Nyproduktion

Safirgatan 17

Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

1 445 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
22 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 6, hiss finns
Avgift
1 778 kr/mån
Pris/m²
65 682 kr/m²
Nyproduktion

Kvadratsmart 1:a med spansk balkong.

Fri uthyrning! Här finns möjlighet att hyra ut sin lägenhet i andra hand till annan för självständigt brukande om uthyrningstiden överstiger tre månader.

I Brf Helio skapas ljusa, vackra och ytsmarta lägenheter som uppfyller alla krav på det moderna hemmet. Stor omsorg har lagts på att förena både funktion, kvalitet och generös rymd – självklart i de större tvåorna, men även i de minsta ettorna. Platsbyggd inredning med integrerade vitvaror har designats för att optimera yta och funktion. Skåp och garderober tillåts gå ända upp till tak. Interiört väljs gedigna material – genomgående trestavs-parkett, taktila plattor i badrum, kvalitets-porslin och blandare i krom. Detaljer som skapar vackra hem och som tål ett aktivt liv.

Läget överträffar det mesta. Med en grön park utanför dörren, restauranger i bottenplan och ett utegym på innergården, har du allt du behöver hemma i kvarteret. Vill du trots det ta dig någon annanstans så har du tunnelbanan (från 2026) på andra sidan vägen och från pendeltågsstationen har du redan nu endast en kvart in till city. Lägg till cykelavstånd till Kista och under en halvtimme med bil till både Arlanda och Bromma flygplats.

Inflyttning preliminärt kvartal 4 2023.

Bostäderna i Kvarter 11 har tre olika inredningsstilar: Sand, Delta och White. Vilken stil respektive bostad har avgörs av vart i huset den ligger. Se planritning för respektive lägenhets inredningstil. På projektets hemsida finns en beskrivning av dessa.

För mer information - besök projektets hemsida: https://kv11.se/brf-helio

Läs mer om bostaden

Kontakt

Anders Karlén

Nytt Hem Stockholm
Mäklare Anders Karlén, Nytt Hem Stockholm
08-4415726