Mäklare Stephanie Bolt

Stephanie Bolt

Om mig

Jag gör allt för dig som kund. När du ger mig förtroendet att förmedla din bostad kommer jag att förvalta uppdraget med hela mitt hjärta. Jag lämnar ingenting åt slumpen. Med förtroende, kunskap och stort engagemang ser jag till att ditt livs största affär också blir din bästa affär. Ring mig gärna på nummer: 073-08 24 338 så skräddarsyr vi processen. Ser framemot att höra från dig! ”Jag går inte bara den där extra milen, jag går de mil som krävs för att nå högsta resultat och kundnöjdhet!”

Mäklarens försäljning på Hemnet
Klackvägen 1A, Sundsvall-Bydalen, Sundsvalls kommun
 • Kommande

Klackvägen 1A

Radhus
Sundsvall-Bydalen, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
Pris saknas
112 + 40 m²
5 rum
278 m² tomt

För er som väntat länge – snart är väntan över – inom kort har ni chans att förvärva ett friköpt radhus på populära Klackvägen 1A, dessutom med gavelläge! Här finner ni ett mycket trivsamt och väl omhändertaget hem. Planlösningen är öppen och inbjuder till umgänge tack vare de olika etagen och det fina ljusinsläppet. På entréplan finner ni hallen, köket, en toalett och ett sovrum. En liten trappa upp sträcker sig vardagsrummet och matsalen längs med fönstren och den angränsande balkongen. Ett och två etage ner finner ni ytterligare sovrum, sällskapsytor, tvättstuga samt utgång till den härliga och insynsskyddade uteplatsen på baksidan. Löpande renoveringar och förbättringar har gjorts på fastigheten genom åren och uteplatserna har bland annat tillbyggda altaner, samt gräsytor perfekta för lek och odling. Området är som redan nämnt mycket trivsamt. Det här är en kommande försäljning vilket innebär att ni är varmt välkomna att höra av er redan nu till ansvarig mäklare, så berättar hon mer.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Klingsta 508, Klingsta, Sundsvalls kommun
 • Kommande

Klingsta 508

Villa
Klingsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
Pris saknas
158 m²
6 rum
4 400 m² tomt

2019 stod detta fantastiska hus klart, med tillhörande dubbelgarage och carport. Byggnader som ritats och byggts upp med stor omsorg för såväl kvalité som väl valda detaljer. Planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum är öppen med stora fönsterpartier ut mot grönskan, samt med utgång till den stora altanen som sträcker sig längs med huset – en plats att njuta av solen och koppla av på. Här får också hela familjen får plats tack vare de fyra sovrummen, det extra allrummet, dubbla badrum samt groventré och tvättstuga. I garaget finns dessutom en extra toalett. Trädgården är väl tillrättalagd med en plan och fin gräsmatta runtom huset som inbjuder till lek och rekreation. Omgivningarna runt Klingsta är fantastiska med Klingstatjärnen inom synhåll, massvis av härliga promenadstråk, stigar, bär och svampplockning, och härliga vidder. Dessutom finns skolor alldeles i närheten, samt skolbussar och kommunikationer som tar er in till Sundsvalls centrum på en kvart. Tomten är stor med sina 4416 kvm, men nuvarande ägare väntar besked för att göra en mindre tomtavstyckning. Så snart detta är fastställt kommer fastigheten att läggas ut till försäljning. Intressenter är dock varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare redan idag.

 • Plus
 • Uteplats
Baldersvägen 21D, Haga, Sundsvalls kommun
 • Kommande

Baldersvägen 21D

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
550 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 2/4
1 763 kr/mån
21 569 kr/m²

Varmt välkomna till Baldersvägen 21D, en ljus och fin etta, praktiskt belägen på bottenplan. Lägenheten rymmer ett stort vardagsrum/sovrum, ett charmigt kök och ett helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Från lägenheten tar ni er enkelt ut till den charmiga innergården, en allmänning med flertalet gemenskapsytor, rabatter och härlig kvällssol. I området finns allt ni behöver såsom mataffärer, restauranger, skolor, busshållplatser med bra kommunikation, praktiska gång- och cykelvägar, samt mycket populära elljusspår och friluftsområden. Här bor ni i direkt närhet till Norra Berget med hela dess charm. Söker ni ett trivsamt och praktiskt boende så har ni hittat det här – varmt välkomna på visning!

 • Plus
Nackstavägen 44A, Nacksta, Sundsvalls kommun
 • Kommande

Nackstavägen 44A

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
Pris saknas
66 m²
2 rum
vån 2/6
4 934 kr/mån

Renoverad, ljus och fin lägenhet! Nu är denna helrenoverade tvåa till salu, med mycket förvaring och en stor balkong med söderläge! Här möts ni av en rymlig hall och ett stort trevligt vardagsrum. Vardagsrummet är dessutom uppdelat med en skiljevägg så att ni på ett naturligt sätt får ett extra ”rum”. Köket är renoverat med moderna materialval och badrummet är stambytt och helkaklat med tvättmaskin. Sovrummet är rymligt med gott om förvaring, och golven är sammanhängande i hela lägenheten. Den inglasade balkongen är dessutom en riktigt härlig plats där ni verkligen kan njuta av solen! Sammanfattningsvis, en mycket trevlig, ljus, fin lägenhet att trivas i. Här bor du i direkt närhet till matbutiker, skolor för alla åldrar, motionsspår, fin natur samt bra förbindelser. Gång- och cykelavstånd in till stan. Garage, övernattningslägenhet, cykelrum, grillplatser, m.m. finns i föreningen. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Marnavägen 200, Njurunda, Sundsvalls kommun
 • Kommande

Marnavägen 200

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
Pris saknas
130 + 28 m²
4 rum
1 443 m² tomt

Strandvilla med oslagbart läge vid havet! Underbar strandvilla som erbjuder en enastående utsikt över det glittrande havet, och som ger er möjligheten att njuta av en livsstil vid stranden och vattnet – året runt. Välkommen till en rymlig bostad med tre sovrum, där varje sovrum erbjuder gott om plats samt utsikt över havets brus. Här finns också ett stort kök/vardagsrum med angränsande inglasning och altan, samt två badrum och en bastu. Utomhus finns också en bar och en jacuzzi där ni kan koppla av, eller bjuda över vänner, och njuta av tillvaron året runt. Gästhuset erbjuder dessutom privatliv och bekvämlighet för dina nära och kära som kommer på besök, eller för tonåringen som vill bo mer ostört. Just nu håller man på att installera kommunalt vatten och avlopp, som beräknas vara klart i höst. Kontakta mäklaren idag för att anmäla ert intresse!

 • Uteplats
Storgatan 54A, Centralt, Sundsvalls kommun
 • Kommande

Storgatan 54A

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
920 000 kr
32 m²
1 rum
vån 7/8
1 954 kr/mån
28 750 kr/m²

Etta på Storgatan 54A i Sundsvall! Varmt välkommen till denna trevliga lägenhet, belägen på 7e våningen med en härlig och öppen utsikt från den franska balkongen. Här kan du njuta av solen och utsikten över Sundsvall och Södra Berget. Lägenheten har ett stort och trevligt vardagsrum/sovrum samt ett litet mysigt kök. Den har också ett helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. Dessutom finns det gott om förvaring för kläder och annat, med inbyggda garderober i hallen samt ett förråd i källaren. Denna centrala lägenhet är belägen precis intill Sundsvalls stadskärna, med närhet till allt du behöver. Restauranger och caféer ligger på gångavstånd, samt matbutiker och andra butiker. Kommunikationerna är också mycket goda med bussar och tåg som går regelbundet. Dessutom finner du Selångerån och trevliga grönområden bakom huset. Välkommen att höra av dig för mer information eller för att boka en visning!

 • Plus
 • Balkong
Kungsbackavägen 75, Granloholm, Sundsvalls kommun
 • Kommande

Kungsbackavägen 75

Radhus
Granloholm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 600 000 kr
104,5 m²
5 rum
7 437 kr/mån
15 311 kr/m²

Radhus med toppenläge! Välkommen till ett väl omhändertaget och smakfullt renoverat hem. På entréplan finner ni en välkomnande hall med bra förvaring, ett välutrustat kök, ett badrum med dusch och toalett, ett fint vardagsrum och ett extra sovrum (väggen mellan sovrummet och vardagsrummet är enkel att ta bort om man önskar). Här finns också en altandörr ut mot den trevliga baksidan med stora grönytor och skogen inpå knuten. På övre planet finns ytterligare tre sovrum, en stor walk in-closet/förråd, samt ett mycket stort, fint och renoverat badrum/tvättstuga. Vid entrén finns dessutom ytterligare en uteplats ut mot det trevliga grannskapet. Rakt utanför finns en lekpark, och här rör sig barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar. Det är bara att öppna dörren för att hitta nya lekkamrater och bekantskaper. I föreningen finns även bastu, relax och gym att nyttja gratis. Det här boendet och området bör upplevas på plats – varmt välkomna på visningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Kungsbackavägen 36, Granloholm, Sundsvalls kommun
 • Kommande

Kungsbackavägen 36

Radhus
Granloholm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
Pris saknas
130,5 m²
5 rum
8 442 kr/mån

Snart blir detta topprenoverade radhus till salu – med två egna uteplatser och en balkong! På entréplan möts ni av en öppen hall och ett nyrenoverat kök, och i anslutning till detta ligger den stora och härliga matplatsen/allrummet. På entréplan finns dessutom ett extra sovrum, ett helkaklat badrum med bubbelbad, samt en stor walk-in closet/förråd. På det övre planet finns ytterligare ett vardagsrum samt en utgång med en trappa ned till den stora och nybyggda altanen. Altanen har ett supertrevligt läge ut mot den lilla skogsdungen och grönskan. Denna plats inbjuder verkligen till både odling, lek, grillkvällar och umgänge. På det övre planet finns även två sovrum, ett helkaklat extra badrum med dusch, samt ytterligare en walk-in closet och en trevlig balkong ut mot grannskapet. Området är mycket populärt och trevligt. Här finns barn i alla åldrar, närhet till både dagis, förskolor, skolor och mataffärer, goda bussförbindelser och kommunikationer, samt natursköna områden med skidspår, eljusspår, m.m. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Sveavägen 19A, Södermalm, Sundsvalls kommun
 • Kommande

Sveavägen 19A

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 650 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 496 kr/mån
19 298 kr/m²

Nu är denna fina och ljusa fyra till salu, belägen på första våningen, med inglasad balkong! Lägenheten har en rymlig hall med gott om förvaring. Köket är ljust och praktiskt med fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Det finns både en liten toalett, samt ett stort helkaklat badrum med plats för en tvättmaskin. Lägenheten har tre trivsamma sovrum samt ett stort vardagsrum med öppen eldstad. Den inglasade balkongen som ligger i anslutning till vardagsrummet har givetvis kvällssol. Här är det bara att flytta in och njuta. Området är lugnt och trivsamt. Här bor ni i direkt närhet till både Sundsvalls centrum, butiker, restauranger, samt till naturen och skogen med fina promenad- och motionsstråk. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Jägargatan 2, Centralt, Sundsvalls kommun
 • Kommande

Jägargatan 2

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
895 000 kr
63,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 769 kr/mån
14 094 kr/m²

Stor och charmig etta på 63,5 kvm! Nu finns denna charmiga och stora etta på hela 63,5 kvm att förvärva! När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om förvaring och i direkt anslutning finns det dessutom en walk-in closet. Köket totalrenoverades 2018 och rymmer gott om plats för en matgrupp. Badrummet renoverades 2014 och är helkaklat med golvvärme och handdukstork samt tvättmaskin. Vardagsrummet är mycket stort och rymmer både säng, soffgrupp samt skrivbord. En etta stor som en två med andra ord – med en genuin charm tack vare snedtak och ljusa, smakfulla ytskikt. Möjlighet finns att sätta upp innerväggar och ändra planlösningen om man så skulle önska. Till bostadsrätten hör dessutom två generösa förrådsutrymmen och egen uteplats. I föreningen finns också bastu, samt såklart gemensam tvättstuga, cykelrum, m.m. Föreningen har god ekonomi samt att här finns både parkeringsplatser och garage. Jägargatan 2 ligger i direkt närhet till Sundsvalls centrum med allt vad staden har att erbjuda. Här bor du i direkt närhet till allt du behöver såsom mataffärer, restauranger, skolor, butiker, parker, m.m. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 10