Mäklare William Wallsén

William Wallsén

Om mig

William blev nyligen utnämnd till den mest rekommenderade mäklaren i Farsta med omnejd under 2022. Hans kunder värdesätter hans breda kontaktnät och fördjupade kunskaper om den lokala marknaden samtidigt som Williams kunder kan förvänta sig lyhördhet, tillgänglighet och en väl genomtänkt försäljningsstrategi. Detta kombineras med områdets högsta ambitionsnivå tillsammans med ett personligt och engagerat arbetssätt. För mer information: hittamaklare.se/william.wallsen

Mäklarens försäljningar
Farstavägen 91, 15 tr, Farsta, Stockholms kommun
 • Ons 1 feb
Farstavägen 91, 15 tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Farstavägen 91, 15 tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Farstavägen 91, 15 tr

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

2 500 000 kr

51 m²

2.5 rum

2 974 kr/mån

49 020 kr/m²

Spektakulär hörnlägenhet i limited edition tack vare mycket attraktiv planlösning, fönster i tre väderstreck samt svårslagen utsikt från 15:e våningen. Detta är med andra ord ett nästintill unikt tillfälle att ropa hem en av de totalt ca sex st lägenheterna i föreningen i den här storleken! Sjöutsikt från charmigt burspråk, som både förgyller tillvaron samt ger ett behagligt ljusinsläpp i vardagsrummet. Utgång till balkong med tidig morgonsol och kvällssol. Två minuters gångavstånd till Farsta centrum, tunnelbanan och natursköna omgivningar. Bekvämt boende med övernattningslgh, tvättstuga samt förråd (entréplan) mm i samma port. Byggnaden är belägen alldeles intill Farsta Centrum, i en av Farstas största bostadsrättsföreningar med totalt 235 lägenheter. Lägenheterna i den här föreningen kännetecknas dels av sina låga månadsavgifter samtidigt som fastigheterna är mycket karaktäristiska med sin för området sällsynta, men ändå tidstypiska, utformning och arkitektur. I Farsta Centrum finns ett utmärkt serviceutbud om ca 150 butiker och restauranger, samt flertalet kommunikationsalternativ via tunnelbana och bussar. Ca 15 minuters promenad från bostaden finns även Farsta Strand som även erbjuder möjligheten att färdas med pendeltåg som alternativ. I området bor du dessutom med närhet till vackra naturomgivningar och långa strandpromenader längs med både Magelungen och Drevviken. Kontakta gärna ansvarig mäklare William Wallsén på 073-421 37 27 för mer information samt för möjlighet till förhandsvisning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Molkomsbacken 9, Farsta, Stockholms kommun
 • Ons 1 feb
Molkomsbacken 9, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Molkomsbacken 9, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Molkomsbacken 9

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

2 750 000 kr

80 m²

3 rum

3 856 kr/mån

34 375 kr/m²

Ta chansen att redan nu anmäla intresse till denna mångsidiga, smakfullt renoverade och mycket rymliga trea, som med lätthet kan göras om till en fyra med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Denna tilltalande bostad har idag ett stort inbjudande kök, som tack vare en skiljevägg mot vardagsrummet även inrymmer den separata matplatsen intill för ca 8 middagsgäster. Stora fönsterpartier ger vardagsrummet karaktär tillsammans med sällskapsytor som kan disponeras med stor flexibilitet. Vidare är badrummet fräscht och helkaklat sedan stambytet -06, samtidigt som lägenheten erbjuder en fin inglasad balkong i lugnt och grönskande läge. Dessutom ligger båda sovrummen i insynsskyddat läge och är samtidigt väl tilltagna. Lägg därtill en låg avgift där både bredband (100/100 mbit/s) och bostadsrättstillägg mm ingår. Här finns goda möjligheter till en trygg och stabil investering i en förening med flertalet hyresrätter kvar som dolda tillgångar (ett 20-tal enligt senaste årsredovisning), vilket förstås är av stor betydelse inför framtida investeringar. Föreningen har som tur är även genomfört flera större renoveringar i närtid samtidigt som avgiften fortsatt vara lägre än genomsnittet i området. Fördelaktigt läge endast en kort promenad om ca 3 minuter till utmärkt serviceutbud samt både bussar och tunnelbana i Farsta Centrum. Alternativt ca 15 minuters promenad till pendeltåget i Farsta Strand. Vackra naturomgivningar runt knuten med strandpromenader längs med vattnet. Låter detta intressant för dig? Anmäl gärna ditt intresse till ansvarig mäklare William Wallsén på 073 421 37 27 för möjlighet till förhandsvisning och för mer info om öppna visningar som kan bli aktuellt inom kort!

 • Premium
 • Balkong
Tisdagsvägen 12, Hökarängen, Stockholms kommun
 • Sön 5 feb
Tisdagsvägen 12, Hökarängen, Stockholms kommun, bild 2
Tisdagsvägen 12, Hökarängen, Stockholms kommun, bild 3

Tisdagsvägen 12

Lägenhet
Hökarängen, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

2 000 000 kr

27 m²

1 rum

2 079 kr/mån

74 074 kr/m²

Toppmodernt boende med fridfullt och privat belägen uteplats i soligt och eftertraktat söderläge, mot vackert grönskande naturomgivningar som förgyller tillvaron på föreningens natursköna baksida. Här samsas smakfulla och exklusiva tillval i både kök och badrum som höjer standarden i denna trendsäkra bostad i fastighet uppförd 2020. Bekvämt boende i förening med fördelar som garage, gym och hiss samtidigt som det finns ett separat förråd att tillgå. Här gör du dessutom en trygg investering då föreningen även äger marken. Utemiljön präglas av lugnt skogsparti beläget intill fina gräsytor med gemensamma ytor för umgänge. Här bor du i det pittoreska veckodagsområdet i trendiga Hökarängen, vilket betyder att du kommer bli granne med Bageriet Bak och Kastanjegården samtidigt som vi befinner oss ett stenkast från Skönstaholms attraktiva radhusidyll och inte minst områdets lokala och mycket uppskattade restaurang Dirty Dough. I Hökarängens Centrum finns dessutom flera mataffärer (såsom Matdax och ICA Bomben), populära Konditorn & Bagarn och flertalet restauranger som exempelvis Kollektivet och Kaffe Express Colombia. Dessutom bor ni här med sjöarna Drevviken och Magelungen, med badplatser strandpromenader och vackra naturomgivningar, belägna alldeles runt knuten. Dessutom är populära och barnvänliga parkleken Starrmyran väl värd ett besök. Rogivande skogar som finns i närheten erbjuder både blåbärsplockning, små ekorrar och inte minst "rådjurssafari" för den som håller utkik! Tunnelbanan finns dessutom en kort promenad om ca 5 minuter från bostaden. Endast en station från Gubbängen, samtidigt som Farsta Centrum också ligger en station bort och åt andra hållet. Här ifrån Hökarängen tar man sig även in till innerstadens citypuls på Södermalm inom loppet av 15 minuter. I närområdet finns bland annat Sveriges kanske allra första torg med en helt bilfri gågata. Måste upplevas på plats! Kontakta gärna ansvarig mäklare William Wallsén på 073-421 37 27 för att anmäla intresse, boka visning och/eller för att få mer information. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse även på Bjurfors.se .

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 3