Mäklare William Wallsén

William Wallsén

Om mig

William har i flera år varit en av Farstas mest tongivande fastighetsmäklare. Han är sedan ett par år tillbaka även Farstas mest rekommenderade mäklare. Hans kunder värdesätter lyhördheten, tillgängligheten och hans välgenomtänkta försäljningsstrategi. Han lyckas vinna många kunders hjärtan genom sitt engagerade arbetssätt. Det breda kontaktnätet och hans fördjupade kunskaper om den lokala marknaden kan även bli avgörande när du anlitar William. För mer info: hittamaklare.se/william.wallsen

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gräsandsvägen 33, Farsta - Fagersjö, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 12:30
Gräsandsvägen 33, Farsta - Fagersjö, Stockholms kommun, bild 2
Gräsandsvägen 33, Farsta - Fagersjö, Stockholms kommun, bild 3

Gräsandsvägen 33

Lägenhet
Farsta - Fagersjö, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
2 000 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
3 262 kr/mån
27 027 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till förhandsvisning! Allra längst in på lugn återvändsgata finner vi en smakfullt renoverad trea med låg avgift och stilsäkra färg- och materialval som samsas väl med den natursköna radhusidyllen och det sjönära läget i lugna och barnvänliga Fagersjö. Fagersjö är beläget 5-7 minuters bilväg från Farsta Centrum och för den som reser kommunalt finns både buss 165 och buss 167 att tillgå. Dessa bussar tar er exempelvis även till Högdalen, Älvsjö och Liljeholmen. Här i Fagersjö finns både förskola, fina lekparker, mataffär och restauranger. Trygg investering i förening med A+ i betyg enligt allabrf.se till följd av att föreningen dels har mycket låga månadsavgifter och även äger marken, i kombination med att föreningens belåning ligger under 2000kr/kvm. Låter detta intressant? Kontakta ansvarig mäklare William Wallsén på 073-421 37 27 för mer information!

 • Premium
 • Balkong
Maria Röhls Väg 9, Sköndal, Stockholms kommun
 • Idag
Maria Röhls Väg 9, Sköndal, Stockholms kommun, bild 2
Maria Röhls Väg 9, Sköndal, Stockholms kommun, bild 3

Maria Röhls Väg 9

Lägenhet
Sköndal, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
4 000 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
4 926 kr/mån
54 054 kr/m²

Ring för eventuell möjlighet till förhandsvisning! Modern trea på en av områdets mest eftertraktade och attraktiva adresser i barnvänliga och populära Sköndal. Då fastigheten uppfördes 2014 så är detta ett bekvämt boende med hög standard. Lägenheten är både välplanerad och rymlig, vilket skapar en öppen och modern känsla. Den inglasade balkongen är en av höjdpunkterna i lägenheten, vilket utökar utrymmet för umgänge med nära och kära. Lägenheten har även två rymliga sovrum, båda målade i sobra färger som ger en rogivande intryck, med gott om plats för säng och förvaring. Två praktiska klädkammare finns att tillgå, varav den enda bakom skjutdörrar i hallen, ger ytterligare förvaringsutrymme. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en tilltalande atmosfär och möjliggör enkel social samvaro. Köket är utrustat med moderna vitvaror och generösa arbetsytor. Badrummet är utformat med moderna bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare. Lägg därtill föreningens gemensamma Bastu/Relaxrum i samma port, samtidigt som föreningen även har en gästlägenhet att erbjuda. Närhet till lekplats, grönområden, service och kollektivtrafik, vilket gör det till en attraktiv plats att bo på. Här finns möjligheter till trevliga promenader och närhet till naturen. Kontakta ansvarig mäklare William Wallsén på 073 421 37 27 för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Farstavägen 104, Farsta, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 19:00
Farstavägen 104, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Farstavägen 104, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Farstavägen 104

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
2 500 000 kr
74 m²
3.5 rum
vån 1/6
6 905 kr/mån
33 784 kr/m²

Tilltalande "minifyra" i absolut toppskick, bekvämt belägen i entréplan med inglasad balkong i lugnt och soligt gårdsläge en bra bit ovanför marknivån. Behagligt promenadavstånd med mindre än 3 minuter till Farsta Centrums serviceutbud om ca 150 butiker och restauranger. Även banker, gym, vårdcentraler, apotek och andra förnödenheter finns således inom en kort promenad från bostaden samtidigt som simhall, idrottsanläggningar och sjön Magelungen är nära till hands åt andra hållet. Den attraktiva planlösningen präglas förstås av generöst ljusinsläpp åt tre håll tack vare sitt fina gavelläge! Lägenhetens externa vindsförråd nås smidigt via den stora hissen, som går hela vägen upp så att man slipper gå i trapporna. Utöver vindsförrådet erbjuds dessutom ett förråd i bostaden, som nuvarande ägare nyttjar som ett mindre ”gästrum”. Lägg därtill oerhört bra förvaringsmöjligheter, tack vare en rejäl klädkammare samt flertalet garderober. Helkaklat och rymligt badrum med tvättmaskin från 2021/2022 samt ny kommod som kompletteras med nytt badrumsskåp och ytterligare förvaring även i badrummet. Invid det smakfullt renoverade köket med ny diskmaskin finns den ursprungliga matplatsen att tillgå, som med fördel kan nyttjas som ett andra sovrum tack vare nuvarande rumsplanering. Bekvämt boende i omtyckt och populär förening som kännetecknas av moderna arkitektritade byggnader från 2002-2003. Föreningens gemensamma utrymmen är mycket rymliga och i samma port finns föreningens moderna gemensamma tvättstuga att nyttja. Lägenheten är på det sättet centralt belägen både i föreningen och i området, med närhet även till cykelrum samt utrymme för källsortering/grovsoprum. Intill finns dessutom ett fördelaktigt parkeringsgarage vid Ica Kvantum där gäster kan parkera utan kostnad i upp till 2 h/dygn. Här bor du dessutom lugnt och skönt nära Farsta Simhall, Farstabadet och vackra naturomgivningar med långa promenadstråk längs med insjön Magelungen. I området finns även flera bra skolor och förskolor. Det är därmed en bostad som passar lika bra för det äldre paret som för det yngre paret, eller varför inte småbarnsfamiljen? Låter detta intressant för dig? Kontakta ansvarig mäklare William Wallsén på 073 421 37 27 för mer information. Gör gärna en intresseanmälan på bjurfors.se eller kontakta ansvarig mäklare för vid intresse.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Glavagatan 39, 2 tr, Farsta, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning
Glavagatan 39, 2 tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Glavagatan 39, 2 tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Glavagatan 39, 2 tr

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
3 500 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/4
6 300 kr/mån
39 326 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4