Mäklare Stephanie Bolt

Stephanie Bolt

Om mig

Jag gör allt för dig som kund. När du ger mig förtroendet att förmedla din bostad kommer jag att förvalta uppdraget med hela mitt hjärta. Jag lämnar ingenting åt slumpen. Med förtroende, kunskap och stort engagemang ser jag till att ditt livs största affär också blir din bästa affär. Ring mig gärna på nummer: 073-08 24 338 så skräddarsyr vi processen. Ser framemot att höra från dig! ”Jag går inte bara den där extra milen, jag går de mil som krävs för att nå högsta resultat och kundnöjdhet!”

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Allén 8B, Sundsvall - Västermalm, Sundsvalls kommun

Västra Allén 8B

Lägenhet
Sundsvall - Västermalm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
950 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 933 kr/mån
16 814 kr/m²

Välplanerad, ljus och trivsam, högst upp i huset med stor inglasad balkong i västerläge - i denna charmiga tvåa finns alla förutsättningar att trivas. När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en ljus och rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Kök i vinkel med härligt ljusinflöde och generöst med utrymme för matgruppen. Vardagsrummet är luftigt med plats för både soffgrupp och matgrupp, om du vill. Härifrån når du den stora inglasade balkongen med utsikt över innergården, där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. Vidare erbjuder det här hemmet ett rogivande sovrum med gott om förvaring och ett stilrent, helkaklat badrum. I föreningen finns både bastu och övernattningslägenhet att tillgå samt en innergård med grillplatser, omgivna av lummig grönska. I området finns såväl gym som bageri, restauranger, Mittuniversitetet och västra station. En kort promenad tar dig in till Stenstan och längs Selångersån hittar du vackra promenadstråk. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Järkvissle 284, Liden, Sundsvalls kommun

Järkvissle 284

Villa
Liden, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
450 000 kr
98 + 61 m²
3 rum
1 235 m² tomt

Varmt välkomna till detta fina hem! Med ett högt läge och utsikt över Indalsälven, är det här en plats där ni varva ner och njuta. Omgivningen är slående vacker och på fastigheten har ni sol från morgon till kväll. Huset är charmigt och praktiskt. På entréplan finns ett trevligt kök, en toalett, samt ett stort matsalsrum och vardagsrum med öppen planlösning. På det övre planet finns två sovrum, och likaså härifrån är utsikten slående. I källaren finns tvättstuga, dusch och massvis med förvaringsutrymmen. På fastigheten står även ett mindre garage/förråd. Omgivningen med dess vackra natur och rekreationsområden är väl värda att nämnda. Här finns massvis med mysiga stigar, promenadstråk, sjöar att bada och fiska i, skoterleder, och mycket mer. En plats som måste upplevas. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bergsgatan 1B, Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun
  • Mån 13 maj kl 11:45

Bergsgatan 1B

Lägenhet
Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 500 000 kr
89,7 m²
4 rum
vån 3/3
4 832 kr/mån
27 871 kr/m²

Välkommen till Bergsgatan 1B och denna härligt rymliga 4:a där de ca 90 kvm är fördelade på tre sovrum, badrum, vardagsrum, kök och hall. Samtliga sovrum och hallen har nya golv och det helkaklade badrummet har nyligen fått en uppfräschning i form av ny toalett, handfat, spegelskåp och duschväggar. Köket känns ombonat och mysigt med det vackert mönstrade golvet som direkt fångar din blick. Vardagsrummet är luftigt med plats för både matplats och soffgrupp. Här utgör den vackra eldstaden ett självklart blickfång. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen där du har gott om plats för mysigt umgänge i loungemöbelgruppen. I den populära brf Stjärnan nr 4 har varje lägenhet en egen parkeringsplats knuten till sig. Föreningen har även gemensam bastu med relaxrum, bordtennisrum och ett övernattningsrum som du som boende kan hyra billigt. Läget är optimalt, här bor du bekvämt med direkt närhet till Sundsvalls centrum och allt vad staden och omgivningarna har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lokalvägen 8, Sundsvall - Kvissleby, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Lokalvägen 8, Sundsvall - Kvissleby, Sundsvalls kommun, bild 2
Lokalvägen 8, Sundsvall - Kvissleby, Sundsvalls kommun, bild 3

Lokalvägen 8

Villa
Sundsvall - Kvissleby, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 395 000 kr
127 + 36 m²
6 rum
1 822 m² tomt

Lugnt beläget, sista huset på gatan, med naturen inpå knuten och endast en kort cykeltur till vackra Juniskär med dess utbud av café, restaurang och badplats - finner ni nu denna villa till salu. Huset, som ursprungligen är uppfört 1937, är på senare tid utbyggt med vardagsrum och tre extra sovrum. Det ljusa och luftiga köket är nyrenoverat och stoltserar med vackra originaldetaljer så som eldstad och takbjälkar. Både matplats och vardagsrum är stilfullt renoverat med genomgående ljusa ytskikt och vackra trägolv. På detta plan finns även en toalett och en tvättstuga, som ägarna påbörjat renovering av. En trappa upp finner ni ett till vardagsrum, sovrum samt badrum med både badkar och dusch. I huset finns även en källare med gott om förvaringsutrymmen. Här bor ni bekvämt med bergvärme och vattenburen golvvärme i alla tre plan. Huset är väl omhändertaget genom åren och det är fint skick på såväl tak som fasad och fönster. Tomten är drygt 1 800 kvm och baksidan är omgärdad av höga träd som skapar avskildhet och lugn. Här finns stora ytor för såväl lek som odling. På tomten finns även ett fristående garage med carport, en gäststuga samt en förrådsbyggnad. Området är lugnt och idylliskt med cykelavstånd till Juniskär som bjuder på vacker skärgårdsmiljö och nästan lika kort cykelavstånd till Kvissleby centrum där du hittar det mesta du kan behöva så som mataffär, postombud, apotek, butiker och frisörer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Hellbergsgatan 15, Sundsvall - Skönsberg, Sundsvalls kommun

Hellbergsgatan 15

Lägenhet
Sundsvall - Skönsberg, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
595 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 675 kr/mån
14 691 kr/m²

Renoverad och modern lägenhet! Snart finns denna moderna och renoverade etta till salu, med fransk balkong och trevligt läge! När du kliver in i lägenheten välkomnas du av den ljusa och rymliga hallen. Direkt till höger finns ett fint badrum med tvättmaskin. Vardagsrummet är stort och trevligt med gott om plats för allt du behöver så som soffgrupp, TV och garderober. Köket är supersnyggt med gott om förvaring, bänkytor samt med plats för ett matbord. Lägenheten rymmer dessutom en sovalkov. Kort och gott – en väldisponerad och mycket fin lägenhet där det bara är att flytta in! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Balkong
Klingsta 508, Klingsta, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Klingsta 508

Villa
Klingsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
4 795 000 kr
158 m²
6 rum
3 480 m² tomt

2019 stod detta fantastiska hus klart, med tillhörande dubbelgarage och carport. Byggnader som ritats och byggts upp med stor omsorg för såväl kvalité som väl valda detaljer. Planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum är öppen med stora fönsterpartier ut mot grönskan, samt med utgång till den stora altanen som sträcker sig längs med huset – en plats att njuta av solen och koppla av på. Här får också hela familjen får plats tack vare de fyra sovrummen, det extra allrummet, dubbla badrum samt groventré och tvättstuga. I garaget finns dessutom en extra toalett. Trädgården är väl tillrättalagd med en plan och fin gräsmatta runtom huset som inbjuder till lek och rekreation. Omgivningarna runt Klingsta är fantastiska med Klingstatjärnen inom synhåll, massvis av härliga promenadstråk, stigar, bär och svampplockning, och härliga vidder. Dessutom finns skolor alldeles i närheten, samt skolbussar och kommunikationer som tar er in till Sundsvalls centrum på en kvart. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Ripsandsviken 225

Villa
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
8 000 000 kr
180 + 105 m²
4 rum
2 185 m² tomt

Det är sällan en sådan här fastighet kommer ut på marknaden, men nu finns chansen att förvärva en riktig skärgårdsdröm. Belägen på strandnära tomt, i Ripsandsviken på södra Alnön, är det här en fastighet som är unik i sitt slag. Villan är ursprungligen ett timmerhus byggt 1917, där så gott som allt förutom timmerstommen bytts ut på senare år; ny grund, fasad, tak, fönster, kök, badrum, tvättstuga och ytskikt. Dessutom har fastigheten byggts till med ett spektakulärt tornrum som bjuder på en hänförande utsikt över det glittrande vattnet. Självklart finns här även bergvärme med vattenburen golvvärme i båda plan. På fastigheten finns också ett uppvärmt dubbelgarage med tillhörande förrådsbyggnad. Övriga faciliteter värda att nämna är vedeldad bastu samt jacuzzi. Det här är ett unikt boende med ett läge få förunnat. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en privat visning.

  • Premium
  • Uteplats
Nackstavägen 34B, Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 34B

Lägenhet
Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 7/7
5 943 kr/mån
5 921 kr/m²

Nu finns en ljus och rymlig trea till salu, belägen på 7e våningen med hiss! Lägenheten har en stor och rymlig hall, helkaklat badrum, kök i anslutning till det fina vardagsrummet samt två sovrum och balkong. Trevlig planlösning med gott om plats och fina ytor att skapa sitt drömboende. På Nackstavägen bor du i direkt närhet till allt du behöver såsom matbutiker, skolor, motionsspår, fin natur samt bra förbindelser. Gång- och cykelavstånd in till stan. Garage, övernattningslägenhet, cykelrum, grillplatser, m.m. finns i föreningen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Harrvägen 20, Sundsvall - Njurunda, Sundsvalls kommun

Harrvägen 20

Villa
Sundsvall - Njurunda, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 750 000 kr
120 + 15 m²
4 rum
685 m² tomt

Välkommen till villaidyllen i Mjösund och detta charmiga soutteränghus med hörntomt. Här har du riktigt bra förutsättningar att skapa ditt eget drömboende. Nedervåningen består av en ljus och rymlig hall och ett väl tilltaget vardagsrum, som kan delas upp i ett vardagsrum och ett sovrum om man så vill. Härifrån når du husets stora, nybyggda altan. På detta plan finns även bastu och ett nyligen renoverat badrum. I anslutning till entrén finns ett garage. På det övre planet finns tre sovrum samt ett stort vardagsrum och kök. Här finns en balkong med fin utsikt och ytterligare en altan på baksidan av huset. Alla fönster i huset är bytta och huset värms upp med bergvärme. Området är lugnt och trivsamt med närhet till naturen. Förskola finns i området och i närliggande Njurundabommen finns en välsorterad mataffär, restauranger och järnvägskondis. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Alvägen 21, Sundsvall - Kubikenborg, Sundsvalls kommun

Alvägen 21

Lägenhet
Sundsvall - Kubikenborg, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
595 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
4 492 kr/mån
9 754 kr/m²

Vill du bo i lägenhet men ändå ha närhet till skog och natur, då är denna bostad perfekt för dig. Här finner du en stilsäker och modernt renoverad 2:a, praktiskt belägen endast en trappa upp. Lägenheten består av en rymlig hall med gott om förvaring, ett stilrent kök med köksö och öppen förvaringslösning samt ett inbjudande vardagsrum med ljusinsläpp ifrån två håll samt utgång till balkongen. Vidare finner du ett ombonat sovrum med inbyggda garderober samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. I föreningen finns det mesta från festlokal till gym och bastu. Området är lugnt och trevligt, på en återvändsgata med skogen inpå knuten. Superfina promenadstigar som ansluter upp mot södra bergets rekreationsområde och endast en kort promenad till fotbollsplaner, utomhusbad och härliga elljusspår. Varmt välkommen på visning!

Klasviksvägen 22, Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Klasviksvägen 22, Sörfjärden, Nordanstigs kommun, bild 2
Klasviksvägen 22, Sörfjärden, Nordanstigs kommun, bild 3

Klasviksvägen 22

Lägenhet
Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Norrlandsmäklarna
2 695 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1
3 790 kr/mån
44 917 kr/m²

Drömmer du om att äga en egen toppmodern sjöbod? Med en egen nybyggd brygga, öppen planlösning och en helt fantastisk atmosfär. Här kan ni verkligen njuta av naturen och havets brus. Bostaden, fiskeläget och omgivningarna är en idyll som måste upplevas. Fastigheten stod klar under hösten 2022. Lägenheten består av ett stort vardagsrum/kök som angränsat ut mot den fantastiska altanen, bryggan och vattnet, ett badrum, samt två sovrum på övervåningen. Den två kilometer långa sandstranden är större och betydligt lugnare än flera av Sveriges mest välbesökta stränder. Här finns också små vikar med sandstränder och två naturreservat alldeles inpå knuten. För båtfolket är Sörfjärden en perfekt hamn för utflykter till öar, vikar och sommarrestauranger som bland annat återfinns i white guide. Bo året runt, använd som sommarstuga eller/och hyr ut med goda inkomstmöjligheter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för en privat visning.

  • Premium
  • Uteplats
Edsta 147, Timrå, Timrå kommun
Edsta 147, Timrå, Timrå kommun, bild 2
Edsta 147, Timrå, Timrå kommun, bild 3

Edsta 147

Fritidshus
Timrå, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna
1 295 000 kr
90 m²
3 rum
1 375 m² tomt

Unik nybyggd fastighet med toppenläge intill Ljustorpsån! Nu finns denna pärla att förvärva. Tidigare stod här ett fritidshus som nuvarande ägare så när som på två väggar tagit bort och ersatt med ett nybyggt, modernt hus med en enorm altan i söderläge. Här kan ni njuta Ljustorpsån, sola, bada, fiska och leva i ett med den fantastiska naturen. Hallen är välkomnande och ljus. Köket är stort och rymligt, inrett med moderna och stilrena materialval. Självklart finns här fullstor kyl och frys, diskmaskin och gott om förvaring. Matgruppen står intill altandörren, så här är det bara att öppna upp och kliva rakt ut på altanen. Badrummet är helkaklat, likaså tvättstugan. Även ifrån sovrummet kliver ni rakt ut på altanen. På altanen finns även ett påbörjat uterum. Samt att det finns ett 25 kvm attefallshus på tomten. Uppvärmningen är bergvärme (borrat 2015, inkopplat 2018) och dränering gjordes 2018. Fiber är anslutet. Huset är nästan färdigt med undantag för en del ytskikt/rum - allt material så som golv, innertak, golvåsar samt inomhus- och utomhusbelysning medföljer i köpet, dvs. nästan allt material för färdigställandet. I dagsläget finns sommarvatten från en källa men det går att föra en dialog med grannen om att ev. koppla på sig på deras vatten/borrad brunn. Det här huset måste upplevas på plats – både huset, läget och omgivningen är rent ut sagt idyllisk. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 12