen och sovrummet plats för dubbelsäng. Balkongen bjuder på morgonsol och vetter in mot den vackra innergården. Den här lägenheten kommer bli en pärla för den med fantasi, engagemang och viljan att ta tag i ett mycket spännande projekt! Här bor du lugnt och bekvämt med gångavstånd till centrum, restauranger, golfbana och kollektivtrafikens hållplatser. Dessutom har du närhet till resecentrum och enkel tillgång till E18.

  • Balkong
Lerkärlsvägen 7-9, null, Enköpings kommun

Lerkärlsvägen 7-9

Villa
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
1 672 m² tomt

Drömmer du om ett vinterbonat fritidshus med närhet till naturen och sjön? Då har vi det perfekta boendet för dig! Detta charmiga fritidshus ligger bara en kort promenad från Ryssjön med bad och möjlighet till båtplats. Här erbjuds en fridfull tillflyktsort året runt. Dessutom är det två fastigheter på totalt 3334 kvm varav en obebyggd med byggrätt 80 + 30 kvm. Huset har ett mysigt sovrum, ett praktiskt arbetskök och ett rymligt allrum med en härlig braskamin att elda i för extra mysfaktor. Ett badrum med tvättmöjligheter gör det bekvämt för både korta och långa vistelser. Utanför huset finns en underbar inglasad altan och ett soligt soldäck där du kan njuta av soliga dagar och sköna kvällar. På tomten finns också en fin isolerad gäststuga med två sovrum, perfekt för extra gäster eller som en separat lugn vrå för avkoppling. Här finns även ett förråd och en vedbod. Här kan du verkligen koppla av och njuta av naturen med lugnet och sjön inom bekvämt gångavstånd. Missa inte chansen att förvärva detta idylliska fritidshus - boka din visning redan idag! (Friskrivningsklausul kommer tillämpas i denna fastighetsförsäljning)

  • Plus
Tallsvärmargatan 8, Gånsta, Enköpings kommun
  • Budgivning pågår
Tallsvärmargatan 8, Gånsta, Enköpings kommun, bild 2
Tallsvärmargatan 8, Gånsta, Enköpings kommun, bild 3

Tallsvärmargatan 8

Villa
Gånsta, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
5 795 000 kr
171 + 7 m²
5 rum
750 m² tomt

Här väntar ett hem med en luftig planlösning och omsorgsfullt utvalda detaljer som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Huset är murat för hand med tegelstenar från Haga Tegelbruk. Mellan dom två uppmurade väggarna finns en isolerad kanal vilket innebär att på vinter håller huset kylan borta och på sommaren håller huset värme borta. Gedigna trägolv, stora breda fönsternischer med marmorskivor och delvis vackra finputsade väggar. Köket är väldigt välkomnande med charmiga detaljer så som den gamla vedspisen, Ballingslöv köksluckor och den vackra stenbänkskivan. Det stora vardagsrummet lockar med en vacker öppen spis, perfekt för mysiga kvällar framför brasan. Huset har fyra sovrum varav ett med egen ingång, vilket ger möjlighet till flexibla boendelösningar. Det stora badrummet med inredning från Ballingslöv och har både badkar och dusch, en separat gästtoalett och den praktiska tvättstugan. På den insynsskyddade och soliga altanen på baksidan är det en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder, med en mysig grillplats att avnjuta året om. På framsidan finns parkeringsplats och extra förvaringsmöjligheter i det mindre förrådet. En sällsynt chans att förvärva ett sådant här trivsamt och välskött hus i ett eftertraktat område. Missa inte tillfället att bli ägare till detta underbara hem! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Gösvägen 14, Märsön, Enköpings kommun
  • Budgivning pågår

Gösvägen 14

Fritidshus
Märsön, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 195 000 kr
47 + 7 m²
3 rum
1 486 m² tomt

Välkomna till Gösvägen 14! Denna charmiga sommarstuga med pool är det perfekta stället att koppla av och njuta av soliga dagar. Med två mysiga sovrum, ett badrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, finns det gott om plats för hela familjen. Tänd en brasa i den härliga braskaminen och njut av en avkopplande kväll på den inglasade altanen. Den rymliga och mysiga tomten erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling, och med en pool att svalka sig i är det svårt att önska sig mer. För den ultimata avslappningen finns även en stuga med bastu och dusch intill poolen. Här kan du varva ner och njuta av en skön stund för dig själv. Med ett separat förråd på tomten finns det gott om plats för förvaring av alla dina sommarprylar samt ett växthus. Boendet på Märsön erbjuder en perfekt mix av avkoppling och bekvämlighet. Missa inte chansen att äga denna pärla och skapa minnen för livet! Gösvägen 14 ligger på Östra Märsön, fastighetsägare som innehar båt har rätt till en båtplats per fastighet, båtplatser är avsedda för mindre fritidsbåtar. Mer information: https://ostramarson.com/ Här finns fina promenadstråk ända till västra sidan av ön. Det finns även härliga svampmarker och skogsleder. Märsön har broförbindelse och ligger mellan Enköping och Strängnäs med ca 2 mil åt vardera håll. Friskrivningsklausul kommer att tillämpas för denna fastighetsförsäljning. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Vårfrugatan 10A, S:t Ilian, Enköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00

Vårfrugatan 10A

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 495 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
4 342 kr/mån
30 510 kr/m²

Ett svårslaget läge för den som vill bo nära stadskärnan, är ute efter det perfekta pendlarläget eller ha närhet till grönska då ni här bor med endast ett stenkast från Resecentrum, stadskärnan samt närhet till Skolparken. Denna 2:a bjuder bland annat på balkong i bästa solläge med kvällssol ut mot lugn innergård som skapar en lummig och trivsam atmosfär både i lägenheten, men även i sitt område. En mycket fint planerad planlösning som känns långt mycket större än sina 49 kvm, med hall som har god uppsikt över stora delar av lägenheten, kök med goda förvaringsmöjligheter samt rejäl matplats intill fönster. Ett luftigt vardagsrum med plats för både soffa och övrigt möblemang för den som önskar, via vardagsrummet når ni även den mysiga balkongen. Ett sovrum i lugnt och rogivande läge mot innergården och med gott om plats för dubbelsäng samt klädförvaring. Stamrenovering gjordes våren 2022 och då gjordes hela badrummet om och samtidig till duschen sattes det in dubbelt vikbara duschväggar som gör att badrummet får mer rymlighet, spotlights och ny tvättmaskin installerades. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Enköpings-Näs Trogsta 28, Enköpings-Näs, Enköpings kommun
  • Tor 23 maj kl 17:30
Enköpings-Näs Trogsta 28, Enköpings-Näs, Enköpings kommun, bild 2
Enköpings-Näs Trogsta 28, Enköpings-Näs, Enköpings kommun, bild 3

Enköpings-Näs Trogsta 28

Villa
Enköpings-Näs, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
11 295 000 kr
98 m²
4 rum
3 180 m² tomt

Brygga, sandstrand i och vacker bergig miljö vid Mälaren! Nu erbjuds en idyllisk belägen sjötomt med enskilt läge, vacker natur med berghällar och slående utsikt över Mälaren. Tomten kantas av blandat annat sköna altaner, pergola och två mysiga gästhus. Listan är lång på vad man kan erbjuda och uppleva på denna underbara plats med en tomt som sluttar mjukt ner mot den egna sandstranden med brygga. På tomten finns också två gäststugor varav en har: sovrum, allrum, separett toalett och egen altan – helt perfekt för långväga gäster eller långa frukostar under de varma månaderna till en magnifik vy över Mälaren. Det arkitektritade huset från 2003 är väl omhändertaget och präglas av genomtänkta detaljer, vackra fönsterpartier, stora sociala ytor och med Mälaren som närmsta granne är känslan ljuvlig! Det trevliga allrummet bjuder in till många härliga tillställningar där man kan njuta av utsikten och mysa framför den öppna spisen tillsammans med hela familjen. I huset finns två sovrum rum med varsin utgång till altanen. Det finns ett stort helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt utgång till altanen med den hänförande utsikten. I den rymliga vinterträdgården får ett stort matbord plats och är perfekt att använda till bjudningar eller när vädret inte går att lita på, även här finns det en stor öppen spis som ger hög mysfaktor. Atmosfären i området är fridfull, lugn och närmiljön är lantligt men upplevs givetvis bäst på plats! Tänk att kunna bo såhär? Missa nu inte detta unika tillfälle som sällan kommer igen och boka in din visning hos ansvarig mäklare Karin Sköld!

  • Premium
Maratongatan 9, Munksundet, Enköpings kommun
  • Idag kl 17:00
Maratongatan 9, Munksundet, Enköpings kommun, bild 2
Maratongatan 9, Munksundet, Enköpings kommun, bild 3

Maratongatan 9

Villa
Munksundet, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
4 450 000 kr
124 + 122 m²
9 rum
732 m² tomt

Ett hus som verkligen erbjuder något för alla - missa inte chansen att kalla detta unika hus för ditt nya hem! Huset är otroligt välkomnade med en stor och rymlig entré. Ett stort kök med stilfulla materialval med en exklusiv känsla. Huset utbyggnad med dess takhöjd och nivå skillnad ger ett pampigt intryck. Här kan man tillbringa många härliga sällskapstunder med familj och vänner. På entréplan finns det idag två sovrum och en "walk in closet" men som man lätt kan göra om till ett sovrum/allrum. På detta plan finns även ett av huset renoverade badrum. I källaren finns möjlighet till tre sovrum, ett mindre allrum, tvättstuga med groventré. Huset andra badrum med ett stort dubbelbadkar. Den mysiga tomten ger en inbjudande känsla och har bland annat en bastu. Här finns också en stor inglasad altan, ovanmarks pool med luftvärmepump som kan värma upp till 33 grader, pool-däck samt en utedusch. Ett mysigt uteköket/bar med två kylskåp, och här är el och vatten indraget. Intill huset finns det omgjorda garaget som är inrett till ett rum, och intill finns det ett kök som tidigare använts till verksamhet. Här kan man bygga om till ett generationsboende, hemma kontor eller kanske för en verksamhet? Ett fantastiskt läge nära centrum och naturen! Med närhet till Gröngarnsåsen och smidigt att ta sig till på/avfart till E18, det här är det perfekta hemmet för den som vill ha allt inom räckhåll. Här kan du njuta av lugnet i naturen samtidigt som du har gångavstånd till centrum. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Slåttervägen 4, Åkersberg, Enköpings kommun
  • Imorgon kl 17:00

Slåttervägen 4

Lägenhet
Åkersberg, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
5 124 kr/mån
26 250 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trea med egen ingång på markplan. Här möts du av en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, perfekt för umgänge och socialt liv. Två ljusa sovrum med utgång till den mysiga altanen där du kan njuta av härliga dagar. Badrummet är helkaklat och erbjuder även tvättmöjligheter. Bo i ett lugnt område intill Enköpings golfbana och njut av fridfullheten. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Lilla vägen 12, Centrum, Enköpings kommun

Lilla vägen 12

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 595 000 kr
101 m²
4 rum
5 896 kr/mån
25 693 kr/m²

Välkommen till denna välskötta och stora fyra belägen i en stabil och trivsam förening nära centrum! Denna lägenhet är på 101 kvadratmeter med tre rymliga sovrum, ett öppet och fint vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen med bra solläge och utsikt över den lugna innergården. Vidare det välskötta köket med mycket ljusinsläpp samt ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och ett stort förråd i anslutning till hallen. Som boende på Lilla vägen har du en självklar närhet till mataffärer, butiker, restauranger, gym, hamnen, drömparken, idrottsanläggningar och kommunikationer. Perfekt för dig som vill bo med livskvalitet, bekvämlighet och nära till allt! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Vårfrugatan 16A, S:t Ilian, Enköpings kommun
  • Tor 9 maj kl 17:00

Vårfrugatan 16A

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 495 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2
5 011 kr/mån
22 824 kr/m²

Denna rymliga tvåa är perfekt belägen mellan centrum och järnvägsstationen och erbjuder en bekväm boendemiljö. Hallen är rymlig med gott om förvaringsutrymme, köket är ljust och inrett med diskmaskin, spis med häll och kyl/frys i rostfritt och här finns plats för matbord. Vardagsrummet är trevligt med en balkong att njuta av. Sovrummet har generösa garderober och badrummet har plats för en tvättmaskin. Dessutom ingår ett förråd för extra förvaring. En perfekt lägenhet för den som söker bekvämt boende med ett bra läge! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Friluftsvägen 7G, Gamla Nynäs, Enköpings kommun

Friluftsvägen 7G

Radhus
Gamla Nynäs, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 995 000 kr
123 m²
5 rum
vån 1/2
6 993 kr/mån
24 350 kr/m²

Välkommen till Friluftsvägen 7G som ligger i ett trevligt hörn läge i området. Ett modernt arkitektritat boende med smakfull design. Familjevänligt radhus i gavel om 5 rum och kök med trevliga sociala ytor, stora fönster, egen uteplats och trädgård. De stora moderna fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp och bjuder in grönska i vardagen. En social och praktisk planlösning för den moderna familjen. Entréplanet möts man av en välkomnande ljus hall. I direkt anslutning ligger det rymliga kapprummet om nästan 6 kvm samt entréplanets badrum och tvättstuga. Stora sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum möts vid de stora fönsterpartierna mot den egna uteplatsen. På det övre planet inryms husets tre sovrum, tillsammans med ett allrum och badrum. Bostadsrättsföreningen utgörs av 20 exklusiva familjeradhus med bra solläge & mysiga omgivningar. Det här boendet är för den som söker det lilla extra, välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Hejaregatan 9A, Fanna, Enköpings kommun
  • Tor 16 maj

Hejaregatan 9A

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 295 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1
3 820 kr/mån
21 405 kr/m²

Varmt välkommen till populära Fanna och Hejaregatan 9A! Här erbjuds en väldigt mysig 2: a om 60,5 välplanerade kvadratmeter i trevligt skick. Lägenheten ger ett mysigt intryck och fint ljusinsläpp. Ett hem att trivas i många år framöver! Du välkomnas av en trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter och det charmiga köket intill. Vidare finner du det rymliga vardagsrummet med parkettgolv och fransk balkong mot den mysiga innergården. Badrummet är i helkaklat och fint skick med plats för tvättmaskin. Lägenheten har även ett trevligt sovrum med plats för stor säng! Fanna är ett mycket populärt och barnvänligt område som passar alla! I området finns närhet till flera förskolor och skolor. I närheten finns även Enköpings golfklubb med sin omtyckta restaurang. På kort avstånd når man Enköpings järnvägsstation, idrottsanläggningar samt på och/infart till E18. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Oxbärsgatan 4, Fanna, Enköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 18:00
Oxbärsgatan 4, Fanna, Enköpings kommun, bild 2
Oxbärsgatan 4, Fanna, Enköpings kommun, bild 3

Oxbärsgatan 4

Villa
Fanna, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
5 950 000 kr
220 + 135 m²
9 rum
1 148 m² tomt

Välkomna till detta fantastiska och rymliga hus i det populära området Fanna i Enköping. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha närhet till Enköping golfbana, skolor och förskolor. Huset har en total boyta på 220 kvadratmeter, med en biyta på 135 kvadratmeter. Här finns gott om utrymme för hela familjen med välplanerade rum och bekväma ytor skapar en lyxig atmosfär. Det imponerande entrén ger en magnifik inledning till huset. De generösa sociala ytorna inkluderar en vacker matsal med en kakelugn, ett bibliotek medutgång till en inglasad altan, här kan man tillbringa många härliga stunder. Ett stort vardagsrum som tidigare varit tre sovrum. Köket är ljust och modernt med bardisk, vilket gör det till en trevlig plats att laga mat och umgås i. I huset finns totalt 4 toaletter, varav ett badrum i entréplan är i originalskick. På övervåningen finns för närvarande tre sovrum, men det finns potential att enkelt skapa ett fjärde sovrum där. Här finns även ett badrum och en separat wc. I källaren finns en stor gillestuga, ett badrum med bastu och ett sovrum. Det finns också en rymlig tvättstuga, ett hobbyrum, en vinkällare och gott om förvaringsmöjligheter. Tomten är omsorgsfullt utformad och erbjuder en charmig atmosfär. Ett spabad erbjuder avkoppling och välbehövlig lugn efter en lång dag. Ett växthus erbjuder en möjlighet att odla dina egna örter och grönsaker, och den stora inglasade altanen med altandäck utanför är ett perfekt utrymme för att njuta av naturen. En dubbel carport och ett stort garage ger gott om parkeringsmöjligheter för hela familjen och gäster. Denna villa är perfekt för familjer som älskar komfort, utrymme och livskvalitet. Här finns allt du behöver för att kunna njuta av ditt hem till fullo. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en visning av denna underbara hus.

  • Premium
Torggatan 16A, Centrum, Enköpings kommun
  • Sön 19 maj

Torggatan 16A

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/3
7 288 kr/mån
33 278 kr/m²

Lägenheten är belägen mitt i centrala Enköping och har en modern design och inredning. En trevlig planlösning mellan köket och vardagsrummet ger en öppen och ljus atmosfär i lägenheten. Det finns tre sovrum i lägenheten, varav ett för närvarande används som walk-in closet. Det ger dig möjlighet att organisera dina kläder och tillbehör på ett bekvämt sätt. Dessutom finns det ett badrum och en gäst toalett för extra bekvämlighet. En stor vinkelbalkong är en av lägenhetens höjdpunkter, med utgång från både vardagsrummet och ett av sovrummen. Det ger dig möjlighet att njuta av både morgon- och kvällssol samt att skapa en trivsam utomhusplats för socialt umgänge och avkoppling. Denna toppmoderna lägenhet i centrala Enköping är perfekt för dig som vill ha allt inom räckhåll och samtidigt uppskattar modern design och bekvämligheter. Kontakta mig för mer information och för att boka en visning av denna fantastiska lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kammakartorget 5, Centrum, Enköpings kommun
  • Sön 19 maj

Kammakartorget 5

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 695 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1
7 231 kr/mån
30 281 kr/m²

En central lägenhet på 89 kvadratmeter med både balkong och altan. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger en luftig och modern känsla. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge. Genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Badrummet är helkaklat och har golvvärme och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket är praktiskt och bekvämt. Dessutom finns det en helkaklad gästtoalett, som är perfekt när man har besök. Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för en familj eller för den som vill ha extra utrymme för arbete eller hobby. Balkongen vetter mot Kammakartorget och bjuder på fin utsikt över torget. Här kan man njuta av solen från lunchtid tills solnedgångenoch koppla av. Altanen å andra sidan vetter mot en mysig och lugn innergård, där man kan njuta av lugnet och avskildheten med morgonsol fram till eftermiddagen. På innergården finns både lekplats och boulebana, vilket ger möjligheter till både lek och avkoppling. En annan fördel med lägenheten är det centrala läget. Här har man gångavstånd till shopping, restauranger och annan service. Samtidigt är lägenheten belägen i ett lugnt och trevligt område, vilket ger bästa av två världar. Man har rymligt källarförråd som tillhör lägenheten och föreningen har ett rymligt varmgarage utrustat med ladd plats för elbil ( separat kö). Sammanfattningsvis är detta en perfekt lägenhet för den som söker ett centralt boende med både balkong och altan. Här får man inte bara en härlig bostad med gott om utrymme, utan även närheten till stadens bekvämligheter och möjligheten att njuta av avkoppling och aktiviteter på den mysiga innergården. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ekenkällsgatan 10, Fanna, Enköpings kommun
  • Tor 16 maj

Ekenkällsgatan 10

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 978 kr/mån
16 583 kr/m²

I det trevliga området Fanna finns nu ett fantastiskt tillfälle att förvärva en rymlig och ljus tvåa. Lägenheten är belägen på 60 kvm och har en genomtänkt planlösning. När du kommer in möts du av en väl tilltagen hall där det finns gott om plats för förvaring. Vidare finner du ett mysigt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöjligheter. Badrummet är av äldre standard och här finns även en praktisk tvättmaskin. Lägenheten erbjuder ett öppet och luftigt kök som har en naturlig övergång till det ljusa och trevliga vardagsrummet. Här finns en fransk balkong som ger möjlighet till frisk luft. Fanna är ett trivsamt område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Järnvägsstationen ligger endast en kort promenad bort och ger smidiga kommunikationsmöjligheter. För dig som är golfintresserad finns Enköpings golfbana på bekvämt avstånd. Det är även bara en kort cykeltur till centrum där du hittar ett brett utbud av shopping, restauranger och andra bekvämligheter. Brf 108 Filen, HSB är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen erbjuder även en trevlig innergård och här finns även en lekplats. Välkommen med din visningsanmälan av denna trivsamma tvåa i Fanna!

  • Plus
Munksundsgatan 19, Munksundet, Enköpings kommun
  • Imorgon kl 18:00

Munksundsgatan 19

Radhus
Munksundet, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
4 350 000 kr
129 + 32 m²
7 rum
126 m² tomt

Det här radhuset på Munksundsgatan är centralt beläget och har närhet till hamnen, fina promenadstråk, grönområden, å-promenaden, idrottsanläggningar och skolor. Husets entré ligger vid den charmiga kullerstensgatan och på entréplanet finns kök och öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns även en balkong som vetter mot den trevliga innergården samt ett badrum. På övre plan finns det fyra sovrum, ett stort allrum och ett badrum. På nedre plan finns en stor hall med direktanslutning till husets parkering och altan. Där finns även ett sovrum och förråd med husets tvättstuga. Huset är modernt och har genomgående fin standard med ekparkettgolv och ljusmålade väggar samt helkaklade badrum. Här är det bara att flytta in! Önskar du komma på visning så kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus
Fittja Hälke 16, Örsundsbro, Enköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00
Fittja Hälke 16, Örsundsbro, Enköpings kommun, bild 2
Fittja Hälke 16, Örsundsbro, Enköpings kommun, bild 3

Fittja Hälke 16

Villa
Örsundsbro, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
4 475 000 kr
162 + 17 m²
5 rum
1 358 m² tomt

Tänk dig att äga detta fantastiska hus med en oslagbar utsikt över åkrar och Mälaren. Den fridfulla atmosfären och naturliga skönheten som omger denna egendom är sannerligen något alldeles extra. Detta är en dröm för barnfamiljer, med gott om plats för lek och aktiviteter. Huset har en ovanmarks pool för att kunna njuta extra av sommardagarna och även en avkopplande badtunna att kunna glädjas åt -året om. Huset erbjuder också andra bekvämligheter såsom garage, carport och ett stort förråd. Här bor ni med lyxen av en uppvuxen trädgård med perenner, fruktträd, bärbuskar samt odlingsmöjligheter i pallkragar och växthus. På nedre plan möts man av en pampig hall med full takhöjd till övre plan. Ett stort kök och vinkelvardagsrum med braskamin och matplats, här kan man även sätta upp en vägg för att göra ytterligare ett sovrum eller varför inte ett kontor? Vidare finner ni den praktiska tvättstugan med groventré och ett av husets badrum. På övre plan finns tre sovrum samt husets andra badrum med hörnbadkar. Här finns ett allrum som binder samman rummen på övervåningen och har balkong som ger extra utrymme för rekreation och njutning av den magnifika utsikten. Det bästa av allt är att du bara har cirka 2 kilometer till Mälaren. Här kan du njuta av båtliv, fiske och vattenaktiviteter med familjen. Tänk dig att spendera sommarkvällar och bege dig ut på charmiga picknickar på de vackra platserna i närheten. Detta hus är verkligen en pärla för dom som söker en vacker och funktionell plats att kalla hem. Missa inte chansen att äga denna unika fastighet med enastående utsikt och närhet till Mälaren. Kontakta ansvarig mäklare idag för att boka visning och uppleva denna underbara plats själv!

  • Premium
Torsvi Slaktebo 11, null, Enköpings kommun
  • Ons 15 maj kl 17:15
Torsvi Slaktebo 11, null, Enköpings kommun, bild 2
Torsvi Slaktebo 11, null, Enköpings kommun, bild 3

Torsvi Slaktebo 11

Villa
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
13 500 000 kr
141 + 96 m²
6 rum
2,3 ha tomt

Denna fastighet med sjötomt ligger otroligt vackert med slående utsikt över Mälaren! Fastigheten ligger i södersluttning med egen strand och båthus. Ett sällsynt tillfälle att förvärva ditt drömboende! Morgonkaffet intas med fördel på bryggan en sommardag där du kan njuta av lugnet och fågelsången och kanske ta ett morgondopp. Eller varför inte ro en runda i viken. Till midsommar och kräftskivan finns gott om utrymme att samla släkt och vänner som kommer både sjö- och bilvägen. Bilväg till Stockholm ca 85 km och till Enköping ca 30 km. Till motorvägspåfarten i Grillby är det ca 25 km. Med båt är du snabbt ute på Björkfjärden och tar dig lätt till både Stockholm, Birka, Mariefred, Stallarholmen och Strängnäs. Mycket vacker trakt med gles bebyggelse och stora skogs- och strövområden med möjlighet till svamp och bärplockning. Fastigheten har mycket att erbjuda här finns förutom huvudhuset en rymlig brygga med båthus, "sjöstuga" med fullt utrustat kök, relaxavdelning med bastu, gästhus "Fiskarstugan" , garage, ett stall med plats för 2 hästar samt fyra förrådsbyggnader. I huvudhuset välkomnas ni av en trevlig hall med god uppsikt över de stora sociala ytorna och ett av husets två badrum intill. Det stora vardagsrummet har en öppen planlösning till det fina köket med naturlig matplats. Här finns även utgång till den stora vinterträdgården och här spenderar man gärna mycket tid! På entréplan finns även två sovrum och en klädkammare. På övre plan finns två rymliga sovrum varav ett med "walk in closet" samt ett badrum. I källarplan finns ett allrum, tvättstuga, wc, förråd, skafferi och ingång till husets garage. På tomten finns det charmiga gamla gästhuset som kallas "fiskarstugan". Här finns både kök, badrum, allrum samt två sovrum. Perfekta möjligheter för exempelvis generationsboende, uthyrning eller för gäster på besök. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning!

  • Premium

Visar alla 19