Nyproduktion

Sollentunavägen 132A

Edsviken, Sollentuna kommun Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Ja
Avgift
3 288 kr/mån
Pris/m²
69 355 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till lägenhet 3-1102 som är en perfekt 1:a på 31 kvm. Den moderna planlösningen ger lägenheten ett luftigt intryck. Lägenheten har en mysig balkong mot den lugna innergården på 6 kvm. Entré med goda förvaringsutrymmen. Badrum med dusch och kombimaskin. Modern planlösning med sovalkov. Ett påkostat kök med bl.a. stenbänkskivor, rostfria vitvaror och induktionshäll. Inredningsstilen kallar vi för Sommar. Den ljusa och luftiga känslan i bostaden förstärks ytterligare när färgskalan utgår från vitt, vilket även ger dig stor frihet att lägga till de
komplementfärger som är dina personliga favoriter. Köket får vita skåpsluckor och en vitgrå bänkskiva i natursten. Även badrummen är ljusa med vitgrå klinker och ljusgrått kakel. Genomgående i bostaden läggs ett klassiskt golv i ekparkett som ger en varm och ombonad känsla. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garage finns. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar.

Preliminär inflyttning april 2024.

Brf Strandvägen i Edsviken byggs i Sollentuna av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare. Kontakta mäklare för att köpa den här lägenheten.

Bilderna är exempelbilder och avvikelser förekommer.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige