Karolinagatan 1, vån 2!

Gamla Huvudsta, Solna kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
19 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Stenbrottet 1
Om föreningen
Avgift
921 kr/mån
Pris/m²
89 211 kr/m²

Accepterat pris!
Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Högt upp i huset i en av områdets bäst skötta föreningar finner ni denna etta om 19kvm.

- Yteffektiv bostad
- Belägen högt upp i huset
- Insynsfritt
- Låg månadsavgift
- Väldigt välskött förening med god ekonomi
- Genomgående ljus lägenhet

Varmt välkomna till denna mysiga och yteffektiva etta i hjärtat av Gamla Huvudsta.
Gällande interiören ges här bästa möjliga känsla. Hela lägenheten har fina ljusa golv och ljusa väggar. Badrummet är stambytt och renoverat med kakel på väggar och fint klinkergolv med golvvärme i både dusch- och badrum.
Köket är väldigt praktiskt med köksluckor i vitt med kakel ovan arbetsbänken. Vidare ges ett fint vardagsrum med en naturlig del för säng.

Läget i Solna törs vi påstå är bästa möjliga. Gatan är i det närmaste otrafikerad och huset är lugnt beläget med skogs- och naturparti runt knuten. Som kontrast till detta ligger Huvudstagatan med den lokala livsmedelsbutiken, café, gym och basutbud av service ett stenkast bort. För dig som har krav på större utbud ligger Solna Centrum inte mer än 7-8 minuter bort till fots. Här finns stort utbud av både affärer och restauranger som stillar både shoppingsug och hungriga magar! Tio minuter till fots finns promenadstråken vid Huvudsta Strand intill Ulvsundasjön. Där finns både pool och friluftsbad, 4-H gård, ridskola, tennisbanor, Pampas Marina samt Karlbergs slott längs med vägen mot innerstan. Det är även nära till restauranger och badbryggor vid Hornsbergs strand.

Kommunikationsmässigt finns här gott om alternativ; flertalet bussar går på Storgatan respektive Huvudstagatan och man har närhet till inte mindre än tre olika tunnelbanestationer Solna C, Västra skogen och Huvudsta. Västra skogen har dubbla linjer och vilken station du än åker ifrån, tar du dig på 5 minuter in till Stockholm City. I andra riktningen når du snabbt Kista och Sundbyberg och nattetid finns buss 196 runt hörnet. Vid Solna centrum finns många ytterligare bussförbindelser och även tvärbanan. Kommande pendeltågsstation planeras vid korsningen/bron vid ICA Rapidköp.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Jonathan Rappel

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Jonathan Rappel, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-883 03 93