Jöns Rundbäcks Plats 3B

Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun Se på karta

1 875 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Nej
Byggår
2015
Förening
BRF Trädriket 1
Om föreningen
Avgift
2 625 kr/mån
Driftkostnad
5 000 kr/år
Pris/m²
48 077 kr/m²

In genom den helt egna entrén på hörnet av Jöns Rundbäcks plats 3B erbjuds nu denna unika studiolägenhet. Här möts du av slående takhöjd, ett stort kök med bra förvaring samt ett justerbart entresolplan som går att göra lika stort som rummet. Under entresolen går de enkelt att möblera med soffa samt TV-möblemang och skapa sig en egen mysig hörna för umgänge. Vidare in i bostaden finner du ett helkaklat badrum i modernt ljusa och stilrena färger. Bostaden är utrustad med praktiska maskiner som bl.a tvätt- och diskmaskin.

På gården finns ett gemensamt orangeri och en grillplats. Orangeriet som även fungerar som en övernattningslägenhet kan bokas av föreningens medlemmar.

Inom Kvillebäcken finns det flertal restauranger, caféer, närlivsbutiker, Kville saluhall, gym, stadsdelsbibliotek och mycket mer. På andra sidan Kvillebäcken har ni Backaplans köpcenter med mängder av butiker inklusive en stor Coop-butik.

Flertal förbindelser via Hjalmar Bratningsplatsen och Vågmästareplatsen som tar dig till ett pulserande city på endast 6 minuter.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

Kontakta mäklaren

Jonatan Bernhed

HusmanHagberg Göteborg Hisingen
Mäklare Jonatan  Bernhed, HusmanHagberg Göteborg Hisingen
0701962771