Mäklare Patrik Sjödin

Patrik Sjödin

Om mig

Jag har 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare från Oslo, Malmö och Sundsvall. Jag beskrivs som förtroendeingivande och jordnära, med stor känsla för affärer och med en ständig vilja att driva affären framåt. Jag är född och uppvuxen i Sundsvall, har en stor lokalkännedom och kan gatorna som i min egen ficka. I ett samarbete med mig kan du alltid förvänta dig hög energi, raka besked och tydlighet där varje detalj före, under och efter försäljningen är genomtänkt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tomtegränd 8B, Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 11:00

Tomtegränd 8B

Lägenhet
Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 450 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 669 kr/mån
23 577 kr/m²

Välkommen till denna nyligt renoverade och väldigt fina tvåa på Tomtegränd 8B! Bostaden är belägen på 2:a våningen med smidig tillgång endast en trappa upp. Här har vi en fantastiskt fin bostad med mycket bra läge och med ljusinsläpp från 2 väderstreck. Lägenheten rymmer hall med klädkammare, kök med plats för matbord vid fönster, sovrum och rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Balkongen är stor och möblerbar med fint solläge och med utsikt över villabebyggelsen. Brf Tallkronan är en välskött förening med massor av stora renoveringar utförda som t ex säkerhetsdörrar, fönster- och takbyte, stambytta badrum (-96), och utbyggda balkonger. Föreningen har även en gästlägenhet som medlemmar kan hyra för en symbolisk summa. Tvättstugan ligger i samma hus. På Haga bor du med gångavstånd till stan, nära busshållplats, matbutik och sjukhuset. Fina strövområden och eljusspår i området samt närheten till Norra Berget. Bussförbindelserna in till stadskärnan är goda. Välkommen att anmäla er till visning!

  • Plus
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 2
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 3

Kustvägen 79

Övrigt
Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 700 000 kr
298 + 150 m²
1 528 m² tomt

Här har du möjlighet att förvärva en hyresfastighet i gott skick på bra läge i Bredsand. Nyligt installerad bergvärme ger låga driftskostnader. Yttertaket är bytt. Fastigheten inrymmer en lokal på 109 kvm, två större 3 rok lägenheter om 74 kvm vardera samt en 1 rok på 39 kvm. 1 rok lägenheten är nybyggd 2020. Den ena 3:an samt lokalen används idag av ägaren för eget bruk varför inga hyresintäkter finns på dessa i dagsläget. Lokalen kan med enkla medel göras om till lägenhet om så önskas. Stort varmgarage med skruvmöjligheter finns i källaren som även detta kan hyras ut. Flertalet biluppställningsplatser finns på fastigheten, lusthus m.m. Driftsnetto ligger i dagsläget på 44 732kr (enbart med hyresintäkter från ena 3:an samt 1:an). Inga hyreshöjningar är gjorda senaste åren. Potentiellt driftsnetto på 246.332kr Ta kontakt med mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tjädervägen 5, Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Tjädervägen 5

Lägenhet
Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
450 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 875 kr/mån
6 569 kr/m²

Nu finns denna charmiga och fina 3a till salu, belägen två trappor upp, helt fri från insyn och med utsikt över vattnet och omgivningen. Den härliga inglasade balkongen i söderläge är verkligen en plats att njuta på. Lägenheten är genomgående, ljus, rymlig och har ett helkaklat badrum där det också är förberett för tvättmaskin. Kök med äldre inredning och plats för matbord. Vidare finns två rymliga sovrum som vänder mot skogen samt en hall med gott om förvaringsmöjligheter. Ytskikten allmänt är äldre men med rätt handlag är en dröm inom räckhåll! Reparationsfond om hela 26.914kr finns att nyttja! Bostaden säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att boka ditt intresse!

Borgholmsvägen 10, Sundsvall - Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Borgholmsvägen 10

Lägenhet
Sundsvall - Granloholm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
850 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/5
5 353 kr/mån
11 333 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet i hisshus med stor balkong och mycket ljusinsläpp. Bostaden fördelar sig på en hall med god förvaring i garderob och klädkammare, L-kök med matplats vid fönster, två rymliga sovrum i svalt nordligt läge samt ett helkaklat badrum. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här når du även lägenhetens balkong som vänder mot gröna fina omgivningar. Förråd tillhörande lägenheten finns längst ner i huset. Övriga utrymmen som finns att tillgå är tvättstuga, samlingslokal, övernattningslägenhet, bastu & gym. I området finns allt ni behöver såsom mataffärer, skolor, bra bussförbindelser och kommunikationer, praktiska gång- och cykelvägar, samt mycket populära rekreations- och friluftsområden samt elljusspår. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Malmövägen 101, Sundsvall - Granloholm, Sundsvalls kommun

Malmövägen 101

Lägenhet
Sundsvall - Granloholm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
625 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/2
4 908 kr/mån
8 929 kr/m²

Välkommen till denna fina tvårumslägenhet om hela 70 välplanerade kvadratmeter. Här har du en egen entré med avhängningsplats för ytterkläder och en trappa leder dig upp till bostaden. Väl uppe möts vi av ett generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och rymliga rum vilket skapar en känsla av luftighet. På vardera sida om bostaden finns balkong med orientering mot både öst och väst för morgon- resp kvällsol. Vardagsrummet har plats för sällskapsmöblemang. Bostaden erbjuder även ett väl tilltaget sovrum, badrum med badkar och möjlighet för tvättmaskin samt bra förvaringsmöjligheter. Brf Kantarellen är en stabil förening med välordnad ekonomi. Föreningen har relaxavdelning med bastu, tvättstugor, fritidslokal, hobbyrum och en gästlägenhet. Granloholm är ett lugnt och barnvänligt område där man satsat mycket på skola, barnomsorg och fritidsaktiviteter. I Granloholm centrum finns bland annat mataffär, pizzeria, fritidsgård och gym. Här finns även fotbollsplaner, discgolfbana och fina promenadstråk.

  • Plus
Nackstavägen 46B, Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 46B

Lägenhet
Sundsvall - Nacksta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
285 000 kr
40 m²
1 rum
vån 5/6
3 345 kr/mån
7 125 kr/m²

Trivsam och hemtrevlig bostad med fin utsikt och härligt ljusinsläpp. Toppenläge i föreningen på våning 5 där lägenheten ligger luftigt till och dessutom är helt fri från insyn. Bekvämt boende med hiss i huset och förråd samt tvättstuga i samma hus. Lägenheten har ett stambytt badrum med moderna val. Vidare så har bostaden ett ljust, praktiskt kök med full maskinpark och ett allrum med fin utsikt. Här har man närhet till förskola, skolor, livsmedelsbutiker, gym, Mittuniversitetet, Sidsjön, centrum och grönområden. Välkommen på visning!

Rosenlundsgatan 26D, Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 12:00

Rosenlundsgatan 26D

Radhus
Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 595 000 kr
102 + 64 m²
5 rum
396 m² tomt

Äntligen är ett av de populära kedjehusen på Haga till salu! Här är det bara att flytta rätt in. Kedjehuset är i mycket gott skick med renoverat badrum (-17) samt ett fullutrustat HTH-kök (-09). Huset är mycket trivsamt, rymligt och passar såväl den större som den mindre familjen. Huset har ett av de absolut bästa lägena på området. Beläget mot den gröna allmänningen med gott om gräsyta på baksidan samt olika uteplatser & en inglasad altan där du kan följa solen. Huset är fört på entréplan med hall, badrum, sovrum, kök med öppen anslutning mot matsal och utgång till inglasad altan. Härifrån är det vidare utgång till gräsyta på framsidan. På det övre planet finns två stora sovrum, wc, flertalet garderober samt klädkammare. Källarplanet rymmer ett generöst vardagsrum/gillestuga med klinkergolv och golvvärme (el). Förråd, matkällare, tvättstuga med extra dusch samt ytterligare ett stort förvaringsrum finns också här. Garaget är utbyggt och stort och flertalet biluppställningsplatser finns på tomten. Här bor du centralt med närhet till affärer, skolor, förskolor och goda kommunikationer in till stan, samtidigt som det finns närhet till vackra strövområden.

  • Plus
  • Uteplats
Högalidsgatan 22, Skönsberg, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Högalidsgatan 22

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
795 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 383 kr/mån
15 143 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt inredda och renoverade 2:a på Högalidsgatan i Skönsberg. Det här är en bostad som man känner direkt när man kliver in i att här kan man trivas och bo utan att behöva göra några större förändringar. Lägenheten har en genomgående stilfull interiör, renoverat kök med genomtänkta detaljer. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och garderober. Stambytt och helkaklat badrum. Vardagsrum med anslutande balkong som vänder mot föreningens innegård. Bo billigt i en populär förening med bredband, värme, vatten och kabel-tv (basutbud) som ingår i avgiften. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Nyland 132, Sundsvall - Kovland, Sundsvalls kommun

Nyland 132

Villa
Sundsvall - Kovland, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 500 000 kr
240 + 60 m²
6 rum
2 855 m² tomt

I Nyland, strax utanför Kovland finns nu detta mycket rymliga, ombyggda timmerhus till salu. Här finns plats för en stor familj i och med de hela 240 kvm boarea som är fördelade på fyra sovrum, ett stort arbetskök, två vardagsrum, toalett, tvättstuga samt ett rymligt oinrett badrum där alla förberedelser är gjorda. Öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Högt i tak, väl tilltagna fönsterpartier och möjlighet att installera braskamin. Huset har en genomtänkt inredning och är mycket välplanerat. Pricken över i:et är en stor vind som erbjuder ännu fler möjligheter. Vattenburen golvvärme via jordvärme på båda våningsplanen ger en bra driftskostnad. Ekparkett av hög kvalitet på hela nedervåningen. Hall och allrum på övre plan har nytt golv, diskmaskinen och köksfläkten är också nya. Huset ligger öppet och fint till med vackra vyer över de gröna omgivningarna. Här kan ni följa solen hela dagen. Endast en kort promenad över fältet kommer du ned till Nylandssjön med badmöjligheter sommartid. Varmt välkommen med din intresse- eller visningsanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dacke 123, Sundsvall - Liden, Sundsvalls kommun

Dacke 123

Villa
Sundsvall - Liden, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 800 000 kr
236 + 103 m²
7 rum
2 535 m² tomt

På en lugn och fridfull plats med närhet till naturen uppfördes denna fina villa år 1938. Villan är i mycket gott skick med fina ytskikt, renoverat badrum och kök. Uppvärmning via bergvärme ger en bra driftskostnad. Tilltalande planlösning med en golvarea om hela 215 kvadratmeter där vi möts av rymliga sällskapsutrymmen i fil med ett fint ljusinsläpp från sagolika originalfönster. Stort arbetskök med gott om plats för större matbord. Villan är omgärdad av prunkande grönska med en väl tilltagen tomt på 2.535kvm med möjlighet för flera uteplatser med olika lägen för sol, skugga och vind. Läget ger även möjlighet att få njuta av mycket vackra solnedgångar. Huset ligger med ett kort bilavstånd till Lidens centrum. Här finns förskola med Ur & Skur-inriktning, grundskola, hälsocentral och matbutik. Bussförbindelser tar dig in till Sundsvall på drygt 50 minuter. Varmt välkommen med din visning eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Björneborgsgatan 22A, Sundsvall - Östermalm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 apr kl 17:00

Björneborgsgatan 22A

Lägenhet
Sundsvall - Östermalm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
895 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 617 kr/mån
15 841 kr/m²

Välkommen att flytta in i en stilfull, väldisponerad 2:a belägen högst upp i huset på våning 3 med balkong och gångavstånd till Sundsvalls centrum! Lägenheten erbjuder en tilltalande ljus hall med plats för ytterkläder samt klädkammare. Renoverat och trevligt kök med integrerade vitvaror samt kyl/frys med ismaskin. Gott om förvararing och bra beredningsytor. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffgrupp samt matgrupp eller hemmakontor. Utgång till balkong i soligt västerläge med fin vy mot bron. Rogivande sovrum med skjutdörrsgarderob samt gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Östligt läge med morgonsol gör rummet svalt och skönt. Badrummet är helkaklat och fint, här finns även en tvättmaskin. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Skrängstabodarna 121, Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun
Skrängstabodarna 121, Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun, bild 2
Skrängstabodarna 121, Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun, bild 3

Skrängstabodarna 121

Tomt
Skrängstabodarna, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
785 000 kr
1 180 m² tomt

Välkomna till Skrängstabodarna och fastigheten Skrängsta 5:11, nu finns tillfället att förvärva en tomt om 1180 kvm med närhet till havet! Fastigheten har ett inskrivet avtalsservitut som ger rätten att ta sig ner till vattnet där det finns egen båtplats och båtbrygga. I närområdet finns en härlig badplats vid Borgasand. Kommunen bygger ett vatten och avloppsnät längst hela Njurundakusten. Möjlighet att ansluta sig till kommunalt vatten finns - för mer information gällande kostnader för inkoppling kontakta Sundsvalls kommun. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område. Pågående lantmäteriförättning för de boende i området om att bilda en gemsamhetsanläggning gällande tillfartsvägen ner till vattnet samt området vid vattnet och båtbryggan. I dagsläget finns inskrivna servitut på varje fastighet för rätten att nyttja området. Om detta känns intressant så är det bara att hoppa in i bilen och åka och titta på egen hand. Vid frågor tveka inte att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Årtullsgatan, Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun
Årtullsgatan, Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun, bild 2
Årtullsgatan, Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun, bild 3

Årtullsgatan

Tomt
Timrå - Bergeforsen, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna
300 000 kr
1 600 m² tomt

Villatomt belägen i Sandarna, Bergeforsen. Tillfälle att förvärva denna rymliga tomt på 1.600kvm och få bygga ditt drömhus med lantligt och rogivande läge men ändå med närhet till stan. I detta område bor ni med skog och grönska inpå knuten, 10 minuters promenad till Lögdösjöns badplats och 5 minuter promenad till Indalsälven för fiske. I närområdet finns det gott om möjligheter för bär, svamp och fina promenader. Timrå centrum nås på ca 10 minuter. I området finns fina lekplatser, promenadstråk och skoterleder här har du en härlig närhet till natur och strövområden. Kommunal anslutning till V/A är möjlig. För mer information om byggnadsrätt kontakta Timrå Kommun för rådgivning: https://www.timra.se/ För exakta anslutningskostnader gällande elnät så hänvisar vi direkt till E.ON, kostnaden för anslutning varierar utifrån anslutningspunktens avstånd till tomten. För mer information och kontakt med E.ON Elnät se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Så nu kan ni börja bläddra i samtliga hustillverkares kataloger då denna tomt inte är knuten till någon specifik leverantör samt ligger utanför detaljplanelagt område. Om detta känns intressant så är det bara att hoppa in i bilen och åka och titta på egen hand. Vid frågor tveka inte att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Östra Radiogatan 2E, Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun

Östra Radiogatan 2E

Lägenhet
Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
570 000 kr
38,6 m²
1 rum
vån 2/3
2 677 kr/mån
14 767 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 1:a med balkong i ett soligt söderläge. Lägenheten erbjuder ett rymligt kök med matplats, ny kyl/frys, ny spis och vita luckor. Renoverat helkaklat badrum, vardagsrum med plats för stor säng och soffgrupp. Från vardagsrummet är det även utgång till balkongen. Till lägenheten finns det både vindsförråd och ett matkällarförråd. Parkeringsplats, grillplats och lekplats finns tillgängliga på området. Lägenheten är belägen nära flera serviceställen, skola, förskola och förbindelser. Skönsmon är en levande stadsdel med ett eget litet centrum med restauranger, frisör, butiker & ett av Sundsvalls mest välkända caféer Eclaire upp på Fridhemsgatan. Här bor du på ett toppenläge med närhet till stadskärnan och friluftsområdet södra Stadsberget. Välkommen på visning!

Visar alla 14