Hällavägen 33B

Ellös, Orust Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Sjögården 1 i Ellös
Om föreningen
Avgift
1 709 kr/mån
Pris/m²
34 219 kr/m²
Nyproduktion 

De 38 lägenheterna är belägna i den gamla Sjögården i centrala Ellös. Byggnaden består av tre våningsplan och kännetecknas av ett modernt boende där varje kvadratmeter utnyttjas effektivt. All utrustning är funktionell och håller god standard.
Lägenheterna sträcker sig från 24,5 till 88,0 kvadratmeter – i stort sett alla med balkong eller uteplats som vetter mot havet och som fungerar som en förlängning av bostaden. Gemensamt är den luftiga hotellkänslan med fint ljusinsläpp. Väggarna går i vitt och golven är ljusa trägolv. Köken från HTH är avskalade och funktionella med bänkskivor i grått och luckor i vitt. Även de helkaklade badrummen med golvvärme går i en neutral färgskala.

De perioder du själv inte använder din lägenhet finns möjlighet att utnyttja servicen och bekvämligheten i att få den uthyrd genom hotellverksamheten.

LGH nr 216:
Lägenhet nr 216 ligger på plan 2 och är på ca 32 kvm. Placeringen en våning upp förbättrar havsutsikten ytterligare och här finns uteplats i form av loftgången i västerläge med havsutsikt. Lägenheten består av hall, vardagsrum med ett välplanerat litet kök och helkaklat badrum.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Orust