Hjalmar Brantingsgatan 27

Fålhagen, Uppsala Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
BRF Björken
Om föreningen
Avgift
1 358 kr/mån
Driftkostnad
4 560 kr/år
Pris/m²
63 800 kr/m²

Välkommen till attraktiva Fålhagen och denna välplanerade 1:a i välskött bostadsrättsförening! Bostaden är belägen i charmig 50-talsfastighet och erbjuder hall med förvaring i garderob, kaklad wc med Stockholmsdusch och stort och ljust rum med kök, sovalkov och plats för soffa.

Som medlem i brf Björken ges du tillgång till ett flertal gemensamma utrymmen, däribland tvättstuga med torkrum, hobbyrum och en lummig gård med gemensamma utemöbler där du kan njuta av en middag i goda vänner sällskap en varm sommardag.

I populära Fålhagen bor du i ett lugnt men samtidigt centralt läge där Uppsalas stadskärna nås på cykel- och gångavstånd. I centrum återfinns ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger, gym och de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de populära studentnationerna. På kort promenadavstånd nås Kvarnengallerian, med matbutik, postombud och apotek, samt Uppsala centralstation med täta tåg- och bussavgångar, vilket gör Fålhagen till ett utmärkt område för pendlaren.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala