Enöglavägen 20 B

Enköping, Enköping Se på karta

895 000 kr

985 000 kr -9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
24,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns ej
Förening
HSB BRF 110 Ena i Enköping
Om föreningen
Avgift
1 807 kr/mån
Driftkostnad
2 940 kr/år
Pris/m²
36 531 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga 1:a på Enöglavägen 20B som känns långt mycket större än sina 24, 5 kvm.

Lägenheten är i gott skick med mycket välplanerade kvadratmetrar med närhet till stadskärnan och utmärkt pendlarläge. Tack vare den höga takhöjden, ljusa väggar och den stora balkongen i ett gott solläge (markis finns) får lägenheten ett trevligt intryck och känsla av rymd!

Du välkomnas av en väldisponerad hall med det helkaklade badrummet intill. Vidare det mysiga sällskapsrummet med plats för både matbord, soffa och arbetshörna tack vare den smarta lösningen med loftsäng. I öppen planlösning finner vi det praktiska köket. Samtliga fönster vetter mot den lugna innergården och här finns även utgång till lägenhetens balkong där man gärna spenderar mycket tid! En perfekt lägenhet för den som flyttar hemifrån, studerar, pendlar eller det yngre paret.

Mycket välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter som genomfört flera renoveringar (bl.a stamrenovering 2004). Till lägenheten hör ett källarförråd.

Här bor du med närhet till Gustav Adolfsplan och busshållplats i direkt närhet. Centrum ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även närhet till utmärkta matbutiker, restauranger, skolor och vackra promenadstråk.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping