Mäklare Rasmus Israelsson

Rasmus Israelsson

Om mig

Mitt namn är Rasmus Israelsson och jag är otroligt stolt över att vara en del av Hoome Mäkleri X Erik Olsson. Vi särskiljer oss genom nytänkande och modern digital marknadsföring. Min ambitionsnivå är extremt hög för att nå bästa möjliga resultat för just din bostadsaffär. - Västernorrlands mest rekommenderade mäklare Q4 2021 - Top 5 mest säljande mäklaren i Sundsvalls kommun 2022 - Top 2 mest rekommenderade mäklaren i hela Västernorrlands län 2022

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skönsbergsvägen 31B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun
 • Sön 17 dec kl 11:00
Skönsbergsvägen 31B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Skönsbergsvägen 31B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Skönsbergsvägen 31B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
5 755 kr/mån
17 438 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga trea med moderna materialval som får dig att längta hem! Köket kännetecknas av smakfulla färg- och materialval, gott om arbetsytor för matlagning samt detaljer för största möjliga trivsamhet. Här finns rejält med förvaringsmöjligheter i skåp och luckor, plats för matbord samt utgång till inglasad balkong med utsikt som vetter mot föreningens lugna innergård. Badrummet med helkaklade väggar och klinkergolv sedan stambytet och utrustad med tvättmaskin, intill finns även ytterligare en toalett. Vardagsrummet är ljust och lätt möblerad med direkt anslutning mot hemmets kök som ligger i en praktiskt genomgångsplanlösning. Bostaden erbjuder två generösa sovrum, ett med utrymme för dubbelsäng och generös förvaring med möjlighet till stor garderobslösning och vidare ett sovrum, perfekt som barnrum eller kontor, trevligt ljusflöde i båda sovrummen. För att skapa en helheltsuppfattning om hemmet tipsar vi om att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View. I Nedre Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Endast 50 m från bostaden finner du restaurangen Marco Polo och inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, vårdcentral, folktandvården samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15 minuter promenad från ytterdörren. För den friluftsintresserad så är denna stadsdel optimal. I direkt anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra berget finner du också ett elljusspår som också under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Kommunikationerna är mycket bra i området då du finner närmaste busshållplats endast 50m från bostaden. Här går busslinje 1, 4, 5 & 120 som tar dig mot stadskärnan, Alnö, Granloholm, stadskärnan eller mot Birsta shoppingområde och vidare mot Ljustadalen samt Timrå. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Klippgatan 15, Korsta, Sundsvalls kommun
Klippgatan 15, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Klippgatan 15, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Klippgatan 15

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/4
6 356 kr/mån
6 111 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga bostad på Klippgatan 15 med ljuvlig balkong på hela 12 kvm och trevlig utsikt. Bostaden erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende med välplanerad planlösning. Hemmet är belägen i lugnt och barnvänligt område med grönskande omgivningar. I hemmet finns bland annat ett stilrent badrum med kakel & klinkers, rymligt kök med goda arbetsytor, vardagsrum med plats för större soffgrupp samt diverse möblemang. Stora sovrum med god förvaring. Ett tilltaget förrådsutrymme som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. För den som är i behov av ett extra klädkammare kan denna göras om till en walk-in closet. Här bor du i den välskötta föreningen BRF Ortvikshöjden (fd ställaren) i Sundsvall som innefattar 215 bostadsrätter och 16 hyresrätter fördelat på två fastigheter. Föreningen har en god ekonomi och sköter sin fastighet med bästa omsorg. Löpande renoveringar har skett av fastigheten och de följer idag en 30-årig underhållsplan. I föreningen finns bastu, hobbylokal, gym, övernattningslägenhet och tvättstugor att nyttja. Den ekonomiska förvaltningen sker av HSB. Hemmet är härligt belägen i närhet till trevliga grönområden och flerbostadshus. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till allt. Endast 1,5km från bostaden når du Skönsbergs centrum, här finns, restauranger, apotek, matbutik, bingo, pizzerior, spelbutik m.fl. 5 minuter promenad från bostaden finner du även förskolorna Drakstadens & Korstas förskola. Kommunikationen är optimal i området då du endast 200 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på 15 minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. För att skapa en helheltsuppfattning om hemmet tipsar vi om att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen till Klippgatan 15!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Matrosvägen 2B, Skönsmon, Sundsvalls kommun
Matrosvägen 2B, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Matrosvägen 2B, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Matrosvägen 2B

Villa
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
147 m²
5 rum
627 m² tomt

Välkommen till Matrosvägen 2B, där ni hittar ett underbart hus med fyra sovrum som passar perfekt för er familj. Huset värms upp med fjärrvärme och har en trädgård som ni kommer att älska. De stora fönstren ger gott om naturligt ljus, vilket skapar en trevlig atmosfär i alla rum. Det finns fyra rymliga sovrum, vilket ger varje familjemedlem tillräckligt med utrymme. Det stora köket och vardagsrummet gör det enkelt att umgås och samla hela familjen. Trädgården är välskött och ger er möjlighet att njuta av utomhuslivet. Det är en perfekt plats för barnen att leka och för er att koppla av. Här finns det rikligt med hallon, äppelträd, plommon träd & jordgubbar i pallkrage. Söderläget gör att det finns sol från morgon till kväll. Närområdet har allt ni behöver, inklusive skolor, 5 minuter till Skönsmonsskola som erbjuder från förskola framtill åk 6, parker och shoppingmöjligheter. Kollektivtrafiken är också bekvämt tillgänglig med linje 4 för pendlare. Missa inte chansen att se detta fantastiska hus på Matrosvägen. Boka en visning nu och upptäck det perfekta familjehemmet. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Matrosvägen 2B!

 • Premium
Korstavägen 13, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 13

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
375 000 kr
33,5 m²
1.5 rum
vån 1/7
2 934 kr/mån
11 194 kr/m²

Varmt välkommen till denna lägenhet där ni får ett väldigt trevligt hem där ni bara kan ställa in era möbler och bo. Fint kök, fräscht badrum fina golv och ytskikt. Stor altan där man kan samla hela familjen. Gott om plats för förvaring garderober i lägenheten samt förråd på samma plan som lägenheten. Bostaden är berikad med ett ständigt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna och spotlights i hallen. Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på 15 minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Korstavägen 13!

 • Uteplats
 • Hiss
Högalidsgatan 7, Skönsberg, Sundsvalls kommun
Högalidsgatan 7, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Högalidsgatan 7, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Högalidsgatan 7

Övrigt
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
943 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera ett kommersiellt hyreskomplex om fyra stycken bostäder. Byggnaden är fördelad på 236 kvm varav fyra stycken tvåor om 59 kvm med balkong samt ett källarplan som erbjuder förrådsutrymme, gemensamhetslokal samt tvättstuga. Fastigheten har en fin trädgårdstomt om en totalyta av 943 kvm. På tomten finns en redskapsbod med utrymme för gräsklippare, trädgårdsredskap och diverse förnödenheter. Effektiv uppvärmning via bergvärme. Fastigheten har på senare år genomgått omfattande förbättringar så som renovering av badrummen i samtliga bostäder, byte av vitvaror, renovering av kök, stambyte, ny bergvärmepump, installation av fiber, nya fönster samt installation av ny strumpa mot kommunens VA anslutning. Lgh.1. 7650 kr/mån Lgh.2. 7519 kr/mån Lgh.3. 6322 kr/mån Lgh.4. 7179kr/mån P-plats:- 1075 kr/mån Genererade intäkter för de fyra bostäderna samt parkeringarna uppgår till 356 340Kr/ år samt drift om 58 954kr/ år (inkl fastighetsavgift). Detta ger en direktavkastning om ett ungefär på 5,4%. Skönsberg är ett populärt område med sitt korta avstånd till Sundsvalls stadskärna, det tar dig endast 10 minuter med busslinje 1 ner till Sundsvall centrum. Vidare kan du enkelt ta dig ut till Alnö där du finner ett flertal badplatser under sommartid. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, ett stenkast från bostaden finner du matbutik, VC, grönområde, kyrka, direkt anslutning till E4:an, snabbmatställe och kommunikationer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig Rasmus Israelsson nför en visning eller vidare information!

 • Premium
Kungsbackavägen 55, Granloholm, Sundsvalls kommun

Kungsbackavägen 55

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/5
4 762 kr/mån
10 236 kr/m²

Välkommen till den här trevliga, sociala lägenheten med fönster i 2 väderstreck, här är det bara att flytta in och trivas! Lägenheten erbjuder en härlig, social planlösning med öppna ytor vilket gör att lägenheten känns genomgående luftig och välkomnande. Hemmet disponeras enligt 63,5 välplanerade kvadratmeter fördelade på två rum och kök. I detta naturnära område finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus. Det ligger 3 km nordväst om centrala Sundsvall. Granloholm ligger i huvudsak i Selångers distrikt. Området gränsar i söder till stadsdelsområdet Granlo och i väster till Haga. Gatorna har namn efter svenska städer, som till exempel Haparandavägen och Karlstadsvägen. Här finns bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan, nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden. Nära till Sticksjön och Himlabadet. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Kungsbackavägen 55!

 • Balkong
 • Hiss
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Moreliusgatan 14

Villa
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 350 000 kr
256 + 150 m²
10 rum
879 m² tomt

Välkommen till Moreliusgatan 14 - ditt drömhem med en fantastisk utsikt över Sundsvall! Detta imponerande hus erbjuder 10 rum, perfekt för stora familjer eller de som älskar extra utrymme. Stig ut på de två stora altanerna och njut av den vidsträckta panoramautsikten över Sundsvall och omgivande natur. Soluppgångar och solnedgångar blir en del av din vardag! Denna fastighet är inte bara rymlig, den är också energieffektiv tack vare bergvärme. Här kan du njuta av komfort och samtidigt vara snäll mot miljön. För de som älskar trädgårdsskötsel finns ett charmigt växthus på tomten där du kan odla egna grönsaker eller blommor. Det stora garaget rymmer enkelt dina fordon och verktyg, vilket gör vardagen smidigare. Trädgården är rymlig och perfekt för barn att leka i eller för att njuta av utomhusaktiviteter. Skönsberg är en stadsdel i nordöstra Sundsvall. Skönsberg kallas ibland för Staden i staden och ligger 2 km från Sundsvalls centrum och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och hyresrätter. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Moreliusgatan14!

 • Premium
Nygatan 45, Södermalm, Sundsvalls kommun
Nygatan 45, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Nygatan 45, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Nygatan 45

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
3 726 kr/mån
20 149 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga tvårummare med gavelläge på eftertraktade Nygatan 45! Hemmet är på hela 67 kvm där ytan är väl fördelad tack vare den smarta planlösningen, samt att läget på gaveln skapar goda förutsättningar att det naturliga ljuset kan komma in i bostaden och skapa ett ljust och trevligt hem. Utöver att gavelläget skapar ett ljust hem bidrar även detta med att hemmet har minimal insyn, samt att du kan fånga fina utsikter över Sundsvalls stads, norra berget och grönområden från de olika fönstren i bostaden. Vardagsrummet erbjuda goda möbleringsmöjligheter, här finns plats för både matbord/skrivbord och större soffa. Till höger om hallen ligger hemmets ljusa och praktiska kök. ljusa luckor kombineras där med en mörkare bänkskiva, vilket ger ett rent, prydligt och tidlöst intryck. Gedigen och funktionell maskinpark som underlättar vardagen samt väldigt goda arbetsytor som skapar ett kök perfekt för god matlagning. Här kan två personer enkelt laga mat tillsammans utan att behöva trängas. Köksön ökar även möjligheten för socialsamvaro. Sovrummet tar du dig smidigt till via vardagsrummet eller köket, sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt diverse sovrumsmöblering. Här erbjuds även ett helkaklat badrum som är utrustat med tvättmaskin, hemmet erbjuder även goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren och garderobslösningarna. Till lägenheten tillhör även två förråd, den ena är placerad på samma plan som lägenheten och den andra finner du på källarplan. Bostaden är härligt belägen i närhet till trevliga parkmiljöer och flerbostadshus samt villor från tidigt 1900-tal. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till allt, i nära anslutning till bostaden finner du biograf, restauranger och uteliv samt flertal gym. 10 minuter promenad från bostaden når du Sundsvalls centrum, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 3 som tar dig endast på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Sidsjön. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Du når snabbt E14 där från tvärgatan som ansluts till adressen, här kan du snabbt färdas ut från staden. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
 • Uteplats
Triangelvägen 42, Bergeforsen, Timrå kommun
 • Budgivning pågår
Triangelvägen 42, Bergeforsen, Timrå kommun, bild 2
Triangelvägen 42, Bergeforsen, Timrå kommun, bild 3

Triangelvägen 42

Villa
Bergeforsen, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
133 + 81 m²
4 rum
651 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla på Triangelvägen 42, som är i utmärkt skick och har en rymlig och luftig planlösning på entréplanet, vilket gör det lätt för socialt umgänge och samvaro. En mysig täljstenskamin bidrar till en trevlig och varm atmosfär i huset. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp i hela huset och skapar en öppen och ljus miljö. Huset har också tre kaklade badrum och tre sovrum, varav det finns möjlighet att dela av för fler. Fastigheten är fiberansluten och från det övre planet kan man se en vacker utsikt över älven. Uterummet på huset är stort och användbart från tidig vår till sen höst och leder vidare till två vackra altaner - en med morgonsol och en med kvällssol - så man kan njuta av solen hela dagen. Trädgården är vacker och erbjuder frukt och bärplockning. Fastigheten har ett av de bästa lägena i området med en hörntomt som angränsar till stor allmänning. På sommaren finns det möjlighet att nyttja vattnet från älven till en fast kostnad på 500:-/år till samfälligheten. Området är idealiskt för familjer med barn eftersom grannarna samarbetar för gemensamma aktiviteter och det finns närhet till skog, badplats och lekplats. Indalsälven är också lättillgänglig och på sommaren kan man besöka badplatsen Brinken med sandstrand och på vintern finns möjlighet till pulkabacke och både skoter- och längdskidåkning på isen. Inom gångavstånd finns också förskola, skola och matvaruaffär. På idrottsanläggningen BSK finns många aktiviteter för den som vill ha en aktiv livsstil, som utegym, skidspår, skridskoplan, fotbollsplan och discgolfbana. Slutligen är det viktigt att nämna att taket på huset har bytts ut av en professionell hantverkare i november månad till plåt med pannprofil. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Triangelvägen 42!

 • Premium
Hällsjö 432, Matfors, Sundsvalls kommun
Hällsjö 432, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 2
Hällsjö 432, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 3

Hällsjö 432

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
106 + 34 m²
5 rum
2 198 m² tomt

Välkommen till detta hem som ligger på en kulle med härlig utsikt över Stor-Hällsjön! Området kring Hällsjö är helt fantastiskt och här bor ungefär 2/3 året runt och 1/3 endast på sommaren. Här finns en härlig gemenskap och en välskött samfällighetsförening med riktiga eldsjälar som jobbar för att området ska bli så trivsamt som möjligt! Huset värms upp med direktverkande el som främsta uppvärmningskälla, men för att maximera mysfaktorn erbjuder hemmet även täljstenskamin i vardagsrummet, som delvis används för uppvärmning, men självklart även för att maximera mysfaktorn! Ett stenkast från huset finns det en väldigt vacker sandstrand som sköts av vägföreningen, här finns även brygga med plats för mindre båt. 75 meter från huset finner man Stor-Hällsjön vilket är en sjö i Sundsvalls kommun i Medelpad och ingår i Ljungans huvudavrinningsområde. Sjön har en area på 0,541 kvadratkilometer och ligger 58,1 meter över havet. Sjön avvattnas av vattendraget Furubäcken. Ifall man är intresserad av fiske kan man i sjön hitta både abborre, gös och gädda. Dricksvattnet här ute är av riktigt fin kvalité och kommer från ett pumphus, från en källa i området. Där du trivs, där är ditt hem. Det här är ett hem som måste upplevas på plats. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Premium
Dimvägen 5, Sörberge, Timrå kommun

Dimvägen 5

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
131 + 164 m²
7 rum
1 218 m² tomt

Vi kan nu välkomna dig till Dimvägen 5, det perfekta hemmet för dig och din familj! Detta fantastiska hus erbjuder inte bara en jättefin trädgård med ett växthus, utan också en rad andra fantastiska funktioner som kommer att göra att du längtar hem. Med hela 7 rum varav 4-5 sovrum passar det här hemmet de allra flesta familjer. En grönskande trädgård som är som ett eget paradis väntar på dig. Odla dina egna grönsaker i det charmiga växthuset, njut av blommande träd och buskar, och skapa underbara minnen med familj och vänner i den stora trädgården. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Dimvägen 5!

Fredsgatan 24B, Södermalm, Sundsvalls kommun

Fredsgatan 24B

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 772 kr/mån
25 714 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva lägenhet på Fredsgatan 24B, där livet tar en ny nivå av lyx och bekvämlighet. Belägen i en attraktiv förening som går under namnet Brf Grodan, erbjuder denna bostad en oslagbar kombination av modern design, praktiska funktioner och en förstklassig plats i hjärtat av staden. När du kliver in i lägenheten möts du av en stilfull och modern interiördesign som genomsyrar varje hörn. Den öppna planlösningen är perfekt för underhållning och sociala sammankomster, med generösa utrymmen för både matplats och sällskapsrum. Det högkvalitativa köket är utrustat med toppmoderna apparater och elegant bänkskivor, vilket gör matlagningen till en sann njutning. I vardagsrummet finner man dem specialbeställda industridörrarna i glas som smakfullt separerar vardagsrummet och sovrummet. Dessa eleganta dörrar skapar en unik visuell upplevelse samtidigt som de tillåter naturligt ljus att flöda genom utrymmet och skapa en känsla av rymd. Oavsett om du vill ha en öppen planlösning eller en mer intim atmosfär, ger dessa dörrar dig flexibiliteten att anpassa utrymmet efter dina behov. Njut av avkoppling och frisk luft året runt på den inglasade balkongen. Oavsett om du vill sitta och läsa en bok, odla dina favoritväxter eller bara njuta av utsikten över staden, kommer denna balkong att bli din egen privata oas där du kan njuta av alla årstider. Föreningen, Brf Grodan, är välkänd för sitt välskötta och attraktiva läge. Här finns gemensamma utrymmen och faciliteter som förhöjer din livskvalitet, inklusive gröna innergårdar, lekplatser för barnen och en gemensam grillplats där du kan bjuda in dina vänner till sommarfester. Läget på Fredsgatan 24B är helt enkelt oslagbart. Med närhet till parker, trendiga restauranger, kaféer och shopping, har du allt du behöver inom räckhåll. Dessutom har du bekväm tillgång till kollektivtrafik och huvudvägar, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Detta är en möjlighet du inte vill missa - Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck hur ditt nya drömhem kan se ut på Fredsgatan 24B! Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Fredsgatan 24B!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Bågevägen 67B, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Bågevägen 67B

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
5 129 kr/mån
11 988 kr/m²

Välkommen till Bågevägen 67B, en perfekt placerad och hemtrevlig trerumslägenhet med närhet till både stenstaden och Birsta! En fin och välplanerad lägenhet på den andra våningen med inglasad balkong med insynsskyddat läge. Här kan du trivas och känna lugnet. Det rymliga vardagsrummet har gott om plats för en soffgrupp och matsalsmöbel. Vardagsrummet har fin utsikt och fönstren har ett fint ljusinsläpp. Köket är ljust och modernt samt utrustat med kyl och frys, diskmaskin och ugn finns. Från hemmets sovrum tar man sig vidare ut till den stora inglasade balkongen med härlig, vidsträckt utsikt. Det finns gott om plats för ett matbord med 4-6 platser. Fräscht badrum med golvvärme, två trivsamma sovrum med god plats för förvaring . När du kommer in i lägenheten möts du av en ljus hall med avhängningsmöjligheter och direkt anslutning mot ett öppet vardagsrum. En perfekt samlingsplats för familj och vänner. På varsin sida hallen har du också ingång till köket åt höger, och hallen i anslutning till ett av sovrummen till vänster. BRF Bosvedjan är en av Sveriges största föreningar. Välskött med löpande underhåll samt stabil ekonomi. Bredband och ip-telefoni ingår i månadsavgiften. Området är trivsamt och fyller de flesta av dina vardagsbehov. Det finns närhet till stor matvarubutik, gym, frisör, pizzerior, samt låg- och mellanstadieskola för dig med barn! Busshållplats finns bara ett stenkast bort med goda kommunikationsmöjligheter att ta sig både in till stadskärnan och Birsta köpcentrum med allt vad det har att erbjuda - endast 10 minuter bort. Likaså finns det möjlighet för friluftsliv med elljusspår, promenadstråk och närhet till skog och natur. Ett helt perfekt boende för dig som singel, med sambo eller liten nybliven familj! Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Bågevägen 67B!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Björneborgsgatan 22B, Östermalm, Sundsvalls kommun

Björneborgsgatan 22B

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 300 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 326 kr/mån
17 568 kr/m²

Välkommen till den här lägenheten med 3 rum och kök på populära Björneborgsgatan! Lägenheten har en härlig planlösning med fönster i två väderstreck, underhållna ytskikt, ett tilltaget arbetskök och ett helkaklat badrum samt toalett. Lägenheten är ordinarie en 2:a och en 1:a men disponeras idag som en 3 rum och kök. Hemmet erbjuder en balkong med anslutning från vardagsrummet. Det finns gott om förvaringsmöjligheter upprepande i bostaden. Två rymliga sovrum fördelad på var sin sida av bostaden samt ett socialt vardagsrum som erbjuder trevliga inredningsmöjligher med härligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti. Fastigheten erbjuder en sann villakänsla med grönskande gräsmatta och ljuvliga fruktträd. Läget anses som ett av de bättre i området dels med tanke på närheten till stadskärnan men också för att det är trevligt beläget intill trevliga parkmiljöer, skolor och ändå en lugn gata. Här bor du i en härlig miljö av trevliga parker, villor från tidigt 1900-tal och flerbostadshus. Endast 5 minuter från bostaden (Grevegatan) finner du busslinje 4 som tar dig vidare mot busstationen Navet, Granloholm eller Bredsand, från Navet når du samtliga bussanslutningar i Sundsvall, Härnösand och Timrå. 10 minuter gång från bostaden når du Sundsvalls stadskärna, här erbjuds allt från matbutiker, shopping, restauranger, uteliv, gym, skolor, bank, m.fl. Ett stenkast från bostaden återfinner du även Sundsvalls tågstation för anslutningar vidare i landet, mot norr, väst och söder. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Björneborgsgatan 22B.

 • Balkong
 • Uteplats
Torsjövägen 20, Alby, Ånge kommun

Torsjövägen 20

Villa
Alby, Ånge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
116 + 25 m²
5 rum
1 150 m² tomt

Välkommen till den här familjevillan om 116 kvm som disponeras på 5 rum varav 3 sovrum. Hemmet har en smart trivsam planlösning med trevliga och tidlösa materialval. När du kliver in i bostaden välkomnas du av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Här erbjuds ett stort och rymligt kök där luckor och lådor är i en vit kulör, som kombineras med vitt kakel, vilket ger ett rent och prydligt intryck. Gedigen och funktionell maskinpark som underlättar vardagen samt väldigt goda arbetsytor som skapar ett kök perfekt för god matlagning. I köket kan två personer enkelt laga mat tillsammans utan att behöva trängas. Här finns gott om plats för matbord, men har man en större middagsbjudning kan man ta sina gäster in till matrummet där det stora sällskapet får plats, detta rum kan även disponeras som ett extra sovrum. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder goda möbleringsmöjligheter, här finner du även ett gediget ljusinsläpp från rummets större fönsterpartier. På entréplan finner du hemmets ena wc, som är utrustat med tvättmaskin, samt på övre plan hittar du hemmets badrum. Övervåningen är även utrustat med tre rymliga sovrum. På fastigheten finner du även goda förvaringsmöjligheter i uthuset och garaget. Behöver du ta dig mot staden så finner du Ånge på endast ca 10-15 min. Här kommer du att finna allt det nödvändigaste. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

Albäcksgatan 34, Södermalm, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Albäcksgatan 34

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 498 kr/mån
28 844 kr/m²

Välkommen till drömboendet på Albäcksgatan 34, Södermalm! Denna exklusiva lägenhet är en pärla som kombinerar det bästa av stadslivet med fantastiska bekvämligheter och enastående utsikt. Här väntar en oas där du kan skapa minnesvärda stunder och känna dig hemma från första stund. Bostaden erbjuder en bekväm och smidig tillvaro med hissen som tar dig direkt till din dörr, så du kan glömma besväret med trappor och istället njuta av enkelheten. Från din lägenhet kan du avnjuta en hisnande utsikt över det livliga stadslandskapet. Ta in naturen och friska luften på den stora balkongen som är perfekt för avkoppling och sociala sammanhang. Njut av din morgonkaffe med solens strålar eller sätt stämningen med levande ljus under en romantisk middag med nära och kära. Det är en plats där du kan njuta av det bästa av båda världar - det urbana livet och naturens lugn. Inne i lägenheten skapar spotlights i hela bostaden en varm och inbjudande atmosfär. Du kan enkelt anpassa belysningen efter olika tillfällen, oavsett om du vill ha en avslappnande kväll framför tv:n eller en livlig fest med vänner och familj. Det nyligen renoverade köket imponerar med modern design och praktiska ytor som gör matlagningen till en ren fröjd. Med gott om förvaringsutrymme kan du hålla ordning på alla köksprylar och ha plats för kulinariska äventyr. Badrummet har genomgått ett stambyte, vilket ger dig en lyxig och bekymmersfri miljö för avkoppling och välbefinnande. Lägenheten ingår i den välrenommerade föreningen Brf Blåhajen, som ger dig en trygg och harmonisk boendemiljö. Här har du tillgång till gemensamma ytor och utrymmen som bidrar till en trivsam omgivning. Detta är verkligen en unik möjlighet att förvärva ditt drömboende på Albäcksgatan 34. Ta chansen att bo på Södermalm med allt du önskar dig och lite till - hiss, fin utsikt, stor balkong, spotlights i hela lägenheten, renoverat kök, stambytt badrum och klädkammare/förråd. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Albäcksgatan 34!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Bergvägen 15, Sörberge, Timrå kommun
Bergvägen 15, Sörberge, Timrå kommun, bild 2
Bergvägen 15, Sörberge, Timrå kommun, bild 3

Bergvägen 15

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
102 + 10 m²
4 rum
1 540 m² tomt

Välkommen hem till Bergvägen 15 och denna villa med inglasat uterum, solpaneler och stor grönskande tomt. Vi kan nu erbjuda en familjevilla om 102+10 kvm som disponeras på 4 rum varav 2-3 sovrum. Här är mycket renoveringar gjorda och det är bara för nästa familj att flytta in och sätta sin prägel på hemmet. Här kan man bo riktigt billigt med hjälp av solpaneler och samtidigt inte känna någon stress över stigande elpriser! Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå. Före 1970 var Sörberge en egen tätort. I Sörberge centrum som ligger alldeles i närheten finns gatukök, bygghandel, pizzeria, blomaffär, Ica Supermarket, frisör, bankomat, vvs-affär etc. Förskola, grundskola samt gymnasieskola finns även det inom behörigt avstånd från hemmet. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Bergvägen 15!

 • Premium
Granmodalsgatan 8, Södermalm, Sundsvalls kommun

Granmodalsgatan 8

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
48,2 m²
2 rum
vån 1/2
4 106 kr/mån
14 419 kr/m²

Välkommen till den här trivsamma lägenheten på populär adress i Södermalm! Lägenheten erbjuder 48.2 väldisponerade kvadratmeter med stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, samt kök, sovrum och balkong i västerläge med utsikt över Norra berget. Att ha en balkong i västerläge betyder att du kommer få njuta av den berömda kvällssolen. Det är inte lika varmt på en balkong i väst eftersom solen oftast är snällare mot slutet av dagen. Många föredrar västläge för att kunna äta ute-middagar eller umgås med vänner under sena sommarkvällar. Den gemensamma gården utanför lägenheten erbjuder möjlighet att nyttja gräsmattan utanför till utemöbel, odla eller annan samvaro. Lägenheten erbjuder även 2 stora källarförråd i samma hus. Södermalm, tidigare Stenhammaren, är en stadsdel i Sundsvall, söder om järnvägen och stenstaden (centrum), mellan Sidsjövägen och Grevebäcksparken. Söder om Södermalm ligger Södra Stadsberget med bland annat nybyggd padelbana samt tennishall. Åt öster återfinnes Östermalm och åt väster Sallyhill. I sydvästlig riktning gränsar Sidsjön. Södermalm gränsar mot skogen och erbjuder de boende många spår och stigar till följd av närheten till Sidsjöns och Södra Bergets friluftsområden. Här finns också ett antal parker och grönområden såsom Östra parken, Södermalmsparken och Hantverkarparken. Vi lever i en tid då vi tvingas distansera oss mot vår vilja. Detta ställer även krav på oss som mäklare. På så sätt kan vi erbjuda de som just nu kanske inte vågar eller har möjligheten att gå på visning att ändå få en känsla för de hem vi förmedlar – digitalt, tryggt och säkert när de själv önskar, vart de än befinner sig. Kika gärna in lägenheten via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i lägenheten via din smartphone eller dator. Varmt välkommen med din visningsanmälan! Välkommen hem till Granmodalsgatan 8.

 • Balkong
 • Uteplats
Havsnära tomt i eftertraktat läge, Njurunda, Sundsvalls kommun

Havsnära tomt i eftertraktat läge

Tomt
Njurunda, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
1 211 m² tomt

Öppet bra läge med närhet till havet, servitut på båtplats och brygga, tilltagen tomt om 1211 kvm, här finns möjligheten att bygga en 1½-plansvilla. Vatten finns installerat till tomtgräns men avlopp behöver installeras. Här bor du med naturen som närmaste granne i ett lugnt och stillsamt område och endast några minuter bilfärd till närmaste service, dagis samt skola. Här kan du bygga 1½-plansvilla upp mot 175 kvm, bygglov krävs och söks utav köparen. Nära belägen till skolor, dagis och kommunikationer, endast 10 minuter bilfärd in till Njurundabommen där du finner allt som du kan tänkas behöva. Såsom matbutik, vårdcentral, tandläkare, pizzerior och bussanslutningar till övriga Sundsvall.

Havsnära tomt i eftertraktat läge, Njurunda, Sundsvalls kommun

Havsnära tomt i eftertraktat läge

Tomt
Njurunda, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
1 214 m² tomt

Öppet bra läge med närhet till havet, servitut på båtplats och brygga, tilltagen tomt om 1214 kvm, här finns möjligheten att bygga en 1½-plansvilla. Vatten finns installerat till tomtgräns men avlopp behöver installeras. Här bor du med naturen som närmaste granne i ett lugnt och stillsamt område och endast några minuter bilfärd till närmaste service, dagis samt skola. Här kan du bygga 1½-plansvilla upp mot 175 kvm, bygglov krävs och söks utav köparen. Nära belägen till skolor, dagis och kommunikationer, endast 10 minuter bilfärd in till Njurundabommen där du finner allt som du kan tänkas behöva. Såsom matbutik, vårdcentral, tandläkare, pizzerior och bussanslutningar till övriga Sundsvall.

Klingsta 2:64, Klingsta, Sundsvalls kommun

Klingsta 2:64

Tomt
Klingsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
425 000 kr
1 340 m² tomt

Tröttnat på att leta efter det perfekta hemmet? Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga tomt om 1 340 kvm och skapa er egen dröm. Tomten ligger vackert mot Vintertjärn och har stora möjligheter oavsett om tanken är att bosätta sig permanent eller skapa sig ett härligt sommarboende. Här bor ni med naturen som granne samtidigt som ni enkelt tar er in till centrala Sundsvall oavsett om ni åker bill eller buss. Det har tidigare funnits förhandsbesked för uppförande av Smålandsvillans modell Kalmar ca 156 kvm 1,5-planshus samt garage. Tomten ligger utanför detaljplan vilket innebär att byggnation sker i samråd med Sundsvalls kommun. Ta en tur och titta på tomten, Hoomes skyltar finns på plats!

 • Plus
Klingsta 2:63, Klingsta, Sundsvalls kommun

Klingsta 2:63

Tomt
Klingsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
425 000 kr
1 322 m² tomt

Tröttnat på att leta efter det perfekta hemmet? Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga tomt om 1 322 kvm och skapa er egen dröm. Tomten ligger vackert mot Vintertjärn och har stora möjligheter oavsett om tanken är att bosätta sig permanent eller skapa sig ett härligt sommarboende. Här bor ni med naturen som granne samtidigt som ni enkelt tar er in till centrala Sundsvall oavsett om ni åker bill eller buss. Det har tidigare funnits förhandsbesked för uppförande av Smålandsvillans modell Kalmar ca 156 kvm 1,5-planshus samt garage. Tomten ligger utanför detaljplan vilket innebär att byggnation sker i samråd med Sundsvalls kommun. Ta en tur och titta på tomten, Hoomes skyltar finns på plats!

 • Plus
Klingsta 2:62, Klingsta, Sundsvalls kommun

Klingsta 2:62

Tomt
Klingsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
375 000 kr
1 333 m² tomt

Tröttnat på att leta efter det perfekta hemmet? Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga tomt om 1 333 kvm och skapa er egen dröm. Tomten ligger vackert mot Vintertjärn och har stora möjligheter oavsett om tanken är att bosätta sig permanent eller skapa sig ett härligt sommarboende. Här bor ni med naturen som granne samtidigt som ni enkelt tar er in till centrala Sundsvall oavsett om ni åker bill eller buss. Det har tidigare funnits förhandsbesked för uppförande av Smålandsvillans modell Nybro ca 195 kvm 1,5-planshus samt garage. Tomten ligger utanför detaljplan vilket innebär att byggnation sker i samråd med Sundsvalls kommun. Ta en tur och titta på tomten, Hoomes skyltar finns på plats!

Visar alla 23