Sämskarbogatan 21

Enköping Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37,5 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1960
Förening
Riksbyggen BRF Enköpingshus nr 10
Om föreningen
Avgift
2 349 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
23 867 kr/m²

I populära och pendlarvänliga Romberga finner du denna charmiga 1:a som tack vare husets placering och läge är ett boende fritt från insyn och med en trivsam utsikt över föreningens gröna innergårdar. Bostaden präglas av ljusa och moderna färg- och materialval med en utmärkt planlösning.
De 37 kvm rymmer hall med bra förvaring, kök med gott om plats för matbord. Fransk balkong i utmärkt sydvästläge med gott om sol, vardagsrum som inbjuder till umgänge här finns utrymme för både sängdel och soffdel, praktisk klädkammare och ett helkaklat badrum. Ljust och inbjudande hem i gott skick som bör passa många.
Som boende på Rombergagatan bor du nära till det mesta med handelscentrum ett stenkast från lägenheten. I Romberga finns gräsplan för fotboll, en boulebana och näridrottsplats. Skolbarnen kan gå i Rombergaskolan upp till sjätte klass och i området finns ett flertal förskolor. Romberga består av blandad bebyggelse med flerbostadshus och villor. Busskommunikationerna till de centralare delarna av Enköping är goda. Fritiden kan tillbringas i den mysiga Fagerskogen med elljuspår och skidspår på vintern. Flertal restauranger i närområdet, bl a Helenas kök, Mc Donalds, Max och Chop-chop. Endast ca 1 km från tågstation och ca 2 km till Stora Torget i Enköping.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Enköping