Mäklare Charlotte Hallberg

Charlotte Hallberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Birger Svenssons väg 29A, Norrdal, Varbergs kommun
Birger Svenssons väg 29A, Norrdal, Varbergs kommun, bild 2
Birger Svenssons väg 29A, Norrdal, Varbergs kommun, bild 3

Birger Svenssons väg 29A

Lägenhet
Norrdal, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
4 250 000 kr
125 m²
5 rum
vån 4/4
7 924 kr/mån
34 000 kr/m²

Unik takvåning med hänförande utsikt i alla väderstreck mot staden och havet. Bostaden ligger högst upp i huset och nås bekvämt med hiss rakt in i lägenheten. Här möts man av fina sällskapsytor med stora fönsterpartier och ett generöst ljusinsläpp som gör hemmet till något alldeles unikt. Runtom våningen breder en stor terrass-balkong ut sig med flera fina skyddade uteplatser och en trappa upp finns ett allrum med känsla av orangeri intill den privata takterrassen. Härifrån överblickas takåsar och bort i väster fästningen, hamnen, havet och det kommande området för Västerport. Köket är bostadens centrala punkt med en väl tilltagen köksö, fina materialval, öppen planlösning med vardagsrummet och gott om yta för såväl matlagning som umgänge. Sovrumsavdelningen är åtskild från de sociala ytorna med flera sovrum för både gäster, kontor och master bedroom. Här finns både klädkammare, gäst-wc och stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Detta är bostaden för dig som söker det där lilla extra i Ert hem. En våning som badar i ljus, där social samvaro får ta plats såväl inomhus som utomhus på de häftiga takterrasserna med dygnets alla soltimmar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stormgatan 4A, Söder, Varbergs kommun
Stormgatan 4A, Söder, Varbergs kommun, bild 2
Stormgatan 4A, Söder, Varbergs kommun, bild 3

Stormgatan 4A

Lägenhet
Söder, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
2 150 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
1 912 kr/mån
53 750 kr/m²

Att få bo i en helt obelånad förening i dagens läge kan tänkas omöjligt - men inte i Brf Kurtinen. På Stormgatan 4a, en halv trappa upp finns denna ljusa tvårumslägenhet med stor terrass och havsutsikt i soligt västerläge. Bostadens planering gör bostaden perfekt för såväl ensamhushåll som för paret som söker permanentbostad eller sommarbostad på bästa adress. Bostaden har välkomnande hall med god förvaringsyta och garderober. Här finns kaklat badrum med dusch, stilfullt kök med matplats intill fönster mot balkongen samt rymligt vardagsrum med parkettgolv och generöst ljusinsläpp. Bonusen är den stora balkongen i väster med vacker utsikt mot havet i väster, fästningen, kurtinen och vackra villakvarter. Att föreningen är obelånad ger förutsättning för låga månadsavgifter och en bra grund för föreningens framtida ekonomi. En stark ekonomi i föreningen borgar även för en god investering. På föreningens tomt finns trädgårdsyta med grillplats samt asfalterade parkeringsplatser. Läget är svårslaget bara en kort promenad från strandpromenaden och salta bad. Området är lugnt och avståndet in till stan är inte långt. Dessutom finns både skolor och barnomsorg i närområdet. Om sommaren finns kvällsdoppet inom nära räckhåll, precis som frukostfrallorna på Bertilssons bageri och vackra Hästhagaberget för ljuvliga promenader.

  • Premium
  • Balkong
Rodhes Väg 2, Söder, Varbergs kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00

Rodhes Väg 2

Lägenhet
Söder, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
2 650 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/2
5 650 kr/mån
39 552 kr/m²

På Rodhes väg 2, mitt bland söders trevliga kvarter, bor ni havsnära med centrums alla fördelar inom närmsta räckhåll. Läget är svårslaget bara en kort promenad från strandpromenaden och salta bad. Dessutom finns både skolor och barnomsorg i närområdet. Välkommen till en 3-rumslägenhet med stor hemtrevnad och vackra materialval. Behaglig färgsättning, generöst ljusinsläpp, klassiskt kök med grå luckor och stenbänkskiva samt helkaklat badrum med fina detaljer. Byggnaden som är ombyggd till bostadsrätter 2017 har ett klassiskt uttryck vars stil återspeglas inne i bostäderna. Här finns stort vackert kök med stenbänkskiva och grå köksinredning. Kombinera med matplats eller varför inte ge plats åt en köksö? Planlösningen är öppen mellan kök och sällskapsrum vilket gör bostaden till en perfekt plats för såväl lugna hemmakvällar som social samvaro och plats för många gäster. Sovrummet har god plats åt dubbelsäng och fin klädförvaring i den tilltagna garderobsväggen. Gästrummet eller arbetsrummet har även det garderober och ligger innanför vardagsrummet. Uteplatsen har fin morgonsol och är den perfekta platsen för En långfrukost om sommaren. Bostadens fina standard i kombination med läget gör detta till en plats att trivas på. Sommarkvällarna finns kvällsdoppet inom nära räckhåll, precis som frukostfrallorna på Bertilssons bageri och vackra Hästhagaberget för ljuvliga promenader.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3