Färjevägen 29A

Alnö, Sundsvalls kommun Se på karta

450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1962
Förening
HSB BRF Wii i Sundsvall
Om föreningen
Avgift
2 761 kr/mån
Driftkostnad
2 700 kr/år
Pris/m²
10 976 kr/m²

Välkommen till denna 1:a på högsta våningen på populära Färjevägen i Alnö!

Här har du möjlighet att förvärva en lägenhet med bästa läget i huset, på högsta våningen med balkong som erbjuder utsikt över havet!

Lägenheten kräver ett större underhåll genomgående av kök, badrum samt vardagsrum, det finns här en god möjlighet att sätta sin egen prägel på lägenheten direkt. Reparationsfond på 18 706:- fritt att nyttja för nästa ägare av lägenheten.

I Wii bor du belägen med allt du kan tänkas behövas, gym, matbutik, VC, folktandvård, skolor, dagis och kommunikationer. Endast ett par hundra meter från bostaden når du Alnös busscentral som tar dig vidare ut mot de soliga stränderna på södra sidan av ön eller stadsbussarna in mot centrala Sundsvall.

Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna norrlandskusten kan erbjuda men även golfrange, badhus, underbara skogar och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och historia om att ön ursprungligen är en vulkan.

Där du trivs, där är ditt hem.
Välkommen hem till Färjevägen 29A!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Rasmus Israelsson

Hoome Mäkleri
Mäklare Rasmus Israelsson, Hoome Mäkleri
0703600396