Norrlandsmäklarna

Norrlandsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hemmansvägen 17B, Sundsvall - Bydalen, Sundsvalls kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00

Hemmansvägen 17B

Radhus
Sundsvall - Bydalen, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 795 000 kr
93 + 36 m²
3 rum
187 m² tomt

Här bor ni i ett av Sundsvalls populäraste områden i radhus fördelat på 1 ½-plan. Ett optimalt boende för den mindre familjen som uppskattar det moderna och enkla boendet! På entréplan möts ni av en ljus hall, här finns också ett av husets två sovrum. En modern bastu, tvättstuga och fräsch relaxavdelning som med fördel kan nyttjas till annat om behov finns. På det övre planet möts ni av det trivsamma köket med sin öppna planlösning och plats för den stora möbelgruppen som bjuder in till härliga middagar. Från köket når ni husets altan med ett av områdets bästa lägen. Husets badrum är nyrenoverat med moderna material och färger. Vardagsrummet är ljust och bjuder in till härligt umgänge med familj och vänner. I det här våningsplanet finns också husets större sovrum med praktisk garderobsvägg för optimal förvaring! Huset är beläget på återvändsgata med en uppfart som rymmer två bilar. Husets garage, som går att nå både från utsidan och insidan ger bra förvaringsmöjligheter och rymmer också familjens extrabil. Bydalen hör till ett av Sundsvalls populäraste områden - här finns närhet till det mesta! I området finns förskolor, grundskolor, gym, lekplats och närhet till en stor matbutik några hundra meter bort. Busshållplats finns i närheten och gör att du snabbt och enkelt tar dig in till både stan och ut till Birsta city. Varmt välkommen med din visnings – eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Tomtegränd 8B, Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Tomtegränd 8B

Lägenhet
Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 450 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 669 kr/mån
23 577 kr/m²

Välkommen till denna nyligt renoverade och väldigt fina tvåa på Tomtegränd 8B! Bostaden är belägen på 2:a våningen med smidig tillgång endast en trappa upp. Här har vi en fantastiskt fin bostad med mycket bra läge och med ljusinsläpp från 2 väderstreck. Lägenheten rymmer hall med klädkammare, kök med plats för matbord vid fönster, sovrum och rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Balkongen är stor och möblerbar med fint solläge och med utsikt över villabebyggelsen. Brf Tallkronan är en välskött förening med massor av stora renoveringar utförda som t ex säkerhetsdörrar, fönster- och takbyte, stambytta badrum (-96), och utbyggda balkonger. Föreningen har även en gästlägenhet som medlemmar kan hyra för en symbolisk summa. Tvättstugan ligger i samma hus. På Haga bor du med gångavstånd till stan, nära busshållplats, matbutik och sjukhuset. Fina strövområden och eljusspår i området samt närheten till Norra Berget. Bussförbindelserna in till stadskärnan är goda. Välkommen att anmäla er till visning!

  • Plus
Fridhemsgatan 44E, Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00

Fridhemsgatan 44E

Radhus
Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 995 000 kr
121 + 22 m²
6 rum
125 m² tomt

Välkommen till detta rymliga radhus på Fridhemsgatan, endast 10 minuters promenad till centrala Sundsvall. Är ni en växande eller redan stor familj som börjar bli trångbodda och behöver fler sovrum, vill bo centralt och samtidigt minimalt med gräsmattor som behöver klippas samt inte behöva tänka på snöskottning och annat jobb som är förknippat med att bo i villa så är detta ett perfekt hem för er. Köket är renoverat och är utrustat med allt som behövs för en barnfamilj som t.ex fullstor kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll. På övervåningen har badrummet renoverats med klinkers och kakel på väggar och golv, badkar och golvvärme. I hallen finns även en mindre gästtoalett. I källaren finns, förutom två sovrum, tvättstuga med dusch och en bastu. Bastun används inte idag men det är endast aggregatet som fattas. Här har du eget garage som har försetts med uttag för elbilsladdning. Här bor man billigt, lättsamt och stort, och såklart med gångavstånd till förskolor, skolor och stan. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Triangelvägen 11, Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00

Triangelvägen 11

Villa
Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna
1 995 000 kr
111 + 136 m²
5 rum
989 m² tomt

Denna fina familjevilla byggdes 1974 och har haft samma ägare sedan dess, huset är väl underhållet och framstår som inbjudande och med god standard. Med ett entréplan om 111 kvm och en källare om 136 kvm finns här gott om utrymme för en större familj. Entréplanet består av hall, kök, vardagsrum med utgång till inglasat uterum & trädgård. Kök med matplats, tre sovrum och ett badrum. Uterummet är en trevlig plats där många timmar spenderas om sommaren. I källaren finns gillestuga, bastu med dusch, tvättstuga, wc, hobbyrum som kan inredas efter eget smak och tycke. Förråd, klädkammare och matkällare finns också här. Från förrådet har du invändig tillgång till garaget. De flesta fönstren är bytta 2019. Huset värms upp via bergvärme och pannan är helt nyinstallerad. Det finns även en braskamin installerad centralt på entréplanet samt en insatskamin i gillestugan i källaren. Nya fönster, bergvärmen tillsammans med möjligheten att elda sörjer för låga driftskostnader och en bra hushållsekonomi. Fastigheten har energimärke B! Säljarens förbrukning är endast 13.327 kWh/år. På sommaren finns en badstrand endast 100 meter från huset. Villan är ansluten till sommarvatten som tas från älven vilket gör det möjligt att vattna rejält på sommaren. Här är gräset alltid grönare! Om ni vill leva ett liv där bilen inte är en nödvändighet för att vardagen ska gå ihop, och drömmer om ett hus i barnvänligt villaområde med vattnet precis bakom husknuten så är det här perfekt för just er. Här finns verkligen allt en barnfamilj kan önska och behöva inom promenadavstånd. Fina lekplatser och natur där barn kan leka ostört. Idrottsanläggning finns på Bergeforsens idrottsplats som har skidspår i toppklass vintertid och fina löpstigar sommartid, flera fotbollsplaner och hockeyrink. Vacker natur och många fina badstränder hittar ni i närområdet, Matbutik, dagis, förskola och låg- och mellanstadieskola ligger inom cykel och gångavstånd, och massa annat finns i dess närhet t.ex. Midlanda Flygplats. Perfekt område för familjen som lever ett aktivt liv och uppskattar närheten till naturen. Här finns en lång lokal tradition av idrottande för ungdomar! Bergeforsens Skidklubb och Fagerviks kanotklubb inom cykelavstånd. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hellbergsgatan 15, Sundsvall - Skönsberg, Sundsvalls kommun
  • Mån 22 apr kl 12:00

Hellbergsgatan 15

Lägenhet
Sundsvall - Skönsberg, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
595 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 675 kr/mån
14 691 kr/m²

Renoverad och modern lägenhet! Snart finns denna moderna och renoverade etta till salu, med fransk balkong och trevligt läge! När du kliver in i lägenheten välkomnas du av den ljusa och rymliga hallen. Direkt till höger finns ett fint badrum med tvättmaskin. Vardagsrummet är stort och trevligt med gott om plats för allt du behöver så som soffgrupp, TV och garderober. Köket är supersnyggt med gott om förvaring, bänkytor samt med plats för ett matbord. Lägenheten rymmer dessutom en sovalkov. Kort och gott – en väldisponerad och mycket fin lägenhet där det bara är att flytta in! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Balkong
Tivolivägen 24, Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun

Tivolivägen 24

Lägenhet
Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
595 000 kr
28 m²
1.5 rum
1 999 kr/mån
21 250 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1,5:a med separat sovrum och gångavstånd till stadskärnan. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och ett modernt kök i grått. I vardagsrummet finns plats för matbord och soffa. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen som ligger i soligt söderläge. Perfekt lägenhet för dig som vill bo billigt med ändå ha närhet till stadens puls.

  • Balkong
Klingsta 508, Klingsta, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 15:00

Klingsta 508

Villa
Klingsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
4 795 000 kr
6 rum
3 480 m² tomt

2019 stod detta fantastiska hus klart, med tillhörande dubbelgarage och carport. Byggnader som ritats och byggts upp med stor omsorg för såväl kvalité som väl valda detaljer. Planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum är öppen med stora fönsterpartier ut mot grönskan, samt med utgång till den stora altanen som sträcker sig längs med huset – en plats att njuta av solen och koppla av på. Här får också hela familjen får plats tack vare de fyra sovrummen, det extra allrummet, dubbla badrum samt groventré och tvättstuga. I garaget finns dessutom en extra toalett. Trädgården är väl tillrättalagd med en plan och fin gräsmatta runtom huset som inbjuder till lek och rekreation. Omgivningarna runt Klingsta är fantastiska med Klingstatjärnen inom synhåll, massvis av härliga promenadstråk, stigar, bär och svampplockning, och härliga vidder. Dessutom finns skolor alldeles i närheten, samt skolbussar och kommunikationer som tar er in till Sundsvalls centrum på en kvart. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nackstavägen 44C, Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Nackstavägen 44C

Lägenhet
Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2
5 692 kr/mån
5 197 kr/m²

Trivsam trerumslägenhet med fint läge i området! Här möts du av en rymlig hall och ett stambytt badrum med golvvärme. Köket har fint ljusinsläpp, en matplats som rymmer 4-6 personer. Vardagsrummet har fin utsikt där både soffgruppen och den större matgruppen får plats. Lägenheten som har två sovrum varav det större sovrummet har utgång till den inglasade balkongen med utsikt mot omgivningarna. I sovrummen finns inbyggda garderober för bra förvaring. På Nackstavägen bor du i direkt närhet till allt du behöver såsom matbutiker, skolor, motionsspår, fin natur samt bra förbindelser. Gång- och cykelavstånd in till stan. Garage, övernattningslägenhet, cykelrum, grillplatser, m.m. finns i föreningen. Varmt välkommen med din visnings - eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Kubikenborgsgatan 17E, Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun

Kubikenborgsgatan 17E

Lägenhet
Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
695 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 0/3
3 315 kr/mån
13 762 kr/m²

Välkommen till denna fina 2:a med ett soligt och fint läge på Skönsmon. Här finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Stort vardagsrum med plats för matbord och soffa. Från vardagsrummet är det utgång till den egna uteplatsen med soligt söderläge. Köket har luckor i vitt och ny spishäll och ugn. Badrummet är smakfullt renoverat med kakel och klinker. Utanför dörren finns förrådet och tvättstuga finns i samma hus. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Kullagergatan 3, Sundsvall - Sallyhill, Sundsvalls kommun

Kullagergatan 3

Lägenhet
Sundsvall - Sallyhill, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2
3 991 kr/mån
15 431 kr/m²

Trivsam tvårumslägenhet i fint gavelläge med härligt ljusinsläpp tack vare fönster i flera väderstreck. Här kan du njuta av sommarhalvåret på den inglasade balkongen i fint läge. Balkongen som du når från det rymliga vardagsrummet, där ryms både soffgrupp och matbord. Köket rymmer även det ett matbord med plats för fyra personer. Köket idag ger ett charmigt intryck, men kan enkelt moderniseras eller bytas ut helt för dig som föredrar en mer modern känsla. Lägenhetens sovrum är stort med bra förvaringsmöjligheter. Även i hallen har du bra förvaringsmöjligheter i den praktiska klädkammaren. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme, här finns också ett fönster som ger ett härligt naturligt ljus. På Kullagergatan bor du i ett trivsamt område med en blandning av villor och lägenheter. Här bor du med promenadavstånd till Sidsjön som har fin natur med möjlighet till fritidsliv året runt. I närområdet finns även gym, matbutik, pizzeria samt närhet till bussförbindelser in till stan. Välkommen med din visnings- eller intresseanmälan!

  • Balkong
Fyrväpplingsvägen 10, Sundsvall - Sundsbruk, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Fyrväpplingsvägen 10

Lägenhet
Sundsvall - Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
4 334 kr/mån
6 600 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma gaveltrea endast en halvtrappa upp! Lägenheten upplevs som mycket ljus tack vare gavelläget och den välplanerade och sociala planlösningen om 75 kvm. Här erbjuds ett kök med gott om beredningsytor och förvaring samt plats för matgrupp. Badrummet är renoverat och helkaklat i samband med stambyte. Vardagsrummet är rymligt och har utgång till balkongen med fin vy över närområdet. Bostaden har rikligt med förvaring med flertalet garderober samt klädkammare. Sovrummen är rogivande och vänder mot stilla omgivningar. Hela bostaden upplevs som väldigt ljus och tilltalande, dock med ett visst moderniseringsbehov. Men med rätt handlag är en dröm inom räckhåll! Gemensam tvättstuga finns i huset och inom föreningen finns gästlägenhet att hyra, gym samt ett uterum. Välkommen att boka ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
Klippgatan 3, Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun

Klippgatan 3

Lägenhet
Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
550 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2
6 454 kr/mån
6 111 kr/m²

Med fint läge i området ligger den här trivsamma och genomgående fräscha trerumslägenheten! Hall i vinkel med fönster mot grönområde som ger ett fint ljusinsläpp in till lägenheten. Rymligt badrum med plats för tvättmaskinen. Två stora sovrum som båda är fria från insyn. Det stora vardagsrummet rymmer både en soffgrupp och matbord. Köket har bra med förvaring i skåp och bänkytor och är utrustat med diskmaskin för en enkel vardag. Från köket kliver ni ut på den stora inglasade balkongen i bästa söderläge, härifrån kan man njuta av många härliga soltimmar. Varmt välkommen med din visnings - eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Ripsandsviken 225

Villa
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
8 000 000 kr
180 + 105 m²
4 rum
2 185 m² tomt

Det är sällan en sådan här fastighet kommer ut på marknaden, men nu finns chansen att förvärva en riktig skärgårdsdröm. Belägen på strandnära tomt, i Ripsandsviken på södra Alnön, är det här en fastighet som är unik i sitt slag. Villan är ursprungligen ett timmerhus byggt 1917, där så gott som allt förutom timmerstommen bytts ut på senare år; ny grund, fasad, tak, fönster, kök, badrum, tvättstuga och ytskikt. Dessutom har fastigheten byggts till med ett spektakulärt tornrum som bjuder på en hänförande utsikt över det glittrande vattnet. Självklart finns här även bergvärme med vattenburen golvvärme i båda plan. På fastigheten finns också ett uppvärmt dubbelgarage med tillhörande förrådsbyggnad. Övriga faciliteter värda att nämna är vedeldad bastu samt jacuzzi. Det här är ett unikt boende med ett läge få förunnat. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en privat visning.

  • Premium
  • Uteplats
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 2
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 3

Kustvägen 79

Övrigt
Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 700 000 kr
298 + 150 m²
1 528 m² tomt

Här har du möjlighet att förvärva en hyresfastighet i gott skick på bra läge i Bredsand. Nyligt installerad bergvärme ger låga driftskostnader. Yttertaket är bytt. Fastigheten inrymmer en lokal på 109 kvm, två större 3 rok lägenheter om 74 kvm vardera samt en 1 rok på 39 kvm. 1 rok lägenheten är nybyggd 2020. Den ena 3:an samt lokalen används idag av ägaren för eget bruk varför inga hyresintäkter finns på dessa i dagsläget. Lokalen kan med enkla medel göras om till lägenhet om så önskas. Stort varmgarage med skruvmöjligheter finns i källaren som även detta kan hyras ut. Flertalet biluppställningsplatser finns på fastigheten, lusthus m.m. Driftsnetto ligger i dagsläget på 44 732kr (enbart med hyresintäkter från ena 3:an samt 1:an). Inga hyreshöjningar är gjorda senaste åren. Potentiellt driftsnetto på 246.332kr Ta kontakt med mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nackstavägen 42A, Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Nackstavägen 42A

Lägenhet
Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
425 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/6
5 856 kr/mån
5 519 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva den störra 3:an i populära Brf Rågen! Välkommen in till denna öppna och ljusa bostad med rymliga sällskapsytor och luftiga sovrum. Bostaden har en bra planlösning med hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum, ett ljust och trivsamt kök med matplats samt två sovrum varav det ena har en intilliggande klädkammare. Klädkammaren är vanlig att den används som hemmakontor eller som en liten barnkammare. Badrummet är stambytt med kaklade väggar och klinker på golvet. Här bor du på bekvämt avstånd till allt du kan tänkas behöva, så som matbutiker, gym, skola, förskola, fina grönområden och eljusspår. Bra bussförbindelser till och från centrum. Varmt välkommen att anmäla dig för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tjädervägen 5, Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun

Tjädervägen 5

Lägenhet
Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
450 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 875 kr/mån
6 569 kr/m²

Nu finns denna charmiga och fina 3a till salu, belägen två trappor upp, helt fri från insyn och med utsikt över vattnet och omgivningen. Den härliga inglasade balkongen i söderläge är verkligen en plats att njuta på. Lägenheten är genomgående, ljus, rymlig och har ett helkaklat badrum där det också är förberett för tvättmaskin. Kök med äldre inredning och plats för matbord. Vidare finns två rymliga sovrum som vänder mot skogen samt en hall med gott om förvaringsmöjligheter. Ytskikten allmänt är äldre men med rätt handlag är en dröm inom räckhåll! Reparationsfond om hela 26.914kr finns att nyttja! Bostaden säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att boka ditt intresse!

Borgholmsvägen 10, Sundsvall - Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00

Borgholmsvägen 10

Lägenhet
Sundsvall - Granloholm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
850 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/5
5 353 kr/mån
11 333 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet i hisshus med stor balkong och mycket ljusinsläpp. Bostaden fördelar sig på en hall med god förvaring i garderob och klädkammare, L-kök med matplats vid fönster, två rymliga sovrum i svalt nordligt läge samt ett helkaklat badrum. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här når du även lägenhetens balkong som vänder mot gröna fina omgivningar. Förråd tillhörande lägenheten finns längst ner i huset. Övriga utrymmen som finns att tillgå är tvättstuga, samlingslokal, övernattningslägenhet, bastu & gym. I området finns allt ni behöver såsom mataffärer, skolor, bra bussförbindelser och kommunikationer, praktiska gång- och cykelvägar, samt mycket populära rekreations- och friluftsområden samt elljusspår. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Malmövägen 101, Sundsvall - Granloholm, Sundsvalls kommun

Malmövägen 101

Lägenhet
Sundsvall - Granloholm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
625 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/2
4 908 kr/mån
8 929 kr/m²

Välkommen till denna fina tvårumslägenhet om hela 70 välplanerade kvadratmeter. Här har du en egen entré med avhängningsplats för ytterkläder och en trappa leder dig upp till bostaden. Väl uppe möts vi av ett generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och rymliga rum vilket skapar en känsla av luftighet. På vardera sida om bostaden finns balkong med orientering mot både öst och väst för morgon- resp kvällsol. Vardagsrummet har plats för sällskapsmöblemang. Bostaden erbjuder även ett väl tilltaget sovrum, badrum med badkar och möjlighet för tvättmaskin samt bra förvaringsmöjligheter. Brf Kantarellen är en stabil förening med välordnad ekonomi. Föreningen har relaxavdelning med bastu, tvättstugor, fritidslokal, hobbyrum och en gästlägenhet. Granloholm är ett lugnt och barnvänligt område där man satsat mycket på skola, barnomsorg och fritidsaktiviteter. I Granloholm centrum finns bland annat mataffär, pizzeria, fritidsgård och gym. Här finns även fotbollsplaner, discgolfbana och fina promenadstråk.

  • Plus
Nackstavägen 46B, Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 46B

Lägenhet
Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
285 000 kr
40 m²
1 rum
vån 5/6
3 345 kr/mån
7 125 kr/m²

Trivsam och hemtrevlig bostad med fin utsikt och härligt ljusinsläpp. Toppenläge i föreningen på våning 5 där lägenheten ligger luftigt till och dessutom är helt fri från insyn. Bekvämt boende med hiss i huset och förråd samt tvättstuga i samma hus. Lägenheten har ett stambytt badrum med moderna val. Vidare så har bostaden ett ljust, praktiskt kök med full maskinpark och ett allrum med fin utsikt. Här har man närhet till förskola, skolor, livsmedelsbutiker, gym, Mittuniversitetet, Sidsjön, centrum och grönområden. Välkommen på visning!

Rosenlundsgatan 26D, Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun

Rosenlundsgatan 26D

Radhus
Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 800 000 kr
102 + 64 m²
5 rum
396 m² tomt

Äntligen är ett av de populära kedjehusen på Haga till salu! Här är det bara att flytta rätt in. Kedjehuset är i mycket gott skick med renoverat badrum (-17) samt ett fullutrustat HTH-kök (-09). Huset är mycket trivsamt, rymligt och passar såväl den större som den mindre familjen. Huset har ett av de absolut bästa lägena på området. Beläget mot den gröna allmänningen med gott om gräsyta på baksidan samt olika uteplatser & en inglasad altan där du kan följa solen. Huset är fört på entréplan med hall, badrum, sovrum, kök med öppen anslutning mot matsal och utgång till inglasad altan. Härifrån är det vidare utgång till gräsyta på framsidan. På det övre planet finns två stora sovrum, wc, flertalet garderober samt klädkammare. Källarplanet rymmer ett generöst vardagsrum/gillestuga med klinkergolv och golvvärme (el). Förråd, matkällare, tvättstuga med extra dusch samt ytterligare ett stort förvaringsrum finns också här. Garaget är utbyggt och stort och flertalet biluppställningsplatser finns på tomten. Här bor du centralt med närhet till affärer, skolor, förskolor och goda kommunikationer in till stan, samtidigt som det finns närhet till vackra strövområden.

  • Plus
  • Uteplats
Albyvägen 108, null, Ånge kommun
  • Budgivning pågår

Albyvägen 108

Villa
Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
395 000 kr
184 + 85 m²
6 rum
1 292 m² tomt

Möjlighet att förvärva fastighet med tvåfamiljshus för att hyra ut eller att själv bo i för den som vill det. Huset är ursprungligen ett tvåfamiljshus med 2 st 3or där köket tagits bort i den övre lägenheten. Vattenrör och avlopp finns kvar för den som vill återställa köket snabbt och enkelt. Idag används fastigheten som ett och samma hushåll. Fastigheten hyrs idag ut till företag som arbetar på orten och hyrorna är därmed höga och motsvarar inte en marknadshyra för den som skulle vilja hyra ut till privatpersoner. På tomten står 3 st garage, vedbod, stort förråd. En begagnad NIBE luftvattenpump är inköpt och rördragningen av rörmokare är klar och behövs i princip bara kopplas på. Ett stenkast bort är det nu klart att Site Alby, som ska bli Sveriges största vätgasfabrik genomförs. Markförhandlingarna är nu avslutade och RES köper omkring 20 hektar industrimark av Ånge kommun – för 60,9 miljoner kronor. Ånge kommun förespår bostadsbrist då fabriken kommer att leda till ca.300 nya arbetstillfällen. Och det kommer då såklart finnas massivt behov av nya bostäder dels under byggnationen och även efteråt. Så vill du investera inför framtiden så är Alby/Ånge rätt plats att investera i. Varmt välkommen att höra av dig för bokning av visning eller ytterligare information!

Nackstavägen 34B, Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 34B

Lägenhet
Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 7/7
5 943 kr/mån
5 921 kr/m²

Nu finns en ljus och rymlig trea till salu, belägen på 7e våningen med hiss! Lägenheten har en stor och rymlig hall, helkaklat badrum, kök i anslutning till det fina vardagsrummet samt två sovrum och balkong. Trevlig planlösning med gott om plats och fina ytor att skapa sitt drömboende. På Nackstavägen bor du i direkt närhet till allt du behöver såsom matbutiker, skolor, motionsspår, fin natur samt bra förbindelser. Gång- och cykelavstånd in till stan. Garage, övernattningslägenhet, cykelrum, grillplatser, m.m. finns i föreningen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Högalidsgatan 22, Skönsberg, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Högalidsgatan 22

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
795 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 383 kr/mån
15 143 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt inredda och renoverade 2:a på Högalidsgatan i Skönsberg. Det här är en bostad som man känner direkt när man kliver in i att här kan man trivas och bo utan att behöva göra några större förändringar. Lägenheten har en genomgående stilfull interiör, renoverat kök med genomtänkta detaljer. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och garderober. Stambytt och helkaklat badrum. Vardagsrum med anslutande balkong som vänder mot föreningens innegård. Bo billigt i en populär förening med bredband, värme, vatten och kabel-tv (basutbud) som ingår i avgiften. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Harrvägen 20, Sundsvall - Njurunda, Sundsvalls kommun

Harrvägen 20

Villa
Sundsvall - Njurunda, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 750 000 kr
120 + 15 m²
4 rum
685 m² tomt

Välkommen till villaidyllen i Mjösund och detta charmiga soutteränghus med hörntomt. Här har du riktigt bra förutsättningar att skapa ditt eget drömboende. Nedervåningen består av en ljus och rymlig hall och ett väl tilltaget vardagsrum, som kan delas upp i ett vardagsrum och ett sovrum om man så vill. Härifrån når du husets stora, nybyggda altan. På detta plan finns även bastu och ett nyligen renoverat badrum. I anslutning till entrén finns ett garage. På det övre planet finns tre sovrum samt ett stort vardagsrum och kök. Här finns en balkong med fin utsikt och ytterligare en altan på baksidan av huset. Alla fönster i huset är bytta och huset värms upp med bergvärme. Området är lugnt och trivsamt med närhet till naturen. Förskola finns i området och i närliggande Njurundabommen finns en välsorterad mataffär, restauranger och järnvägskondis. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Alvägen 21, Sundsvall - Kubikenborg, Sundsvalls kommun

Alvägen 21

Lägenhet
Sundsvall - Kubikenborg, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
595 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
4 492 kr/mån
9 754 kr/m²

Vill du bo i lägenhet men ändå ha närhet till skog och natur, då är denna bostad perfekt för dig. Här finner du en stilsäker och modernt renoverad 2:a, praktiskt belägen endast en trappa upp. Lägenheten består av en rymlig hall med gott om förvaring, ett stilrent kök med köksö och öppen förvaringslösning samt ett inbjudande vardagsrum med ljusinsläpp ifrån två håll samt utgång till balkongen. Vidare finner du ett ombonat sovrum med inbyggda garderober samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. I föreningen finns det mesta från festlokal till gym och bastu. Området är lugnt och trevligt, på en återvändsgata med skogen inpå knuten. Superfina promenadstigar som ansluter upp mot södra bergets rekreationsområde och endast en kort promenad till fotbollsplaner, utomhusbad och härliga elljusspår. Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 48