Norrlandsmäklarna

Norrlandsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rederigatan 36, Hamnen, Sundsvalls kommun
 • Tor 1 jun kl 18:15

Rederigatan 36

Lägenhet
Hamnen, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

1 995 000 kr

54,5 m²

2 rum

2 918 kr/mån

36 606 kr/m²

Nu är Rederigatan 36 till salu – en pärla belägen i ett av Sundsvalls mest eftertraktade områden, i hamnen. Dessa moderna fastigheter är nybyggda mellan 2016 och 2017 och stoltserar med Svanenmärkningen, vilket är en garanti för en genomtänkt helhet i både byggprocess och byggnad ¬– ett bättre val för miljön, klimatet och de boende. Lägenheten är placerad på fjärde våningen, med hiss som smidigt tar dig rakt upp till lägenheten. Härifrån kan du njuta av utsikten och det naturliga ljuset som strömmar in i samtliga rum från flera väderstreck. Den genomtänkta planlösningen erbjuder gott om utrymme för förvaring tack vare de generösa garderoberna. Vardagsrummet är rymligt, köket praktiskt och sovrummet är i anslutning till den stora balkongen och den charmiga innergården. Badrummet är självklart utrustat med kakel, klinker, tvättmaskin och torktumlare. Denna bostad erbjuder det bästa av två världar – en livsstil mitt i stadens puls, precis bredvid vattnet och hamnträdgården. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Jaktfalksvägen 32, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
 • Tor 1 jun kl 16:45

Jaktfalksvägen 32

Radhus
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

2 195 000 kr

116 m²

5 rum

151 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt radhus i ett barnvänligt område - här kan hela familjen trivas! Radhuset har en väldisponerad planlösning med plats för hela familjen. Idag finns här två badrum och fyra sovrum, där det fjärde sovrummet är skapat efter att ha delat upp vardagsrummet. Vill du i stället ha ett större vardagsrum med plats för mer umgänge går det att ta ner väggen. Köket har bra förvaringsmöjligheter, gott om arbetsytor och plats för matbord. I anslutning till köket ligger den nyrenoverade tvättstugan. Den härliga uteplatsen vid entrén med plats för både loungegrupp och matgrupp, gör att man känner sig extra välkommen till detta fina radhus. Det finns även en insynsskyddad uteplats på baksidan av huset för att kunna nyttja dagens alla soltimmar. Här bor du och din familj i populära Bosvedjan med närhet till friluftsliv och aktiviteter i form av elljusspår, lekplatser, fotbollsplan och grönområden. I området finns även förskola och grundskola samt närhet till flera stora matbutiker. Vill du ta dig till centrum eller till Birsta finns det gott om bussförbindelser åt båda hållen. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Övre Raholmsvägen 124, Alnö, Sundsvalls kommun

Övre Raholmsvägen 124

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

2 395 000 kr

156 m²

8 rum

6 800 m² tomt

Välkommen till Övre Raholmsvägen 124 på vackra Alnön utanför Sundsvall! Huvudbyggnaden är byggd 1909 i nationalromantisk stil med brantare tak, spröjsade fönster, trä, och med vackra snickerier som ögat lätt fastnar på, det här är ett hus som måste upplevas i verkligheten! Här har du vackra, tidlösa, munblåsta, fönsterglas med spröjs, nyligen installerad braskamin, kakelugn, och öppenspis, välkomnande allrum, och med balkonger, verandor och altaner som alltid är nära till hands. Det här är ett hus som lever och som är byggt för att vara rogivande och stimulerande, och inte enbart för att vara så praktiskt som möjligt. På tomten finns en gäststuga, bärbuskar, fruktträd, smultron, rosor, och gamla stenfundament. Fastigheten sträcker sig en bra bit ovanför huset med en egen mindre skog och som, genom stigar, tar en längre upp på berget och erbjuder mycket bra bär- och svampmarker, samt fina promenadstigar, och badplatser. Varmt välkommen på visning!

Årtullsgatan, Bergeforsen, Timrå kommun
Årtullsgatan, Bergeforsen, Timrå kommun, bild 2
Årtullsgatan, Bergeforsen, Timrå kommun, bild 3

Årtullsgatan

Tomt
Bergeforsen, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna

300 000 kr

1 600 m² tomt

Villatomt belägen i Sandarna, Bergeforsen. Tillfälle att förvärva denna rymliga tomt på 1.600kvm och få bygga ditt drömhus med lantligt och rogivande läge men ändå med närhet till stan. I detta område bor ni med skog och grönska inpå knuten, 10 minuters promenad till Lögdösjöns badplats och 5 minuter promenad till Indalsälven för fiske. I närområdet finns det gott om möjligheter för bär, svamp och fina promenader. Timrå centrum nås på ca 10 minuter. I området finns fina lekplatser, promenadstråk och skoterleder här har du en härlig närhet till natur och strövområden. Kommunal anslutning till V/A är möjlig. För mer information om byggnadsrätt kontakta Timrå Kommun för rådgivning: https://www.timra.se/ För exakta anslutningskostnader gällande elnät så hänvisar vi direkt till E.ON, kostnaden för anslutning varierar utifrån anslutningspunktens avstånd till tomten. För mer information och kontakt med E.ON Elnät se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Så nu kan ni börja bläddra i samtliga hustillverkares kataloger då denna tomt inte är knuten till någon specifik leverantör samt ligger utanför detaljplanelagt område. Om detta känns intressant så är det bara att hoppa in i bilen och åka och titta på egen hand. Vid frågor tveka inte att kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
Knipphammargatan 19, Sallyhill, Sundsvalls kommun
 • Sön 4 jun kl 14:00

Knipphammargatan 19

Villa
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

3 250 000 kr

105 m²

5 rum

825 m² tomt

Välkommen till Knipphammargatan 19. Här finns nu möjligheten att förvärva denna väl underhållna villa med bra planlösning belägen på stor trädgårdstomt i attraktiva området Sallyhill. En villa med många rum för möjligheter att arbeta hemma. Fiber är indraget och fjärrvärmen ger låga driftskostnader (Energiklass C). Taket är bytt och huset är dränerat. Väl inne i huset möts ni av en hall, trapp ned till källaren och trapp till övre plan. På entréplanet finns ett modernt kök, renoverat badrum, matplats med utgång till inglasat uterum, vardagsrum med öppen spis och utgång till veranda och trädgård samt ett sovrum. På det övre planet finns en hall, ett renoverat badrum, två stora sovrum varav det ena med balkong. Källarplanet är rymligt med gott om förvaringsplats, tvättstuga, gillestuga/sovrum samt två separata utgångar. Från huset är det gångavstånd till City samt till Sidsjöns populära friluftsområde med bad och fiske sommartid samt skidåkning både utför och på längden vintertid. Här är ett hus där man i ett lugnt område med närhet till båda skola, förskola, mataffärer och fina strömområden. Jag hoppas vi ses på visning, välkommen med din anmälan!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Vikingavägen 69B, Granlo, Sundsvalls kommun

Vikingavägen 69B

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

1 050 000 kr

68,5 m²

2 rum

4 637 kr/mån

15 328 kr/m²

Nu finns en mycket smakfullt renoverad och trevlig lägenhet att förvärva i populära Granlo. Här är allt i fint skick – bara att flytta in och njuta. Samtliga rum har fint ljusinsläpp. Köket är ljust och fint med gott om förvaring och bänkytor. Det stora vardagsrummet angränsar ut mot balkongen, som är stor och trevlig med ett soligt läge och utsikt över innergården och grönområdena. Sovrummet är harmoniskt med gott om garderober, och badrummet är helkaklat och modernt. Tvättmaskin och torktumlare har man låtit installera, samt att man även låtit göra ett litet kontor av ett annat förrådsutrymme. Sammanfattningsvis en genomtänkt och fin planlösning. Granlo är ett populärt område med närhet till såväl stadskärnan som till naturen. Här finns även vårdcentral, skolor, förskolor, matbutiker och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Järkvissle 284, Liden, Sundsvalls kommun
 • Sön 4 jun kl 13:00

Järkvissle 284

Villa
Liden, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

549 000 kr

98 m²

3 rum

1 235 m² tomt

Varmt välkomna till detta fina hem! Med ett högt läge och utsikt över Indalsälven, är det här en plats där ni varva ner och njuta. Omgivningen är slående vacker och på fastigheten har ni sol från morgon till kväll. Huset är charmigt och praktiskt. På entréplan finns ett trevligt kök, en toalett, samt ett stort matsalsrum och vardagsrum med öppen planlösning. På det övre planet finns två sovrum, och likaså härifrån är utsikten slående. I källaren finns tvättstuga, dusch och massvis med förvaringsutrymmen. På fastigheten står även ett mindre garage/förråd. Omgivningen med dess vackra natur och rekreationsområden är väl värda att nämnda. Här finns massvis med mysiga stigar, promadstråk, sjöar att bada och fiska i, skoterleder, och mycket mer. En plats som måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Mogatan 16, Östermalm, Sundsvalls kommun

Mogatan 16

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

1 950 000 kr

84,5 m²

4 rum

4 260 kr/mån

23 077 kr/m²

Nu finns denna modernt renoverade och ljusa 4a att förvärva, endast en trappa upp! Lägenheten är mycket fin med en trevlig planlösning som erbjuder ett fint ljusinsläpp till alla rum. Hela lägenheten är renoverad med väl utvalda materialval. Bland annat finns ett välutrustat kök, helkaklat badrum med tvättmaskin, tre sovrum, en walk in-closet samt ett stort och trevligt vardagsrum som angränsar mot den trevliga balkongen. Från balkongen kan ni njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Här är det bara att flytta in och njuta! Mogatan 16 ligger i direkt närhet till Södra bergets populära rekreationsområde som erbjuder massvis med trevliga promenadstråk, eljusspår, samt idrottsplatser, utegym och allt vad naturen har att erbjuda. Här bor du i direkt närhet till allt du behöver så som mataffärer, restauranger, dagis och skolor. Cykla eller gå till stan, eller ta bussen från busshållplatsen som endast ligger ett stenkast från lägenheten. Varmt välkomna på visning!

Pråmviken 170, Pråmviken, Sundsvalls kommun

Pråmviken 170

Fritidshus
Pråmviken, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

1 200 000 kr

50 m²

3 rum

1 523 m² tomt

Längst in i Björköfjärden i vackra Pråmviken finns nu möjlighet att förvärva ett älskat smultronställe. Huset ligger på en generös trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar samt gott om utrymme för egen odling, lekar och spel. Här finns också plats för att uppföra flera byggnader eller bygga ut om så önskas. På tomten finns biluppställningsplats, en förrådsbyggnad samt växthus. Nuvarande ägare har installerat solceller vilket ger en mycket låg driftskostnad. Stugan är förd på hall, badrum med separett, vardagsrum med braskamin. Kök med matplats samt två sovrum. Från vardagsrummet är det utgång till verandan. Pråmviken är en lugn vik med klubbhus, badtunna, båt- och badbrygga. Ni når viken på ett par minuters promenad från huset och här finns möjlighet att ha båt vid föreningens brygga. Kommunalt avlopp kommer att grävas in under 2024/2025. Se mer info på Sundsvalls kommuns hemsida. Varmt välkommen på visning!

Torsgatan 5, Timrådalen, Timrå kommun

Torsgatan 5

Villa
Timrådalen, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna

1 895 000 kr

86 m²

3 rum

938 m² tomt

Välkommen till en smakfullt renoverad villa i Timrådalen. Det nyrenoverade köket har stilrena ytor, öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. Det rymliga vardagsrummet är perfekta för avkoppling och underhållning. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger dig en underbar utsikt över omgivningen. På vintern kan du tända en brasa i den öppna spisen och skapa en varm och inbjudande atmosfär. Badrummet är smakfullt renoverat med vitt kakel och klinker i mörkgrått. Det finns två rymliga sovrum på entréplan samt en klädkammare i anslutning. I källaren finns ett rymligt garage med fjärrstyrd port. Det finns även tvättstuga, pannrum samt två förråd. Bergvärme är indraget som ger en behaglig värme samt låga driftskostnader. Det är lätt att ta sig ut på E4:an och på 10 minuter är man inne i Sundsvalls C. Välkommen på visning!

Lubban 131, Galtström, Sundsvalls kommun
 • Sön 4 jun kl 12:00

Lubban 131

Fritidshus
Galtström, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

1 495 000 kr

73 m²

3 rum

1 495 m² tomt

Med ett högt och fint läge i Lubban ligger denna fina stuga med plats för många. På tomten finns flera gäststugor varav den större är utrustad med toalett, dusch och bastu. I storstugan finns det två sovrum, kök, WC och ett stort vardagsrum med öppen spis. Vid infarten finns ett garage med plats för en bil. På några minuters promenad från stugan finns båtplats och förråd där man kan förvara båtmotor mm. I området finns även en sandstrand som är populär bland de sommarboende. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Bergsgatan 19C, Centralt, Sundsvalls kommun
 • Tor 1 jun kl 17:15

Bergsgatan 19C

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

2 295 000 kr

80,4 m²

3 rum

4 216 kr/mån

28 545 kr/m²

Exklusiv 3a på Bergsgatan! Söker ni en lägenhet som har det där lilla extra? Då har ni äntligen möjlighet att förvärva denna topprenoverade och exklusiva trea med toppenläge, balkong och hiss. Här finner ni det som sätter guldkant på tillvaron. Flytta in, bjud över vännerna på middag och njut. Lägenheten totalrenoverades 2016 med lyxiga materialval, så som kök från Ballingslöv, vitvaror från Samsung, vita marmorskivor i köket, öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och hall, sammanhängande golv och genomgående ljusa och fina ytskikt i samtliga rum. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och i lägenheten finns dessutom två sovrum, en walk in-closet samt en mycket trevlig och stor inglasad balkong med kvällssol! Föreningens ekonomi är god. I föreningen finns dessutom två friskvårdslokaler, cykelförråd samt en övernattningslägenhet inklusive bastu och relax. Samtliga utrymmen får nyttjas av de boende. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bågevägen 55C, Markplan, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 1 jun kl 17:45

Bågevägen 55C, Markplan

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

850 000 kr

83 m²

3 rum

4 923 kr/mån

10 241 kr/m²

Söker du efter en lägenhet på markplan med reparationsfond? Nu finns möjlighet att bli ägare till den här trerumslägenheten belägen på markplan i Bosvedjan. Här finns en inre reparationsfond på ca 13 840kr med möjligheten att sätta din prägel på bostaden. Lägenheten har en trevlig uteplats i fint läge, där du kan njuta av härliga dagar under sommarhalvåret. I anslutning till uteplatsen ligger köket, som är L-format. Vardagsrummet är rymligt och här får du plats med både soffgrupp och matbord för umgänge med vänner och familj. I lägenheten finns två sovrum och ett badrum med kakel och klinker. Bosvedjan är beläget mitt emellan Birsta och Sundsvall city, vilket gör att du har nära till det mesta. Här finns bra bussförbindelser och restiden till Sundsvall city är ca 15 minuter. I Bosvedjans centrum finns pizzeria och gym samt matbutiker inom kort avstånd. I närliggande skogsområden kan du hitta både svamp och bär så väl som en och annan motionär, tack vare fina elljusspår och skogsstigar som finns i området. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Östra Långgatan 34B, vån 1 av 3, Centralt, Sundsvalls kommun

Östra Långgatan 34B, vån 1 av 3

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

850 000 kr

37 m²

1 rum

2 616 kr/mån

22 973 kr/m²

Välkommen till denna genomgående renoverade etta mitt i stan, endast 100 meter från Hedbergska skolan, 1,5 km från universitetet och Stenstan bakom husknuten. På 37 kvadrat går det knappast att fördela ytan på ett mer fördelaktigt sätt, här har du ett fullt utrustat kök med plats för matbord, diskmaskin, integrerad ugn och micro och lite arbetsytor. Badrumet är nykaklat och erbjuder fullstor dusch, handdukstork, och såklart golvvärme. Lägenhetens fönster har fördelaktigt exponering mot väst och öst vilket gör att lägenheten alltid får in lagomt med ljus utan att bli onödigt varm av stekande sol på sommarmånaderna. Här har du möjlighet att köpa ett hem som är lättillgängligt då du endast har en halvtrappa upp, mitt i stan så du har närhet till alla förnödenheter, mycket förvaringsmöjligheter, samt parkeringsmöjligheter finns att tillgå i föreningen. Välkommen på visning!

Södermalmsgatan 14, Södermalm, Sundsvalls kommun

Södermalmsgatan 14

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

1 395 000 kr

62,1 m²

2 rum

3 611 kr/mån

22 464 kr/m²

Välkommen till kanske en utav Sundsvalls bäst belägna lägenheter! På Södermalmsgatan 14 finner ni denna härliga vindsvåning med milsvid utsikt över Sundsvall stad och havsvik. Bostaden är smakfullt renoverad med väl utvalda detaljer. Direkt till vänster finner ni ett fint kök med bra arbetsytor och matplats vid takkupa. Genomgående fina ytskikt, nya fönster, vackra trägolv av gran, klädkammare, rymligt sovrum samt hall med insatskamin (nybesiktigad) och granitkeramikgolv med golvvärme. Bostadens hjärtat finner ni i vardagsrummet, den rejäla takkupan samt en fransk balkong gör att man inte kan sluta njuta av utsikten och ljusinsläppet. Den platsbyggda TV/media-hörnan under snedtaket har framdraget el och kabel-tv uttag. Badrum med kakel/klinker. Solid förening med låg belåningsgrad samt låg månadsavgift. Ledig parkeringsplats finns! Missa inte chansen utan boka din plats på visningen!

Medborgargatan 51, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Medborgargatan 51

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

450 000 kr

40,5 m²

1 rum

2 635 kr/mån

11 111 kr/m²

Varmt välkommen till Medborgargatan 51 och denna mycket trevliga 1:a som ligger i en stabil och populär förening. Lägenheten präglas av ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Här erbjuds ett rejält kök och förvaring i klädkammare. Lägenheten är perfekt som första lägenhet, studentboende eller som övernattningslägenhet. Här bor du ned närhet till bussförbindelse och i Skönsberg finner du god service med matbutik, frisörsalonger, restauranger samt apotek. Kort avstånd in till stadskärnan.

Västansjö 109, Sundsvall - Kovland, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Västansjö 109

Villa
Sundsvall - Kovland, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

595 000 kr

74 m²

4 rum

1 768 m² tomt

Här har du möjlighet att förverkliga din dröm om ett naturnära boende med ett högt och fint läge vid Västansjön 1,5 mil från Kovland C. Huset är timrat och har två våningar. På entréplan så finns det badrum samt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet är det utgång till altanen med magisk utsikt över sjön. På det övre planet finns ett allrum samt två sovrum med kattvindar som är perfekt för förvaring. På tomten finns det två förråd samt parkering.

 • Uteplats
Törnrosvägen 4N, Granlo, Sundsvalls kommun
 • Mån 5 jun kl 17:00

Törnrosvägen 4N

Radhus
Granlo, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

3 075 000 kr

102 m²

6 rum

173 m² tomt

Äntligen är ett av de populära radhusen i Granlo till salu! Här är det bara att flytta rätt in. Radhuset är i mycket gott skick med ett entréplan som genomgått en helrenovering. Huset är mycket trivsamt, rymligt och passar såväl den större som den mindre familjen. Huset har ett av de absolut bästa lägena på området. Beläget på gaveln med en stor solrik terrass i söder med gott om gräsyta framför. Huset är fört på entréplan med hall, wc, kök med öppen anslutning mot matsal och vardagsrum. Härifrån är det utgång till terrassen. Vidare finns här tre sovrum, badrum samt walk in closet. Källarplanet rymmer en generös gillestuga med braskamin, förråd, matkällare, tvättstuga och dusch/bastu samt ytterligare ett rum som används som sovrum. Garageplats i länge ingår, el finns. Här bor du centralt med närhet till affärer, skolor, förskolor och goda kommunikationer in till stan, samtidigt som det finns närhet till vackra strövområden. Varmt välkommen att boka er för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Parteboda 157, Parteboda, Ånge kommun

Parteboda 157

Villa
Parteboda, Ånge kommun
Norrlandsmäklarna

270 000 kr

92 m²

5 rum

1 202 m² tomt

Välkommen till detta gemytliga hem, eller fritidsboende i ett avskilt område med åkrar, täkter, gårdar, natur och sjöar som närmsta granne. Huset är byggt 1910 och har därmed den så typiska, gamla, svenska planlösningen, med öppna rum på hela nedre våningen med passage från rum till rum och med högt till tak, för att sedan ha sovrummen på andra våningen. På tomten finns en större förråds/garage byggnad där tidigare ägare, delvis, haft hästar i. Det finns också en bostadsdel som kan hyras ut eller användas som gästbostad en är i behov av upprustning. Det finns också en mycket fin och fullt fungerande jordkällare byggd i natursten! Här har du kommunalt vatten och avlopp året runt. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Bågevägen 43D, vån 1 av 3, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Bågevägen 43D, vån 1 av 3

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

520 000 kr

35 m²

1 rum

2 623 kr/mån

14 857 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta, på entréplan, med nyrenoverat kök på populära bågevägen! Med fräscha ytskikt, renoverat kök, och kaklat badrum från senaste stambytet, har du här ett hem som är redo för inflytt. I köket har du en unik lösning då de har valt att öppna upp en del av väggen mellan kök och vardagsrum vilket ger en öppnare känsla av lägenheten en andra lägenheter i området. Med access från vardagsrummet har du din egna altan i söderläge där du kan grilla och njuta av sommarvärmen. Med ingång direkt från entreplan lämpar sig den här bostaden perfekt för dig som söker något lättillgängligt. Du har även förråd och tvättstuga på samma plan. Brf Bosvedjan är en av Sveriges största föreningar och är därmed också en otroligt välskött förening som har god ekonomi och som tar hand om sina medlemmar. Välkommen på visning!

Ås 113 & 112, Norra Alnö, Sundsvalls kommun

Ås 113 & 112

Villa
Norra Alnö, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

2 250 000 kr

152 m²

4 rum

3 278 m² tomt

Söker ni ett mindre permanentboende med fint läge så finns nu möjlighet att förvärva denna pärla till fastighet! Med ett lugnt läge i vackra omgivningar ligger detta välskötta hus med kort promenadavstånd till vattnet. Huvudhuset består av två huskroppar som blivit sammanbyggda med isolerat uterum. Huset har underhållits löpande under åren. Tomten är fint uppvuxen naturtomt med gräsmattor och flertalet uteplatser där ni kan följa solen. Kommunalt vatten & avlopp året runt är indraget. Blir ni badsugna är det endast cirka 500 m ned till badstranden. I försäljningen ingår även den intilliggande fastigheten Ås 112, en mysig stuga för sommarboende med en tomt på hela 1898 kvm. Välkommen på visningen!

 • Uteplats
Korstavägen 1, Korsta, Sundsvalls kommun
 • Imorgon kl 17:30

Korstavägen 1

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

340 000 kr

40 m²

1 rum

3 521 kr/mån

8 500 kr/m²

Varmt välkommen till Korstavägen 1! Här bor du i en praktisk planerad lägenhet med rymligt allrum, sovalkov och kök med matplats invid fönstret. Här får du dessutom som ny ägare till bostaden stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv, golvvärme och infällda spotlights i taket. I bostaden finns också en klädkammare som med fördel kan användas till hemmakontoret! Till bostaden finns också en reparationsfond om ca 2950kr som kan användas till egna renoveringar eller förbättringar. Insynsskyddad balkong med plats för möbelgrupp. Välkommen med din visnings eller intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Trädgårdsgatan 8B, Centrum, Sundsvalls kommun
 • Imorgon kl 12:00

Trädgårdsgatan 8B

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

1 250 000 kr

62 m²

2 rum

5 031 kr/mån

20 161 kr/m²

Mitt i stan finner ni denna välplanerade tvårummare med inglasad balkong! Bostaden är lättillgänglig på markplan med egen ingång, direkt till höger ett rymligt kök med bra arbetsytor och plats för matbord, vidare in i bostaden så välkomnas man av en öppen planlösning, stort badrum, separat klädkammare/förråd, vardagsrum med access till den rymliga balkongen samt ett stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Gemensamt för föreningens medlemmar finns två gemensamma uteplatser. Välkommen med din anmälan!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ekebovägen 8D, Johannedal, Sundsvalls kommun
 • Imorgon kl 17:15

Ekebovägen 8D

Radhus
Johannedal, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

2 495 000 kr

104 m²

4 rum

342 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska friköpta radhus som har genomgått en totalrenovering och nu är redo att bli ditt nya drömhem. Här finns allt du kan önska dig och mer därtill, med en wowkänsla som genomsyrar varje vrå. Köket är verkligen något alldeles extra och utrustat med vitvaror av högsta kvalitet. Inbyggd espressomaskin och vinkyl sätter guldkant på tillvaron. Infällda spottar i taket ger en härlig stämning och skapar tillsammans med den värmande kaminen från Contura en mysig atmosfär. På entreplanet finner du även ett nyrenoverat badrum samt gästtoalett, båda givetvis helkaklade. Här finns också två sovrum som båda fått nya ytskikt. Givetvis finns också en inglasad balkong och en mycket trevlig och insynsskyddad baksida/altan. I källaren finns det utrymme för avkoppling och rekreation. Här finns ett biorum där du kan koppla av och titta på dina favoritfilmer eller serier. Du kommer också att uppskatta relaxavdelningen med bastu och jacuzzi, som ger dig möjlighet att varva ner efter en lång dag. Även här finns en värmande öppen spis. Med utrymme för att inreda fler sovrum finns det också gott om utrymme för familjen eller för gäster att bo bekvämt. Övriga nämnvärda detaljer är inbyggda högtalare och smart belysning via Plejd. (För alla större renoveringar, se längst ned i annonsen under bostadsfakta, på Norrlandsmäklarnas hemsida.) Detta friköpta radhus är verkligen ett hem i toppskick! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Piteåvägen 45, Granloholm, Sundsvalls kommun
 • Imorgon kl 17:30

Piteåvägen 45

Radhus
Granloholm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

1 695 000 kr

127 m²

4 rum

7 330 kr/mån

13 346 kr/m²

Välkommen till detta hemtrevliga radhus i Granloholm med närhet till centrala Sundsvall, sjukhuset, elljusspår, skolor och idrottsanläggningar. Lägenheten har två plan, varav ena är i souterräng. Entréplanet erbjuder ett rymligt vardagsrum, kaklat badrum, sovrum, och ett kök med plats för hela familjen. På det nedre planet finner du tvättstugan, mycket förvaring, ett stort badrum, samt två sovrum. Totalt har du idag tre sovrum med möjlighet för ett till för den som skulle vilja. I denna bostadsrätt betalar du endast en fast avgift varje månad till föreningen varav föreningen sköter underhåll av tak, fasad, fönster och annat. Så om ni vill bo med känslan av villalivet, men slippa allt bekymmer och ansvar som det medför, så är det här boendet för er! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Tunbyn 311, Tunbyn, Sundsvalls kommun

Tunbyn 311

Fritidshus
Tunbyn, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

395 000 kr

45 m²

3 rum

1 175 m² tomt

Välkommen till Tunbyn 311 och denna charmiga sommarstuga mjukt inbäddad i skog och grönska! Stugan har ett stort vardagsrum med bra ljusinsläpp och öppen spis, två sovrum och kök. Vidare på fastigheten finns förråd, utedusch och dass. El finns indraget. Lantligt läge med skogen som närmaste granne! Välkommen på visningen!

 • Plus
 • Uteplats
Åkersviksgatan 7A, Centralt, Sundsvalls kommun
 • Ons 31 maj kl 13:00

Åkersviksgatan 7A

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

625 000 kr

22 m²

1 rum

1 647 kr/mån

28 409 kr/m²

Söker du ett kvadratsmart boende med gångavstånd till stan och Mittuniversitetet? Varmt välkommen till det här optimala boendet för studenten eller för dig som ska köpa din första lägenhet! Här finns en trivsam och bra planerad lägenhet med låg boendekostnad i en stabil HSB-förening. Inom gångavstånd finns centrums alla populära restauranger och i närområdet finns det gym och fina promenadstråk vid Selångersån. Det finns även bra förbindelser till dig som behöver pendla då Västra station ligger 5 min från lägenheten. Välkommen med din visning eller intresseanmälan!

 • Plus
Södra Järnvägsgatan 3, Centralt, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Södra Järnvägsgatan 3

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

1 495 000 kr

68,5 m²

2 rum

4 062 kr/mån

21 825 kr/m²

Mycket fin 2:a med stor altan med eftermiddagssol och utsikt över innergården. Lägenheten är renoverad för några år sedan med genomgående vita ytskikt och ett nytt kök i vitt. Stort vardagsrum med plats för matplats och soffa. I anslutning finns ett rymligt matrum som enkelt kan göras om till ett sovrum. I sovrummet är inrett med en garderobsvägg samt plats för arbetshörna. Badrummet är ljust och fint med badkar och tvättmaskin. I samma portuppgång finns tvättstuga samt ett stort förråd. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Sliparevägen 5A, Matfors, Sundsvalls kommun

Sliparevägen 5A

Lägenhet
Matfors, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

595 000 kr

67 m²

3 rum

5 017 kr/mån

8 881 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska 3:a i de rustika och vackra arbetarhusen på Tallskogen som växte fram under skogsindustrins era. Denna bostad har kvar mycket av de gamla typiska dragen så som högt till tak och stora fönster med spröjs. Vardagsrummet erbjuder stora sociala ytor och med köket precis intill. Föreningen planerar stambyte i närtid och därmed ha renovering av badrum fått vänta. I föreningen har varje medlem en egen parkeringsplats med uttag för motorvärmare samt ett förråd i byggnad intill sin bostad. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Stenbrottsvägen 1, Sidsjö, Sundsvalls kommun
 • Imorgon kl 18:00
Stenbrottsvägen 1, Sidsjö, Sundsvalls kommun, bild 2
Stenbrottsvägen 1, Sidsjö, Sundsvalls kommun, bild 3

Stenbrottsvägen 1

Radhus
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

3 295 000 kr

119 m²

5 rum

743 m² tomt

Med ett perfekt läge bara några minuter från stan men med naturen runt knuten ligger detta fina och välskötta parhus med gavelläge! På entréplanet välkomnas ni av en trevlig hall, stort vardagsrum med slitstarkt parkettgolv, vidare på entréplan finns ett renoverat kök med köksö, sovrum och gäst-wc. Souterrängplanet erbjuder tre sovrum varav ena med utgång till trädgården i söderläge där man kan njuta av morgon och eftermiddagssol. Renoverat badrum med kakel/klinker och golvvärme, tvättstuga samt en kontorshörna. På tomten finns det garage och ett förråd. Området är lugnt och barnvänligt. I närområdet har vi kanske Sundsvalls finaste naturområde Sidsjön där man kan fiska, åka slalom, längd. Här finns även fina motionsspår och cykelvägar. Renoveringar Tralldäck (2009) Kök renoverat (2015) Nytt ventilationssystem FTX (2015) Ny fläkt (2015 )Ny tvättmaskin (2018) Badrum renoverat (2019) Tvättstuga renoverad (2019) Nyinstallerad luftvärmepump (2023). Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Granmodalsgatan 8, Södermalm, Sundsvalls kommun

Granmodalsgatan 8

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

1 095 000 kr

77 m²

3.5 rum

6 952 kr/mån

14 221 kr/m²

Vid foten av Södra Berget, bortom Sidsjön, granne med skogens milslånga längdskidspår upp till våffelstugorna - men samtidigt med gångavstånd till stadskärnan, ligger denna fina 3,5:a. Lägenheten har ett fint gavelläge med fönster i tre väderstreck, är väldisponerad och med högt i tak. Från balkongen men även från vardagsrummet och ena sovrummet har du utsikt över stadskärnan, grannarnas takåsar och Sundsvalls havsvik. Från den rymliga balkongen i sydvästligt läge kan ni följa solen under tidig eftermiddag ända fram till kvällskvisten. Bra planlösning där den rejäla takhöjden ger en rymlig känsla och behaglig atmosfär. Genomgående ljust golv, stort vardagsrum, renoverat kök, badrum med tvättmaskin, hall med gott om förvaringsplats samt två sovrum med gott om klädförvaring. Hela lägenheten upplevs som välplanerad och mycket välkomnande. Två förrådsutrymmen i källaren finns att tillgå samt möjlighet för parkeringsplats! Inom närmsta kvarteren ligger två förskolor, en F9-skola samt tennis- och padelbanor. Vi önskar er varmt välkomna!

 • Balkong
Hovsmedsvägen 3, Timrå, Timrå kommun

Hovsmedsvägen 3

Villa
Timrå, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna

2 395 000 kr

147 m²

5 rum

936 m² tomt

Nu finns denna välskötta och smakfullt renoverade villa till salu i barnvänliga Vävland! Bostaden har genomgående fina ytskikt, renoverad hall med klinker och golvvärme, badrum med kakel/klinker och golvvärme. Öppen planlösning och moderna färger och materialval i alla rum. Man har skapat stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum, trivsamt vardagsrum med ljusa och fräscha ytskikt. Från köket tar man sig ut på den härliga altanen och den stora trädgården. Övervåningen erbjuder tre sovrum samt badrum, master bedroom med walk-in closet. Fiber finns indraget. Vidare på fastigheten finns ett rymligt garage. Den fantastiska trädgården gör ingen besviken! Välskött med stora gröna ytor att röra sig på. Här bor du i ett lugnt och populärt område med närhet till natur och fina promenadstråk. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Fredsgatan 24B, Södermalm, Sundsvalls kommun
 • Tor 1 jun kl 12:00

Fredsgatan 24B

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

2 395 000 kr

87,5 m²

3 rum

3 772 kr/mån

27 371 kr/m²

Lägenhet med wow–känsla i centrala stan till salu! Modernt designad lägenhet med specialbeställda glaspartier mellan sovrum och vardagsrum, som ger en häftig rymd och atmosfär. Fina färg- och materialval som ger en lyxig känsla till hemmet. Stor walk-in-closet/kontor. Köket, matplatsen och den stora inglasade balkongen angränsar till varandra och du kommer att älska eftermiddags- och kvällssolen som värmer inglasningen och ger ett magiskt sken i lägenheten - perfekt för att koppla av efter en lång dag. Läget kan inte vara bättre, med närhet till allt som stan har att erbjuda. Bara några minuters promenad från restauranger, butiker och Sundsvalls stadskärna. Förening med stabil ekonomi där stora renoveringar är utförda. Om du söker en ljus och modern lägenhet i hjärtat av Sundsvall, så är detta den perfekta platsen för dig! Varmt välkomna på visning.

 • Plus
 • Balkong
Skyttevägen 6, Matfors, Sundsvalls kommun
 • Ons 31 maj kl 17:00

Skyttevägen 6

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

2 350 000 kr

102 m²

6 rum

970 m² tomt

Välkommen till denna mycket välskötta enplansvilla med inredd källare. Huset är rymligt med en total golvarea på 204 kvm användbar yta vilket ger plats för även den stora familjen. Beläget på lugn och barnvänlig återvändsgata med ett fint läge mot naturen. Trevlig planlösning med rymligt kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Det stora inglasade uterummet i västerläge ligger alldeles intill. I vardagsrummet finns en braskamin som ger både hög mysfaktor och värme. På entréplanet finns även tre sovrum samt badrum. På källarplanet har du en till dusch, toalett samt tvättstuga och ytterligare två rejäla rum som används som sovrum. Tomten är rymlig och bjuder in till både lek och umgänge. Ett rejält garage med utvändig elbilsladdare samt plats för flera bilar framför garaget. Energiklass B, bergvärme, nya fönster & braskamin ger låga driftkostnader. Detta hem är som gjort för en barnfamilj med närhet till bland annat förskolor, matbutik, naturen och fiske. Välkommen att boka in dig på visningen!

 • Plus
Storgatan 57A, vån 3 av 4, Sundsvall, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Storgatan 57A, vån 3 av 4

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

795 000 kr

34 m²

1 rum

2 788 kr/mån

23 382 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Storgatan 57A i Sundsvall! Denna nyligen renoverade bostad är en riktig pärla som har allt en student eller pendlare behöver för att trivas och känna sig hemma. Lägenheten är en välplanerad och funktionell etta på 34 kvadratmeter med en helt nyrenoverad interiör. Här finner du ett modernt och stilrent kök med mörkgråa luckor som skapar en elegant kontrast mot golvet i ljus ek. Lägenheten har även ett nyrenoverat badrum med ytskikt i microsement och snygga svarta metallbeslag. Fönstren och väggarna i lägenheten är ljudisolerade, vilket garanterar en tyst och avskild miljö där du kan fokusera på studier eller sömn. Dessutom finns det en egen tvättmaskin i lägenheten, vilket gör tvätten enkel och bekväm. Läget på Storgatan 57A är perfekt för studenter och pendlare, med närhet till universitet, gymnasium och NP3-arena. Härifrån tar du dig även snabbt och enkelt in till stadens centrum, endast 3 minuters gångpromenad. Välkommen till ditt nya hem på Storgatan 57A!

Junibodsand 102, Njurunda-Junibodsand, Sundsvalls kommun
Junibodsand 102, Njurunda-Junibodsand, Sundsvalls kommun, bild 2
Junibodsand 102, Njurunda-Junibodsand, Sundsvalls kommun, bild 3

Junibodsand 102

Villa
Njurunda-Junibodsand, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

2 195 000 kr

147 m²

5 rum

1 871 m² tomt

Varmt välkomna till denna familjevilla med närhet till havet! Ett stenkast från havet hittar du denna fastighet med en tomt på hela 1870 kvm. Här finns ett rymligt vardagsrum med nyligen installerad braskamin och ett stort och härligt kök för den stora familjen. Huset har genomgående fina ytskikt, vattenburen golvvärme och fyra rymliga sovrum, varav ett i gäststugan. Badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin och torktumlare. På den stora tomten finner ni ett stort garage, gäststuga och en inglasad altan. Förra året byggdes ett utekök. Välkommen på visningen!

 • Premium
Storgatan 54A, Centralt, Sundsvalls kommun

Storgatan 54A

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

920 000 kr

32 m²

1 rum

1 954 kr/mån

28 750 kr/m²

Etta på Storgatan 54A i Sundsvall! Varmt välkommen till denna trevliga lägenhet, belägen på 7e våningen med en härlig och öppen utsikt från den franska balkongen. Här kan du njuta av solen och utsikten över Sundsvall och Södra Berget. Lägenheten har ett stort och trevligt vardagsrum/sovrum samt ett litet mysigt kök. Den har också ett helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. Dessutom finns det gott om förvaring för kläder och annat, med inbyggda garderober i hallen samt ett förråd i källaren. Denna centrala lägenhet är belägen precis intill Sundsvalls stadskärna, med närhet till allt du behöver. Restauranger och caféer ligger på gångavstånd, samt matbutiker och andra butiker. Kommunikationerna är också mycket goda med bussar och tåg som går regelbundet. Dessutom finner du Selångerån och trevliga grönområden bakom huset. Välkommen att höra av dig för mer information eller för att boka en visning!

 • Plus
 • Balkong
Harstigen 4, Haga, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Harstigen 4

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

1 250 000 kr

72 m²

3 rum

3 800 kr/mån

17 361 kr/m²

Bostaden är belägen i ett lugnt och trevligt villaområde! Högst uppe i huset med stora fönsterpartier och rikligt med ljusinsläpp finner ni denna bostad som är fördelat på två stora sovrum, vardagsrum med plats för stora sällskap och med access till balkongen. Vidare i bostaden finner ni ett rymligt kök med bra med arbetsytor, separat klädkammare samt stora garderober. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften och är garanterad till varje lägenhet. Två källarförråd finns till bostaden samt vindsförråd. Trivsamt område med närhet till skola, förskola, mataffärer och sjukhuset. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
Centrumgatan 26, Matfors, Sundsvalls kommun

Centrumgatan 26

Lägenhet
Matfors, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

950 000 kr

86 m²

3 rum

4 048 kr/mån

11 047 kr/m²

Denna lägenhet på Centrumgatan i Matfors är en utmärkt bostad för dig som söker efter ett hem med både stora ytor och närhet till kommunikationer. Lägenheten består av tre rymliga rum samt kök som tillsammans ger gott om utrymme att bo och trivas i. Badrummet är kaklat i en unik blå och vit färgsättning och innehåller ett stort, härligt badkar samt egen tvättmaskin. Från balkongen i västerläge kan du njuta av solnedgångarna och lugnet. Köket är i äldre standard men fungerar bra och ger ett charmigt intryck. Föreningen är stabil och väl omhändertagen. Lägenheten har bra ljusinsläpp från både öst och väst. Med närhet till matbutiker, skolor och kommunikationer är detta en perfekt plats att bo på. Sammanfattningsvis en bekväm och trivsam bostad i hjärtat av Matfors.

 • Balkong
Snäckvägen 14, Sundsvall - Alnö, Sundsvalls kommun

Snäckvägen 14

Villa
Sundsvall - Alnö, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

2 995 000 kr

156 m²

7 rum

1 320 m² tomt

Villan är stor och rymlig, vilket kan passa en större familj eller någon som vill ha mycket utrymme att röra sig på. Med fyra sovrum finns det gott om plats för att ha gäster eller för att skapa egna hobbyrum eller kontor. Kakelugnen och braskaminen är mysiga detaljer som kan ge värme och trivsel under kalla vinterdagar. Detta kan vara ett stort plus för någon som uppskattar den här typen av inredning och vill ha en mysig atmosfär i hemmet. Det nyrenoverade köket kan vara ett stort plus för någon som tycker om att laga mat och vill ha en modern och praktisk yta att arbeta på. Att huset ligger nära Vi centrum kan vara en stor fördel för någon som vill ha närhet till affärer, restauranger och annan service. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Bågevägen 50, Sundsvall/Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Bågevägen 50

Radhus
Sundsvall/Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

2 200 000 kr

112 m²

5 rum

190 m² tomt

På entréplan finner ni ett rymligt kök, en välkomnande hall, ett badrum med dusch, ett stort och fint vardagsrum, ett sovrum, samt balkong med utsikt ut mot södra berget. På soutterängplanet finns ytterligare tre rum, två sovrum och gillestuga. Här finns dessutom ett fint badrum med badkar, samt en tvättstuga. Från soutterängplanet når ni den trevliga uteplatsen som angränsar ut mot gräsmattan. Vid entrén finns dessutom ytterligare en uteplats, samt ett förråd. Förvaring finns det gott om, såväl inomhus som utomhus. Garage och parkeringar finns precis utanför.

 • Balkong
 • Uteplats
Trombvägen 1, Sundsvall - Alnö, Sundsvalls kommun

Trombvägen 1

Tomt
Sundsvall - Alnö, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

500 000 kr

1 322 m² tomt

Fin tomt med bra läge i populära Ankarsvik. Bygglov godkänt på en modern enplansvilla om 158 kvm finns. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Nära till skola och förskola.

Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Ripsandsviken 225

Villa
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

8 995 000 kr

180 m²

4 rum

2 185 m² tomt

Det är sällan en sådan här fastighet kommer ut på marknaden, men nu finns chansen att förvärva en riktig skärgårdsdröm. Belägen på strandnära tomt, i Ripsandsviken på södra Alnön, är det här en fastighet som är unik i sitt slag. Villan är ursprungligen ett timmerhus byggt 1917, där så gott som allt förutom timmerstommen bytts ut på senare år; ny grund, fasad, tak, fönster, kök, badrum, tvättstuga och ytskikt. Dessutom har fastigheten byggts till med ett spektakulärt tornrum som bjuder på en hänförande utsikt över det glittrande vattnet. Självklart finns här även bergvärme med vattenburen golvvärme i båda plan. På fastigheten finns också ett uppvärmt dubbelgarage med tillhörande förrådsbyggnad. Övriga faciliteter värda att nämna är vedeldad bastu samt jacuzzi. Det här är ett unikt boende med ett läge få förunnat. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en privat visning.

 • Premium
 • Uteplats
Hellbergsgatan 15, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Hellbergsgatan 15

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

680 000 kr

40,5 m²

1 rum

2 596 kr/mån

16 790 kr/m²

Renoverad och modern lägenhet! Snart finns denna moderna och renoverade etta till salu, med fransk balkong och trevligt läge! När du kliver in i lägenheten välkomnas du av den ljusa och rymliga hallen. Direkt till höger finns ett fint badrum med tvättmaskin. Vardagsrummet är stort och trevligt med gott om plats för allt du behöver så som soffgrupp, TV och garderober. Köket är supersnyggt med gott om förvaring, bänkytor samt med plats för ett matbord. Lägenheten rymmer dessutom en sovalkov. Kort och gott – en väldisponerad och mycket fin lägenhet där det bara är att flytta in! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

 • Plus
Edsta 147, Timrå, Timrå kommun
Edsta 147, Timrå, Timrå kommun, bild 2
Edsta 147, Timrå, Timrå kommun, bild 3

Edsta 147

Fritidshus
Timrå, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna

1 295 000 kr

90 m²

3 rum

1 375 m² tomt

Unik nybyggd fastighet med toppenläge intill Ljustorpsån! Nu finns denna pärla att förvärva. Tidigare stod här ett fritidshus som nuvarande ägare så när som på två väggar tagit bort och ersatt med ett nybyggt, modernt hus med en enorm altan i söderläge. Här kan ni njuta Ljustorpsån, sola, bada, fiska och leva i ett med den fantastiska naturen. Hallen är välkomnande och ljus. Köket är stort och rymligt, inrett med moderna och stilrena materialval. Självklart finns här fullstor kyl och frys, diskmaskin och gott om förvaring. Matgruppen står intill altandörren, så här är det bara att öppna upp och kliva rakt ut på altanen. Badrummet är helkaklat, likaså tvättstugan. Även ifrån sovrummet kliver ni rakt ut på altanen. På altanen finns även ett påbörjat uterum. Samt att det finns ett 25 kvm attefallshus på tomten. Uppvärmningen är bergvärme (borrat 2015, inkopplat 2018) och dränering gjordes 2018. Fiber är anslutet. Huset är nästan färdigt med undantag för en del ytskikt/rum - allt material så som golv, innertak, golvåsar samt inomhus- och utomhusbelysning medföljer i köpet, dvs. nästan allt material för färdigställandet. I dagsläget finns sommarvatten från en källa men det går att föra en dialog med grannen om att ev. koppla på sig på deras vatten/borrad brunn. Det här huset måste upplevas på plats – både huset, läget och omgivningen är rent ut sagt idyllisk. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Skrängstabodarna 121, Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun
Skrängstabodarna 121, Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun, bild 2
Skrängstabodarna 121, Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun, bild 3

Skrängstabodarna 121

Tomt
Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna

750 000 kr

1 180 m² tomt

Välkomna till Skrängstabodarna och fastigheten Skrängsta 5:11, nu finns tillfället att förvärva en tomt om 1180 kvm med närhet till havet! Fastigheten har ett inskrivet avtalsservitut som ger rätten att ta sig ner till vattnet där det finns egen båtplats och båtbrygga. I närområdet finns en härlig badplats vid Borgasand. Kommunen bygger ett vatten och avloppsnät längst hela Njurundakusten. Möjlighet att ansluta sig till kommunalt vatten finns - för mer information gällande kostnader för inkoppling kontakta Sundsvalls kommun. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område. Pågående lantmäteriförättning för de boende i området om att bilda en gemsamhetsanläggning gällande tillfartsvägen ner till vattnet samt området vid vattnet och båtbryggan. I dagsläget finns inskrivna servitut på varje fastighet för rätten att nyttja området. Om detta känns intressant så är det bara att hoppa in i bilen och åka och titta på egen hand. Vid frågor tveka inte att kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium

Visar alla 46