Mäklarhuset Enköping

Mäklarhuset Enköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Litslena Fiskvik 14, Grillby, Enköpings kommun

Litslena Fiskvik 14

Villa
Grillby, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
4 895 000 kr
190 + 155 m²
6 rum
1,1 ha tomt

Naturskönt belägen liten gård om ca 3,9 hektar varav ca 1,9 hektar som ägs och 2 ha som arrenderas från kommunen (möjlighet finns att ta över arrende). Här bor man med drygt 10 minuters bilfärd från Enköping och ca 50-60 minuter från Stockholm och Uppsala. Gården har en fin arrondering med boningshus, gäststugor, ekonomibyggnader och stall samlat. Gården är omgiven av hagmark och har en belyst ridbana om ca 20*40 m. Fastigheten lämpar sig för djurhållning samt egen företagsverksamhet. Boningshuset är en 1 1/2 plansvilla från sekelskiftet. Villan fördelar sig på 6 rum och kök med flera charmiga detaljer såsom vedspis, kakelugn och matsal. Trots sin ålder har huset moderniserats varsamt och anpassats efter vårt moderna leverne. Det finns ett stort poolområde för härliga sommardagar. I anslutning finns ett stort uterum som man nyttja för fest eller kanske kursverksamhet. En bit från boningshuset finns ett bra gästhus/personalbostad som enkelt kan hyras ut. Det fördelar sig på hall, kök, vardagsrum, badrum och sovloft. Det finns även en isolerad friggebod som fungerar som gästrum. Gårdslängan innehåller både en rymlig, isolerad verkstad ca 60 kvm samt ett stall med fyra boxar och sadelkammare. Hundgård, hönshus och en stor uppfart med rum för flera maskiner och bilar. Här kan man kombinera djur och motorintresse. Med indraget fiber kan man enkelt arbeta från gården utan att bekymra sig om dålig internetuppkoppling. Här kan man förverkliga drömmen om livet på landet men ändå med närheten till allt vad staden erbjuder. Välkommen till en gård som erbjuder allt och lite till!

Kryddgårdsgatan 21b, Centrum, Enköpings kommun

Kryddgårdsgatan 21b

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
5 369 kr/mån
26 600 kr/m²

Modern lägenhet mitt i centrum med närhet till allt vad staden erbjuder. Här bor du med direkt närhet till kommunikationer, caféer, restauranger och butiker. Den här fina 3-rumslägenheten är belägen en trappa upp med hiss. Bostadsrätten byggdes 2015 och är om 75 kvm fördelat på välkomnande hall, två rymliga sovrum, vardagsrum som inbjuder till umgänge i öppen planlösning mot kök, helkaklat badrum, kök med gott om bänkyta och en fransk balkong. Genomgående ljusa och moderna ytskikt. I föreningen finns innergård med plats för sittgrupper, gemensam tvättstuga och separat förråd till varje lägenhet. Pendlarvänligt läge, fina gång- och cykelvägar och goda busskommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Plommongatan 4, Munksundet, Enköpings kommun

Plommongatan 4

Radhus
Munksundet, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
3 090 000 kr
129 + 6 m²
6 rum
522 m² tomt

En liten pärla på Munksundet med en optimal planlösning och en tomt med bra läge med gott om sol och skugga, här kan barnen leka fritt. Huset är renoverat och fördelar sig på rymlig hall, fem sovrum, renoverat badrum, tvättstuga, gäst-wc, kök med en stor matplats och ett vardagsrum med utgång till altan under tak. Trädgården är lummig och insynsskyddad med ett bra solläge här finns växthus och förråd. Garage med stor förrådsdel som man med fördel används som gästrum eller studio. Välkommen till ett hus där varje kvadratmeter är välutnyttjad och man bor med ett stort mått av livskvalité.

Såningsvägen 1, Åkersberg, Enköpings kommun

Såningsvägen 1

Lägenhet
Åkersberg, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
2 090 000 kr
82,6 m²
3 rum
vån 3/3
7 087 kr/mån
25 303 kr/m²

Välkommen till ett 55-plus boende som erbjuder gott om aktiviteter för medlemmarna och med en unik atriumgård med en växtlighet som för tankarna till Sydeuropa. Här finns även boulebana och flertalet sittgrupper. Läget är fritt med vidsträckta vyer samt bjuder på gott om sol. Ytskikten är ljusa och moderna och planlösningen utmärk med genomgående ljusinsläpp. Du välkomnas av en generös hall med parkettgolv. Köket är ljust och rymligt med plats för flera gäster kring bordet. Två rejäla sovrum, stort helkaklat badrum och ett vardagsrum med utgång till inglasad balkong kan den här lägenheten ses som ett tillfälle för dig som söker en lugn livsstil med tillgång till sköna aktiviteter i fastigheten. Föreningen erbjuder övernattningslägenhet (att hyra) samt samlingslokal för medlemmarna att nyttja. Beläget intill golfbanan med en kort promenad till dess restaurang och servering. Läs mer om föreningen på www.brfbovieranenkoping.se För att förvärva denna bostad krävs att man är 55 år fyllda eller äldre. Att bo och leva i Bovieran innebär en enkelhet där allt finns nära inpå. Man kan antingen leva mycket privat eller finna goda möjligheter till samvaro/aktiviteter med andra medlemmar. Välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité!

  • Plus
  • Hiss
Visthusgatan 3, null, Håbo kommun

Visthusgatan 3

Lägenhet
Håbo kommun
Mäklarhuset Enköping
2 375 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
4 715 kr/mån
32 534 kr/m²

Redan när du kliver in i denna lägenhet förstår du att den är speciell med sitt ljus som man endast kan få om man bor högst upp. Här har du dessutom en makalös utsikt över Bålsta och kan följa årstidernas skiftningar. Planlösningen fördelar sig på rymlig hall, kök med en stor matplats, två rejäla sovrum, helkaklat badrum och ett vardagsrum som inbjuder till umgänge med sina ytor och även den inglasade balkongen som förlänger årstiderna. Föreningen har en fin innergård. Visthusgatan 3 ligger perfekt med gångavstånd till ICA Maxi, café, restauranger, pendeltåg/fjärrtåg och Bålsta centrum med butiker och service samt Mälaren.

  • Balkong
  • Hiss
Hornugglegränd 8, Lillsidan, Enköpings kommun

Hornugglegränd 8

Lägenhet
Lillsidan, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
695 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/3
5 195 kr/mån
9 653 kr/m²

Här bor du i en lägenhet högst upp i huset med närhet till stadens puls men ändå med en oasliknande innergård och en egen balkong. Här du möjlighet att sätta din egen prägel då lägenheten kan behöva en hjälpande hand. Planlösningen erbjuder hall med gott om plats för avhängning, stort vardagsrum som inbjuder till umgänge, sovrum mot innergården, stamrenoverat badrum och ett charmigt kök med goda arbetsytor och utgång till en stor balkong. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening som erbjuder en grön innergård med gott om sittgrupper och lekyta för barn. I området finns gott om lekplatser och en fotbollsplan runt hörnet. Pendlingsvänligt läge samt närhet till livsmedelsaffär och cykelavstånd till centrum. Lägenheten passar såväl yngre som äldre med närhet till det mesta. Välkommen på visning!

  • Balkong
Löparegatan 1, null, Enköpings kommun

Löparegatan 1

Lägenhet
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1
6 892 kr/mån
26 600 kr/m²

Detta charmiga radhus erbjuder 75 kvadratmeter i bästa läge i ett av Enköpings mest eftertraktade områden. Huset är genomgående renoverat och här kan man bara flytta in och njuta. Här erbjuds ett väldisponerat boende i tre plan med tre sovrum. Sovrummet i källaren kan med fördel användas som tonårsboende eller gästrum. Huset har en lättskött uteplats som angränsar mot grönyta som lämpar sig ypperligt för lek och sociala aktiviteter. Härifrån kan du följa årstidernas växlingar i naturen direkt utanför. Bostadsrättsföreningen har stabil ekonomi och har flera gemensamma utrymmen att erbjuda sina medlemmar såsom gemensamhetslokal och en renoverad bastu och dusch med tillhörande stor relax i barmiljö. Här bor ni verkligen ett stenkast från centrum med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden, trevliga grannar och lekplatsen är väldigt uppskattad av barnen i området. Närhet till all tänkbar service.

  • Uteplats
Galeonsvägen 16 A, Bredsand, Enköpings kommun

Galeonsvägen 16 A

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
2 895 000 kr
146 m²
6 rum
5 820 kr/mån
19 829 kr/m²

Som att bo i villa fastän det är bostadsrätt. Modernt boende i nyskick om hela 146 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök, varav 4 sovrum (möjlighet till fler sovrum). Tvåplanshuset som byggdes 2022 har en hög standard, egen parkering till två bilar, stora uteplatser, utomhusförråd och man disponerar tomten på både fram- och baksida. Brf Norra Hamnkaptenen är beläget i nybyggda villa- och bostadsrättskvarteret i Bredsand med naturen runt knuten, gångavstånd till både livsmedelsaffär och badstrand. Här har barnfamiljen närhet till förskola och fina lekplatser. Barnvänligt och lugnt område med utmärkta gång- och cykelvägar. Varmt välkommen på visning.

Boglösa Svallby 22, Trögden, Enköpings kommun

Boglösa Svallby 22

Tomt
Trögden, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
850 000 kr
1 654 m² tomt

Strax utanför Enköping ligger denna natursköna tomt, omgiven av både öppna fält och skogar. Här kan du bo på i lugnet på landet men ändå med några av Sveriges största städer inom pendlaravstånd. Tomten har färdigt bygglov för en enplansvilla med en boyta om 138 m² samt för carport med förråd. Antingen bygger du huset på egen hand alternativt så kan markägaren hjälpa till med entreprenaden och erbjuda offerter. Välkommen att förverkliga dina husdrömmar!

Bergsgatan 86, null, Enköpings kommun

Bergsgatan 86

Lägenhet
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 550 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
4 758 kr/mån
23 846 kr/m²

Högst upp med utsikt över innergården finner du denna 3 rok med en stor balkong med sol stora delar av dagen. Lägenheten är väldigt väldipsonerad och inbjuder till umgänge. Lägenheten fördelar sig på hall med plats för avhängning, stamrenoverat badrum, renoverat kök med goda bänkytor, två sovrum, vardagsrum plats för både skrivbord och soffdel, härifrån når du lägenhetens balkong som är väl tilltagen och blir som ett extra rum sommartid. Föreningen utförde stambyte år 2019, trevligt boende i en stabil förening. På Bergsgatan bor du i ett centralt läge med bekvämt gång- och cykelavstånd till matvarubutiker, restauranger, Enköpings resecentrum, butiker och fina promenadstråk. Här bor du med ett stort mått av livskvalité.

Kryddgårdsgatan 23, Centrum, Enköpings kommun

Kryddgårdsgatan 23

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/6
2 863 kr/mån
29 875 kr/m²

Denna ljusa toppmoderna lägenhet är en 1:a om 40 kvadratmeter belägen mitt i stan med närhet till caféer, restauranger och butiker. Helkaklat badrum med golvvärme, vardagsrum & kök med i öppen planlösning med plats för umgänge. Hiss, tvättstuga i huset samt lägenhetsförråd. Populär förening som är väl förvaltad. Månadsavgiften är 2863 kr (inkl vatten och värme). Perfekt för dig söker din första bostad, eller till dig som söker ett boende nära Centrum. Välkomna på visning.

  • Hiss

Visar alla 11