Mäklare Stephanie Bolt

Stephanie Bolt

Om mig

Jag gör allt för dig som kund. När du ger mig förtroendet att förmedla din bostad kommer jag att förvalta uppdraget med hela mitt hjärta. Jag lämnar ingenting åt slumpen. Med förtroende, kunskap och stort engagemang ser jag till att ditt livs största affär också blir din bästa affär. Ring mig gärna på nummer: 073-08 24 338 så skräddarsyr vi processen. Ser framemot att höra från dig! ”Jag går inte bara den där extra milen, jag går de mil som krävs för att nå högsta resultat och kundnöjdhet!”

Mäklarens försäljning på Hemnet
Castorvägen 11, Sundsvall - Övre Bredsand, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 17:15
Castorvägen 11, Sundsvall - Övre Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 2
Castorvägen 11, Sundsvall - Övre Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 3

Castorvägen 11

Villa
Sundsvall - Övre Bredsand, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 595 000 kr
200 + 33 m²
6 rum
642 m² tomt

Välkommen till Castorvägen 11! Med områdets bästa läge i slutet av en lugn återvändsgata, på bekvämt gångavstånd till motionsspår och familjevänliga stränder, hittar ni denna väl omhändertagna och rymliga familjevilla i soutteräng. Här möts vi av ett genomgående mycket stilfullt hem. Nuvarande ägare har de senaste åren renoverat de flesta ytskikt i huset. Vardagsrum och kök flyter samman i en inbjudande öppen planlösning med ett nytt (2020) stilrent kök från Epoq. Från vardagsrummet når ni husets balkong med fin utsikt över vattnet, en utsikt som ni också kan njuta av från köksfönstret. På bostadens 200 + 33 kvm ryms flera stora sällskapsytor, fyra sovrum varav ett med anslutande walk in closet, toalett och badrum. Intill badrummet finns en bastu. I hallen/kapprummet har man även låtit installera golvvärme. Framför huset finns en nybyggd altan med plats för både matbord och lounge. Garage finns bekvämt i anslutning till entrén. På husets baksida finns ytterligare en altan ut mot en stor grönskande trädgård med plats för lek. Obs, Rutschkanan ingår ej i försäljningen. Övre Bredsand är ett mycket populärt villaområde med många barnfamiljer och en mysig naturlekpark. I närheten finns förskola, skola och mataffär samt lokalbussar till/från Bredsand. Samtidigt är det nära till stadens puls, bara 10 minuter med bil. Föredrar du att lämna bilen hemma finns en gång- och cykelväg hela vägen in till stan. Det här hemmet måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Klackvägen 1D, Sundsvall - Bydalen, Sundsvalls kommun
Klackvägen 1D, Sundsvall - Bydalen, Sundsvalls kommun, bild 2
Klackvägen 1D, Sundsvall - Bydalen, Sundsvalls kommun, bild 3

Klackvägen 1D

Radhus
Sundsvall - Bydalen, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 995 000 kr
112 + 40 m²
5 rum
273 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva ett av de omåttligt populära etageradhusen i Bydalen, dessutom med områdets kanske allra bästa läge, med fri utsikt ner mot allmänningen! Planlösningen är öppen och inbjuder till umgänge tack vare de olika etagen och det fina ljusinsläppet. På entréplan finner ni hall, kök, badrum och ett sovrum. En liten trappa upp finns ett rymligt vardagsrum som sträcker sig över hela våningsplanet, med stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Från vardagsrummet är det utgång till husets balkong med fin utsikt över grönskan och området. Ett och två etage ner finner ni ytterligare sovrum, sällskapsytor, tvättstuga samt utgång till den härliga uteplatsen på baksidan, som övergår i områdets allmänning. På framsidan av huset finns ytterligare en uteplats där ni har möjlighet att njuta av kvällssolen. De nuvarande ägarna har gjort löpande förbättringar på fastigheten. Badrummet renoverades 2006 och relining avloppsrör 2011. Köket renoverades 2009 samt nya vitvaror 2021. Takbyte gjordes 2020. Huset värms upp med fjärrvärme. I de lugna villakvarteren i Bydalen bor många barnfamiljer. Här finns det mesta du kan behöva samlat på ett ställe så som livsmedelsbutiker, hamburgerrestaurang, frisör, apotek och andra butiker. Bussförbindelserna är goda, restiden till Sundsvall city är cirka 15 minuter. Dessutom finns det ett fint elljusspår samt vackra promenadstigar i skogen i anslutning till området. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fregattgatan 3, Sundsvall - Hamnen, Sundsvalls kommun
  • Idag kl 17:15
Fregattgatan 3, Sundsvall - Hamnen, Sundsvalls kommun, bild 2
Fregattgatan 3, Sundsvall - Hamnen, Sundsvalls kommun, bild 3

Fregattgatan 3

Lägenhet
Sundsvall - Hamnen, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
3 850 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/5
5 813 kr/mån
48 734 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna fantastiska trea belägen vid Norra Kajen, ett av områdets mest eftertraktade lägen precis intill vattnet. Här får ni möjlighet att bo i en modern lägenhet med en öppen planlösning och ett generöst ljusinsläpp från flera håll. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, ett stilrent badrum och ett kök med kvalitativa vitvaror. Dessutom finns det två härliga balkonger, båda med underbar utsikt över vattnet. Lägenheten är belägen på fjärde våningen och givetvis finns hiss. Byggnaden uppfördes mellan 2016 och 2017 och Norra Kajen har snabbt blivit ett av Sundsvalls mest attraktiva områden. Här finner ni ett lugnt och charmigt område med centralt läge, där ni kan njuta av trevliga rekreations- och lekparker samt sällskapsytor. Dessutom är det gångavstånd till allt vad staden har att erbjuda. Välkomna på visning!

  • Premium
Mårdvägen 14, Sundsvall - Nolby, Sundsvalls kommun

Mårdvägen 14

Villa
Sundsvall - Nolby, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
3 500 000 kr
104 + 104 m²
8 rum
950 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett superfint hus i Kvissleby med högt och ostört läge. Här möts vi av ett genomgående renoverat och mycket stilfullt hem. Med sina 208 (104+104) kvadratmeter och totalt fem inredda sovrum finns gott om plats för den stora familjen. Här finns ett stort och funktionellt kök i vackert trä som ger rummet dess karaktär. En trappa ner, i soutterängplan hittar vi en mysig gillestuga där hela familjen kan koppla av. I anslutning till entrén finns ett garage och carport. På framsidan av huset finns en stor takad altan för sommarens alla grillkvällar och på baksidan av huset finns ett stort och härligt pooldäck i bästa solläge, där skogen bakom skapar lugn och avskildhet. I Kvissleby har du nära till naturen och havet. Området är en idyll för barnfamiljer med skolor och förskolor i närheten, men även inomhusbad, slalombacke, fotbollsplaner och isbanor samt skid- och motionsspår. I Kvissleby centrum finns det mesta du kan behöva för en bekväm vardag, men vill du ändå ta dig in till Sundsvall city finns det goda bussförbindelser till stan, även nattetid. Varmt välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Medskogsvägen 10, Sundsvall - Medskogsbron, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Medskogsvägen 10

Villa
Sundsvall - Medskogsbron, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
3 250 000 kr
128 + 12 m²
7 rum
1 441 m² tomt

I ett trivsamt villaområde med skogen, ängarna och naturen inpå knuten ligger denna fina enplansvilla. Med hela fem sovrum - inklusive garaget som är ombyggt till två tonårsrum - är detta ett hem för den stora såväl som den lilla familjen. Hemtrevligt kök med stora sociala ytor och fint ljusinsläpp tack vare den öppna planlösningen, med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet angränsar ut mot altanen på baksidan och den mysiga insynsskyddade trädgården. Framför huset finns ytterligare en, nybyggd, altan. Här finns även gott om plats för såväl lek som odling. Medskogsbron är ett mycket populärt villaområde tack vare det vackra naturnära läget. Samtidigt är det nära till stadens puls, bara 10 minuter med bil. Föredrar du att lämna bilen hemma finns en gång- och cykelväg hela vägen in till stan. Det här hemmet måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Klasviksvägen 22, Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Klasviksvägen 22, Sörfjärden, Nordanstigs kommun, bild 2
Klasviksvägen 22, Sörfjärden, Nordanstigs kommun, bild 3

Klasviksvägen 22

Lägenhet
Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Norrlandsmäklarna
2 495 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1
3 790 kr/mån
41 583 kr/m²

Drömmer du om att äga en egen toppmodern sjöbod? Med en egen nybyggd brygga, öppen planlösning och en helt fantastisk atmosfär. Här kan ni verkligen njuta av naturen och havets brus. Bostaden, fiskeläget och omgivningarna är en idyll som måste upplevas. Fastigheten stod klar under hösten 2022. Lägenheten består av ett stort vardagsrum/kök som angränsat ut mot den fantastiska altanen, bryggan och vattnet, ett badrum, samt två sovrum på övervåningen. Den två kilometer långa sandstranden är större och betydligt lugnare än flera av Sveriges mest välbesökta stränder. Här finns också små vikar med sandstränder och två naturreservat alldeles inpå knuten. För båtfolket är Sörfjärden en perfekt hamn för utflykter till öar, vikar och sommarrestauranger som bland annat återfinns i white guide. Bo året runt, använd som sommarstuga eller/och hyr ut med goda inkomstmöjligheter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för en privat visning.

  • Premium
  • Uteplats
Bergsgatan 1B, Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun

Bergsgatan 1B

Lägenhet
Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 300 000 kr
89,7 m²
4 rum
vån 3/3
4 832 kr/mån
25 641 kr/m²

Välkommen till Bergsgatan 1B och denna härligt rymliga 4:a där de ca 90 kvm är fördelade på tre sovrum, badrum, vardagsrum, kök och hall. Samtliga sovrum och hallen har nya golv och det helkaklade badrummet har nyligen fått en uppfräschning i form av ny toalett, handfat, spegelskåp och duschväggar. Köket känns ombonat och mysigt med det vackert mönstrade golvet som direkt fångar din blick. Vardagsrummet är luftigt med plats för både matplats och soffgrupp. Här utgör den vackra eldstaden ett självklart blickfång. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen där du har gott om plats för mysigt umgänge i loungemöbelgruppen. I den populära brf Stjärnan nr 4 har varje lägenhet en egen parkeringsplats knuten till sig. Föreningen har även gemensam bastu med relaxrum, bordtennisrum och ett övernattningsrum som du som boende kan hyra billigt. Läget är optimalt, här bor du bekvämt med direkt närhet till Sundsvalls centrum och allt vad staden och omgivningarna har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Nackstavägen 34B, Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 34B

Lägenhet
Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
420 000 kr
76 m²
3 rum
vån 7/7
5 943 kr/mån
5 526 kr/m²

Nu finns en ljus och rymlig trea till salu, belägen på 7e våningen med hiss! Lägenheten har en stor och rymlig hall, helkaklat badrum, kök i anslutning till det fina vardagsrummet samt två sovrum och balkong. Trevlig planlösning med gott om plats och fina ytor att skapa sitt drömboende. På Nackstavägen bor du i direkt närhet till allt du behöver såsom matbutiker, skolor, motionsspår, fin natur samt bra förbindelser. Gång- och cykelavstånd in till stan. Garage, övernattningslägenhet, cykelrum, grillplatser, m.m. finns i föreningen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Edsta 147, Timrå, Timrå kommun
Edsta 147, Timrå, Timrå kommun, bild 2
Edsta 147, Timrå, Timrå kommun, bild 3

Edsta 147

Fritidshus
Timrå, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna
995 000 kr
62 + 18 m²
3 rum
1 375 m² tomt

Unik nybyggd fastighet med toppenläge intill Ljustorpsån! Nu finns denna pärla att förvärva. Tidigare stod här ett fritidshus som nuvarande ägare så när som på två väggar tagit bort och ersatt med ett nybyggt, modernt hus med en enorm altan i söderläge. Här kan ni njuta Ljustorpsån, sola, bada, fiska och leva i ett med den fantastiska naturen. Det här huset måste upplevas på plats – läget och omgivningen är rent ut sagt idyllisk. Hallen är välkomnande och ljus. Köket är stort och rymligt, inrett med moderna och stilrena materialval. Självklart finns här fullstor kyl och frys, diskmaskin och gott om förvaring. Matgruppen står intill altandörren, så här är det bara att öppna upp och kliva rakt ut på altanen. Badrummet är helkaklat, likaså tvättstugan. Även ifrån sovrummet kliver ni rakt ut på altanen. När man borrade efter vatten fick man tyvärr för höga saltvärden vilket gjorde det otjänligt, därför har det endast kopplats in till den gamla toaletten. Det kvarstår också en hel del renoveringar bl.a. av den äldre vardagsrumsdelen. På altanen finns även ett påbörjat uterum. Samt att det finns ett 25 kvm attefallshus på tomten. Uppvärmningen är bergvärme (borrat 2015, inkopplat 2018) och dränering gjordes 2018. Fiber är anslutet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 9