Sätrahöjden 25

Sätra, Gävle kommun Se på karta

650 000 kr

695 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Gävlehus 11 i Gävle
Om föreningen
Avgift
1 960 kr/mån
Driftkostnad
7 092 kr/år
Pris/m²
14 607 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga etta på Sätrahöjden 25! Nu finns möjlighet till en ljus och praktisk etta om välplanerade 44,5 kvadratmeter. Bostaden erbjuder genomgående ljusa och fina ytskikt, ett väl tilltaget och praktiskt kök utrustat med bl.a diskmaskin samt ett trivsamt allrum med tillhörande sovalkov. Från allrummet nås balkongen, där finns plats till utemöblemang. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter med hela tre fullstora garderober. Sammantaget ett praktiskt och trivsamt hem att flytta in i!

Parkering: 52 p-platser med eluttag: 94 kr/mån. Ingen kö till p-plats med eluttag för tillfället. (kontrollerat 2022-06-23). Det finns även ett flertalet fria parkeringar i området. Sammantaget ett praktiskt boende med bland annat hiss i trapphus, tvättstuga och cykelrum i samma trappuppgång.

På Sätrahöjden 25 bor du i en stor och trygg förening om hela 401 bostadsrättslägenheter. Brf Gävlehus nr 11 ser alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för sina medlemmar. Här finns bland annat att tillgå lekplatser, boulebanor, grillplatser, bastu, hobbyrum, grovtvättstuga samt övernattningslägenhet. En förening utöver det vanliga.

Utöver en trivsam förening bor du i ett barnvänligt område med bland annat närhet till skog, natur, förskola, skola och matvarubutik. För den sportintresserade finns härliga friluftsområden i närheten samt promenadavstånd till Monitor ERP Arena och Gavlehov. Du tar dig enkelt in till centrala Gävle, både via goda bussförbindelser och fina cykelbanor.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Adam Forsström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Adam Forsström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
073-801 38 89

Visningstider

  • 6
    dec
    Tis 6 dec kl. 18:00–18:30
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.