Norrlandsmäklarna

Norrlandsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Färjevägen 47, Sundsvall - Alnö, Sundsvalls kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00

Färjevägen 47

Lägenhet
Sundsvall - Alnö, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
475 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2
3 951 kr/mån
8 190 kr/m²

Här finns möjlighet för dig som söker en lägenhet att sätta din egen prägel med ett av områdets bästa lägen. Rymligt vardagsrum med utgång till balkongen som har vy över föreningens innergård. Kök med många möjligheter och plats för matmöbelgrupp för upptill fyra personer. Sovrummet ligger med ett bra läge utan insyn från närliggande bostadshus. Badrummet är utrustat med kakel och klinker. Här bor du i en förening med god ekonomi som ger dig ett tryggt och stabilt boende. I närheten finns mataffär, restauranger, gym och mycket mer. Utanför lägenhetshuset finns det bussförbindelse som tar dig till b.la till Birsta city och Sundsvall Centrum. Varmt välkommen med din visnings - eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Kungsvägen 13, Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
  • Fre 2 aug kl 12:00

Kungsvägen 13

Lägenhet
Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 295 000 kr
81,5 m²
4 rum
vån 1/8
4 597 kr/mån
28 160 kr/m²

Varmt välkommen till Kungsvägen 13! Nu finns möjlighet att flytta in i denna renoverade och mycket trivsamma lägenhet på ett av Sundsvalls mest eftertraktade lägen på populära Haga. Genomgående fina ytskikt där flera renoveringar är gjorda. Bekvämt belägen på markplan helt utan trappor. Här finns ett trivsamt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet är idag ombyggt och omgjort till ett extra sovrum, för er som inte har det behovet kan väggen enkelt tas ned igen. Stor och rymlig klädkammare, renoverat och påkostat kök samt ett helkaklat badrum. Bostaden har även en stor inglasad balkong i härligt solläge med utsikt över Sundsvall. Den här lägenheten erbjuder ett perfekt lugnt läge och gångavstånd till både stad och natur, en förening med god ekonomi som ger låga boendekostnader. Välkommen med din visnings - eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Harmonigatan 30, vån 1 av 3, Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun

Harmonigatan 30, vån 1 av 3

Lägenhet
Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
695 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 881 kr/mån
11 120 kr/m²

På Harmonigatan 30 finner du denna välplanerade tvårumslägenhet som erbjuder både charm och potential. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till allt Sundsvall har att erbjuda. Det rymliga vardagsrummet är inrett med vacker ekparkett som är väl omhändertaget. Från vardagsrummet har du direkt access till en inglasad balkong som vetter mot syd-öst, perfekt för morgonkaffet eller en lugn kväll med utsikt över grönområde. Köket är i originalskick, vilket ger dig en unik möjlighet att sätta din egen prägel på hemmet. För den som önskar en mer öppen planlösning finns möjligheten att riva väggen i mitten och skapa ett större och ljusare kök. Lägenheten erbjuder ett trivsamt sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaring. Stora fönster släpper in gott om naturligt ljus och skapar en lugn och behaglig atmosfär. Badrummet är helkaklat med kakel och klinkers från det senaste stambytet. Här finns även en praktisk toppmatad tvättmaskin som underlättar vardagen. Fastigheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter med både förråd och möjlighet till parkeringsplats. Området kring Harmonigatan är lugnt och familjevänligt med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Välkommen in med din intresse- och visningsanmälan!

Stationsgatan 7B, Timrå - centralt, Timrå kommun

Stationsgatan 7B

Lägenhet
Timrå - centralt, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna
795 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 4/4
3 992 kr/mån
10 530 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på fjärde våningen i en central del av Timrå. Med en imponerande utsikt över havet och med perfekt söderläge på balkongen kan du njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar direkt från ditt eget hem. Denna lägenhet erbjuder tre ljusa och luftiga rum samt kök, där ytskikten har renoverats med omsorg. De fräscha väggarna och golven skapar en modern och inbjudande atmosfär i hela bostaden. Badrummet är stilrent inrett med kakel och klinkers från det senaste stambytet. Köket behåller sin charm med originalstommarna, men har samtidigt fått en uppfräschning som ger det en modern touch. Här finns gott om plats för matlagning och trevliga middagar med nära och kära. Med läget på högsta våningen har du också fördelen av att inte ha några grannar ovanför dig, vilket ger en extra känsla av avskildhet. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en stilfull och bekväm bostad med närhet till både stadens puls och naturens skönhet. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem! Välkommen in med din intresseanmälan!

  • Balkong
Talgoxvägen 13, Bydalen, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Fre 2 aug kl 17:30
Talgoxvägen 13, Bydalen, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Talgoxvägen 13, Bydalen, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Talgoxvägen 13

Villa
Bydalen, Sundsvall, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
4 395 000 kr
205 + 113 m²
8 rum
1 222 m² tomt

Äntligen till salu! Nu har du chansen att förvärva en av de rymliga och gedigna tegelvillorna på Talgoxvägen i Bydalen. Längst in på gatan, granne med skogen, på en stor uppvuxen trädgårdstomt hittar du detta trevliga souterränghus i fyra etage. Här har du riktigt bra förutsättningar att skapa ditt eget drömboende. Med sina totalt 318 (205 + 113) kvadrat finns här gott om plats för den stora familjen, med sju sovrum och generösa ytor för umgänge. På översta plan hittar du kök och vardagsrum samt två av husets sovrum. Både vardagsrummet och de två sovrummen har utgång till husets två balkonger med fin utsikt över kvarteret. I soutterängplan, med utgång mot trädgården, har det tidigare funnits en pool och sällskapsrum som nuvarande ägare låtit bygga över och som idag används som förråd. I anslutning till en av husets entréer finns ett garage med fjärrstyrd port, samt laddstation för elbil. Bergvärme, tilläggsisolerad vind och treglasfönster med aluminiumprofil ger ett bekvämt boende och håller driftskostnaderna nere. Bydalen består av lugna villakvarter och här bor många barnfamiljer. I området finns förskolor och skolor, vacker natur och elljusspår samt ett mindre köpcentrum med matbutik, gym, apotek, frisör, och restauranger. Bussförbindelserna är goda och du kan snabbt ta dig till både stan och Birsta city. Promenadavstånd till nya Baldershallen och till sjukhuset. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Kungsbackavägen 36, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 17:15

Kungsbackavägen 36

Radhus
Granloholm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 400 000 kr
130,5 m²
5 rum
vån 1
8 953 kr/mån
10 728 kr/m²

Snart blir detta topprenoverade radhus till salu – med två egna uteplatser och en balkong! På entréplan möts ni av en öppen hall och ett nyrenoverat kök, och i anslutning till detta ligger den stora och härliga matplatsen/allrummet. På entréplan finns dessutom ett extra sovrum, ett helkaklat badrum med bubbelbad, samt en stor walk-in closet/förråd. På det övre planet finns ytterligare ett vardagsrum samt en utgång med en trappa ned till den stora och nybyggda altanen. Altanen har ett supertrevligt läge ut mot den lilla skogsdungen och grönskan. Denna plats inbjuder verkligen till både odling, lek, grillkvällar och umgänge. På det övre planet finns även två sovrum, ett helkaklat extra badrum med dusch, samt ytterligare en walk-in closet och en trevlig balkong ut mot grannskapet. Området är mycket populärt och trevligt. Här finns barn i alla åldrar, närhet till både dagis, förskolor, skolor och mataffärer, goda bussförbindelser och kommunikationer, samt natursköna områden med skidspår, eljusspår, m.m. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Johannedalsvägen 22, vån 0 av 3, Sundsvall - Sundsbruk, Sundsvalls kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30

Johannedalsvägen 22, vån 0 av 3

Lägenhet
Sundsvall - Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
250 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 0/3
2 962 kr/mån
6 173 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och ljusa lägenhet på Johannedalsvägen 22 i Sundsbruk, Sundsvall. Perfekt belägen på markplan, denna enrumslägenhet med kök erbjuder en optimal planlösning för dig som söker bekvämlighet och tillgänglighet utan att behöva gå i trappor. Det rymliga vardagsrummet är en av lägenhetens höjdpunkter, utrustat med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för en soffgrupp och annan inredning som bidrar till en trivsam hemmiljö. Det funktionella köket, som är platsbyggt och original men väl omhändertaget, är tillräckligt rymligt för att rymma ett matbord för upp till fyra personer. Köket är utrustat med spis/ugn, kyl/frys. Stora fönster bidrar även här till ett ljust och trevligt utrymme. Badrummet är praktiskt inrett med dusch, toalett och handfat. Här finns även spegelskåp för förvaring av dina toalettartiklar. Letar du en rymlig 1:a i Sundsbruk, med låg avgift och som ska vara lättillgänglig så är denna för dig. Välkommen in med din intresse- och visningsanmälan!

  • Plus
Huljen 127, null, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Huljen 127, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Huljen 127, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Huljen 127

Gård/Skog
Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 200 000 kr
90 m²
4 rum
18,4 ha tomt

För dig som gillar skog, djur och natur finns nu möjlighet att förvärva din alldeles egna oas i Huljen. Högt beläget med fint solläge och sjöutsikt erbjuder detta hem en rofylld plats där du kan njuta av den vackra naturen och allt den har att erbjuda. Följ vägen ner till vattnet och din egen brygga varifrån du kan fiska abborre, gädda och mört. Alldeles runt hörnet finns fina bär- och svampmarker och oändligt med stigar och skogsvägar för promenad eller ridtur. På vintern har du en skoterled alldeles intill. Fastigheten innefattar 12 hektar skogsmark, 3 hektar åkermark, 3 hektar skogsimpediment och en tomtarea på 183 816 kvadratmeter. Fiskerätt och jakträtt finns. Bostadshuset på 90 kvm är väl omhändertaget där löpande renoveringar och förbättringar gjorts genom åren. Huset värms upp med bergvärmepump, som även kyler ner allrummet sommartid. Fastigheten har enskilt vatten via en trekammarbrunn och djupborrat vatten. Huset är anslutet till fiber för bredband och TV. Det finns även TV via parabol. På fastigheten har man, förutom bostadshuset, låtit uppföra en stor maskinhall, vedbod och förråd. Här finns även en äldre gäststuga, i behov av renovering. Här kan du njuta av en naturnära tillvaro på ett pendlingsvänligt 30 minuters avstånd till centrala Sundsvall. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Fridhemsgatan 41C, Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 41C

Lägenhet
Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 095 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 5
5 032 kr/mån
16 718 kr/m²

Nu finns denna 2:a i välskött och omtyckt förening - med utsikt över både Sundsvallsfjärden och Södra berget - till salu. Lägenheten har en balkong och en fransk balkong i söderläge där du kan njuta av utsikten ordentligt från den 5e våningen. Hiss finns för att lätt ta sig upp till lägenheten. Ljust kök med bra förvaringsmöjligheter, trivsamt vardagsrum och i sovrummet finns det optimala förvaringsmöjligheter i den anslutande klädkammaren. Badrummet är renoverat med kakel/klinker och här finns också tvättmaskin installerad. Här på Östermalm bor du med närhet till centrum och busshållplats på gatan utanför. I området finns kvarterskrog, bageri och matbutik. I närområdet finns också fina strövområden Varmt välkommen med din visnings eller - intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Albyvägen 101, Ånge - Alby, Ånge kommun

Albyvägen 101

Villa
Ånge - Alby, Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
195 000 kr
49 m²
2 rum
1 360 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och historiska hus beläget på Albyvägen 101 i Alby. Fastigheten, som härstammar från första halvan av 1900-talet, erbjuder en unik möjlighet att förvärva ett äldre hem med en rik historia och stora utvecklingsmöjligheter. Det röda träfasadhuset med vita knutar står på en klassisk torpargrund med natursten. Trots sin ålder har huset en robust struktur, men visst renoveringsbehov föreligger, särskilt i badrummet som behöver moderniseras för att uppfylla dagens standarder. Fastigheten har flera uthus, vilket ger gott om förvaringsmöjligheter och potentiell plats för hobbyverksamheter eller småskalig verkstad. Dessa byggnader förstärker den lantliga känslan och bidrar till fastighetens historiska charm. På tomten finns även flera bärbuskar, svartvinbär, rödvinbär och krusbär samt ett äppelträd. Albyvägen 101 ligger nära både äldre fabriker och nya industriverksamheter, vilket gör det till ett idealiskt läge för dig som söker en kombination av lantligt boende och närhet till arbetsmöjligheter. Den omgivande naturen erbjuder dessutom en lugn och rofylld miljö, perfekt för avkoppling och fritid. Kakelugnen i vardagsrummet bör inte användas efter rekommendation från sotare men vedspisen i köket är fullt användbar och ger rikligt med värme. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen in med din intresseanmälan!

Vinkelgatan 1A, Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun

Vinkelgatan 1A

Lägenhet
Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 295 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
4 583 kr/mån
30 197 kr/m²

Varmt välkommen till ert nya drömhem på Haga! Lägenheten, som är belägen endast 1/2 trappa upp, är genomgående smakfullt renoverad. Naturnära färger och gedigna golv skapar lugn och harmoni i hela bostaden. Vardagsrum med öppen spis och utgång till den inglasade balkongen i lugnt läge. Matplatsen är placerad i anslutning till det charmiga burspråksfönstret. Två rogivande sovrum där väggarna målats med kalkfärg som ger en levande känsla. Bostadens större sovrum vetter mot den lugna otrafikerade innergården och i anslutning till sovrummet finns ett renoverat badrum. I hallen finns flertalet garderober och för den som uppskattar fler förvaringsmöjligheter finns möjlighet till det i det mindre sovrummet. Köket upplevs modernt med bra arbetsytor och plats för ett matbord för upptill fyra personer. På Haga bor du med gångavstånd till stan och från lägenheten når du den lokala matbutiken på bara några minuter. Det finns också bra bussförbindelser. Varmt välkommen med din visnings – eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Kungsbackavägen 32, Sundsvall - Granloholm, Sundsvalls kommun

Kungsbackavägen 32

Lägenhet
Sundsvall - Granloholm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
695 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 6/6
5 685 kr/mån
9 085 kr/m²

Lägenheten är belägen högst upp i huset på våning 6 dit du enkelt tar dig via hiss. Inglasad balkong med västligt läge där ni kan njuta solens strålar på eftermiddag/kväll. Invändigt erbjuder lägenheten en trevlig och social planlösning med öppna ytor och fönster i två väderstreck vilket gör att lägenheten känns luftig och välkomnande. Bostaden disponeras enligt 76,5 välplanerade kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Här har du goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem precis som du vill ha det och där du kan bo länge. I detta naturnära område finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus. Här finns bibliotek, fritidsgård och idrottshall. Nära till Baldershovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner, cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 15:00
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Ripsandsviken 225

Villa
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
7 000 000 kr
180 + 105 m²
4 rum
2 185 m² tomt

Det är sällan en sådan här fastighet kommer ut på marknaden, men nu finns chansen att förvärva en riktig skärgårdsdröm. Belägen på strandnära tomt, i Ripsandsviken på södra Alnön, är det här en fastighet som är unik i sitt slag. Villan är ursprungligen ett timmerhus byggt 1917, där så gott som allt förutom timmerstommen bytts ut på senare år; ny grund, fasad, tak, fönster, kök, badrum, tvättstuga och ytskikt. Dessutom har fastigheten byggts till med ett spektakulärt tornrum som bjuder på en hänförande utsikt över det glittrande vattnet. Självklart finns här även bergvärme med vattenburen golvvärme i båda plan. På fastigheten finns också ett uppvärmt dubbelgarage med tillhörande förrådsbyggnad. Övriga faciliteter värda att nämna är vedeldad bastu samt jacuzzi. Det här är ett unikt boende med ett läge få förunnat. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en privat visning.

  • Premium
  • Uteplats
Viskansvägen 141, Sundsvall - Viskan, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Viskansvägen 141

Villa
Sundsvall - Viskan, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
450 000 kr
90 + 170 m²
5 rum
1 220 m² tomt

Vi har nöjet att erbjuda ett mycket spännande och unikt hus beläget på Viskansvägen 141 i pittoreska Viskan. Denna fastighet ligger direkt vid vackra Ljungan och erbjuder en egen båtplats, vilket gör den till en dröm för vattenälskare och båtentusiaster. En Unik Blandning av Historia och Möjligheter: Huset är en sällsynt kombination av ett gammalt plåtslageri och en bostadsdel, vilket ger en charmig och unik karaktär. Plåtslageriet, som sträcker sig över två våningar, är fullt av historisk utrustning och verktyg som ger en inblick i tidigare tiders hantverk. Detta område erbjuder oändliga möjligheter för den som vill behålla det som ett arbetsutrymme, omvandla det till ett konstnärsateljé, eller kanske ett showroom. Bostadsdel med Stor Potential: Bostadsdelen av fastigheten sträcker sig över två våningar plus källare och har påbörjats för renovering av den tidigare ägaren. Detta ger dig som ny ägare möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden och skapa ditt drömhem. Dessutom ingår en uppsättning av ett helt nytt kök, stommar och luckor, redo att installeras. Inventarier Ingår: En av de många fördelarna med denna fastighet är att den säljs med inventarier. Detta inkluderar inte bara den gamla utrustningen i plåtslageriet utan även möbler och andra föremål som finns i bostadsdelen. Detta ger en fantastisk möjlighet att bevara och använda en del av fastighetens historia samtidigt som du moderniserar och gör det till ditt eget. Perfekt för Kreativa Själars Dröm: Denna fastighet är perfekt för den kreativa själen som söker ett unikt hem med historia, charm och oändliga möjligheter. Med sitt fantastiska läge vid vattnet, sin unika arkitektur och potential för anpassning, är detta en fastighet som verkligen sticker ut. Misssa inte chansen att äga denna exceptionella fastighet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna fastighet har att erbjuda. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

  • Plus
Köpmangatan 27C, Timrå - centralt, Timrå kommun
Köpmangatan 27C, Timrå - centralt, Timrå kommun, bild 2
Köpmangatan 27C, Timrå - centralt, Timrå kommun, bild 3

Köpmangatan 27C

Lägenhet
Timrå - centralt, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna
325 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
2 889 kr/mån
7 558 kr/m²

På Köpmangatan 27C hittar ni denna förtjusande etta med sovalkov och klädkammare. Perfekt för studenter, veckopendlare eller de som söker ett prisvärt och bekvämt boende. På 43 välplanerade kvadratmeter har denna bostad en rymlig hall med stor klädkammare i anslutning, renoverat badrum (2015) med golvvärme och förberett för tvättmaskin om ni vill, samt kök med plats för ett mindre matbord. Allrummet är uppdelat med en separat sovalkov där nuvarande ägare har en 140 säng. Bostaden har förbättrad ventilation i allrum och sovrum. Från allrummet når ni den stora inglasade balkongen där ni kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. Läget är toppen med en kort promenad till Timrå centrum. Området är trivsamt med grönskande ytor, lekplats för barnen och en gemensam uteplats precis utanför huset. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Högomsvägen 12, Sundsvall - Granlo, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 13:30

Högomsvägen 12

Lägenhet
Sundsvall - Granlo, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 350 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3
3 754 kr/mån
18 243 kr/m²

På populära Högomsvägen finns nu den här trivsamma trerumslägenheten tillgänglig. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp med utgång till den inglasade balkongen som är fri från insyn med fin utsikt. Två rogivande sovrum med anslutande klädkammare ger praktiska förvaringsmöjligheter. Trivsamt och ljust kök med plats för matbordet invid fönstret. Badrum med kakel & klinker som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. I Brf Selångerhus nr 1 erbjuds du boende i en välskött och omtyckt förening med gemensam el. Närhet till livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, behagligt avstånd till city samt härliga strövområden. Vamt välkommen med din visnings - eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Bergsgatan 21A, Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun

Bergsgatan 21A

Lägenhet
Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/6
4 024 kr/mån
22 652 kr/m²

Varmt välkommen till Bergsgatan 21A! Denna bostadsrätt ligger på våning 2 med enkel tillgång via hiss. Här välkomnas vi av en stor, ljus hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett rymligt kök med matplats. Köket erbjuder gott om skåpplats och beredningsytor. Sovrummet är också av bra storlek samt med gott om garderober. Helkaklat badrum i bra standard. Vardagsrummet är luftigt och har plats för både matgrupp och soffa. Här finns utgång till den stora, inglasade balkongen som förlänger säsongen och har ett fint solläge mot öster med morgon- och förmiddagssol. Trevlig utsikt mot stan. Sammantaget en ljus och hemtrevlig lägenhet med gott om förvaring och bra planlösning som nyttjar varenda kvadratmeter. Hissen gör bostaden lämplig för alla åldrar. En stabil och populär förening med ett centralt läge med direkt närhet till kommunikationer, livdsmedelsbutik samt centrum. Föreningen har en väldigt trivsam innergård med både lekpark samt sittgrupper. Tvättstuga och bastu/relax finns i samma uppgång. Välkommen med er visningsanmälan!

Fränstavägen 312, Ånge - Fränsta, Ånge kommun

Fränstavägen 312

Gård/Skog
Ånge - Fränsta, Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
3 500 000 kr
150 m²
6 rum
5,2 ha tomt

Välkommen till denna lantbruksdröm i Fränsta. Drömmer du om ett liv på landet? Denna charmiga fastighet i Fränsta erbjuder allt du kan önska dig och lite till. Ett centralt men samtidigt privat läge i den grönskande norrländska idyllen omgärdad av härlig natur och med närhet till bad och variationsrik natur. Här möts du av en välskött gård med ett fint bostadshus med timmerstomme, uppvärmt garage med vattenburen golvvärme, härbre inredd till gästbostad, loge, carport & jordkällare. Här finns en ekonomibyggnad och en lada - båda över två plan med möjlighet för exempelvis ateljé eller djurhållning (byggyta ca 160 kvm vardera). Hästboxar finns. Elbilsladdare är installerad. Skog finns på fastigheten för egen veduttag. Åkermark ned mot Ljungan i söderläge. Jakträtt i Komsta/Åse, viltvårdsområde på ca 3.390ha. Fastigheten är väl underhållen och redo att välkomna dig hem. Bergvärme ger en bra driftskostnad och FTX-ventilationen ett bra inomhusklimat. Villan har en rymlig och rymlig hall med gott om förvaring i klädkammare. I hallen finns ett helkaklat badrum med badkar. Från hallen leds man vidare till ett fint kök med bra arbetsytor och förvaring tack vare köksön och skafferiet. Via glasdörr har du tillgång till verandan. Intill köket finns matrum samt vardagsrum med insatskamin. Utgång till inglasat uterum. På entréplanet finns också ett mindre sovrum. På det övre planet finns tre rejält tilltagna sovrum samt ett fint badrum med tvättmaskin och torktumlare gömda bakom skjutdörrar. Från det ena sovrummet har du tillgång till balkongen med spabad, massor av sol och utsikt. Läget är bra med närheten till tågstationen i Fränsta för resor till Östersund eller Sundsvall, och med bil tar det ca 50 minuter till Sundsvall. Välkommen på visning och upplev själv charmen och möjligheterna som väntar dig! Drömmen om ett liv på landet börjar här!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fridhemsgatan 60, Sundsvall - Östermalm, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 60

Lägenhet
Sundsvall - Östermalm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
950 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 768 kr/mån
15 833 kr/m²

Välkommen till Fridhemsgatan 60 - här finner du en fint renoverad 2:a, praktiskt belägen endast en halv trappa upp, och med helt ny inglasad balkong i söderläge. På lägenhetens 60 kvadrat ryms ett modernt kök med plats för matbord, ett ljust och rymligt vardagsrum, ett rofyllt sovrum med gott om förvaring samt ett stilrent badrum med egen tvättmaskin. Brf Förmannen är en stabil och välskött förening i ett omtyckt område, mellan stadsberget och sundsvallsfjärden. Här bor du nära vacker natur, slalombackar och skidspår såväl som pulsen i stadskärnan. Här finns det mesta du behöver för en bekväm vardag så som livsmedelsbutik, postombud, restauranger och pizzerior, café och ett tempererat utebad. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Skrängstabodarna 121, Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun
Skrängstabodarna 121, Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun, bild 2
Skrängstabodarna 121, Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun, bild 3

Skrängstabodarna 121

Tomt
Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
785 000 kr
1 180 m² tomt

Välkomna till Skrängstabodarna och fastigheten Skrängsta 5:11, nu finns tillfället att förvärva en tomt om 1180 kvm med närhet till havet! Fastigheten har ett inskrivet avtalsservitut som ger rätten att ta sig ner till vattnet där det finns egen båtplats och båtbrygga. I närområdet finns en härlig badplats vid Borgasand. Kommunen bygger ett vatten och avloppsnät längst hela Njurundakusten. Möjlighet att ansluta sig till kommunalt vatten finns - för mer information gällande kostnader för inkoppling kontakta Sundsvalls kommun. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område. Pågående lantmäteriförättning för de boende i området om att bilda en gemsamhetsanläggning gällande tillfartsvägen ner till vattnet samt området vid vattnet och båtbryggan. I dagsläget finns inskrivna servitut på varje fastighet för rätten att nyttja området. Om detta känns intressant så är det bara att hoppa in i bilen och åka och titta på egen hand. Vid frågor tveka inte att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Årtullsgatan, Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun
Årtullsgatan, Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun, bild 2
Årtullsgatan, Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun, bild 3

Årtullsgatan

Tomt
Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna
300 000 kr
1 600 m² tomt

Villatomt belägen i Sandarna, Bergeforsen. Tillfälle att förvärva denna rymliga tomt på 1.600kvm och få bygga ditt drömhus med lantligt och rogivande läge men ändå med närhet till stan. I detta område bor ni med skog och grönska inpå knuten, 10 minuters promenad till Lögdösjöns badplats och 5 minuter promenad till Indalsälven för fiske. I närområdet finns det gott om möjligheter för bär, svamp och fina promenader. Timrå centrum nås på ca 10 minuter. I området finns fina lekplatser, promenadstråk och skoterleder här har du en härlig närhet till natur och strövområden. Kommunal anslutning till V/A är möjlig. För mer information om byggnadsrätt kontakta Timrå Kommun för rådgivning: https://www.timra.se/ För exakta anslutningskostnader gällande elnät så hänvisar vi direkt till E.ON, kostnaden för anslutning varierar utifrån anslutningspunktens avstånd till tomten. För mer information och kontakt med E.ON Elnät se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Så nu kan ni börja bläddra i samtliga hustillverkares kataloger då denna tomt inte är knuten till någon specifik leverantör samt ligger utanför detaljplanelagt område. Om detta känns intressant så är det bara att hoppa in i bilen och åka och titta på egen hand. Vid frågor tveka inte att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 2
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 3

Kustvägen 79

Övrigt
Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 700 000 kr
298 + 150 m²
1 528 m² tomt

Här har du möjlighet att förvärva en hyresfastighet i gott skick på bra läge i Bredsand. Nyligt installerad bergvärme ger låga driftskostnader. Yttertaket är bytt. Fastigheten inrymmer en lokal på 109 kvm, två större 3 rok lägenheter om 74 kvm vardera samt en 1 rok på 39 kvm. 1 rok lägenheten är nybyggd 2020. Den ena 3:an samt lokalen används idag av ägaren för eget bruk varför inga hyresintäkter finns på dessa i dagsläget. Lokalen kan med enkla medel göras om till lägenhet om så önskas. Stort varmgarage med skruvmöjligheter finns i källaren som även detta kan hyras ut. Flertalet biluppställningsplatser finns på fastigheten, lusthus m.m. Driftsnetto ligger i dagsläget på 44 732kr (enbart med hyresintäkter från ena 3:an samt 1:an). Inga hyreshöjningar är gjorda senaste åren. Potentiellt driftsnetto på 246.332kr Ta kontakt med mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Storgatan 55, Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun

Storgatan 55

Lägenhet
Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 395 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3
6 035 kr/mån
18 477 kr/m²

Välkommen till Storgatan 55 och den här moderna trerumslägenheten i ekonomiskt stabil bostadsrättsförening! På våning tre ligger denna lägenhet som du snabbt och enkelt når via hiss. Du har egen ingång direkt från loftgången utanför lägenheten, där du får plats med en mindre sittgrupp och kan njuta av utsikten mot Norra berget. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning som gör att det finns gott om plats för både mat- och soffgrupp. Här kan du njuta av sociala tillfällen med vänner och familj. Från vardagsrummet når du balkongen som ligger mot innergården i Söderläge. Det finns två trivsamma sovrum. Det större sovrummet ligger mot innergården och ett mindre sovrum, som idag används som gästrum/kontor, ligger mot loftgången. I badrummet finns både tvättmaskin och praktiskt bänkyta för tvätthantering och förvaring. På Storgatan bor du med närhet till det mesta som Sundsvall har att erbjuda, bland annat Mittuniversitetet, Tonhallen och NP3 Arena. Stans restauranger och butiker når du på bara någon minut. För dig som gillar att motionera finns Himlabadet, gym och fina promenadstråk längs med Selångersån ett stenkast från lägenheten. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Korstavägen 12A, Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
  • Ons 31 jul kl 12:30

Korstavägen 12A

Lägenhet
Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
525 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5
5 407 kr/mån
8 333 kr/m²

Varmt välkommen till en modernt renoverad tvårumslägenhet på Korstavägen 12A! Köket är ljust och renoverat med integrerade vitvaror. Här finns det gott om plats för ett stort matbord som bjuder in till många härliga middagar med familj och vänner. I anslutning till köket ligger sovrummet med ett lugnt läge mot grönområde utanför. Vardagsrummet har ett bra ljusinsläpp med utgång till den inglasade balkongen med högt läge. Här kan ni njuta av solen under morgon/kväll och njuta av utsikten. Vardagsrummet är stort och rymligt med många möjligheter. Här kan du ha både soffgrupp och matbord eller skärma av till en sovdel alternativt kontorsdel. I Korsta bor du med närhet till stan och inom kort promenadavstånd finns elljusspår och motionsspår. Bussförbindelserna är väldigt goda och tar dig in till stan på drygt 10 minuter. I närområdet finns även en stor matbutik samt pizzeria och i Skönsbergs centrum finns gym, apotek och restaurang. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Sundsvägen 6, Sundsvall - Sundsbruk, Sundsvalls kommun
  • Mån 5 aug kl 17:45

Sundsvägen 6

Lägenhet
Sundsvall - Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
425 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1
4 252 kr/mån
6 911 kr/m²

Välkommen till Sundsvägen 6 och den här renoverade tvårumslägenheten belägen endast en halvtrappa upp. Köket är rymligt och fint renoverat med bra arbetsytor och förvaring. Matplats som rymmer den större matmöbelgruppen. Trivsamt och ljust vardagsrum med fönster mot föreningens innergård! Sovrum med inbyggda garderober och utgång till den trivsamma balkongen. I badrummet finns en nyare duschkabin, för en enkel och bekväm vardag finns också tvättmaskin installerad. Lägenheten har också en separat gästtoalett. På Sundsvägen bor du med ett lugnt läge i Sundsbruk, i ekonomiskt stabil bostadsrättsförening. Härifrån tar man sig enkelt och smidigt till Birstas Handelsområde. Varmt välkommen med din visnings – eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 57