Bjurfors Varberg

Bjurfors Varberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stormgatan 4A, Söder, Varbergs kommun
Stormgatan 4A, Söder, Varbergs kommun, bild 2
Stormgatan 4A, Söder, Varbergs kommun, bild 3

Stormgatan 4A

Lägenhet
Söder, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
2 750 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1
2 844 kr/mån
45 833 kr/m²

Att få bo i en helt obelånad förening i dagens läge kan tänkas omöjligt - men inte i Brf Kurtinen. På Stormgatan 4a, en halv trappa upp finns denna ljusa tvårumslägenhet med stor terrass och havsutsikt i soligt västerläge. Bostadens planering gör bostaden perfekt för såväl ensamhushåll som för paret som söker permanentbostad eller sommarbostad på bästa adress. Bostaden har välkomnande hall med god förvaringsyta och stor skjutgarderob. Här finns stort kaklat badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Det hemtrevliga köket har matplats intill fönster och klassisk köksinredning med gott om förvaring. Sovrummet som ligger innanför köket har plats åt dubbelsäng och utmärkt klädförvaring i den tilltagna garderoben. Det rymliga vardagsrummet har parkettgolv, ljusa väggar och ett generöst ljusinsläpp. Bonusen är den stora terrassen i väster med vacker utsikt mot havet i väster, kurtinen och vackra villakvarter. Att föreningen är obelånad ger förutsättning för låga månadsavgifter och en bra grund för föreningens framtida ekonomi. En stark ekonomi i föreningen borgar även för en god investering. På föreningens tomt finns trädgårdsyta med grillplats samt asfalterade parkeringsplatser. Läget är svårslaget bara en kort promenad från strandpromenaden och salta bad. Området är lugnt och avståndet in till stan är inte långt. Dessutom finns både skolor och barnomsorg i närområdet. Om sommaren finns kvällsdoppet inom nära räckhåll, precis som frukostfrallorna på Bertilssons bageri och vackra Hästhagaberget för ljuvliga promenader.

  • Premium
  • Balkong
Birger Svenssons väg 29A, Norrdal, Varbergs kommun
Birger Svenssons väg 29A, Norrdal, Varbergs kommun, bild 2
Birger Svenssons väg 29A, Norrdal, Varbergs kommun, bild 3

Birger Svenssons väg 29A

Lägenhet
Norrdal, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
4 450 000 kr
125 m²
5 rum
vån 4/4
7 924 kr/mån
35 600 kr/m²

Unik takvåning med hänförande utsikt i alla väderstreck mot staden och havet. Bostaden ligger högst upp i huset och nås bekvämt med hiss rakt in i lägenheten. Här möts man av fina sällskapsytor med stora fönsterpartier och ett generöst ljusinsläpp som gör hemmet till något alldeles unikt. Runtom våningen breder en stor terrass-balkong ut sig med flera fina skyddade uteplatser och en trappa upp finns ett allrum med känsla av orangeri intill den privata takterrassen. Härifrån överblickas takåsar och bort i väster fästningen, hamnen, havet och det kommande området för Västerport. Köket är bostadens centrala punkt med en väl tilltagen köksö, fina materialval, öppen planlösning med vardagsrummet och gott om yta för såväl matlagning som umgänge. Sovrumsavdelningen är åtskild från de sociala ytorna med flera sovrum för både gäster, kontor och master bedroom. Här finns både klädkammare, gäst-wc och stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Detta är bostaden för dig som söker det där lilla extra i Ert hem. En våning som badar i ljus, där social samvaro får ta plats såväl inomhus som utomhus på de häftiga takterrasserna med dygnets alla soltimmar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sveagatan 117, Varberg centrum, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sveagatan 117, Varberg centrum, Varbergs kommun, bild 2
Sveagatan 117, Varberg centrum, Varbergs kommun, bild 3

Sveagatan 117

Lägenhet
Varberg centrum, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
2 975 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/6
4 251 kr/mån
50 424 kr/m²

Mitt i centrala Varberg ligger nybyggda och ståtliga kvarteret Snidaren. Hörnhuset smyckar korsningen Sveagatan och Träslövsvägen. Innanför den vackra stenmuren reser sig en formren och klassisk arkitektur. Fasadens stiliga formspråk är inspirerat av sekelskiftets sparsmakade ideal, med inspiration från Linnéstaden i Göteborg. Den vackert smyckade tegelfasaden i kombination med höga fönster, fina valvbågar, balkonger i svart smide till den pampiga rundade porten skapar tillsammans en mycket vacker byggnad. Föreningen har 27 bostäder och ägarna har nyligen flyttat in i sina hem. Nu ges möjlighet att gå på visning av denna ljusa tvåa med dubbla uteplatser, öppen planlösning och fina materialval. Bostaden badar i ljus från syd/ost och har fina sällskapsytor med plats för både soffgrupp och matplats i anslutning till glasad och öppningsbar vikvägg vid balkong. Köket går i behaglig ton med lyxig marmorbänk och sandfärgade köksluckor. Sovrummet har god plats för dubbelsäng och här finns garderobsvägg och fönster mot skyddad uteplats med morgonssol. Hallen är har klinkergolv och god plats för ytterkläder och skor. Det stora helkaklade badrummet har ljus färgsättning, här finns dusch, golvvärme, wc, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Från vardagsrummet nås bostadens stora uteplats som är stenlagd och har grönska som inramning. Flexibel inflyttning, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bergsgatan 8E, Norrdal, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergsgatan 8E

Lägenhet
Norrdal, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
2 000 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/3
6 043 kr/mån
21 277 kr/m²

På bekvämt avstånd från centrum finner vi denna luftiga fyrarummare i två plan. Bostaden har en behaglig planlösning och mäter hela 94 kvadratmeter. Här erbjuds en skön balans mellan de sociala och privata ytorna. Köket är stort nog för hela familjen att assistera i och invid fönstret finns en naturlig plats för ett större matbord. På samma plan finns även rymligt vardagsrum, sovrum och toalett. En trappa upp finner vi badrum och två stora sovrum varav ett med egen klädkammare. Framför bostadens entré finns en trivsam uteplats som bjuder in till soliga dagar och avkoppling. Utanför lägenheten väntar en gemensam sällskapsyta med utemöbler och studsmatta. Här finns parkeringsplats att hyra till en kostnad om 400 kr i månaden och cykelskjul. Längs med Bergsgatan kan man parkera kostnadsfritt i 24 timmar. Till lägenheten hör ett källarförråd och på samma plan finns cykelförråd och två gemensamma tvättstugor med nya tvättmaskiner och torktumlare. Norrdal är ett attraktivt område med blandad bebyggelse och närhet till både förskola och F-9 skola. Inom gångavstånd nås stadskärnan med all tänkbar service och tågstationen med angränsande bussterminal. Närmsta busshållplats finns bara några minuter bort från lägenheten. Denna bostad är idag en hyresrätt som upplåts av bostadsrättsföreningen till bostadsrätt.

  • Balkong
Bläshammar 11AB, Bläshammar, Varbergs kommun

Bläshammar 11AB

Lägenhet
Bläshammar, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
1 620 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 713 kr/mån
29 455 kr/m²

Intill lummigt skogsområde med eget trädäck och trädgårdstäppa ligger denna välplanerade tvåa. Bostaden är modernt inredd i lugna färger och tidlösa material. Det stilrena köket är utrustat med alla bekvämligheter du behöver för att laga goda måltider. Utvändigt njuter du av solen i stort sett hela dagen och för den med gröna fingrar finns åtskilliga möjligheter. Badrummet är försett med både tvättmaskin och torktumlare och sovrummet bjuder på goda förvaringsmöjligheter genom flera garderober. Klädkammaren är rymlig och praktiskt placerad vid entrén. Till lägenheten hör dessutom ett förråd som finns lättillgängligt i fristående komplementbyggnad. Parkeringsplats finns inom nära räckhåll och ingår i månadsavgiften. Intill skogspartiet finns en mindre lekplats för alla leksugna medlemmar. Bläshammar ligger strax norr om Varberg och är omtyckt bland såväl gamla som unga. Den varierade bebyggelsen har vuxit samman till en trivsam by med gångavstånd till förskola, grundskola och vackra strövområden. En kort promenad bort finns den halländska landsbygden med betandes hästar och får. Närmsta busshållplats ligger bara några hundra meter bort och för den som pendlar är läget gynnsamt. Möjlighet till snabbt tillträde.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Rodhes Väg 2, Söder, Varbergs kommun

Rodhes Väg 2

Lägenhet
Söder, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
2 650 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/2
5 650 kr/mån
39 552 kr/m²

På Rodhes väg 2, mitt bland söders trevliga kvarter, bor ni havsnära med centrums alla fördelar inom närmsta räckhåll. Läget är svårslaget bara en kort promenad från strandpromenaden och salta bad. Dessutom finns både skolor och barnomsorg i närområdet. Välkommen till en 3-rumslägenhet med stor hemtrevnad och vackra materialval. Behaglig färgsättning, generöst ljusinsläpp, klassiskt kök med grå luckor och stenbänkskiva samt helkaklat badrum med fina detaljer. Byggnaden som är ombyggd till bostadsrätter 2017 har ett klassiskt uttryck vars stil återspeglas inne i bostäderna. Här finns stort vackert kök med stenbänkskiva och grå köksinredning. Kombinera med matplats eller varför inte ge plats åt en köksö? Planlösningen är öppen mellan kök och sällskapsrum vilket gör bostaden till en perfekt plats för såväl lugna hemmakvällar som social samvaro och plats för många gäster. Sovrummet har god plats åt dubbelsäng och fin klädförvaring i den tilltagna garderobsväggen. Gästrummet eller arbetsrummet har även det garderober och ligger innanför vardagsrummet. Uteplatsen har fin morgonsol och är den perfekta platsen för En långfrukost om sommaren. Bostadens fina standard i kombination med läget gör detta till en plats att trivas på. Sommarkvällarna finns kvällsdoppet inom nära räckhåll, precis som frukostfrallorna på Bertilssons bageri och vackra Hästhagaberget för ljuvliga promenader.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6