Jägargatan 2

Centralt, Sundsvalls kommun Se på karta

895 000 kr

995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
63,5 m²
Uteplats
Ja
Våning
3 av 3
Byggår
1986
Förening
BRF Klockgjutaren
Om föreningen
Avgift
3 769 kr/mån
Driftkostnad
6 400 kr/år
Pris/m²
14 094 kr/m²

Stor och charmig etta på 63,5 kvm!

Nu finns denna charmiga och stora etta på hela 63,5 kvm att förvärva! När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om förvaring och i direkt anslutning finns det dessutom en walk-in closet. Köket totalrenoverades 2018 och rymmer gott om plats för en matgrupp. Badrummet renoverades 2014 och är helkaklat med golvvärme och handdukstork samt tvättmaskin. Vardagsrummet är mycket stort och rymmer både säng, soffgrupp samt skrivbord. En etta stor som en två med andra ord – med en genuin charm tack vare snedtak och ljusa, smakfulla ytskikt. Möjlighet finns att sätta upp innerväggar och ändra planlösningen om man så skulle önska.

Till bostadsrätten hör dessutom två generösa förrådsutrymmen och egen uteplats. I föreningen finns också bastu, samt såklart gemensam tvättstuga, cykelrum, m.m. Föreningen har god ekonomi samt att här finns både parkeringsplatser och garage.

Jägargatan 2 ligger i direkt närhet till Sundsvalls centrum med allt vad staden har att erbjuda. Här bor du i direkt närhet till allt du behöver såsom mataffärer, restauranger, skolor, butiker, parker, m.m.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Stephanie Bolt

Norrlandsmäklarna
Mäklare Stephanie Bolt, Norrlandsmäklarna
073-082 43 38