Mäklare Helena Wass

Helena Wass

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Litslenavägen 15a, Fanna, Enköpings kommun
  • Sön 25 feb kl 12:30

Litslenavägen 15a

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 375 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/3
3 390 kr/mån
29 891 kr/m²

Välkommen till en bostad i populära Fanna. Med sina spännande vinklar och vacker utsikt erbjuder denna lägenhet en unik upplevelse. Här kan du njuta av solnedgångar från din egen balkong med utsikt över staden. Denna välskötta bostadsrätt, belägen i en trevlig förening, erbjuder allt du behöver på sina 46 kvadratmeter. De två rummen ger gott om utrymme för både vardagsliv och avkoppling. Med sin närhet till naturen och samtidigt cykelavstånd till Enköpings centrum och tågstationen är detta boendet för dig som vill ha lugnet med ändå närheten till det mesta. Missa inte chansen att äga denna pärla. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck möjligheterna som väntar dig!

  • Plus
  • Balkong
Kungsgatan 65, null, Enköpings kommun

Kungsgatan 65

Lägenhet
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 050 000 kr
27 m²
1 rum
1 511 kr/mån
38 889 kr/m²

Denna moderna och välplanerade bostadsrätt på Kungsgatan 65 erbjuder goda möjligheter till bekvämt boende. Med en stor balkong kan du njuta av frisk luft och härlig utsikt. Hissen gör det enkelt att ta sig upp till denna lägenhet, som ligger en våning upp. Föreningen är välskött och erbjuder en trevlig samlingslokal med övernattningsrum för gäster. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i närheten. Bostaden är perfekt som ett första boende eller övernattningslägenhet. Med sina 27 kvadratmeter erbjuder den en smart planlösning som gör att du utnyttjar ytan på bästa sätt. Sammanfattningsvis är detta en bostad som passar dig som söker både bekvämlighet och modernitet. Missa inte chansen att äga denna välskötta och välplanerade bostadsrätt på Kungsgatan 65. Välkommen till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Västerleden 66, Västerleden, Enköpings kommun

Västerleden 66

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 275 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
4 442 kr/mån
19 615 kr/m²

Här bor du bekvämt med skogen som granne men ändå med gångavstånd till centrum. Lägenheten är renoverad och omgjord till en mindre 3 rok och har en bra planlösning med stora ytor och en rejäl balkong som har gott om dagssol. Lägenheten fördelar sig på hall med gott om plats för ytterkläder och skor, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum och ett helkaklat badrum med badkar. Bostadsrättsförening erbjuder en trevlig innergård med en välplanerad lekplats för dom små, externt förråd till lägenheten. Här bor du i ett lugnt pendlarvänligt bostadsrättsområde, du når motorvägen på ca 4 min med bil samt Enköpings Centrum på bara ca 6 min. Gångavstånd till en matvarubutik samt Enöglaskolan. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Sankt Olofsgatan 6 A, Sankt Ilian, Enköpings kommun

Sankt Olofsgatan 6 A

Lägenhet
Sankt Ilian, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 090 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 605 kr/mån
24 494 kr/m²

En trappa upp med utsikt över innergården finner du denna 1,5 rok med en stor balkong med gott om sol. Lägenheten är väldigt väldisponerad och trots sina kvm så finns allt man behöver. Lägenheten fördelar sig på hall med plats för avhängning, badrum med tvättmaskin, ljust kök med goda bänkytor, sovrum med plats för både säng och skrivbord, vardagsrum plats för större soffdel och matrumsdel, härifrån når du lägenhetens balkong som är väl tilltagen och blir som ett extra rum sommartid. Trevligt boende i en stabil förening. På Sankt Olofsgatan bor du i ett centralt läge med bekvämt gång- och cykelavstånd till matvarubutiker, restauranger, Enköpings resecentrum, butiker och fina promenadstråk. Här bor du med ett stort mått av livskvalité.

Ängsmarksvägen 37c, null, Enköpings kommun

Ängsmarksvägen 37c

Lägenhet
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 475 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 258 kr/mån
26 818 kr/m²

På Ängsmarksvägen 37C bor du bekvämt i en nyproducerad och energismart lägenhet. En mycket tilltalande planlösning med generösa ytor. Stora fönster i flera väderstreck och en stor balkong gör denna bostad sällsynt ljus och luftig. Lägenhetens planlösning fördelar sig på en välkomnade hall, kök med en rymlig matplats, vardagsrum där ljuset flödar och skänker extra trivsel. Från vardagsrummet når man balkongen med utsikt över hästhagar. I sovrummet finns goda förvaringsmöjligheter och det finns även ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Den osedvanligt fina planlösningen ger en härlig känsla av rymd och hemtrevnad. Lägenheten ligger i naturnära område med närhet till skola, förskola, vacker natur men ändå med cykelavstånd till centrum. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité! Varmt välkomna på visning!

Galeonsvägen 16 A, Bredsand, Enköpings kommun

Galeonsvägen 16 A

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
2 895 000 kr
146 m²
6 rum
5 820 kr/mån
19 829 kr/m²

Som att bo i villa fastän det är bostadsrätt. Modernt boende i nyskick om hela 146 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök, varav 4 sovrum (möjlighet till fler sovrum). Tvåplanshuset som byggdes 2022 har en hög standard, egen parkering till två bilar, stora uteplatser, utomhusförråd och man disponerar tomten på både fram- och baksida. Brf Norra Hamnkaptenen är beläget i nybyggda villa- och bostadsrättskvarteret i Bredsand med naturen runt knuten, gångavstånd till både livsmedelsaffär och badstrand. Här har barnfamiljen närhet till förskola och fina lekplatser. Barnvänligt och lugnt område med utmärkta gång- och cykelvägar. Varmt välkommen på visning.

Boglösa Svallby 14, null, Enköpings kommun

Boglösa Svallby 14

Villa
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
3 495 000 kr
147 + 30 m²
6 rum
1 595 m² tomt

I natursköna Boglösa med en utsikt över skog och åker finner du detta enplanshus. Huset bör passa såväl ung som gammal där allt ligger på samma plan med stora umgängesytor men erbjuder ändå alla i familjen sin egen plats. Det karaktäriseras av praktiska lösningar, braskamin, stor tomt med både uterum och flera förråd. Huset erbjuder en välkomnande hall med gott om utrymme för kläder och skor, vardagsrum som inbjuder till umgänge, utgång till inglasat uterum, stort kök med bra arbetsytor gör att man lockas till matlagning och bjudningar, fyra sovrum, badrum och tvättstuga. Man har delvis trädgårdstomt och delvis naturtomt som är omgärdat av häck. Stor altan och uterum där man kan njuta av både sol och skugga. Uppfart med rum för flera bilar, garage, orangeri och flera förråd. Här bor ni i en barnfamiljsidyll. I området kan barnen leka fritt med närhet till skola, förskola i Lillkyrka. Gångsavstånd till busshållsplats som enkelt tar dig in till Enköping. Även enkelt att pendla till flera större städer inom en timme från huset. Vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!

Malmgrensgatan 3, Galgvreten, Enköpings kommun

Malmgrensgatan 3

Villa
Galgvreten, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
5 375 000 kr
118,5 + 91,5 m²
5 rum
561,9 m² tomt

Vad skiljer denna villa åt? Genom att introducera en moderniserad samtida villa i hjärtat av Enköping, sticker denna fastighet ut av flera övertygande skäl. Det här hemmet har nyligen omvandlats och har en anmärkningsvärd makeover. Uppdateringarna inkluderar två nya badrum med golvvärme och vackert golv med valnötsträ, mörkbetsad fiskbensparkett av ek, betong och marmorkakel. Köket är utrustat med SMEG-apparater, och en plug-in för elbilsladdning ger en modern touch. Kliv in i en distinkt blandning av modern komfort och retrocharm med denna minutiöst renoverade samtida villa, inbäddad i det lugna området Sankt Ilian i centrala Enköping. Denna 1 1/5-våningsvilla med källare erbjuder fem rum, inklusive fyra sovrum. Renoverad med högkvalitativa material. Arkitektoniskt utformat både praktiskt och estetiskt, huset har god förvaring, inbyggda garderober, en rymlig tvättstuga och ett kök för umgänge. En öppen spis och spännande vinklar tillför en hög charmfaktor. Utomhus förlänger altanen och uterummet säsongerna och ger plats för sociala sammankomster. Trädgården, med äppelträd, rabarberbuskar och bär, erbjuder en pittoresk oas. Bland de tekniska bekvämligheterna finns en fiberanslutning och elbilsladdning. Huset vänder sig till dem som söker ett centralt läge med en lättskött tomt. Beläget med gångavstånd till allt som Enköping har att erbjuda, inklusive parker, butiker, livsmedelsbutiker, restauranger, tågstation, bussar, pittoreska kanaler, gång- och cykelvägar, skogar, Mälaren, skolor, pool, bowlinghall, hockeyrink, skidåkning och mer. Med 45 minuters bilresa till Stockholm och Uppsala, och bara 20 minuter från Västerås, är Enköping känt som "Sveriges närmaste stad." Ett hus att trivas i!

Litslena Fiskvik 14, Grillby, Enköpings kommun

Litslena Fiskvik 14

Villa
Grillby, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
4 895 000 kr
190 + 155 m²
6 rum
1,1 ha tomt

Naturskönt belägen liten gård om ca 3,9 hektar varav ca 1,9 hektar som ägs och 1,6 ha som arrenderas från kommunen (möjlighet finns att ta över arrende). Här bor man med drygt 10 minuters bilfärd från Enköping och ca 50-60 minuter från Stockholm och Uppsala. Gården har en fin arrondering med boningshus, gäststugor, ekonomibyggnader och stall samlat. Gården är omgiven av hagmark och har en belyst ridbana om ca 20*40 m. Fastigheten lämpar sig för djurhållning samt egen företagsverksamhet. Boningshuset är en 1 1/2 plansvilla från sekelskiftet. Villan fördelar sig på 6 rum och kök med flera charmiga detaljer såsom vedspis, kakelugn och matsal. Trots sin ålder har huset moderniserats varsamt och anpassats efter vårt moderna leverne. Det finns ett stort poolområde för härliga sommardagar. I anslutning finns ett stort uterum som man nyttja för fest eller kanske kursverksamhet. En bit från boningshuset finns ett bra gästhus/personalbostad som enkelt kan hyras ut. Det fördelar sig på hall, kök, vardagsrum, badrum och sovloft. Det finns även en isolerad friggebod som fungerar som gästrum. Gårdslängan innehåller både en rymlig, isolerad verkstad ca 60 kvm samt ett stall med fyra boxar och sadelkammare. Hundgård, hönshus och en stor uppfart med rum för flera maskiner och bilar. Här kan man kombinera djur och motorintresse. Med indraget fiber kan man enkelt arbeta från gården utan att bekymra sig om dålig internetuppkoppling. Här kan man förverkliga drömmen om livet på landet men ändå med närheten till allt vad staden erbjuder. Välkommen till en gård som erbjuder allt och lite till!

Kryddgårdsgatan 21b, Centrum, Enköpings kommun

Kryddgårdsgatan 21b

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
5 369 kr/mån
26 600 kr/m²

Modern lägenhet mitt i centrum med närhet till allt vad staden erbjuder. Här bor du med direkt närhet till kommunikationer, caféer, restauranger och butiker. Den här fina 3-rumslägenheten är belägen en trappa upp med hiss. Bostadsrätten byggdes 2015 och är om 75 kvm fördelat på välkomnande hall, två rymliga sovrum, vardagsrum som inbjuder till umgänge i öppen planlösning mot kök, helkaklat badrum, kök med gott om bänkyta och en fransk balkong. Genomgående ljusa och moderna ytskikt. I föreningen finns innergård med plats för sittgrupper, gemensam tvättstuga och separat förråd till varje lägenhet. Pendlarvänligt läge, fina gång- och cykelvägar och goda busskommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Visthusgatan 3, null, Håbo kommun

Visthusgatan 3

Lägenhet
Håbo kommun
Mäklarhuset Enköping
2 375 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
4 715 kr/mån
32 534 kr/m²

Redan när du kliver in i denna lägenhet förstår du att den är speciell med sitt ljus som man endast kan få om man bor högst upp. Här har du dessutom en makalös utsikt över Bålsta och kan följa årstidernas skiftningar. Planlösningen fördelar sig på rymlig hall, kök med en stor matplats, två rejäla sovrum, helkaklat badrum och ett vardagsrum som inbjuder till umgänge med sina ytor och även den inglasade balkongen som förlänger årstiderna. Föreningen har en fin innergård. Visthusgatan 3 ligger perfekt med gångavstånd till ICA Maxi, café, restauranger, pendeltåg/fjärrtåg och Bålsta centrum med butiker och service samt Mälaren.

  • Balkong
  • Hiss
Boglösa Svallby 22, Trögden, Enköpings kommun

Boglösa Svallby 22

Tomt
Trögden, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
850 000 kr
1 654 m² tomt

Strax utanför Enköping ligger denna natursköna tomt, omgiven av både öppna fält och skogar. Här kan du bo på i lugnet på landet men ändå med några av Sveriges största städer inom pendlaravstånd. Tomten har färdigt bygglov för en enplansvilla med en boyta om 138 m² samt för carport med förråd. Antingen bygger du huset på egen hand alternativt så kan markägaren hjälpa till med entreprenaden och erbjuda offerter. Välkommen att förverkliga dina husdrömmar!

Bergsgatan 86, null, Enköpings kommun

Bergsgatan 86

Lägenhet
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 550 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
4 758 kr/mån
23 846 kr/m²

Högst upp med utsikt över innergården finner du denna 3 rok med en stor balkong med sol stora delar av dagen. Lägenheten är väldigt väldipsonerad och inbjuder till umgänge. Lägenheten fördelar sig på hall med plats för avhängning, stamrenoverat badrum, renoverat kök med goda bänkytor, två sovrum, vardagsrum plats för både skrivbord och soffdel, härifrån når du lägenhetens balkong som är väl tilltagen och blir som ett extra rum sommartid. Föreningen utförde stambyte år 2019, trevligt boende i en stabil förening. På Bergsgatan bor du i ett centralt läge med bekvämt gång- och cykelavstånd till matvarubutiker, restauranger, Enköpings resecentrum, butiker och fina promenadstråk. Här bor du med ett stort mått av livskvalité.

Kryddgårdsgatan 23, Centrum, Enköpings kommun

Kryddgårdsgatan 23

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/6
2 863 kr/mån
29 875 kr/m²

Denna ljusa toppmoderna lägenhet är en 1:a om 40 kvadratmeter belägen mitt i stan med närhet till caféer, restauranger och butiker. Helkaklat badrum med golvvärme, vardagsrum & kök med i öppen planlösning med plats för umgänge. Hiss, tvättstuga i huset samt lägenhetsförråd. Populär förening som är väl förvaltad. Månadsavgiften är 2863 kr (inkl vatten och värme). Perfekt för dig söker din första bostad, eller till dig som söker ett boende nära Centrum. Välkomna på visning.

  • Hiss

Visar alla 14