Kungsängsgatan 36A

Centrum, Uppsala kommun Se på karta

1 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33,6 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1968
Förening
BRF Brynhild
Om föreningen
Avgift
2 123 kr/mån
Pris/m²
50 446 kr/m²
Antal besök
2 565
Dagar på Hemnet
22

Varmt välkomna till Kungsängsgatan 36A och detta utmärkta compact living boende.

Mitt bland de centrala delarna av Uppsala finner ni nu detta härliga boende. Bostaden är smart planerad med ett charmigt och praktiskt kök samt ett fräscht badrum med dusch. Rummet är rymligt nog för möblering av både sällskapsdel, matgrupp och sovplats. För den som önskar en mer tydlig rumsuppdelning kan ni enkelt sätta upp takskenor för att skärma av sovplatsen. Bostaden är genomgående fräsch och här har ni även tillgång till föreningens trevliga innergård. Här kan ni enkelt spendera årets varma dagar med gott om ytor för större sällskap att samlas under solens strålar.

Här finner ni storstadens utbud och puls utanför er port. Här bor ni i centrala Uppsala med tillgång till allt vad staden har att erbjuda. Ta en härlig joggingtur runt ån eller koppla av i gröna Stadsträdgården. Njut av stadens härliga restauranger och kaféer och njut av livet på denna centrala adress. Ett alldeles utmärkt läge för den som möjligen pendlar med Centralstationen endast 2 minuter bort!

Till bostaden hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Gå in på vår hemsida för att boka tid. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.

Varmt välkomna!
***

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020