Mäklare Helena Wass

Helena Wass

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöhagenvägen 27, null, Upplands-Bro kommun
  • Kommande

Sjöhagenvägen 27

Villa
Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Enköping
3 475 000 kr
50 m²
2 rum
1 470 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad belägen vid Mälaren. Här erbjuds en unik möjlighet att bo nära både stad och natur, med flera större städer inom en timmes avstånd. Denna mysiga bostad på 50 kvadratmeter erbjuder ett nytt badrum och en härlig veranda där du kan avnjuta en fantastisk utsikt över Mälaren. Med närheten till vattnet finns även möjlighet till båtplats och för den hästintresserade finns stallplats att tillgå. På den generösa tomten om 1470 kvadratmeter finns en stor uppfart med plats för många bilar, vilket är perfekt för dig som har stora behov av parkering. Här finner du även en fristående verkstadsbod samt förråd som med lätthet kan göras om till gäststuga. Denna lilla oas erbjuder även närhet till naturen, vilket ger dig möjlighet till härliga promenader och aktiviteter utomhus. Dessutom har stora renoveringar gjorts, såsom nytt avlopp, vilket ger dig en trygg och bekväm boendemiljö. Missa inte chansen att få bo i denna fantastiska bostad med mälarnära läge. Kontakta oss för mer information!

Måttans byväg 18, null, Håbo kommun
  • Kommande
Måttans byväg 18, null, Håbo kommun, bild 2
Måttans byväg 18, null, Håbo kommun, bild 3

Måttans byväg 18

Villa
Håbo kommun
Mäklarhuset Enköping
7 995 000 kr
290 + 27 m²
8 rum
3 236 m² tomt

Letar du efter möjligheternas villa som dessutom är ett Mälarparadis då har du hittat hem. Den här fastigheten erbjuder alla i familjen sin egen plats men även gott om umgängesytor. Huset genomsyras av stilfulla och påkostade materialval, men har också ett stort mått av charm och värme. Här finns spännande vinklar och effektfulla fönstersättningar med fina ljusflöden. Säljaren har dessutom gjort fastigheten till ett riktigt sommarparadis med pool och utekök. Tack vare det fina pooltaket kan man bada från tidig vår till sen höst. Vem behöver ett sommarställe när man har allt hemma. Att det mesta dessutom är renoverat gör att man bara kan flytta in och njuta. Fastigheten kan enkelt inredas för uthyrning eller generationsboende. Kanske har du ett eget företag och behöver kunna arbeta hemifrån. Här bor du i ett attraktivt villakvarter i lugna Skokloster. Från fastigheten har man fina promenadstråk och cykelavstånd till bad och bryggor/båtklubbar, affär, skola och barnomsorg. Ett boende för dig som söker ett stort mått av livskvalitet med en aktiv livsstil året om. Bostaden är hela 290 kvm och fördelar sig på hall, kök med utgång till inglasat uterum, matplats och vardagsrum med en öppen spis. Bostaden har även fem stora sovrum, allrum, två badrum, tvättstuga med toalett. Intilliggande det stora huset finns ett mindre hus som kan fungera som gästhus, tonårsboende eller förråd. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Vallby Hornö 21, null, Enköpings kommun
  • Kommande

Vallby Hornö 21

Villa
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
4 995 000 kr
199 + 30 m²
6 rum
4 051 m² tomt

Villa i Vallby med utsikt över Mälaren En pärla i vackra Vallby letar nu efter en ny ägare. Det är en charmig insynsskyddad villa från 1980-talet. Här kan ni njuta av alla årstiderna med en vidsträckt utsikt över Mälaren. Trädgården är en oas och erbjuder både fruktträd och flera perenna växter. Den inbjuder även till fotboll, kubbspel eller barnlek med stora grönytor. Från huset kan man enkelt promenera ner till Mälaren och populära Koffsan. Huset bjuder in naturen genom bland annat ett stort tillbyggt vardagsrum med braskamin, flera uteplatser och balkong. I det här huset kan man verkligen njuta av en utsikt och följa både djur och natur. Huset disponeras med hall, stort kök, badrum, tvättstuga, vardagsrum, Tv-rum och flera förrådsutrymmen. På övre plan finns ett stort allrum, tre sovrum, badrum och utgång till balkong där man har en panoramavy över Mälaren. Närhet till både skola, förskola samt aktivt föreningsliv i bland annat Lillkyrka. Här har du avskildheten och lugnet men ändå nära till flera stora städer. Stockholm ca 60 min, Uppsala 50 min, Västerås 40 min och Enköping 20 min. Varmt välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité.

Visar alla 3