Mäklare William Wallsén

William Wallsén

Om mig

William blev nyligen utnämnd till den mest rekommenderade mäklaren i Farsta med omnejd under 2022. Hans kunder värdesätter det breda kontaktnätet och hans fördjupade kunskaper om den lokala marknaden samtidigt som Williams kunder kan förvänta sig lyhördhet, tillgänglighet och en väl genomtänkt försäljningsstrategi. Detta kombineras med områdets kanske högsta ambitionsnivå tillsammans med ett personligt och engagerat arbetssätt i varje affär. För mer information: hittamaklare.se/william.wallsen

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tisdagsvägen, Hökarängen, Stockholms kommun
  • Kommande

Tisdagsvägen

Lägenhet
Hökarängen, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

2 000 000 kr

27 m²

1 rum

2 079 kr/mån

74 074 kr/m²

Accepterat pris 2.000.000kr! Toppmodernt boende med fridfullt och privat belägen uteplats i soligt och eftertraktat söderläge, mot vackert grönskande naturomgivningar som förgyller tillvaron på föreningens natursköna baksida. Här samsas smakfulla tillval i både kök och badrum som höjer standarden i denna trendsäkra bostad i fastighet uppförd 2020. Bekvämt boende i förening med fördelar som garage, gym och hiss samtidigt som det finns ett separat förråd att tillgå. Här gör du dessutom en trygg investering då föreningen även äger marken. Utemiljön präglas av lugnt skogsparti beläget intill fina gräsytor med gemensamma ytor för umgänge. Här bor du i det pittoreska veckodagsområdet i trendiga Hökarängen, vilket betyder att du kommer bli granne med Bageriet Bak och Kastanjegården samtidigt som vi befinner oss ett stenkast från Skönstaholms attraktiva radhusidyll och inte minst områdets lokala och mycket uppskattade restaurang Dirty Dough. I Hökarängens Centrum finns dessutom flera mataffärer (såsom Matdax och ICA Bomben), populära Konditorn & Bagarn och flertalet restauranger som exempelvis Kollektivet och Kaffe Express Colombia. Dessutom bor ni här med sjöarna Drevviken och Magelungen, med badplatser strandpromenader och vackra naturomgivningar, belägna alldeles runt knuten. Rogivande skogar som finns i närheten erbjuder både blåbärsplockning, små ekorrar och inte minst "rådjurssafari" för den som håller utkik! Tunnelbanan finns dessutom en kort promenad om ca 5 minuter från bostaden. Endast en station från Gubbängen, samtidigt som Farsta Centrum också ligger en station bort och åt andra hållet. Här ifrån Hökarängen tar man sig även in till innerstadens citypuls på Södermalm inom loppet av 15 minuter. I närområdet finns bland annat det allra första torget i Sverige med en helt bilfri gågata. Måste upplevas på plats! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse på Bjurfors.se, alternativt kontakta ansvarig mäklare William Wallsén för att anmäla ditt intresse, boka visning och/eller för att få mer information.

  • Uteplats
  • Hiss
Gräsandsvägen 33, Farsta - Fagersjö, Stockholms kommun
  • Kommande

Gräsandsvägen 33

Lägenhet
Farsta - Fagersjö, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Pris saknas

74 m²

3 rum

2 836 kr/mån

Smakfullt renoverad trea med låg avgift och stilsäkra färg- och materialval som samsas väl med den natursköna radhusidyllen och det sjönära läget i lugna och barnvänliga Fagersjö. Fagersjö är beläget 5-7 minuters bilväg från Farsta Centrum och för den som reser kommunalt finns både buss 165 och buss 167 att tillgå. Dessa bussar tar er exempelvis även till Högdalen, Älvsjö och Liljeholmen. Här i Fagersjö finns både förskola, fina lekparker, mataffär och restauranger. Trygg investering i förening med A+ i betyg enligt allabrf.se till följd av att föreningen dels har mycket låga månadsavgifter och även äger marken, i kombination med att föreningens belåning ligger på ca 2466kr/kvm. Låter detta intressant? Kontakta ansvarig mäklare William Wallsén på 073-421 37 27 för mer information!

  • Balkong
Glavagatan 33, Farsta Strand, Stockholms kommun
  • Kommande

Glavagatan 33

Lägenhet
Farsta Strand, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Pris saknas

84 m²

3 rum

5 509 kr/mån

Här samsas bostadens toppmoderna och stilrena standard väl med lägenhetens i övrigt perfekt avvägda dos av nuvarande ägares personliga touch! Toppenfint renoverad trea med en tilltalande planlösning. Detta tack vare vackert diagonala vinklar, som exempelvis i hallen är som klippt och skurna för att kunna bli utmärkta förvaringsmöjligheter. Optimalt beläget alldeles vid en av Stockholms bästa knutpunkter vilket medför ett bekvämt avstånd till tunnelbana, bussar och pendeltåg inom ca 1-2 minuters gångavstånd från bostaden. Pendeltågets passagerare kan färdas från Farsta Strand in till innerstadens citypuls på ca 12 minuter, samtidigt som ni här även har fördelen att bo nära naturen när det är dags att varva ner. För när det är dags att ladda batterierna så har ni ett behagligt promenadavstånd till badplatser vid sjöarna Magelungen och Drevviken, med sina långa strandpromenader längs med vattnet. Solsäker balkong med fri sikt mot innergården från inglasad balkong i soligt syd/sydöstläge! Mångsidig planlösning med stora och sociala sällskapsytor, som samsas väl med ljusinsläppet i vardagsrummet. Lägenheten har idag två sovrum i bra storlek, praktiskt placerade intill varandra, i lugnt läge mot innergården samtidigt som det ena sovrummet är beläget intill den möblerbara hallen. Från hallen nås även det stora, rymliga och exklusivt renoverade badrummet med stilsäkert kaklade väggar och smakfullt klinkergolv. Belägen i fastighet med rymlig hiss som går hela vägen ner till källarplanet, med ett stort källarförråd att disponera. Trygg investering i Farstas största bostadsrättsförening med hela 258 lägenheter varav ett tiotal hyresrätter. Här finns dessutom mycket bra faciliteter att nyttja såsom gemensamhetslokaler, övernattningslägenheter, gym och bastu. Det finns även mycket fördelaktiga parkeringsmöjligheter med p-platser som går att hyra ca 150 meter från bostaden samtidigt som det på likvärdigt avstånd finns möjlighet att hyra garageplats för ca 425-475 kr/månad. Föreningen har även länge lyckats upprätthålla en hög amorteringstakt, vilket har lett till att föreningen idag har en låg belåningsgrad om 5499 kr/kvm enligt årsredovisningen för 2019. Låter detta intressant? Anmäl gärna ditt intresse och kontakta gärna ansvarig mäklare William Wallsén på 073-421 37 27 för mer information och/eller för eventuell möjlighet till förhandsvisning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3