Torkelsgatan 2C

Fålhagen, Uppsala kommun Se på karta

1 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1942
Förening
HSB BRF Åttan i Uppsala
Om föreningen
Avgift
2 670 kr/mån
Pris/m²
52 368 kr/m²

Fast pris - den som först lägger det begärda priset och skriver kontrakt får köpa bostaden.
Bostaden säljs med principen ”först till kvarn”.

Välkomna att trivas här i denna del av inbjudande Fålhagen.

Väljer ni att bosätta er i denna lägenhet kommer ni att bo i en grönskande del av attraktiva Fålhagen, denna del präglas av gott om yta mellan bostadsrättshusen och en närhet till de pampiga villakvarteren.

Bostaden som nu saluförs har fina original detaljer bevarade som rejäla fönsterbrädor och köksluckor som är tidstypiska för just denna byggnadsålder. Samtidigt har lägenheten moderniserats med stilsäkra val av material för att passa perfekt för den höga standarden som ni kan förvänta er av en bra lägenhet.
Här har säljaren som nu säljer sin pärla trivts under många år, det som har uppskattas med lägenheten är fönster i två väderstreck, balkong i bästa solläge, gott om förvaring i lägenheten och även extern förvaring i två förråd. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett.

Föreningen har en utförlig renoveringshistorik med de största renoveringarna utförda. (se renoveringar under föreningsinformation).
I föreningen finns tvättstugor cykel förråd, en bastu, ett litet gym och ett pingisbord. Sedan finns även en samlingslokal, gästrum att hyra och ett hobbyrum.

Här bor ni i en stabil och välskött förening med låg månadsavgift och belåningsgrad.

Fålhagen har kommit att bli ett av Uppsalas mest attraktiva områden med närhet till det mesta så som affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag, Vaksalatorg där det bedrivs torghandel på lördagar och bl.a. höst- och julmarknader, Uppsala Konsert och Kongress med olika evenemang och föreläsningar. I området finns flera restauranger, parker och fina promenadstråk. Gångavstånd från stadskärnan där du har all tänkbar service.

Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger en kort promenad bort. Väljer du bilen ta dig via Tycho Hedéns väg ut på E4:an!

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Albin Ruhl

Notar
Mäklare Albin Ruhl, Notar
0701-47 94 33
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021