Kommande

Torsbygatan 20, 3 tr

Farsta, Stockholm Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 7, hiss finns
Förening
BRF Vindö
Om föreningen
Avgift
1 371 kr/mån
Pris/m²
60 000 kr/m²
Kommande

Låt mig presentera den perfekta övernattningslägenheten med ett riktigt bra läge, i en av Farstas högst ansedda föreningar!

Lägenheten präglas dessutom av generösa sällskapsytor och enhetligt parkettgolv, som på ett tilltalande sätt binder samman sovalkoven med allrummet och det trendsäkra köket. Från vardagsrummet nås balkongen, med sol från morgonen till eftermiddagen.

Här bor ni i ett mycket omtyckta kvarter, alldeles intill den välskötta och lugnt belägna innergården. Behagligt promenadavstånd om ca 3 minuter till Farsta Centrums serviceutbud om ca 150 butiker och restauranger. Runt knuten finner ni även en fin allé som grönskar så fint under sommarhalvåret och som sedan leder vidare till populära Farstaängsparken. Vacker natur där kilometerlånga strandpromenader längs med Magelungen och Drevviken gör att området blir än mer trivsamt. Närheten till kommunikationer är också en stor fördel med området, där ni har både tunnelbana och flertalet bussalternativ i centrum. Ca 10 minuters gångväg från bostaden finner ni en av Stockholms bästa knutpunkter Farsta Strand, där även pendeltåg finns att tillgå.

Föreningen har länge varit, och är än idag, en av föreningarna med bäst rykte i området. Föreningen kännetecknas av att vara nästintill skuldfri samtidigt som man har flertalet uthyrda lokaler, som också gör sitt för att ytterligare stärka föreningens ekonomi. Dessa faktorer är förstås alltid till fördel för er som vill göra en stabil och trygg investering i er nästkommande bostad.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information, anmäl gärna ditt intresse för möjlighet att eventuellt anordna en förhandsvisning inom kort!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.