Mäklare Helena Wass

Helena Wass

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långtora 73, null, Enköpings kommun
  • Ons 14 aug
Långtora 73, null, Enköpings kommun, bild 2
Långtora 73, null, Enköpings kommun, bild 3

Långtora 73

Villa
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
3 875 000 kr
155 m²
8 rum
2 228 m² tomt

Denna moderna villa, belägen på landet med en fantastisk vidsträckt utsikt, erbjuder en perfekt kombination av lugn och närhet till större städer. Med endast 10 minuters avstånd till Enköping, har du all tänkbar service inom räckhåll. Dessutom finns det en praktisk skolbuss precis utanför, vilket gör det till ett utmärkt val för familjer. Detta hem är verkligen något utöver det vanliga med sina ljusa och moderna färg- och materialval. Stora fönster och höga socklar ger en stilfull atmosfär och släpper in rikligt med naturligt ljus. Trädgården är rymlig och erbjuder möjlighet till både lek och avkoppling. Villan är välplanerad och har en groventré för praktisk hantering av vardagens behov. Dessutom finns det ett garage för bekväm parkering och förvaring. Sammanfattningsvis är denna moderna villa en perfekt hemmabas för den som uppskattar den lantliga atmosfären samtidigt som man har närhet till större städer och all tänkbar service. Med sina stilfulla detaljer och genomtänkta planlösning kommer detta hem definitivt att imponera på dig.

  • Premium
Simtuna Vånga 9, null, Enköpings kommun

Simtuna Vånga 9

Villa
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 995 000 kr
105 + 75 m²
4 rum
4 215 m² tomt

Denna oas av ett hem ligger i slutet av vägen och omges av en lugn och avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av ljudet av en porlande bäck och omfamnas av det vackra åkerlandskapet. Trots sin fridfulla placering är det bara en timme till flera större städer, vilket ger dig det bästa av båda världar. För de odlingsintresserade erbjuder denna fastighet en fantastisk möjlighet. Med en tomtarea på 4215 kvadratmeter finns det gott om utrymme att förverkliga dina gröna drömmar. Här kan du odla dina egna grönsaker eller skapa en vacker trädgård att koppla av i. På fastigheten finns också två bostadshus, varav ett är ett spännande renoveringsprojekt. Med en total bostadsyta på 105 kvadratmeter har du gott om utrymme att skapa ditt drömboende. Ta vara på möjligheten att sätta din personliga prägel och skapa ett hem som passar just dig. Utöver bostadshusen finns det även förråd och ett växthus, vilket ger dig extra utrymme för förvaring och trädgårdsprojekt. Missa inte chansen att äga denna unika fastighet med en perfekt kombination av lugn landsbygd och närhet till stadens bekvämligheter. Ta steget och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

Vällingevägen 6, Skolsta, Enköpings kommun
  • Tor 15 aug kl 18:30
Vällingevägen 6, Skolsta, Enköpings kommun, bild 2
Vällingevägen 6, Skolsta, Enköpings kommun, bild 3

Vällingevägen 6

Villa
Skolsta, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
2 795 000 kr
90 + 70 m²
4 rum
914 m² tomt

I det populära området Skolsta finns detta välplanerade hus som erbjuder en bekväm och pendlarvänlig livsstil. Här finner du gott om utrymme för hela familjen, med separata platser för avskildhet och generösa ytor för gemenskap. Huset är präglat av ljusa färg- och materialval, ljusa rum och en lummig tomt med en stor altan och inglasat uterum. Här kan ni njuta av trevliga grillkvällar, leka kubb och koppla av i trädgården. På bottenvåningen finns en välkomnande hall, vardagsrum med stora fönster, renoverat kök, ett sovrum och ett badrum. På övervåningen finns två sovrum och en gäst-wc. I källaren finns praktiska utrymmen. Trädgården är lättskött och erbjuder både sol och skugga, med buskar, träd och vackra perenner. Här kan ni njuta av sommaren i det inglasade uterummet som blir som en oas. Området är perfekt för barnfamiljer med närhet till skolor, förskolor och natur. Med bil tar det endast 15 minuter till Enköping, 20 minuter till Bålsta och 45 minuter till Stockholm. Detta boende erbjuder en lyxig livsstil med allt du behöver för att trivas!

  • Premium
Fannagatan 28, Fanna, Enköpings kommun

Fannagatan 28

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 6/6
5 255 kr/mån
16 864 kr/m²

På toppen av en välskött fastighet i Enköping finner du denna välplanerade bostadsrätt. Med hiss som tar dig hela vägen upp till sjätte våningen är tillgängligheten utmärkt för både unga och äldre. Bostaden är särskilt anpassad för 55-plus och erbjuder en trygg och bekväm boendemiljö. Med sina 59 kvadratmeter erbjuder denna ljusa lägenhet gott om utrymme. Lägenheten fördelar sig på hall, vardagsrum, kök och sovrum. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Bostaden är belägen på Fannagatan 28 i det populära området Fanna. Här får du närhet till grönområden, mysiga promenadvägar och allt du kan tänkas behöva i vardagen. Välkommen till ditt nya hem i Enköping, där bekvämlighet och ljus skapar en trivsam atmosfär.

  • Hiss
Löt Tängby 10, Veckholm, Enköpings kommun

Löt Tängby 10

Villa
Veckholm, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
2 295 000 kr
116 + 11 m²
6 rum
1 905 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1800-talsvilla belägen i idylliska Veckholm. Med sina vackra trägolv och bevarade snickerier utstrålar detta hem en genuin atmosfär. Här finns flera vedspisar och kaminer som skapar en mysig och varm känsla under kyliga kvällar. Den härliga punchverandan bjuder in till avkoppling och ger en perfekt plats för att njuta av sommardagar. Fastigheten erbjuder även en imponerande trädgård med vackra perenna växter, perfekt för den gröna tummen. Dessutom finns det flera ekonomibyggnader som ger många möjligheter, såsom verkstad, förråd och möjlighet till festlokal. Med sina sex rum och 116 kvadratmeter erbjuder huset gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Boendet är i behov av renovering, vilket ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem efter egna önskemål. Läge är alltid viktigt och Grillby har mycket att erbjuda. Här finns närhet till natur, skolor och service, samtidigt som det bara är en kort bilresa till större städer. Huset ligger i en levande lantbruksby där jordbruket fortfarande är aktivt. Sammanfattningsvis är detta en underbar möjlighet att förvärva ett hus med 1800-talscharm, vackra detaljer och en stor trädgård. Möjligheterna är oändliga - välkommen till Löt Tängby 10!

Linanäsvägen 53, null, Österåkers kommun
Linanäsvägen 53, null, Österåkers kommun, bild 2
Linanäsvägen 53, null, Österåkers kommun, bild 3

Linanäsvägen 53

Villa
Österåkers kommun
Mäklarhuset Enköping
3 995 000 kr
190 + 10 m²
8 rum
2 702 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda bostad med en rymlig sidobyggnad/hus. Här möts moderna och klassiska materialval samt färgval, vilket skapar en stilfull atmosfär. Detta magiska läge i Linanäs erbjuder närhet till restauranger, bad och en vacker omgivning. Huset är perfekt för dig en familj eller kanske en företagare som söker lugnet med skärgårdsliv men ändå vill ha möjligheten att sköta sin verksamhet hemifrån. Ljusterö är verkligen en fantastisk plats att bo på. Här finns allt man kan önska sig, oavsett om man söker permanent boende, fritidsboende eller halvtidsboende. Med affärer, förskola och årskurs 1-9 finns alla bekvämligheter inom räckhåll. Dessutom erbjuder platsen ett fantastiskt föreningsliv och en underbart skärgårdsliv. På promenadavstånd finns Laggarsvik Ip med fotbollsskola och flertalet andra fritidsaktiviteter. Närhet med cykelavstånd till Linanäs småbåtshamn och fleratalet restauranger. Denna bostad är välplanerad och erbjuder 8 rum, perfekt för en familj. Tomtarean sträcker sig över 2702 kvadratmeter och ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och avkoppling. Här kan du njuta av en bekväm livsstil på Ljusterö. Ta chansen att förvärva denna pärla och njut av det bästa som Ljusterö har att erbjuda. Varmt välkommen!

  • Premium
Simtuna Isby 14, null, Enköpings kommun

Simtuna Isby 14

Tomt
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
695 000 kr
3 520 m² tomt

Välkommen till denna vackra tomt med enastående utsikt över det omgivande jordbrukslandskapet. Belägen endast en timmes bilresa från flera större städer, erbjuder denna plats en perfekt kombination av lugn och närhet till stadslivets bekvämligheter. Bygglovet är redan beviljat för att skapa ditt drömprojekt här. Tanken var att bygga ett hus på ca 200 kvm som skulle vara optimerat för energieffektivitet och samtidigt integrera naturen i sin design. Möjligheterna är oändliga för att skapa en harmonisk och miljövänlig bostad på denna tomt. Säljarna har dock fått nya planer i livet, vilket ger dig möjligheten att förverkliga din vision här. Oavsett om du drömmer om ett modernt familjehem eller en reträtt i naturen, kan denna tomt vara startpunkten för ditt nya kapitel. Känn friheten att utforma och bygga din perfekta plats att kalla hem. Med en generös tomtarea på 3520 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgård, lekytor eller kanske till och med en pool. Missa inte chansen att förvärva denna unika tomt och skapa ditt eget paradis. Kontakta oss idag för mer information.

Kuttervägen 48 B, Bredsand, Enköpings kommun

Kuttervägen 48 B

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
2 875 000 kr
100 m²
4 rum
5 537 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till detta bekväma enplanshus beläget på Kuttervägen 48 B i det trevliga området Bredsand i Enköping. Med sin välplanerade och moderna design erbjuder denna radhusbostad en idealisk livsstil för den som söker bekvämlighet och lättskött boende. Med sina 100 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för en familj eller par som vill njuta av alla fördelar med ett enplansboende. Här finner du fyra rum som ger möjlighet till flexibla lösningar för både vardag och fest. Till bostaden finns två egna parkeringsplatser och två förråd. Den lättskötta trädgården ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet utan krångel. Här kan du koppla av på den altanen eller plantera dina egna blommor och grönsaker. För den naturintresserade finns även direkt anslutning till vackra svamp- och bärskogar samt fina promenadstråk i närheten. Denna bostadsrätt är belägen i en stabil förening, vilket ger trygghet och möjlighet till gemensamma aktiviteter. Huset är beläget i nybyggda villa- och bostadsrättskvarteret i Bredsand gångavstånd till både livsmedelsaffär och badstrand. Här har barnfamiljen närhet till förskola och fina lekplatser. Barnvänligt och lugnt område med utmärkta gång- och cykelvägar. Med närhet till Enköpings centrums utbud av shopping, restauranger och kommunikationer, är detta ett perfekt läge för den som vill ha både stadens puls och naturens ro. Välkomna att upptäcka detta modernt utformade och trivsamma enplanshus i Bredsand.

Enbacksvägen 5, Skolsta, Enköpings kommun

Enbacksvägen 5

Villa
Skolsta, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
3 495 000 kr
110 m²
4 rum
848 m² tomt

Bo bekvämt i ett enplanshus med vidsträckt utsikt över åker och äng. Huset är mycket välplanerat och har ljusa och moderna material och färgval. Trädgård som erbjuder både sol och skugga. Planlösningen fördelar sig på välkomnande entré, stort kök med gott om arbetsyta, praktisk tvättstuga, vardagsrum som inbjuder till umgänge i öppen planlösning mot kök, ett badrum, tre bra sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Vacker lättskött tomt med stora gräsytor. Stor uppfart för flera bilar och ett fristående förråd. Här kan barnen leka fritt i området med gångavstånd till både skola och förskola. I närheten finns idrottsanläggning, fina vandringsleder, natur, matvarubutik, pizzeria och inredningsaffär. Huset är beläget ca 15 min med bil från Enköping, ca 15 min till Bålsta, ca 40 min till Uppsala, ca 40 min till Västerås och ca 45 min till Stockholm så här har du nära till det mesta. Skolsta är en av de busstätaste orterna i kommunen med bussförbindelser till Uppsala, Enköping, Bålsta och Västerås. Varmt välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité

  • Energieffektiv
Långtora 72, null, Enköpings kommun
Långtora 72, null, Enköpings kommun, bild 2
Långtora 72, null, Enköpings kommun, bild 3

Långtora 72

Villa
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
3 495 000 kr
107 m²
4 rum
2 356 m² tomt

Bo bekvämt i ett enplanshus på en höjd med vidsträckt utsikt över åker och äng. Huset är mycket välplanerat och har ljusa och moderna material och färgval. Stor trädgård som erbjuder både sol och skugga. Planlösningen fördelar sig på välkomnande entré, stort lantligt kök där man har en fantastisk utsikt med naturen nära inpå, praktisk tvättstuga/groventré, vardagsrum som inbjuder till umgänge i öppen planlösning mot kök, badrum, Gäst-wc, tre bra sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Vacker lättskött tomt med stora gräsytor. Garage och stor uppfart för flera bilar. Här har du avskildheten och lugnet men ändå nära till flera stora städer. Stockholm ca 50 min, Uppsala 45 min, Västerås 40 min och Enköping 15 min. Varmt välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité

  • Premium
Granbacksvägen 5, Skolsta, Enköpings kommun

Granbacksvägen 5

Villa
Skolsta, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
4 375 000 kr
150,5 m²
6 rum
874 m² tomt

Välkommen till detta rymliga enplanshus med en vidsträckt utsikt över vackra åkrar och ängar. Här kan du njuta av bekvämt boende i en välplanerad bostad med ljusa och moderna materialval. Trädgården erbjuder både sol och skugga, perfekt för avkoppling eller lek. Huset välkomnar dig med en rymlig entré och ett stort kök med gott om arbetsyta. Tvättstugan är praktiskt belägen och vardagsrummet inbjuder till umgänge i öppen planlösning mot köket. Här finns också två badrum, fem bra sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Den vackra och lättskötta tomten ger dig stora gräsytor att njuta av. Dessutom har du en stor uppfart för flera bilar och ett fristående förråd för extra förvaring. Området erbjuder en trygg miljö för barnen med närhet till både skola och förskola. Här finns också idrottsanläggningar, fina vandringsleder, natur, matvarubutiker, pizzerior och inredningsbutiker. Med bil tar det ca 15 minuter till Enköping, Bålsta, Uppsala och Västerås, samt ca 45 minuter till Stockholm. Dessutom har Skolsta goda bussförbindelser till dessa platser. Varmt välkommen till ett boende med hög livskvalitet!

  • Energieffektiv
Rombergsgatan 14, Romberga, Enköpings kommun

Rombergsgatan 14

Lägenhet
Romberga, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 495 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 796 kr/mån
21 206 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt belägen på Rombergsgatan 14 i Enköping. Med sina 70.5 kvadratmeter erbjuder denna ljusa och stilfulla lägenhet en bekväm och trivsam boendemiljö. Bostaden har en härlig balkong som vetter mot en lugn innergård, vilket ger möjlighet till avkoppling och trevliga stunder utomhus. Området har även fördelen av närheten till flera större städer, vilket ger dig enkel tillgång till olika shopping- och kulturupplevelser. Föreningen är stabil och välskött, vilket ger en trygghet för dig som boende. Med sin välplanerade layout erbjuder bostaden ett optimalt utnyttjande av ytan, vilket ger möjlighet till en flexibel inredning efter dina behov och önskemål. Välkommen till en trivsam och bekväm bostad med närhet till både affärer, pendling via tåg och närhet till motorväg, natur och stadsliv - perfekt för dig som söker en harmonisk tillvaro i Enköping.

  • Balkong
Såningsvägen 1, Åkersberg, Enköpings kommun

Såningsvägen 1

Lägenhet
Åkersberg, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 995 000 kr
82,6 m²
3 rum
vån 3/3
8 990 kr/mån
24 153 kr/m²

Välkommen till ett 55-plus boende som erbjuder gott om aktiviteter för medlemmarna och med en unik atriumgård med en växtlighet som för tankarna till Sydeuropa. Här finns även boulebana och flertalet sittgrupper. Läget är fritt med vidsträckta vyer samt bjuder på gott om sol. Ytskikten är ljusa och moderna och planlösningen utmärk med genomgående ljusinsläpp. Du välkomnas av en generös hall med parkettgolv. Köket är ljust och rymligt med plats för flera gäster kring bordet. Två rejäla sovrum, stort helkaklat badrum och ett vardagsrum med utgång till inglasad balkong kan den här lägenheten ses som ett tillfälle för dig som söker en lugn livsstil med tillgång till sköna aktiviteter i fastigheten. Föreningen erbjuder övernattningslägenhet (att hyra) samt samlingslokal för medlemmarna att nyttja. Beläget intill golfbanan med en kort promenad till dess restaurang och servering. Läs mer om föreningen på www.brfbovieranenkoping.se För att förvärva denna bostad krävs att man är 55 år fyllda eller äldre. Att bo och leva i Bovieran innebär en enkelhet där allt finns nära inpå. Man kan antingen leva mycket privat eller finna goda möjligheter till samvaro/aktiviteter med andra medlemmar. Välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité!

  • Plus
  • Hiss
Löts-Eneby, Trögden, Enköpings kommun

Löts-Eneby

Tomt
Trögden, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
595 000 kr
2 893 m² tomt

Välkommen till denna rymliga tomt belägen på landet, där du har möjligheten att förverkliga ditt drömhus. Med en tomtarea på 2893 kvadratmeter finns gott om utrymme för att skapa det perfekta boendet. Platsen är fördelaktigt belägen med flera större städer inom en timmes avstånd, vilket ger dig närhet till både arbetsplatser och fritidsaktiviteter. Dessutom har det funnits ett bygglov för ett fritidshus på tomten, vilket underlättar processen för dig som köpare när du själv ska söka bygglov. Tomten är belägen i det idylliska området Trögden, i den charmiga staden Grillby. Här kan du njuta av lugnet och naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till bekvämligheter och service. Perfekt för den som söker en plats att koppla av på under semestern eller ha som permanent oas. Missa inte chansen att förvärva denna tomt och skapa ditt drömboende på landet. Kontakta oss för mer information!

Bergsgatan 20, null, Enköpings kommun

Bergsgatan 20

Lägenhet
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 0,5
4 062 kr/mån
17 155 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt på Bergsgatan 20. Med sina 58 kvadratmeter erbjuder denna bostad en bekväm och harmonisk tillvaro. Lägenheten är belägen på en halvtrappa, vilket ger en trevlig atmosfär och en viss avskildhet från markplan. Här möts du av en rymlig och öppen planlösning som erbjuder gott om utrymme för både vardagsliv och umgänge. Den ljusa och luftiga balkongen utgör en perfekt yta för avkoppling och sociala stunder. Föreningen är stabil och välskött, vilket skapar trygghet och långsiktig hållbarhet. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser i närheten för dig och dina besökare. Det bästa av allt är läget. Med gångavstånd till centrum har du allt du behöver inom räckhåll. Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt på Bergsgatan 20 ett perfekt val för dig som söker en välplanerad och bekväm bostad i Enköping. Missa inte chansen att göra det här till ditt hem!

Skrindvägen 3, HÅBO TIBBLE KYRKBY, Upplands-Bro kommun
Skrindvägen 3, HÅBO TIBBLE KYRKBY, Upplands-Bro kommun, bild 2
Skrindvägen 3, HÅBO TIBBLE KYRKBY, Upplands-Bro kommun, bild 3

Skrindvägen 3

Fritidshus
HÅBO TIBBLE KYRKBY, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Enköping
2 100 000 kr
38 m²
3 rum
2 377 m² tomt

Välkommen till denna charmiga lantliga bostad med en stor tomt omgiven av vacker natur. Belägen i det populära området Tibble Kyrkby i Bro, har du närhet till flera större städer inom en timmes resa. Perfekt för den som vill njuta av lugnet på landet samtidigt som man har bekvämligheter inom räckhåll. Med endast 38 kvadratmeter erbjuder detta hus en ombonad atmosfär och en praktisk planlösning. Här finns tre rum som kan anpassas efter dina behov. Den generösa tomten på 2377 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Förutom den vackra naturen har du även nära till olika bekvämligheter. Inom gångavstånd hittar du stormarknad, golfbana, svampskog och möjlighet till bad i Lejondalssjön eller Mälaren. Lokaltrafiken tar dig smidigt in till Kungsängen/Bro och det finns flera förskolor i närheten för barnfamiljer. Huset kan behöva en hjälpande hand och man har möjlighet att sätta sin egen prägel på huset.  Planer på kommunalt vatten och avlopp finns från kommunen.  Passa på att skapa ditt drömboende i denna idylliska miljö. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

  • Premium
Hägnadsvägen 10, Sankt Ilian, Enköpings kommun

Hägnadsvägen 10

Lägenhet
Sankt Ilian, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
2 775 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 3/4
6 258 kr/mån
29 679 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostadsrätt på Hägnadsvägen. Med sina 93.5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Det renoverade och påkostade köket är verkligen i en klass för sig. Här kan du njuta av att laga mat och umgås med vänner och familj. Dessutom finns här inte ett, utan två badrum, vilket är en praktisk detalj som underlättar vardagen. Hissen från markplan gör det enkelt att ta sig upp till lägenheten, oavsett om du kommer med tunga kassar eller är i behov av extra tillgänglighet. Föreningen är väl etablerad och populär, vilket skapar en trygg och trivsam miljö att bo i. Läget är perfekt med bara ett stenkast från centrum och dess utbud av shopping, restauranger och nöjen. För den naturintresserade finns även vackra promenadstråk i närheten där du kan njuta av grönskan och frisk luft. Innergården är grönskande och inbjudande, perfekt för avkoppling och lek. Dessutom har föreningen en fin föreningslokal som kan användas för olika aktiviteter. Sammanfattningsvis är detta en bostad som erbjuder både komfort och bekvämlighet i en attraktiv miljö. Missa inte chansen att bli ägare till denna fina bostadsrätt i Enköping.

  • Hiss
Vallby Dräggesta 11, Dräggesta, Enköpings kommun
Vallby Dräggesta 11, Dräggesta, Enköpings kommun, bild 2
Vallby Dräggesta 11, Dräggesta, Enköpings kommun, bild 3

Vallby Dräggesta 11

Tomt
Dräggesta, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
575 000 kr
2 523 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt belägen i en idyllisk bullerby omgiven av vacker naturskön miljö. Dessutom med en porlande bäck i närheten. Här har du möjligheten att skapa ditt alldeles egna drömboende. Antingen ett permanenthus eller kanske ett fint fritidshus. Med en tomtarea på 2523 kvadratmeter finns det gott om utrymme att förverkliga dina visioner och skapa ett hem som är skräddarsytt efter dina behov och önskemål. Både el och bredband finns vid tomtgräns. Läget är perfekt för den som vill ha närhet till flera större städer, samtidigt som man kan njuta av lugnet och friden som den omgivande naturen erbjuder. Här kan du bo mitt i grönskan och ändå ha smidiga pendlingsmöjligheter till arbetet eller kulturella upplevelser i storstaden. För den som har barn finns det gott om populära skolor och förskolor i området, vilket gör denna plats idealisk för att bygga upp en trygg och harmonisk tillvaro för hela familjen. Möjligheterna är oändliga på denna tomt. Skapa ditt eget paradis, omfamna naturen och njut av en framtida bostad som passar just dig och din livsstil. Välkommen till en plats där drömmar blir verklighet!

  • Premium
Kryddgårdsgatan 21, Centrum, Enköpings kommun

Kryddgårdsgatan 21

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 050 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/6
3 047 kr/mån
27 632 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och moderna bostad mitt i Enköpings centrum. Här erbjuds bekvämligheter som hiss och förråd för en smidig vardag. Med sitt utmärkta pendlingsläge är detta hem perfekt för den som vill bo centralt samtidigt som man har bra möjligheter att resa till och från arbete. Området kring Kryddgårdsgatan erbjuder ett rikt utbud av restauranger och butiker, vilket gör det lätt att hitta allt du behöver inom bekvämt avstånd. Lägenheten är ljus och modern, vilket ger en trivsam atmosfär och skapar en behaglig boendemiljö. Bostadsrättsföreningen är välskött och har en tvättstuga för de boende. Här bor du med närhet till allt som Enköping har att erbjuda. Med sina 38 kvadratmeter erbjuder denna bostad en smart planlösning som utnyttjar ytan på bästa sätt. Perfekt för den som söker ett modernt och centralt boende. Välkommen till Kryddgårdsgatan 21!

  • Hiss
Odlingsvägen 74, Lillkyrka, Enköpings kommun

Odlingsvägen 74

Radhus
Lillkyrka, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 550 000 kr
117 m²
4 rum
5 871 kr/mån
13 248 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och moderna radhus beläget på Odlingsvägen 74 i barnvänliga Lillkyrka. Detta välplanerade boende erbjuder en trivsam och prisvärd livsstil. Med sina 117 kvadratmeter erbjuder detta bostadsrätt en rymlig och funktionell yta för hela familjen. Här får du möjlighet att njuta av ljusa och moderna färg- och materialval som skapar en harmonisk atmosfär. En perfekt plats för barnfamiljer med generösa utrymmen för lek både inomhus och utomhus. På tomten finns till och med plats för en studsmatta där barnen kan roa sig. Förskola och skola återfinns inom gångavstånd, vilket underlättar vardagen för de aktiva föräldrarna. Naturen är aldrig långt borta då det finns fina elljusspår i närheten för både löpning och skidåkning, perfekt för den som älskar att vara aktiv och njuta av frisk luft. Detta boende är verkligen ett prisvärt alternativ för den som söker ett modernt och familjevänligt boende. Missa inte chansen att få en egen fristad att kalla hemma. Välkommen till Odlingsvägen 74!

  • Uteplats
Runhällsgatan 4, null, Enköpings kommun

Runhällsgatan 4

Villa
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
3 275 000 kr
86 + 86 m²
4 rum
652,5 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och välskötta bostad belägen på Runhällsgatan 4 i Enköping. Med sitt attraktiva läge erbjuder detta hus en bekväm och familjevänlig miljö. Genomgående ljusa färg- och materialval ger en fräsch atmosfär och skapar en känsla av rymd i alla rum. Här finns även en effektiv bergvärmelösning, vilket bidrar till både låga driftskostnader och en hållbar boendemiljö. Flera stora renoveringar har utförts i bostaden, vilket innebär att du som köpare kan flytta in utan att behöva tänka på stora projekt. Närhet till både pendling och centrum gör vardagen smidig och bekväm, samtidigt som området erbjuder en lugn och trivsam atmosfär. För den aktiva familjen finns det gott om möjligheter till utomhusaktiviteter på den generösa tomtytan om 652.5 kvadratmeter. Här finns även en separat tonårsdel i källaren, perfekt för den som önskar extra utrymme för äldre barn eller gäster. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad och familjevänlig bostad med många fördelar. Välkomna till Runhällsgatan 4!

Idrottsallén 2, Munksundet, Enköpings kommun

Idrottsallén 2

Lägenhet
Munksundet, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 495 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/8
2 855 kr/mån
35 595 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade bostadsrätt belägen centralt i Enköping. Här erbjuds du ett fantastiskt tillfälle att förvärva en lägenhet som verkligen imponerar. När du kliver in genom dörren möts du av ett ljus och rymlig lägenhet, där högt i tak skapar en känsla av rymd och frihet. Det glasade uterummet är verkligen pricken över i:et och förvandlar din vardag till en oas av lugn och avkoppling. Här kan du njuta av morgonkaffet eller sätta dig ner med en bok och bara vara i harmoni med omgivningen. Området erbjuder också en rad fördelar för och passar såväl ung som gammal. Med parker och promenadstråk runt hörnet finns det alltid möjlighet till frisk luft och härliga promenader med staden runt hörnet. Denna bostadsrätt är verkligen ett drömboende för dig som söker det lilla extra. Med sin moderna design och perfekta läge kan du verkligen få ut det mesta av Enköpings charmiga atmosfär. Missa inte chansen att bli ägare till denna lägenhet, som verkligen kommer att bli ditt eget lugna paradis.

  • Hiss
Västerleden 66, Västerleden, Enköpings kommun

Västerleden 66

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 195 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
4 442 kr/mån
18 385 kr/m²

Här bor du bekvämt med skogen som granne men ändå med gångavstånd till centrum. Lägenheten är renoverad och omgjord till en mindre 3 rok och har en bra planlösning med stora ytor och en rejäl balkong som har gott om dagssol. Lägenheten fördelar sig på hall med gott om plats för ytterkläder och skor, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum och ett helkaklat badrum med badkar. Bostadsrättsförening erbjuder en trevlig innergård med en välplanerad lekplats för dom små, externt förråd till lägenheten. Här bor du i ett lugnt pendlarvänligt bostadsrättsområde, du når motorvägen på ca 4 min med bil samt Enköpings Centrum på bara ca 6 min. Gångavstånd till en matvarubutik samt Enöglaskolan. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Kryddgårdsgatan 21b, Centrum, Enköpings kommun

Kryddgårdsgatan 21b

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
6 013 kr/mån
26 600 kr/m²

Modern lägenhet mitt i centrum med närhet till allt vad staden erbjuder. Här bor du med direkt närhet till kommunikationer, caféer, restauranger och butiker. Den här fina 3-rumslägenheten är belägen en trappa upp med hiss. Bostadsrätten byggdes 2015 och är om 75 kvm fördelat på välkomnande hall, två rymliga sovrum, vardagsrum som inbjuder till umgänge i öppen planlösning mot kök, helkaklat badrum, kök med gott om bänkyta och en fransk balkong. Genomgående ljusa och moderna ytskikt. I föreningen finns innergård med plats för sittgrupper, gemensam tvättstuga och separat förråd till varje lägenhet. Pendlarvänligt läge, fina gång- och cykelvägar och goda busskommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Fotbollsgatan 30, Gröngarn, Enköpings kommun

Fotbollsgatan 30

Villa
Gröngarn, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
5 495 000 kr
152 + 10 m²
6 rum
1 007 m² tomt

Får vi lov att presentera Gröngarns pärla! En estetiskt tilltalande enplansvilla i vinkel om 152 välplanerade kvadratmetrar med totalt 6 rum och kök. Vid byggnationen 1992 var detta Hultsfredshus bland det lyxigaste som gick att bygga med många exklusiva tillval och lösningar. Det eleganta huset erbjuder ett mycket bekvämt boende på ett plan med fina umgängesrum, 4 sovrum, 3 dusch/badrum samt renoverat kök. Den insynsskyddade baksidan har stor uteplats om ca 50 kvm med bästa söder- resp västerläge med många soltimmar under dagen samt fin kvällssol. Välskött trädgård med växthus, perenner, buskar och barrväxter. Stora gräsmatteytor för lek och spel. Carport och isolerad friggebod. Attraktiva bostadsområdet Gröngarn har gångavstånd till centrum, förskola, skola, natur samt motionsspår. Välkommen till ett elegant hus att bo, leva och trivas i!

Visar 1 - 25 av 28