Mäklare Susanna Fogelström

Susanna Fogelström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hästhagavägen 18, Söder, Varbergs kommun

Hästhagavägen 18

Villa
Söder, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
10 800 000 kr
171 + 45 m²
7 rum
964 m² tomt

Gatorna i det attraktiva kvarteret löper alldeles i kanten av Hästhagabergets vackra strövområden. Läget är svårslaget med bara en kort promenad från strandpromenaden och salta bad. Den arkitektritade tvåvåningsvillan om 171 kvadratmeter fördelat på sex rum har hämtat inspiration från den amerikanska östkusten. Utvändigt framträder New England-husets karaktäristiska drag i form av liggande vit träpanel tillsammans med stora vackert spröjsade fönster och en inbjudande entréveranda. Bostaden totalrenoverades 2014, varje detalj är noggrant genomtänkt och inget har lämnats åt slumpen. Planlösningen medger en effektiv och bekväm vardag med hög mysfaktor. På entréplanet breder klinkergolvet ut sig i en stor hall som förbinder till tre sovrum, groventré och badrum. Det tillbyggda sällskapsrummet har stora fönster och glasdörrar mot trädgården som släpper in rikligt med ljus. När höstmörkret faller tänder du en brasa i kaminen och kryper ner i soffan med en bok i handen. Köket, med platsbyggd inredning från exklusiva Himlekök, är placerat en trappa upp med utblick över området från balkongen i västerläge. Även två sovrum och ett stort badrum ryms på detta plan. Trädgården är lättskött med lekvänliga gräsytor, trevliga planteringar och vackra kullerstensgångar som binder samman de olika uteplatserna. Här finns alltid en skyddad och solig plats att sitta på. På baksidan är trädgården utformad i två etage. Längst in finns en skyddad uteplats med grillplats och en vedeldad badtunna. Maten tillagas i utomhusköket som är praktiskt placerat under tak i pergolan där många gäster kan slå sig ner till bords. I badtunnan kan du umgås med vänner och familj utomhus under hela året. Vare sig det är en krispig vårkväll, en mörk hösteftermiddag eller en riktigt kall vinternatt. På framsidan finns ett stort garage med förrådsutrymme i bakkant och carport framtill. Uppfarten är grusad vilket tillsammans med den handbyggda stenmuren ger känslan av ett välkomnande hem. När du bor på Hästhaga har du nära till allt det bästa som Varberg har att erbjuda med flera populära badplatser bara minuter bort. Rulla ihop badhandduken och packa fikakorgen för ett morgondopp på Kåsa eller en hel dag på stranden. Flanera längs strandpromenaden, förbi Ankaret och Kärleksparken, in mot fästningen och stan, eller ta en cykeltur till Apelviken för en bit mat och lite surfkultur. I ytterligare ett par år går tågen genom Hästhagaberget. Sedan, när järnvägen leds ned i tunneln under Varberg, minskar avståndet till havet ytterligare och nya stigar kommer att trampas upp. Genom bergsskrevor, över bortglömda gärdesgårdar och runt vindpinade skogsdungar, till nya picknickställen och favoritbadklippor.

  • Plus
Västerbyvägen 2, Väröbacka, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västerbyvägen 2

Villa
Väröbacka, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
2 500 000 kr
270 m²
4 rum
5 100 m² tomt

Inbäddad i lummig grönska ligger det gamla missionshuset. Detta hus är mer än bara en byggnad – det är en del av historien. Ett missionshus som har fungerat som en central punkt för samhället i nästan ett helt sekel. Att få bo här är att vara en del av något större, en tradition som har överlevt tidens gång och nu öppnar dörrar för framtiden. Stig in i detta himmelska hus som sträcker sig på ca 270 kvadratmeter. Här möts du av stora öppna ytor som välkomnat människor från när och fjärran. Den fantastiska takhöjden på dryga 3 meter i kyrkosalen bjuder in till stunder av gemenskap och kreativitet. Kanske är det här du kommer att skapa dina egna minnen och berättelser? En trappa upp finns en lägenhet bestående av två rum och kök och i källarplan hobbyrum, förvaringsutrymmen samt dusch och toalett. Området runt missionshuset är omgärdat av uppvuxen grönska. Längst bort i trädgården finns en grillkåta. Här kan man i glada vänners lag kan avsluta dagen på bästa sätt med en varm dryck i handen, sittandes i på fällen med elden sprakandes i mitten. Det finns även ett vindskydd med grillplats i trädgården perfekt för korvgrillning ute i naturen. På bekvämt cykelavstånd från huset ligger Videberg, en liten fiskehamn med mysig badplats och sandstrand strax intill. Denna chans kommer inte ofta. Ge dig själv möjligheten att skriva nästa kapitel i din och missionshusets historia. Välkommen att anmäla dig till visningen. Fastigheten är besiktigad och säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
Kvarnvägen 3A, Träslövsläge, Varbergs kommun

Kvarnvägen 3A

Fritidshus
Träslövsläge, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
5 000 000 kr
155 m²
5 rum
523 m² tomt

Med cykelavstånd från Kagabäckens mysiga badplats finner vi denna villa från 2018 som erbjuder en otrolig möjlighet till ett ekonomiskt boende genom generationsboende, uthyrning eller för det egna företaget. Villan är idag uppdelad till två helt separata lägenheter med en skiljedörr mellan entréhall och vardagsrummet på entréplan. Önskar man nyttja hela huset för egen del är det lätt ordnat. Lägenheten på entréplan erbjuder en öppen planlösning som rymmer både kök, matplats och vardagsrum. Generösa fönster- och dörrpartier ut mot grönska och uteplats skapar en härlig direkt kontakt mellan inne och ute. Utöver kök och vardagsrum erbjuder entréplan ett rymligt sovrum, helkaklat badrum och en praktisk tvättstuga med bra förvaringsutrymme. I lägenheten en trappa upp möts vi av ett stort allrum med kök längs ena väggen, gott om plats för soffgrupp och matsalsbord samt ljusinsläpp via takfönster. Vidare finns här två sovrum i bra storlek och ett helkaklat badrum försett med både tvättmaskin och torktumlare. Villan omgärdas av en lättskött trädgård med gräsmatta och uteplatser i flera väderstreck för att fånga solen från morgon till kväll. Altanen i söder passar utmärkt för såväl middagsbjudningar som sociala aktiviteter med familj och vänner. Bilarna parkeras smidigt på den grusade uppfarten. Tack vare bostadens väl genomtänkta planlösning, med dubbla entréer samt trappor, finns goda möjligheter till ett flexibelt boende. Möjligheterna är många och valet är ditt! Njut av livskvalitén i Gamla Köpstad med närhet till grönområden, havet och vackra badplatser. För dig som pendlar nås motorvägen enkelt och efter endast 10 minuters bilresa når ni Varbergs centrum. Välkommen att anmäla er till visningen!

Kiselgatan 3, Breared, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kiselgatan 3

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Bjurfors Varberg
2 250 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/6
3 839 kr/mån
32 609 kr/m²

Med cykelavstånd till både hav och centrum välkomnas ni till denna smakfulla gavellägenhet från 2019 som karaktäriseras av hög standard och stilfulla materialval. Bostadens ca 69 kvm är fördelade på två sovrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På morgonen strömmar morgonljuset in i köket lagom till frukosten. Köket från Vedum bjuder på hög kvalité med bra arbetsytor och gott om förvaring. I badrummet, som är helkaklat och av generös storlek, finns bekvämligheten av egen tvättmaskin och torktumlare. Lägg därtill två väldisponerade sovrum, ett större och ett mindre. Det mindre lämpar sig perfekt som barnrum eller gästrum. Lägenheten har även en balkong som nås från vardagsrummet där man kan avnjuta kaffet i den härliga morgonsolen. På Kiselgatan 3 bor du i det lugna och trivsamma kvarteret Marmorlyckan. Perfekt boende för den lilla barnfamiljen, granne med lekpark och närhet till förskola och grundskola. Kvarteret har en blandad bebyggelse med mycket grönytor och närhet till butiker, service, cykelleder och motionsspår. Samtidigt är ni bara en kort cykeltur från Apelvikens härliga sandstrand och ett pärlband av mysiga restauranger som erbjuder skönt häng och det mesta i mat- och dryckesväg. In till Varbergs centrum finns det också fina cykelvägar men även goda bussförbindelser. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen, möjlighet finns till snabbt tillträde!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4