Norrlandsmäklarna

Norrlandsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skrängstabodarna 121, Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun
Skrängstabodarna 121, Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun, bild 2
Skrängstabodarna 121, Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun, bild 3

Skrängstabodarna 121

Tomt
Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
785 000 kr
1 180 m² tomt

Välkomna till Skrängstabodarna och fastigheten Skrängsta 5:11, nu finns tillfället att förvärva en tomt om 1180 kvm med närhet till havet! Fastigheten har ett inskrivet avtalsservitut som ger rätten att ta sig ner till vattnet där det finns egen båtplats och båtbrygga. I närområdet finns en härlig badplats vid Borgasand. Kommunen bygger ett vatten och avloppsnät längst hela Njurundakusten. Möjlighet att ansluta sig till kommunalt vatten finns - för mer information gällande kostnader för inkoppling kontakta Sundsvalls kommun. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område. Pågående lantmäteriförättning för de boende i området om att bilda en gemsamhetsanläggning gällande tillfartsvägen ner till vattnet samt området vid vattnet och båtbryggan. I dagsläget finns inskrivna servitut på varje fastighet för rätten att nyttja området. Om detta känns intressant så är det bara att hoppa in i bilen och åka och titta på egen hand. Vid frågor tveka inte att kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
Årtullsgatan, Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun
Årtullsgatan, Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun, bild 2
Årtullsgatan, Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun, bild 3

Årtullsgatan

Tomt
Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna
300 000 kr
1 600 m² tomt

Villatomt belägen i Sandarna, Bergeforsen. Tillfälle att förvärva denna rymliga tomt på 1.600kvm och få bygga ditt drömhus med lantligt och rogivande läge men ändå med närhet till stan. I detta område bor ni med skog och grönska inpå knuten, 10 minuters promenad till Lögdösjöns badplats och 5 minuter promenad till Indalsälven för fiske. I närområdet finns det gott om möjligheter för bär, svamp och fina promenader. Timrå centrum nås på ca 10 minuter. I området finns fina lekplatser, promenadstråk och skoterleder här har du en härlig närhet till natur och strövområden. Kommunal anslutning till V/A är möjlig. För mer information om byggnadsrätt kontakta Timrå Kommun för rådgivning: https://www.timra.se/ För exakta anslutningskostnader gällande elnät så hänvisar vi direkt till E.ON, kostnaden för anslutning varierar utifrån anslutningspunktens avstånd till tomten. För mer information och kontakt med E.ON Elnät se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Så nu kan ni börja bläddra i samtliga hustillverkares kataloger då denna tomt inte är knuten till någon specifik leverantör samt ligger utanför detaljplanelagt område. Om detta känns intressant så är det bara att hoppa in i bilen och åka och titta på egen hand. Vid frågor tveka inte att kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 2
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 3

Kustvägen 79

Övrigt
Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 700 000 kr
298 + 150 m²
1 528 m² tomt

Här har du möjlighet att förvärva en hyresfastighet i gott skick på bra läge i Bredsand. Nyligt installerad bergvärme ger låga driftskostnader. Yttertaket är bytt. Fastigheten inrymmer en lokal på 109 kvm, två större 3 rok lägenheter om 74 kvm vardera samt en 1 rok på 39 kvm. 1 rok lägenheten är nybyggd 2020. Den ena 3:an samt lokalen används idag av ägaren för eget bruk varför inga hyresintäkter finns på dessa i dagsläget. Lokalen kan med enkla medel göras om till lägenhet om så önskas. Stort varmgarage med skruvmöjligheter finns i källaren som även detta kan hyras ut. Flertalet biluppställningsplatser finns på fastigheten, lusthus m.m. Driftsnetto ligger i dagsläget på 44 732kr (enbart med hyresintäkter från ena 3:an samt 1:an). Inga hyreshöjningar är gjorda senaste åren. Potentiellt driftsnetto på 246.332kr Ta kontakt med mäklare för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Storgatan 55, Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun
 • Ons 19 jun kl 17:00

Storgatan 55

Lägenhet
Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 395 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3
6 035 kr/mån
18 477 kr/m²

Välkommen till Storgatan 55 och den här moderna trerumslägenheten i ekonomiskt stabil bostadsrättsförening! På våning tre ligger denna lägenhet som du snabbt och enkelt når via hiss. Du har egen ingång direkt från loftgången utanför lägenheten, där du får plats med en mindre sittgrupp och kan njuta av utsikten mot Norra berget. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning som gör att det finns gott om plats för både mat- och soffgrupp. Här kan du njuta av sociala tillfällen med vänner och familj. Från vardagsrummet når du balkongen som ligger mot innergården i Söderläge. Det finns två trivsamma sovrum. Det större sovrummet ligger mot innergården och ett mindre sovrum, som idag används som gästrum/kontor, ligger mot loftgången. I badrummet finns både tvättmaskin och praktiskt bänkyta för tvätthantering och förvaring. På Storgatan bor du med närhet till det mesta som Sundsvall har att erbjuda, bland annat Mittuniversitetet, Tonhallen och NP3 Arena. Stans restauranger och butiker når du på bara någon minut. För dig som gillar att motionera finns Himlabadet, gym och fina promenadstråk längs med Selångersån ett stenkast från lägenheten. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Solvägen 14, null, Sundsvalls kommun

Solvägen 14

Villa
Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
395 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
1 365 m² tomt

Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem från grunden. Beläget på en gavel, med en vacker bäck som rinner nedanför, erbjuder denna tomt en oöverträffad naturskönhet och lugn. Fastigheten ligger i huvudsak mot syd, vilket ger möjlighet till optimalt ljusinsläpp och en solig atmosfär. Fastigheten i sig behöver omfattande renovering, vilket ger dig chansen att skapa ett hem som är skräddarsytt efter dina önskemål och behov. Med en visionär plan och engagemang kan detta hus förvandlas till en riktig pärla. Detta är en sällsynt möjlighet att skapa ett unikt boende på en av områdets mest eftertraktade platser. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen in med din intresseanmälan. För ytterligare information kontakta mig som ansvarig mäklare!

 • Plus
Korstavägen 12A, Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
 • Mån 17 jun kl 17:30

Korstavägen 12A

Lägenhet
Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
525 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5
5 407 kr/mån
8 333 kr/m²

Varmt välkommen till en modernt renoverad tvårumslägenhet på Korstavägen 12A! Köket är ljust och renoverat med integrerade vitvaror. Här finns det gott om plats för ett stort matbord som bjuder in till många härliga middagar med familj och vänner. I anslutning till köket ligger sovrummet med ett lugnt läge mot grönområde utanför. Vardagsrummet har ett bra ljusinsläpp med utgång till den inglasade balkongen med högt läge. Här kan ni njuta av solen under morgon/kväll och njuta av utsikten. Vardagsrummet är stort och rymligt med många möjligheter. Här kan du ha både soffgrupp och matbord eller skärma av till en sovdel alternativt kontorsdel. I Korsta bor du med närhet till stan och inom kort promenadavstånd finns elljusspår och motionsspår. Bussförbindelserna är väldigt goda och tar dig in till stan på drygt 10 minuter. I närområdet finns även en stor matbutik samt pizzeria och i Skönsbergs centrum finns gym, apotek och restaurang. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
Sundsvägen 6, Sundsvall - Sundsbruk, Sundsvalls kommun
 • Sön 16 jun kl 12:00

Sundsvägen 6

Lägenhet
Sundsvall - Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
475 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1
4 252 kr/mån
7 724 kr/m²

Välkommen till Sundsvägen 6 och den här renoverade tvårumslägenheten belägen endast en halvtrappa upp. Köket är rymligt och fint renoverat med bra arbetsytor och förvaring. Matplats som rymmer den större matmöbelgruppen. Trivsamt och ljust vardagsrum med fönster mot föreningens innergård! Sovrum med inbyggda garderober och utgång till den trivsamma balkongen. I badrummet finns en nyare duschkabin, för en enkel och bekväm vardag finns också tvättmaskin installerad. Lägenheten har också en separat gästtoalett. På Sundsvägen bor du med ett lugnt läge i Sundsbruk, i ekonomiskt stabil bostadsrättsförening. Härifrån tar man sig enkelt och smidigt till Birstas Handelsområde. Varmt välkommen med din visnings – eller intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong
Nyland 132, Sundsvall - Kovland, Sundsvalls kommun
 • Fre 14 jun kl 15:00

Nyland 132

Villa
Sundsvall - Kovland, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 395 000 kr
240 + 60 m²
6 rum
2 855 m² tomt

I Nyland, strax utanför Kovland finns nu detta mycket rymliga, ombyggda timmerhus till salu. Här finns plats för en stor familj i och med de hela 240 kvm boarea som är fördelade på fyra sovrum, ett stort arbetskök, två vardagsrum, toalett, tvättstuga samt ett rymligt oinrett badrum där alla förberedelser är gjorda. Öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Högt i tak, väl tilltagna fönsterpartier och möjlighet att installera braskamin. Huset har en genomtänkt inredning och är mycket välplanerat. Pricken över i:et är en stor vind som erbjuder ännu fler möjligheter. Vattenburen golvvärme via jordvärme på båda våningsplanen ger en bra driftskostnad. Ekparkett av hög kvalitet på hela nedervåningen. Hall och allrum på övre plan har nytt golv, diskmaskinen och köksfläkten är också nya. Huset ligger öppet och fint till med vackra vyer över de gröna omgivningarna. Här kan ni följa solen hela dagen. Endast en kort promenad över fältet kommer du ned till Nylandssjön med badmöjligheter sommartid. Varmt välkommen med din intresse- eller visningsanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Nackstavägen 40B, Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 40B

Lägenhet
Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
400 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/7
6 121 kr/mån
5 195 kr/m²

Reparationsfond om hela 29.395kr finns att nyttja! Nu finns möjligheten att förvärva den störra 3:an i populära Brf Rågen! Välkommen in till denna öppna och ljusa bostad med rymliga sällskapsytor och luftiga sovrum. Bostaden har en bra planlösning med hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum, ett ljust och trivsamt kök med matplats samt två sovrum varav det ena har en intilliggande klädkammare. Klädkammaren är vanlig att den används som hemmakontor eller som en liten barnkammare. Badrummet är stambytt med kaklade väggar och klinker på golvet. Reparationsfond om hela 29.395kr finns att nyttja! Här bor du på bekvämt avstånd till allt du kan tänkas behöva, så som matbutiker, gym, skola, förskola, fina grönområden och eljusspår. Bra bussförbindelser till och från centrum. Varmt välkommen att anmäla dig för visning!

Lögdövägen 10, Bergeforsen, Timrå kommun
 • Sön 16 jun kl 11:00

Lögdövägen 10

Gård/Skog
Bergeforsen, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna
4 695 000 kr
175 + 65 m²
3,6 ha tomt

Hästgård med 3 hektar mark, uppvärmt stall med tre boxplatser, sadelkammare & loge. Två attefallshus där ena är inrett till ett tonårsrum samt det andra för gäster. Hönshus, dubbelgarage och förråd. Sommar- och vinterhage, lösdriftshall, ridplan med sommarvatten. Fantastiskt fint beläget vid Lögdösjön med bad- och fiskemöjligheter. Bostadshuset över 1,5 plan är i gott skick och har byggts ut av föregående ägare med farstukvist och övervåning (2015-2016) Huset har vattenburen uppvärmning via pelletspanna. Entréplanet består av farstukvist/uterum, badrum, tvättstuga, sovrum och kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Utgång till veranda med spa-bad och inglasat uterum. På det övre planet finns ytterligare fyra sovrum, toalett, klädkammare samt allrum. Här kan ni njuta av gårdslivet med kort promenad ned till vattnet samt med närhet till skog, djur och natur. Bra ridvägar i området, ca 10 min ridväg till ridstadion. Pendlingsvänligt avstånd till centrala Sundsvall. Busshållplats finns ca 600 meter från bostaden. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Klasviksvägen 22, Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Klasviksvägen 22, Sörfjärden, Nordanstigs kommun, bild 2
Klasviksvägen 22, Sörfjärden, Nordanstigs kommun, bild 3

Klasviksvägen 22

Lägenhet
Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Norrlandsmäklarna
2 495 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1
3 790 kr/mån
41 583 kr/m²

Drömmer du om att äga en egen toppmodern sjöbod? Med en egen nybyggd brygga, öppen planlösning och en helt fantastisk atmosfär. Här kan ni verkligen njuta av naturen och havets brus. Bostaden, fiskeläget och omgivningarna är en idyll som måste upplevas. Fastigheten stod klar under hösten 2022. Lägenheten består av ett stort vardagsrum/kök som angränsat ut mot den fantastiska altanen, bryggan och vattnet, ett badrum, samt två sovrum på övervåningen. Den två kilometer långa sandstranden är större och betydligt lugnare än flera av Sveriges mest välbesökta stränder. Här finns också små vikar med sandstränder och två naturreservat alldeles inpå knuten. För båtfolket är Sörfjärden en perfekt hamn för utflykter till öar, vikar och sommarrestauranger som bland annat återfinns i white guide. Bo året runt, använd som sommarstuga eller/och hyr ut med goda inkomstmöjligheter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för en privat visning.

 • Premium
 • Uteplats
Marnavägen 200, Njurunda, Sundsvalls kommun

Marnavägen 200

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
4 500 000 kr
130 + 28 m²
4 rum
1 443 m² tomt

Strandvilla med oslagbart läge vid havet! Underbar strandvilla som erbjuder en enastående utsikt över det glittrande havet, och som ger er möjligheten att njuta av en livsstil vid stranden och vattnet – året runt. Välkommen till en rymlig bostad med tre sovrum, där varje sovrum erbjuder gott om plats samt utsikt över havets brus. Här finns också ett stort kök/vardagsrum med angränsande inglasning och altan, samt två badrum och en bastu. Utomhus finns också en bar och en jacuzzi där ni kan koppla av, eller bjuda över vänner, och njuta av tillvaron året runt. Gästhuset erbjuder dessutom privatliv och bekvämlighet för dina nära och kära som kommer på besök, eller för tonåringen som vill bo mer ostört. Just nu håller man på att installera kommunalt vatten och avlopp, som beräknas vara klart i höst. Kontakta mäklaren idag för att anmäla ert intresse!

 • Uteplats
Skärsätt 140, Sundsvall - Njurunda, Sundsvalls kommun

Skärsätt 140

Villa
Sundsvall - Njurunda, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
795 000 kr
97 m²
4 rum
3 770 m² tomt

Söker ni ett lantligt beläget boende för fritids- eller helårsbruk med naturen inpå knuten så är detta helt klart det rätta stället! Ett mysigt hus med bra utrymmen och solrika uteplatser. Rogivande bäck som flyter förbi intill och en stor tomt på 3.770 kvm. Entréplanet består av hall, toalett, dkök med matplats, vardagsrum med braskamin samt sovrum. På det övre planet finns ett allrum, badrum samt sovrum med klädkammare. Uppvärmning med luft/luftvärmepump, täljstenskamin och direkt el för stöd. Här bor man för sig själv men ändå så nära den vardagliga servicen i Njurunda. Ca 4 minuter till E4:an som tar dig snabbt både söder- och norrut. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Hovsbodarna 162, Sundsvall - Hovsbodarna, Sundsvalls kommun

Hovsbodarna 162

Fritidshus
Sundsvall - Hovsbodarna, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
950 000 kr
50 m²
3 rum
2 150 m² tomt

Tilltalande fritidshus i mycket gott skick beläget i Hovsbodarna, strax öster om Huljen, ca 1,5 mil väster om Sundsvall. Endast ca 20 minuters körtid från stan. Stugan ligger upphöjt och privat med närhet till skog och sjö. Skogstomt i södersluttning. Rogivande, vackert och lantligt läge. Hit kan du åka för att koppla av. Timrad stuga som nyligt byggts till, golvarean uppgår idag till ca XX kvm. Genomgående moderna och fräscha ytskikt med nyrenoverat kök & badrum. Luftig hall med öppet till nock. Boarean är fördelad på hall, vardagsrum, fullt utrustat badrum och kök. Det övre planet innehåller sovrum med fin utsikt mot sjön. Yttertaket är belagt med plåt. I tillägg finns här två stycken förråd. Fastigheten har vatten från borrad brunn och avlopp till trekammarbrunn. Välkommen att boka ditt intresse!

Kallövägen 18, Sundsvall - Njurunda, Sundsvalls kommun

Kallövägen 18

Villa
Sundsvall - Njurunda, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
3 295 000 kr
129 m²
3 rum
986 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och fina enplansvilla med ett fantastiskt läge i Björköfjärden. Köket har en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet med utgång till den stora altanen. I anslutning till vardagsrummet finns även ett stort inglasat uterum med öppningsbara glasdörrar. I det kombinerade badrummet/tvättstugan har man renoverat med vitt kakel och svart klinker. Det finns i dagsläget två sovrum men möjlighet finns att iordningställa ett förråd för att få ytterligare ett sovrum. Fastigheten ligger med ett fint och öppet läge mot fjärden och nedanför fastigheten finns en gemensam badstrand. Båtplats nedanför fastigheten ingår. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Fridhemsgatan 64, Östermalm, Sundsvalls kommun
 • Sön 16 jun kl 15:00
Fridhemsgatan 64, Östermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Fridhemsgatan 64, Östermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Fridhemsgatan 64

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 250 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 705 kr/mån
21 368 kr/m²

Med ett eftersökt läge på Fridhemsgatan 64 ligger denna ljusa, rymliga och väldisponerade tvåa med låg avgift. Bostaden är smakfullt renoverad, genomgående fräsch med väl utvalda detaljer och vackra vitlaserade ekgolv. Här är det bara att flytta in och bo! Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med utgång till en rejält tilltagen inglasad balkong i perfekt söderläge. Bostaden ligger vänd mot innergården vilket gör det väldigt lugnt och stilla. Det härliga ljusinsläppet skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Modernt kök med matplats samt ett rymligt sovrum med gott om klädförvaring samt plats för hemmakontor. Helkaklat badrum från föreningens stambyte, kombinerad tvätt/tork medföljer. Lägenheten är belägen högst upp i huset på våning 3. Tvättstuga och förråd i samma hus. Mycket välskött förening med många renoveringar gjorda. Här bor du med närhet till bl.a stan, gym, livsmedelsaffär och kommunikationer. Missa inte chansen utan boka din plats på visningen!

 • Premium
 • Balkong
Tygelvägen 6E, null, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Tygelvägen 6E

Radhus
Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 300 000 kr
98 + 50 m²
5 rum
328 m² tomt

Varmt välkomna till detta smakfullt renoverade och väl omhändertagna hem! Den egna trädgården är fylld av bärbuskar och trevliga sällskaps- och lekytor, samt att den allmänna lekplatsen och pulkabacken finns ett stenkast bort. Ett lugnt och mycket trevligt område för människor i alla åldrar. På övervåningen finner ni en välkomnande hall, ett välutrustat kök, en renoverad toalett, ett stort och fint vardagsrum och ett tillbyggt sovrum. På soutterängplan finns ytterligare två sovrum, en walk-in closet, gym, kontor samt gott om förvaringsutrymmen. Här finns dessutom ett mycket fint och nyrenoverat badrum med bubbelbad/dusch. Från sutterängplanet når ni den trevliga uteplatsen, med tillhörande uterum, som angränsar ut mot den härliga gräsmattan. Vid entrén finns dessutom ytterligare en uteplats. Tillhörande garage och parkeringar finns precis utanför. De stora renoveringarna är gjorda, så här kan ni flytta rakt in och trivas. Bland annat så har nuvarande ägare relinat, renoverat badrummet, målat fasaden och bytt till treglasfönster. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Uteplats
Tranviken 259, Sundsvall - Alnö, Sundsvalls kommun

Tranviken 259

Villa
Sundsvall - Alnö, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
6 200 000 kr
196 m²
5 rum
1 846 m² tomt

Här finns möjlighet att skapa sin egen hus dröm i Tranviken. I samarbete med Reformhus ges köparen möjlighet att ta fram ett passande hus för just dennes behov. Huset på bild är ett förslag och fler förslag finns i bifogad huskatalog. Angivet pris är ett cirkapris för hustypen på bild. I närheten finns Tranvikens havsbad med stor sandstrand. På Alnön finns flera sommarrestauranger och badstränder som är välbesökta sommartid.

 • Uteplats
Tranviken 258, Sundsvall - Alnö, Sundsvalls kommun

Tranviken 258

Villa
Sundsvall - Alnö, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
4 200 000 kr
124 m²
5 rum
1 613 m² tomt

Här finns möjlighet att skapa sin egen hus dröm i Tranviken. I samarbete med Reformhus ges köparen möjlighet att ta fram ett passande hus för just dennes behov. Huset på bild är ett förslag och fler förslag finns i bifogad huskatalog. Angivet pris är ett cirkapris för hustypen på bild. I närheten finns Tranvikens havsbad med stor sandstrand. På Alnön finns flera sommarrestauranger och badstränder som är välbesökta sommartid.

 • Uteplats
Baldersvägen 19E, Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun

Baldersvägen 19E

Lägenhet
Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 200 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/3
6 342 kr/mån
22 222 kr/m²

På Haga och populära Baldersvägen finns nu denna rymliga fyra till salu. Lägenheten är lugnt belägen med närhet till naturen på Norra berget. Bostaden ligger på våning 2 av 3 med endast två trappor upp. Bostaden har en trevlig planlösning med gavelläge och fönster i två väderstreck. Köket & det rymliga vardagsrummet är belägna intill varandra och från vardagsrummet nås balkongen med vy mot föreningens innergård med gemensam grillplats & lekplats. Alla tre sovrummen är väl tilltagna i storlek och har gott om förvaringsmöjligheter. Här finns också ett helkaklat badrum samt en separat toalett. Föreningen har planer på att bygga nya inglasade balkonger, diskussioner förs just nu. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 15-20 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Varmt välkommen att boka ditt intresse!

Länsmansvägen 10, Sundsvall - Njurunda, Sundsvalls kommun
 • Imorgon kl 17:30

Länsmansvägen 10

Radhus
Sundsvall - Njurunda, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 675 000 kr
115 m²
5 rum
540 m² tomt

Välkommen till Länsmansvägen 10 - ett bekvämt och lättskött boende mitt i villaidyllen i populära Klockarberget. Villan, som är byggd i vinkel, är väldisponerad med en privat del där du hittar tre av fyra sovrum och en social del med kök och vardagsrum samt ett till sovrum. Från vardagsrummet når du den trädäckade altanen med fint söderläge. Trädgården består av en lättskött, plan gräsyta inramad av en grönskande häck som ger skydd mot insyn. På tomten står en friggebod med indragen el. I anslutning till entrén finns både garage och carport. Nuvarande ägare har bland annat genomfört flertalet förbättringar så som 3-glasfönster, installation av braskamin, relining samt målning av fasad. Området är lugnt och barnvänligt med kort promenadväg till skolor och förskola. Från Klockarberget är det nära till Bommen, där du hittar det mesta du behöver för en bekväm vardag. Här finns bland annat livsmedelsbutik, restauranger, postombud, butiker och en handelsträdgård. Goda bussförbindelser in till Sundsvall city och i Bommen finns även tågstation för dig som pendlar. Varmt välkommen med din visnings- eller intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Tjädervägen 2E, Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
 • Fre 14 jun kl 16:15

Tjädervägen 2E

Lägenhet
Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
450 000 kr
45 m²
1 rum
vån -1/3
3 134 kr/mån
10 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga lägenhet där ni bara kan ställa in era möbler och bo. Bekvämt boende i souterränghus med fantastisk havsutsikt från alla fönster i bostaden. Väl tilltagen inglasad balkong i söderläge och med samma fina utsikt. Fint kök med matplats, fräscht badrum, fina golv och ytskikt. Luftigt vardagsrum med fransk balkong och en rymlig alkov med garderobskåp. Bostaden har ett rikligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Detta är en av de större 1:orna i föreningen som inte saluförs så ofta! Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Tvättstuga och gym finns att tillgå i källaren. Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter ifrån bostaden finner närmaste busshållplats. Här går stadsbussar var 10:e minut, busslinje 1 som tar dig in till Sundsvalls busscentral på endast 15 minuter, eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Välkommen att boka dig på visningen!

 • Plus
Sörbergevägen 11C, Timrå - Sörberge, Timrå kommun

Sörbergevägen 11C

Lägenhet
Timrå - Sörberge, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna
350 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
3 622 kr/mån
9 722 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade 1:a med ett högt och fint läge i Sörberge. Lägenheten har ett rymligt kök med nya vitvaror och plats för matbord. Badrummet har nyligen renoverats med kakel, klinker och nytt porslin. I vardagsrummet finns gott om plats för både säng, soffa och tv-möbel. Från vardagsrummet är det utgång till den stora balkongen som fungerar som ett extra rum. Välkommen på visning!

 • Balkong
Rosenlundsgatan 26D, Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
 • Sön 16 jun kl 14:00

Rosenlundsgatan 26D

Radhus
Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 595 000 kr
102 + 64 m²
5 rum
396 m² tomt

Äntligen är ett av de populära kedjehusen på Haga till salu! Här är det bara att flytta rätt in. Kedjehuset är i mycket gott skick med renoverat badrum (-17) samt ett fullutrustat HTH-kök (-09). Huset är mycket trivsamt, rymligt och passar såväl den större som den mindre familjen. Huset har ett av de absolut bästa lägena på området. Beläget mot den gröna allmänningen med gott om gräsyta på baksidan samt olika uteplatser & en inglasad altan där du kan följa solen. Huset är fört på entréplan med hall, badrum, sovrum, kök med öppen anslutning mot matsal och utgång till inglasad altan. Härifrån är det vidare utgång till gräsyta på framsidan. På det övre planet finns två stora sovrum, wc, flertalet garderober samt klädkammare. Källarplanet rymmer ett generöst vardagsrum/gillestuga med klinkergolv och golvvärme (el). Förråd, matkällare, tvättstuga med extra dusch samt ytterligare ett stort förvaringsrum finns också här. Garaget är utbyggt och stort och flertalet biluppställningsplatser finns på tomten. Här bor du centralt med närhet till affärer, skolor, förskolor och goda kommunikationer in till stan, samtidigt som det finns närhet till vackra strövområden.

 • Plus
 • Uteplats
Järkvissle 284, Liden, Sundsvalls kommun

Järkvissle 284

Villa
Liden, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
395 000 kr
98 + 61 m²
3 rum
1 235 m² tomt

Varmt välkomna till detta fina hem! Med ett högt läge och utsikt över Indalsälven, är det här en plats där ni varva ner och njuta. Omgivningen är slående vacker och på fastigheten har ni sol från morgon till kväll. Huset är charmigt och praktiskt. På entréplan finns ett trevligt kök, en toalett, samt ett stort matsalsrum och vardagsrum med öppen planlösning. På det övre planet finns två sovrum, och likaså härifrån är utsikten slående. I källaren finns tvättstuga, dusch och massvis med förvaringsutrymmen. På fastigheten står även ett mindre garage/förråd. Omgivningen med dess vackra natur och rekreationsområden är väl värda att nämnda. Här finns massvis med mysiga stigar, promenadstråk, sjöar att bada och fiska i, skoterleder, och mycket mer. En plats som måste upplevas. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 51