Nyproduktion

Norra Vägen 31

Centrum, Varbergs kommun Se på karta

1 690 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1920
Avgift
1 945 kr/mån
Pris/m²
58 276 kr/m²
Nyproduktion

I brf Auktionskammaren, alldeles i närheten av Varbergs centralstation, erbjuder Derome den här ettan med avstamp i historien. I den vackra och gamla fabriksbyggnaden ska mycket av den befintliga arkitekturen och äldre bevaras och invändigt ska vi återskapa originalkänslan.

Den här ettan passar dig som gillar det lilla. En kvadratsmart lägenhet med möjligheter till ”compact living”. Kanske kan du inreda med en loftsäng och en flexibel mat-/kontorsplats under? Eller ett vägghängt matbord i köket som går att fälla upp och ner? Möjligheterna är många. Från hallen får du fin genomsikt ut genom lägenhetens stora fönster. I den djupa fönsternischen kan du använda som ytterligare sittplats om du har vänner på besök. I hallen finns gott om förvaring och här ligger också lägenhetens badrum som har en praktisk kombitvättmaskin.

På gården finns Auktionskammarens sköna uteplats för dig och dina grannar. En kaffe under pergolan eller en middag med den trevliga grannen på samma våningsplan? Upphöjda planteringar ramar in uteplatsen och ger en mer privat rumslighet. I källaren finns det gott om cykelparkeringar och stora lägenhetsförråd på cirka 3-4 kvadratmeter till alla lägenheter. Här hittar du också stora gemensamma utrymmen som du och bostadsrättsföreningens andra medlemmar kan göra till extra vardagsrum, flexibla kontorsplatser eller kanske ett eget gym?

Läs mer om bostaden
Bjurfors Varberg